ackadacka

nyår 2 år tillbaka:

Publicerad 2008-12-31 13:44:10 i Allmänt

Hittade bilder på mig från nyår 2 år tillbaka:
Denna bild är från 06-07 när vi hade fest hemma i vårt kollektiv aka torpet


Denna bild är från 07-08 hemma hos Karin och Nabbe.

Första bilden på facebook!

Publicerad 2008-12-31 13:37:43 i Allmänt

Kollade igeno mina bilder på mig själv på facebook. Detta var den första:

Sommaren 2007

Sen hittade jag denna:

Jag och Christian utanför fredsgatan! Sommaren 2007

Jag och Darrel på Roskilde 2007!
Shit vilket lyckorus man får när man kollar på gamla kort. Man blir så jävla glad för att man haft så kul. Minnena poppar upp som svampar!

Nyårsafton i all ära men...

Publicerad 2008-12-31 10:38:55 i Allmänt

Idag är det nyårsafton. Champagne måste köpas, klänning måste fixas, skor och väska som matchar kläningen osv. ORKA! Nyårsafton är trevligt men det finns gränser. För mig blir det middag hemma hos mamma. En klänning kanske det blir men inge avancerat. Skönt att vara ledig iallafall. Blir frulle och kanske en promenix. Skulle behöva åka in till san och köpa mig ett par nya jeans. Alla är trasiga. Men jag vill spara mina pengar till lägenheten. Ja just det, har glömt att skriva att lägenheten är våran och vi flyttar in den 1/2. Wiiiee! Ska skriva kontrakt nästa vecka. Sen ska det målas om, tapetseras och fixas. Roligt värre!

Nä dags att bädda och slänga  i sig frulle!

Detta får inleda dagen:

Publicerad 2008-12-31 10:10:42 i Allmänt

Champagne skall vara torr, gratis och kall!
                   
                                                   -Winston Churchill

Förtsa gången på 6 år!

Publicerad 2008-12-30 13:09:21 i Allmänt

Idag har jag bara jobbat förmiddag. Hur skönt som helst. Först omskyltning och sen möte. Mötet var väl sådär. Imorgon är den nyårsafton, detta firas hemma hos mamma i Tosslanda. Jag ska vara ledig imorgon. Första gången på 6 år som jag är ledig en nyårsafton. Känns lite konstigt men jag år så värd det. Det blir trerätters och skumpa. Wiiiee! Var på bolaget nyss och inhandlade en skumpa för 350:-. Ska det va så ska det va. Hittade ett jättefint tårtfat (sånt i 3 våningar) till mamma. Hoppas hon blir glad. Jag önskar mig ett sådant i inflyttningspresent. Fast jag vill ha ett jelly bean fat. (se bild)

Har precis slägt i mig sushi och snart kommer madde. Blir kaffe och tjöt. Har fan inget att bjuda på. Kakor och bullar kan man inte ha på lager i detta hushållet. Det försvinner av någon konstig anledning. =) Har precis övertalat madde att åka till MAXI så att vi kan handla. Ska passa på att handla lite saker hem också. Typ cherry coke till gurra. Nu tutar madde utanför.

BTW: Frölunda spelar idag. Hoppas på vinst.

CIAO

Jag erkänner! -Jag är fast!

Publicerad 2008-12-28 21:44:25 i Allmänt

Så fort jag kommer hem från jobbet, stan what ever så måste jag sätta mig vid datan och läsa ett antal bloggar. Så nu tänkte jag skriva ner dom här på min blogg så att ni, mina läsare, också kan läsa dom.

http://mammabeckas.blogg.se/
http://imjohanna.blogg.se/
http://blekblondinsdagbok.blogg.se/
http://mac.feber.se/
http://mariegbg.blogg.se/
http://jennicalouise.blogg.se/
http://originalet.blogg.se/
http://detnyasvart.blogg.se/
http://sannanordstrom.blogg.se/
http://jennykullin.blogg.se/
http://luckylollo.blogg.se/
http://storstadspojken.se/
http://perfectlife.blogg.se/
http://www.benis.se/
http://battrebegagnat.blogspot.com/
http://www.freshfleshbones.blogspot.com/
http://marietomason.blogg.se/
http://www.blondinbella.se/
http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/&session=1

Nästan bara tjejbloggar. Tipsa mig gärna om manliga bloggar.=)
Nä nu måste jag läsa mina bloggar och sen sova. Ska ju jobba imorgon. Wiiieee!

