ackadacka

Göteborg - bästa stället på jorden..

Publicerad 2009-06-29 17:35:07 i Allmänt

Kom precis hem från en tur på havet. Har bränt mina axlar lite men det känns ok ändå. Smörjde ändå in mig med faktor 20. Sånt som händer. Går man på stan nu så ser man folk som verkligen har bränt sig, som små polkagrisar.=) Göteborg måste vara bästa stället på jorden. Idag var vi ute i skärgården och det är så himla fint. Jag älskar verkligen att vara på havet. Salt och friskt!! Idag blir det nog bio, Transformers 2 (kommer inte på vad den heter)!! Imorgon blkir det sol, bad och middag hos mamma och lasse. Då ska jag bada. Om jag vågar!=) Nu blir det sallad!
Ha det bra i solen!

Ser ut som ett vrak..

Publicerad 2009-06-29 06:24:36 i Allmänt

Jag har sovit så jävla dåligt inatt. Dels på grund av värmen men mest på grund av att jag ska till tandläkaren idag och borra för första gången i mitt liv. Fy fan vad läskigt! Det var nästan så att jag tvingade med gurra men han får vara hemma och sova istället. Shit shit jag mår så jävla illa. Jag kommer se ut som ett mongo sen också med bedövning i hela käften. Efter tandläkarbesöket så blir det nog sola och bada.
Ja vi får väl se! Hoppas jag överlever detta.=)

Schhteeek...

Publicerad 2009-06-28 14:41:13 i Allmänt

Var inne på NK idag. Hittade en rosa skjortan från Ralph Lauren som blev min. =) Har egentligen inte råd men vad fan. 30% rea liksom. Kunde inte stå emot det. Så nu ska jag nog åka till marstrand och steka. *NOT*
Idag har det inte blivit så mycket sol. En timma i parken utanför fick räcka. Idag blir det grillning och liseberg. Ben&Jerrys har ju öppnat där det måste man ju testa. Imorgon ska jag till tandläkaren och borra. Är sjukt nervös. Min första borrning. Hoppas jag blir mega bedövad. USCH!!

Borta bra men hemma BAST!!

Publicerad 2009-06-25 14:48:43 i Allmänt

Nu sitter vi pa hotellet och vantar pa att aka till flygplatsen. Ska bli skont at komma hem. Vi har haft en underbar vecka. Massor av haftiga upplevelser och coola saker har vi sett. Bilder och mer om resan kommer imorgon eller nat. Alla killar har pa azorerna ser ut som ronaldo. Hahahaha (dock inte lika snygg)! Och alla lyssnar pa 90-tals musik. Vi har hort latar som man helt glom av. Horde backstreet boys pa radion i bilen haromdan. Det var en upplevelse. =) Bade jag och gurra sjong med. Det var ett tag sen man horde backstreet boys pa radion liksom.

Açores!

Publicerad 2009-06-20 11:31:36 i Allmänt

Har kommer lite bilder fran ett soligt, regnig, blasig och varmt azorerna. Allt ar grymt. Hotellet ar mycket battre an vi trodde och vadret ar sadar. Man ska inte lita pa prognoserna. Man kan uppleva 4 arstider pa en dag har. Lite coolt. Igar firade vi midsommar pa ons basta fiskrestaurang, Det blev 4 ratters med blackfisk, snackor, tonfisk, svardfisk och choklad founde. Billigt och javligt gott. Nu star folk och trampar utanfor sa jag maste avsluta. Idag ska vi ta e rejal promenad till en marknad. Ha de sa bra hemma!



Azorerna fran planet


Staden

En djungel i en park i utkanen av stan

Jävla sol-jävel!