Den nya tv´n!

Publicerad 2008-12-27 19:56:44 i Allmänt

Gurra köpte en tv igår. Erkänn fin?=)

Samsungs nya 6-serie Full-HD Ready med 100Hz teknik, inbyggd digitalmottagare för Boxer och ComHem, USB-ingång samt hela 4 HDMi-anslutningar

Specifikationer
- 46" LCD TV
- Full-HD Ready, upplösning 1920x1080P
- MoviePlus med 100Hz teknik
- Dynamisk kontrast på hela 50000:1
- Ultra Clear Panel
- 4 HDMi-anslutningar (Vers 1.3) med Anynet+ (HDMI-CEC)
- DNIe Pro
- Inbyggda dolda högtalare med 2x10W effekt och SRS Trusurround
- Bild-i-Bild (1 tuners)
- Sleep Timer, Klocka & On/Off timer

Anslutningar
Baksida
- 3xHDMI
- 1xPC input (D-sub)
- 1xComponent(Y/Pb/Pr)
- 1xRF Input
- 1xAudio ut L/R
- 1xOptical sound out
- 1xRS232C (Serviceport)
- 2xScart

Den olediga lediga dagen!

Publicerad 2008-12-27 15:00:37 i Allmänt

Idag skulle vart min lediga dag. Vakna i  vid 11, äta god frukost med Gurra och kanske hitta på något roligt på förmiddagen med gurra som har träning hela eftermiddagen . Men istället blev det upp vid 08.30, stressa på sig kläder, springa till den 30 min sen bussen, gapa på pansionärer*, ringa runt till alla mcd´s i gbg för att få låna personal och käka en HB på jobbet samtidigt som man stressade iväg och köpte växel. FAN vilken skön morgon. Jag önskar att alla mina dagar ser ut så i framtiden. *not* Vinterkräksjukan har drabbat POSTGATAN 28 verkar det som. Alla spyr och mår dåligt. ORKA! Ge mig ett nytt jobb NU!!! AC´s jour AB vad kan jag stå till tjänst med? Jag är restaurangchef så därför kan man ringa, sms:a alla dagar i veckan under dygnets alla timmar. Låt mig vara!!

* Bussen var som sagt 30 min sen idag och det var bara pansionärer som stog vid busshållsplatsen. Ovanligt kl 9.00 en Lördag. När bussen som skulle gå efter den bussen vi skulle ta kom så frågade alla varför den var försenad. Busschaffören försökte förklara på knagglig svenska att han inte visste och att han skulle åka om 15 min för att han var bussen som skulle gå efter den försenade bussen. Behöver jag skriva hur pansionärerna reagerade?  Dom blev galnare än fotbollshulliganer och slängde käpparna i luften och pratade så att löständerna höll på att trilla ut. Chaffören gjorde rätt och gick därifrån. Alla gamlingar börjad prata med varandra om hur oorganiserat företag det är och hur lata alla chafförer är. (och man vet ju själv hur det kan vara  på en arbetsplats när ingen dyker upp, är sjuk eller försenad. Det kan ju bli kaos.) Så jag ställde mig upp (jag var irriterad inna och det blev inte bättre av att höra massa gnällande gammlingar, som åker gratis!!!!) och förklarade att dom inte hade rätt att skälla på den stackars chaffören och att dom skall vara tacksamma att han kom så tidigt som han gjorde så att vi kom in i lite värme. Då lugnade dom ner sig. Tur var väl det. Förvånar mig inte om dom hade gått ihop och typ kastat tidningar på mig eller nåt. hahaha!

Idag blir det tomatsoppa med foccacia bröd. Mmm! Passar bra i denna kyla. Ikväll blir det antagligen bio. Beror på när Gurra slutar träningen. Imorgon skall jag jobba. Blä!!

En stor eloge skall alla som jobbade igår. Kram på er alla!

Trevlig fortsättning!

Superduper!

Publicerad 2008-12-26 22:17:30 i Allmänt

Liten sliten är man idag. Dagen efter juldagen, dagen med stort U som i utgång. Förkrök här hemma och sen hard rock. Eller som jag hade skrivit till Sofie: Hård Rock. Kul som fan. Lite halvbakis idag. Blev middag på texas longhorn med mamma och lasse. Som alla vet så gillar lasse att äta mat. Så ingen förutom servitrisen blev förvånad när han beställde in revben till efterätt. Ja du läste rätt. Hahhaahhaaha! Frölunda slog kaffebönorna från karlstad med 3-2 idag. Hyffsat roligt läktararrangemang. (tifo) Kul att frölunda hade bjudit in 500 st färjestadssupportrar. Dock kan dom inte bete sig som folk, inte så konstigt om man tänker efter. Hur kul kan det vara där på bonnvischan. Klart dom blir galna när dom kommer till sta´n. Gurra köpte en ny tv idag. Men den skall inte packas upp innan vi flyttar i februari. En samsung 46 tum, hd whatever. Blir säkert jätte bra älskling!=)
Bilder från matchen:

Nationalsången

Färjestads supportrar

Tifo

Massa rök från färjestad klack *igen*

Jaha då var det klart!

Publicerad 2008-12-25 12:30:33 i Allmänt

Just nu ligger jag hemma i sängen och ahr det hur bra som hest. Jag älskar att ligga i sängen och chilla när jag är ledig. Jag kan ligga här  HELA dagen. Mättoch utvilad. Det har vart en bra jul med många skratt och massa god mat. Dagen innan julafton begav jag och gurra oss till mamma och lasse i Tosslanda. Där bjöds det på glögg och bordshockeyturnering. Mycket trevligt. Det blev en spännande final mellan mig och lasse. Och lasse vann. Nybörjartur kan man kalla det. Kvällen slutade med att jag och mamma satt i husbilen och drack rödtjut, lasse och gurra satt och kollade på tv. Efter 3 flaskor rödvin var det dags att sova. Jag och mamma blev lite salongsberusade. Hahaha! Kan erkänna att jag var lite bakis igår på julafton. =) Mega frulle fick vi hemma hos mamma. Gröt och skinka i mängder. Den satt bra efter natten i husbilen. Va typ 4 grader när vi sov. Och inte nog med det så DELADE jag och gurra täcke. Egon him self aka Gurra tog täcket för sig själv hela tiden. Blir jag sjuk nu så vet ni vems fel det är.
Självaste julafton firades hemma hos Gurras päron. Vi spelade rockband och kollade på en mycket intresant film från 50 talet. *NOT* Julbordet betsod av sill, sill och sill. Gurra hade tagit med sig från jobbet. Massa fina julklappar fick vi. Presentkortet på IKEA var mycket uppskattat. Tack Linda och Matthias. Jag fick ett jättefint halsband av Gurra också. Tack atck tack till alla för alla fina julklappar.Det var en lyckad kväll som avslutades med midnattsmässa i örgrytes nya kyrka.
Bilder från julafton:

Grymmaste julbordet.

Matthias och svärmor

Den fina granen!

Gurra, Linda och Matthias

Alex och Gurra på väg in i kyrkan

Dan före dan före dopparedan!

Publicerad 2008-12-22 23:16:18 i Allmänt

Idag var det lön. Wiiiee! Äntligen har jag köpt alla julklappar. Eller ja, nästan iallafall. Har Gurras kvar och den inhandlas imorgon på förmiddagen. Gurra gick med mig i alla affärer som en trilsk 5 åring och stog och beklagade sig högt och tydligt. Typiskt karlar att hålla på så. Men bra påsbärare var han iallafall. Var inne på balders hage och köpte ett överkast till sängen. Sååå fint. Nu ska jag köpa massa fina kuddar på rean. Har ju bara 3 st hittills.=)
Imorgon blir det jobba lite och sen hem till mamma för bordshockey turnering och julmys. Vi ska sova över hemma hos mamma och Lasse. Det ska bli kul. Blir väl att vi får sova i husbilen med katten. Mysigt! Nä nu måste jag sova för att orka med den hektiska dagen imorgon.