Publicerad 2009-06-16 11:12:40 i Allmänt

Jag hatar när man vaknar tidigt på morgonen och ser att det är strålande sol. Sen äter man frukost och så kollar man ut igen så är det fanimej molningt. Det är alltid såhär. SKIT!! Ja det blir ingen solning för mig iallafall. Jag drar till ikea och kollar lite. Ska förbereda inför middagen vi ska ha hemma imorgon också.=) Sill och potäter. Mmmm!! Bästa maten! Jag köpte en ny cider på bolaget igår: Jordgubb-Rabarber. Ett gäng sådana får jag nog införskaffa under dagen också. Snart går bussen! IKEA here i come.=)=)

Fullt upp..

Publicerad 2009-06-16 09:31:22 i Allmänt

Nu har jag fått klagomål på att jag inte har bloggat. Var ju strålande väder igår. slängde mig ut i solen och stekte med Madde och Maria. Igår var en sån där bra dag dag. Jag träffade alla mina närmsta vänner och var inte hemma en enda gång. Sola, luncha, sola igen, glass och öl. En perfekt dag. Saknar min älskling som fan. =) Men snart åker vi bort tillsmmans. Ska bli så himla kul. Jag ska ta massa kort.
Alla mina gamla kort är borta från datorn. Jag var tvungen att radera allt på den igår för att få den att fungera. Så nu finns inget på datorn. Ska fixa detta ikväll. Ska ju ändå sitta uppe och vänta på ihone OS 3.0. Wiiiieee!! Årets grej:):):)
Nä nu måste jag ta tag i mig själv så att min röd kropp kan få lite mer soool.

Yeah!

Publicerad 2009-06-12 21:41:24 i Allmänt

Idag har jag vart effektiv minsann! Jag åkte in till stan vid elva tiden och köpte lagningsgrejjer till alla mina jeans som alltid spricker vid innsidan av låren. Har lagat 3 par byxor idag. Klapp på axeln. Och imorgon blir det att laga dom andra 3 paren och gurras jeans. Datan balla ur förut och ville inte starta. Jag flippade och var nära att åka till stan och köpa en ny. Jag tänker INTE ha semester i det här vädret utan en fungerande dator. Hallå!! Vad ska jag då göra? Men min älskling fixade det. PHU!!
Jag var nära på att deppa ihop för en stund sen. Ensam, inget att göra och jag måste vara vaken! Hur kul kan man ha då? Jag har suttit vid datorn och druckit öl. =) Sofie ringde som tur var och ville ta en öl på haltas. Thank you baby!
Inatt är det nämligen stanley cup final som jag ska se och jag måste vara vaken tills dess. Matchen börjar 02.00. Jag vet! Jag är inte normal men va fan! Kan ju bli hur kul som helst att se den matchen. Gurra är på bio, robocop eller nåt sånt skulle han se. Sist jag lät en av manligt kön bestämma film så blev det ALIEN VS PREDATOR!! Jag var typ den enda tjejen i hela biosalongen. Och det var den sämsta filmen jag har sett någonsin. Så jag tackade vänligen men bestämt NEJ!

Nä nu måste jag pudra näsan. Skall till haltas och möta sofie om 15 min.

Ciao!

090611

Publicerad 2009-06-11 18:04:15 i Allmänt

Nu är jag trött. Gurra ska snart dra till träningen. Då blir det lugn och ro en stund. Fast jag får skylla mig själv. Det var jag som övertalade Gurra att köpa Guitar Hero Metallica i stan förut.=) Jag agerade mickstativ till en låt förut. Hahaha!!

Dagen har sett ut så här:
Efter en mycket god pannkaksfrukost åkte jag och Gurra in till stan och kollade lite. Och för en gångs skull så handlade Gurra mer än mig. Jag köpte en Longchamp väska på NK. Jag har ju en rosa redan som jag fick av Challe men har tröttnat lite på den rosa färgen. Har använt den rosa väskan så mycket så den är alldeles smutsig och äcklig. Måste tvätta av den någon dag.  Är supernöjd med väskan och vill ha en till.=) Typ en röd eller beige. Får kolla på Azorerna om man kan hitta en fake. Hahaha!!


Erkänn snygg?