Värsta fynden!

Publicerad 2008-12-21 15:47:16 i Allmänt

Var som sagt och kollade på lite kläder som Linas mammas vännina krängde av. Hittade en del fina plagg faktiskt. Och billigt var det. 50:- st. Wiiie! Shoppade loss lite faktiskt:

En blå-vit randig skjorta

Ett vitt linne som man kan använda som sunika

En cool klänning

En skjorta till fast grå-vit randig


Allt detta gick på 200:-. Mera sånt tack!

Nytt läge!

Publicerad 2008-12-21 12:49:33 i Allmänt

Vaknade 09.00, pigg som fan och rastlös. Förstår inte varför man är pigg på helgerna och trött på vardagarna. Jag passade på att filma Gurra när han sov imorse. Han vägrar tro att han snarkar nämligen. Nu har jag bevis!!! Mohahaha! När snarkmonstret vaknade drog vi till egg&milk och tryckte i oss massa god frukost. Hela min kropp är fylld av socker och fett. Mmmmmm! Åkte en sväng till IKEA och köpte 20 flyttkartonger. Lika bra att börja packa i tid. Vi flyttar den 1:a februari. WiiE! Såg massa fina möbler på IKEA men det är ingen idé att köpa något förän vi har flyttat. Man hinner ju ändra sig tusen gånger. Jag gör iallafall det. Har redan ändrat mig gällande överkast. Nu vill jag ha ett vitt överkast. Ja vi får väl se. Imorgon blir det julklapps shopping till samtliga. Ghaa! Vet inte vad jag ska köpa till min lillsyrra och till Gurra. Jag får väl försöka hitta på något imorgon. Har ju Tisdagen på mig också. Idag blir det hem till Linas mamma och kolla på kläder som någon väninna till henne säljer. Vette fan vad det är för kläder men man kan ju kolla iallafall. Sen blir det middag och mys med Gurra, hoppas jag iallafall.

Nu tändas tusen ljus!

Publicerad 2008-12-20 20:51:02 i Allmänt

Nu har jag tänt ljus i storarummet, sovrumet och badrummet. Är så himla mysigt. Tråkigt att mysa själv bara. Det är bara skit på tv också. Vad ska man göra? Diskmaskinen är plockad och soporna tömda. Skulle hitta på något kul idag men orka fan inte. Ligger dubbelvikt av mensvärk. Hatar det! Well well, lägga mig och läsa klart min bok kanske?

Tjejkväll:

Publicerad 2008-12-19 21:41:39 i Allmänt

Jag, Emma och Malin gick i samma klass i 9 år och försöker umgås så gott det går. Här kommer bilder från våran senaste middag. Mycket lyckat. Det gick åt en del rödvin och likör43. Jag tror vi sammanlagt gick igenom 5 skolkataloger.  Vi han med en del facebook spionage också, på gamla killar, hångel och gamla klasskamrater. You have to love facebook. Mycket skratt med andra ord. Love you babes!



Julfrukost!

Publicerad 2008-12-19 21:32:52 i Allmänt

Här kommer lite bilder från årets lyckade julfrukost. Det mesta tog slit och äver 100 st kom och tog del av våran mysiga frukost. För er som inte jobbar på mcd så kan jag förklara. Varej år har vi  julfrukost för våra anställda. Det bjuds på gröt, skinka, glögg godis, kaffe m.m. Plus att man får en julklapp. Årets julklapp var en handduk. Bättre än förra årets miniradio som var (förlåt claes) skit ful. =)

All god frukostmat!

Eddie och Mats står och fixar gröten och glöggen.

Ett glatt gäng från K55. 


Axel, Edit, Fredrik och Christian svullar!

Sorry!

Publicerad 2008-12-19 18:36:24 i Allmänt

Denna veckan har det vart fult upp. Har därför inte kunnat blogga. Jag har haft lite abstinens faktiskt. Haha! Igår var det julbord med jobbet på Råda säteri. Mycket god mat och massa roligt tjöt. Mindre roligt idag bara. Trött som FAN och då gick jag ändå inte ut. Var hemma kvart i tolv. Drack typ 3 resorb, vatten, juice och saft. Idag blir det att ligga hemma och sova. Ska försöka ta mig till ICA för att köpa middagsmat. Vad kan man äta själv? Tråkigt som fan. Gurra är i ishallen till 22. Ben&Jerrys och på spåret får det bli helt enkelt.=)  Jobba imorgon. TRÅKIGT! Men jag har inga pengar ändå så det är ju skit samma. Har köpt 3 st fina kuddar till sängen. Två med stjärnor och en med amerikanska flaggan. Så fina. Nä nu orkar jag inte mer!

Hej då!

När jag var 18 år...

Publicerad 2008-12-16 17:47:11 i Allmänt

Idag ska jag på 18 års tillställning då David fyller år. Det ska bli kul. Blir dock hemgång tidigt. Ska ju upp 05.15 imorgon bitti. Bläää! Jag kommer ihåg när jag och madde fyllde 18, vi fyller år på samma dag.=) Då hade vi tjejmiddag och sen gick vi till gamle port och blev tokfulla. Gamle port av alla ställen, hahaha! 5 årsen är det. Tiden går sjukt fort. Och inga problem hade man. Idag har jag vart på IKEA och köpt lite småsaker till hemmet. Ny toalettborste, vattenkanna, servetter, doftljus*ovanligt* och lite andra småsaker. Köpte även ett badskum med jordgubbsdoft så snart ska jag lägga mig i ett bad. Mmmm! Det va längesen!

Veckans to do:

Publicerad 2008-12-15 22:13:22 i Allmänt

Idag (måndag): inget
Tisdag: Hem till David och fira hans 18-års dag.
Onsdag: Jukfrukost på jobbet 06.00 *phu* Middag på kvällen med Emma (saknat dig) och Malin!. Blir väl lite rödtjut och några drinkar kanske. Vem vet?
Torsdag: Julbord med jobbet på Råda säteri. Fördrink hos Duners innan. Wiiiee! Julklappsutdelning och allt.
Fredag: Ligga hemma och DÖ framför på spåret.
Lördag: Jobba 11-16 inga planer på kvällen, än.=)
Söndag: Bjuda min älskling på egg&milk (om han inte har hockeyträning i typ 10 timmar)

Thats it!

What was what?

Publicerad 2008-12-15 19:28:54 i Allmänt

Idag har vart en go dag. Var inne på jobbet vid 8 tiden, efter lunch drog jag, johanna, challe och malin till AxFood och Cashen för att köpa mat, godis och lite småsaker till Julfrukosten som är på onsdag. Jag köpte även 2 Yankee Candle ljus och en spray man har till kläderna i garderoben. Till er som har missat Yankee Candle ljusen så rekomenderar jag dom starkt. Dom är dock lite dyra men dom luktar så himla gott. Mina favoriter är Clean cotton och Water garden. Clean cotton isovrummet och Water garden i badrummet. När vi får den nya lägenheten skall jag fylla alla rum med dessa ljus. Nu blir det att kolla på tv, läsa och sova. Illamåendet har äntligen försvunnit. =)




Bläääää!!!

Publicerad 2008-12-14 17:00:23 i Allmänt

Julbordet igår var jätte trevligt , kände inte specielt många men det var trevligt ändå. Fanns ju många ansikten man kände igen.=) Linda fixade Freddans och Eriks autograf. Stalker varning på mig men what the heck liksom. Tyvärr så var jag tvungen att åka hem vid 23.30 då jag mådde illa som fan. Så dagen idag har ENDAST ägnats åt tvättning 14-17. Mår skit och vill bara sova. Gurra som var kvar och festade kom indönandes vid 2 bläcket och skulle prata och tända lampan. Inte ok! Sen när han väl somnat så la han sig på mig och fyllesnarkade HELA natten. Detta plus illamående gjorde mig vaken typ hela natten. Så jag är helt slutkörd idag. Tvätten är klar om en timma. Då blir det hämta den, duscha och sen sova. Hoppas på bättre humör och inget illamående till imorgon. Bilder från igår kommer imorgon kanske. Blev inga jätte bra kort. Nä dags att läsa ut min bok.

Lusse lelle!