Katchiiiing, Katchiiiing!!

Publicerad 2009-06-10 12:31:38 i Allmänt

Nu har jag precis håvat in 300:- på tradera. Skönt att bli av med gamla kläder. Gött att man kan tjäna en slant på sina gamla jeans som man har köpt för en tusenlapp. Det här med att sälja kläder är som ett heltidsjobb. Man måste kolla sina auktioner varje timma typ, väga och kolla frakten, kontakta köparen, skicka iväg paketen, det är tur att man har semester.=) Nä nu har jag massa att göra. Packa paket och kolla kontot så jag kan skicka iväg dom.=)

090609

Publicerad 2009-06-09 09:33:08 i Allmänt

Andra dagen på semestern! Igår var jag hemma hos lina och loke. Idag ska lina och loke komma hit. Loke är världens sötaste unge. Han berättade för mig igår när han ramlade och att ambulansen kom och att doktorn fick kolla på hans huvud. Mamma körde ambulansen sa han. Hahaha!! Så söt! Det är så underbart att höra när en 2 åring pratar. Jag måste ta tag i städningen här hemma innan dom kommer. Golvet är inte ok.=) Fram med dammsugaren och på med lite kläder. Ska ta lite kort idag också som jag lägger upp ikväll!

Kvällsmys!

Publicerad 2009-06-08 22:02:35 i Allmänt

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa senaste nummret av ELLE. Wiiiee!! Ensam dock, min andra hälft är på jobbet. Saknar han så himla mycket.
God natt!

Ny iPhone 3Gs kommer den 19 juni (ej i sverige)!!

Publicerad 2009-06-08 21:02:40 i Allmänt

Ikväll lanserade presenterade Apple en ny iPhone, 3Gs kommer den heta. S=snabb. Har suttit inne på macworld och kollat på deras live uppdatering.  Yeeeyhh!! Ser ut som den gamla. Filmning, bättre kamera, ljudinspelning, voice kontroll, kompass, Voiceover kommer som läser upp det du pekar på, Förbättrad batteritid, 10 timmars videotittande, 30 timmars musiklyssnande räcker batteriet till. 12 timmars prat på 2G-nätverk, 5 timmar på 3G. More to come! Priset: 16 GB kostar 199 dollar. 299 för större modellen (32 GB).
Den nya uppdateringen till iPhone 3G kommer den 17 juni. Jag kommer sitta uppe hela naten och uppgradera=)=)=)
Är det bara jag som längtar till dessa 2 nyheter släpps lösa på marknaden??


iPhone 3G (inte den nya)

Äntligen måndag..

Publicerad 2009-06-08 09:34:07 i Allmänt

Det är första gången jag kommer tycka att det är skönt med måndagar. Idag skulle jag egentligen tvättat och fixat här hemma. Men det sket sig. Lina ringde och frågade om jag ville komma hem till henne. Lilla Lokegrisen har ramlat och slått i huvudet så hon måste vara hemma med honom i 4 dagar. Stackars liten. Han har bandage på huvuvdet. Lilla plutten. Jag ska även in till solresor och boka bil som vi ska ha när vi är utomlands. Tjoho!! Längtar!!!!
Solen skiner ute idag. Gött tänkte jag när jag vaknade. Idag kan jag steka. Men det är typ 15 grader ute. Brrr!! Det blir ingen stekning för min del. Kanske en promenad eller nåt senare. Nu ska jag lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och ta bussen hem till Lina.

Ha en bra dag!

Söndagsångest..

Publicerad 2009-06-07 14:34:20 i Allmänt

Jag är nog inte ensam om att ha ångest varje söndag. Man sitter framför tv´n och vill inte lägga sig för man vill inte up och jobba. Måndagar är ju värsta dagen i veckan också. ALLT händer på måndagar. Försenade varor, VAB, sjukskrivningar osv. Jag tror dom flesta känner igen sig när dom läser detta. Men idag har jag ingen söndagsångest för jag har SEMESTER!! Mohahahaha!!
Gött som fan. Gurra lagar värsta goa maten och jag sitter bara och väntar. (som vanligt) Imorgon ska jag sova ut och bara njuta av att ha semester. Panerna för veckan blir att träffa Karin, Maria och Hanna. Och dricka massa Rosé utomhus om vädret tillåter. Nu blir det mat!