Publicerad 2008-12-13 08:39:19 i Allmänt

Idag är det Lucia. Hade lite mer betydelse när man var liten kanske. Blir iallafall promenad till ICA MAXI för att köpa lussebullar. Frujost med lussebullar och pannkakor. Mmmm! Va så längesen jag käkade pannkakor. Idag händer det grejer. Gurra är och tränar hockey och jag ligger i sängen och degar. Det är match kl 16 och innan det skall vi käka middag/lunch och dricka några kalla. (iallafall jag och Linda) Efter bmatchen blir det att hoppa in på något ställe och ta en bärs för att värma upp magen innan julbordet som äger rum på Ullevi. Det ska bli mycket trevligt. Liten utgång ikväll kanske. Ja vi får se sen. Kameran skall med och kort kommer läggas upp imorgon eller ikväll.

Nä dags att svida om till myskläder och power walka  till ICA!

Oansvariga päron!

Publicerad 2008-12-13 08:33:39 i Allmänt

Som alla vet så jobbar jag ju på Mc Donalds. Jag äter på jobbet minst 2 ggr om dan. Inte speciellt bra men det är jävligt svårt att låta bli. Jag är väl inte guds smalaste barn men inte den fetaste heller.=)
Det värsta jag vet är när det kommer in föräldrar och beställer en mellan Pommes till sina små barn. Tycker det är orättvist mot barnen. Är man under 5 år så ska man inte bara äta en mellan pommes. Hur nyttigt är det? Fuck föräldrarna! Ge dom morötter eller va fan som helst. Mina ungar skalla aldrig få äta bara pommes. Detta är toppen av oansvar för sina barn, tycker jag iallafall.

Myskväll!

Publicerad 2008-12-12 17:48:31 i Allmänt

Idag blir det bärs och chips med dip framför på spåret. Måste förbereda mig inför helgens fullspäckade schema, mer om det imorgon. Idag är jag för trött föt något. Duscha och vila blir det nu!

Ha det fett!

Jag är den frusnaste människan!

Publicerad 2008-12-11 16:57:23 i Allmänt

Vajnade imorse av att jag var jätte kissnödig. Gick på toa. Käkade frulle. Gick på toa. Åkte till jobbet. Gick på toa. WHAT THE FUCK??? Fattar ingenting. Har vart kissnödig hela förmiddan. Det har släppt nu som tur är. Hoppas inte det är urinvägsinfektion. Jag håller alltid mig varm. Jag fryser nästan aldrig. Jag hatar att frysa. Gurra gick till jobbet imorse och skulle säga hej då till mig som låg och sov. Jag fick en smärre chock när han stack in sina iskalla händer under mitt varma täcke. TACK! Idag har jag jobbat. Känns lite roligare att jobba numera. Go stämning på jobbet är det. Inga sura miner någonstans. Ikväll blir det hockey hos Linda och Matthias. Frölunda - Timrå. Heja VF! Paj med vaniljsås blir det i sista perioden. Nu ska jag hem och äta ärtsoppa, det är ju faktiskt torsdag idag.

Tack å hej, skumbanan!

Sambos på riktigt!

Publicerad 2008-12-10 18:04:29 i Allmänt

Fick reda på idag att gurras fastighetsvärd har godkänt tjejen som vi vill byta med. Wiiiiee! Så jävla gött Nu ska bara vi blir godkända, och det lär ju inte bli några problem. Vi är ju helt felfria. =) Så nu ska vi bli sambos på riktigt. *pirrigt*
Lunden here we come! Dags att hämta flyttkartongerna som står hemma hos axel. Äntligen kan jag packa upp alla mina saker som har legat i kartonger i snart 3 år. Woho!
Nä dags att laga lax med potatis och rom sås. Eller rättaresagt störa Gurra när han lagar mat ;)

Ciao!

Random!

Publicerad 2008-12-09 19:34:15 i Allmänt

Gött med vinst igår. Efter matchen  var jag nere i wallenstamhallen och kollade på Gurra när han spelade. Nästa gång lovar jag att kolla mer. Hela A-laget trillade in när jag satt i cafeterian nämligen så det fanns en del känningar att kolla på.=) Idag är en tråkdag. Mamma fick  fick behålla jobbet. Tur var väl det.  Har jobbat 9-18 idag. ( vart på golvet nästan hela dagen Phu! Är helt slut. La mig så sent igår så jag har vart hur trött som helst idag. Detta ska jag ta igen genom att lägga mig snart. Ja jag vet att klockan bara är 19.30 men det skiter jag i. Jag är trött. Gurra är i ishallen till 23 så jag kan lika gärna somna nu så jag får vila ut till imorgon. Imorgon blir det glögg hemma hos Jessica. Mycket trevligt.
Nu dags för en dusch!

Tjo!

Jul på liseberg med nära och kära!

Publicerad 2008-12-07 19:53:27 i Allmänt

3 timmar gick vi runt på Liseberg idag. Kallt som fan men med mysse, vantar och halsduk så överlevde man. Allt socker man tryckte i sig gjorde nog sitt också. Minidonuts, brända mandlar, kanderade äpplen och marsipan. Fick med oss lite gott hem: honung med lime smak, marsipan och senap. Gött!
Lite bilder från eftermiddagen:

Julmysigt var det

Lasse, mamma, Gurra och Nathalie posar!


Gurra posar! Lägg märke till mamma i hörnet. Hahahaha!

En av alla söta renar!


Nathalie och Gurra spelar!

Jag och Gurra!


Vad hände???

S-Ö-N-D-A-G

Publicerad 2008-12-07 11:27:31 i Allmänt

Fan va gött med söndagar. Vaknade ca 09.00 av att jag inte får luft. Gurra låg på mig! Samma sak varje morgon. Inte en lugn stund får man nattetid i sängen. =) Har precis käkat en mega frukost med färsk ananas och skinkmacka. Mmmm! Idag blir det ligga hemma och dega till 15.00 sen dra in till liseberg och handla lite goa grejer på marknaden dom har där med mamma lasse och gurra. Ska ta med mig kameran och ta lite kort på myset. Ska nog ta en sväng om med dammsugaren här hemma också. Var hemma hos mamma igår och hämtade mina lexington handdukar och lite kläder. Världens bästa handdukar har lexington.
Jag och charlotte skall den 31/1 sälja grejer på kvibergs marknad. Bord 100 har vi. Ska bli så kul. Jag kommer nog mest kränga kläder. Orka ställa mig och gå igenom mina kartonger som står på axles vind. Förhoppningsvis så har vi flyttat innan. Nä dags att duscha och dammsuga.

Julfredag!

Publicerad 2008-12-06 13:33:53 i Allmänt

Igår var jag och Gurra hemma hos Axel och hans tjej och drack glögg, vin och julöl. Mycket trevligt. Johannes som jag inte har träffat sen i sommras kom dit en sväng också. Vi kollade på spåret och tjötade skit. Mycket trevligt! Och framförallt vuxet. Haha! Ännu mer vuxenpoäng.=) Var inte hemma föränn ca 01.00. Fast det berodde på att vi gick hem. Phu! Vilken prestation. Idag är det världens tråkigaste dag. Är ledig men måstein till jobbet och tömma kassorna på pengar. Ghaa! Skulle gjort det igår men glämde. Det är ingen idé att jag åker in nu mitt i rushen heller liksom.  Tur att jag kan sitta hemma och kolla hur det går på jobbet. Kan även se om kassorna blir fulla.=)
Ska snart dra mig iväg till ICA MAXI tänkte jag. Och för att tiden skall gå så tänkte jag gå dit. Kl 16.00 blir det hockey hemma hos linda och matthias. *hoppas på seger*
BTW har två nya grymma julskivor:
Lynyrd Skynyrd -Christmas time again
Twisted Sister -A twisted christmas

Roligaste förnedringsprogrammet ever!

Publicerad 2008-12-06 10:54:01 i Allmänt

Slog på tv´n efter att jag kommit hem från fikan hos Lina. Har hittat ett nytt favorit program. Dumma norrmän på mallis. Hahahaha! CHARTERFEBER heter programmet. Onsdagar kl20.00.
Så här står det på programinformationen på www.tv.nu:

Norsk realityserie från 2008. Avsnitt 4. Svein har problem. Han och kompisen Viggo har blivit utkastade från hotellet och måste hitta ett nytt ställe att bo på. Men ändå kan de inte sluta skämta och skratta. Mamma Lilly, 81 år, ser inte det roliga i situationen. Vad ska nu hända med henne, som bor i ett eget rum på samma hotell? Kan Svein använda sin charm för att lösa situationen?