Ciao!

Röstat..

Publicerad 2009-06-07 12:27:10 i Allmänt

Nu har jag röstat. Jag röstade på en göteborgskvinna i ett hemligt parti.=) Ikväll blir det valvaka och tvätta. =)

♥Bröllop♥

Publicerad 2009-06-06 17:27:36 i Allmänt

Nyss hemkommen från ett underbart fint bröllop. Fick hålla tillbaka tårarna hela tiden. Tack jesus för att du finns. Så fort jag kände att tårarna skulle komma så kollade jag på han.=) Här kommer lite bilder. Inga på brudparet dock.



Världens snyggaste och underbaraste

Masthuggskyrkan

*JUST MARRIED*

Snygga jag

Mina supersnygga skor. 300:- / Monki

Bra början på semestern..

Publicerad 2009-06-06 10:14:09 i Allmänt

Igår slutade jag jobba vid 12. Jag fick min ledighet efter många om och men. Gurra och hans gröna pals hämtade upp mig på centralen. Efter 1.5 timmas bilresa så var vi i skövde. Har aldrig varit i skävde innan och jag måste säga att det är en väldigt fin stad/by/håla. Jag fick mig en liten rundtur på gurras jobba. =) Det kändes som att man var med mamma på jobbet första gången. Gurra berättade massa saker och pekade på allt och förklarade. Hahhaha!! Vi gjorde iordning oss och begav oss mot festen. Garden partyt så att säga. Lite väl kallt var det. Frös så in i helvete faktiskt. Men efter några öl blev det lite varmare. Grillbuffe, poängpromenad och liveband. Mycket lyckad kväll. Fats vi var tvugna att dra tidigt. 22.15 gick tåget hem.
Idag blir det bröllop kl 15.00. Va fan ska jag ha på mig? Klänning? Kjol? vilka skor? PANIK!! Det är kallt som fan ute. Gurra ska ha på sig värsta snygga uniformen från sitt jobb. Jag får väl slänga på mig någon gammal trasa här hemma. Måste ta tag i detta NU!!

Kanske lägger upp lite bilder senare=)

090606 - Sveriges dag

Publicerad 2009-06-06 10:05:04 i Allmänt

Ha en bra nationaldag allihopa! Nu ska jag ställa mig på balkongen och sjunga nationalsången.=)



Nationalsången

Text: Richard Dybeck, 1844
Musik: Folkmelodi från Västmanland
 
1
Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord
Du tysta, Du glädjerika sköna!
Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna,
Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

2
Du tronar på minnen från fornstora dar,
då ärat Ditt namn flög över jorden.
Jag vet att Du är och Du blir vad du var.
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

3
Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,
din trohet till döden vill jag svära.
Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,
Din fana, högt den bragderika bära,
Din fana, högt den bragderika bära.

4
Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,
för Sverige, den kära fosterjorden.
Jag byter Dig ej, mot allt i en värld
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden,
Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Semester 2009 närmar sig med stOOOra steg..

Publicerad 2009-06-04 20:14:51 i Allmänt

Imorgon 12.00 går jag på semster i 4 veckor. Tjoho!! Under dessa veckor ska jag:

* Hänga med Karin (och doggen) och Maria. Najs!
* Åka utomlands.
* Bli brun brun brun.
* Kränga grejjer på trader.
* Sy ihop alla mina 10 par jeans.


Pengar rullar in som dom ska..

Publicerad 2009-06-04 20:00:36 i Allmänt



Wiieee.. har fått bud på en av mina auktioner och en annan tjej tjej är intresserad