Norrmän är ju liksom hur roliga och dumma som helst. Hahahaha! Skratar så tårarna rinner!

Vill tillbaka!

Publicerad 2008-12-06 01:06:18 i Allmänt

Min och Maddes resa till Valdisere 2007 var över förväntan! Kolla bara in dessa bilder:

Här finns inte så mycket att klaga på!

Lunch med bärs och strålande sol mitt i backen är underbart!

Vi konsumerade nog några hundra liter öl den veckan! Mmmmm!

Finner inga ord för denna fantastiska bild!

Sötast!

Publicerad 2008-12-03 20:32:27 i Allmänt

Var hemma hos lina och fikade idag på eftermiddagen.  Sara var där med sin lilla söta son Benjamin. Och lilla Loke såklart. Min söta lilla bejb!=) Här kommer lite kort:

Dom söta små pojkarna med sina snygga mammor

Loke dricker sin första Cherry Coke. Det skall börjas i tid!

En nyduschad Loke med världens häftigadste frilla *avundsjuk*

GODING!!!


Dagens to do:

Publicerad 2008-12-03 10:30:30 i Allmänt

Idag är jag ledig. Wiiiee! Och Gurra är också ledig. Så jävla gött. Om det blir hyffsat väder så kanske vi ska åka skridskor. Var typ 10 årsen jag åkte skridskor så det kan ju sluta hur som helst. Blir nog en sväng till solariet också. Gurra fixade värsta goda maten till mg igår. Hemmagjorda köttbullar med potatismos brunsås och jättegod sallad. Mmmm! Idag blir det grillad kyckling med färsk pasta. Nu dags för frulle!

Tjo!

Dagens vill ha:

Publicerad 2008-12-02 21:56:34 i Allmänt

Denna Schäslong från Ralph Lauren är en av mina favoriter (har sökt mig förgäves på internet):

Priset: Vette fan, men säkert 5 siffrigt=(

Partyhelgen är över!

Publicerad 2008-12-01 12:29:57 i Allmänt

Måndag! Vad ska man säga? Sov ca 3 timmar inatt. Gött! Igår var den omtalade Mc donalds festen. Årest medarbetare utsågs och alla söp som svin. Alltid lika kul att vara hyffsat nykter och se alla dyngraka människor. Jag tog det som sagt hyffsat lugnt, för att gå upp tidigt idag och månadsinventera. Var dock klar 08.00. Då gick jag hem. Jävligt gött. Slippa stå på restaurangen och harva halvbakis är skönt att slippa. Grattis SANNA som blev årets medarbetare på Postgatan 2008!
Jag kommer ihåg när jag blev det. (tror det var 3 årsen) Total lycka! Man blir så jävla glad.

I Lördags var jag och Gurra på Maddes mega partaj. Jättekul men hemgång tidigt. Det var kul att träffa alla goa brudar och alla snälla pöjkar. Blev lite full så det var lagom att kvista hem vid 12 tiden. Finns bilder på Facebook för er som bryr er.=)

Hitills idag har jag åstakommit en väldigt tillfredställande sak: nämligen att organisera mina låtar i iTunes. Det var på tiden om man säger så. Fast jag är inte klar på långa vägar. Tar ett tag att ändra 5000 låtar. Lite av ett evighetsprojekt. Kanske kan bli min nya hobby. Har ju funderat över något att göra. Detta kostar ju inga pengar heller. PERFEKT! Min nya hobby it is. Målet med dagen är att gå bort till ICA MAXI och handla middags mat. Just nu är jag sugen på allt. Sådär halvbakis hungrig. Har skaffat lite julmusik! Peter Jöback, Carola och Mariah Carey is the shit. Imorgon skall jag terra mina kära medarbetare hela dagen. Mohahahaha!! Nä dags att göra lite onytta typ pilla navel ludd.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela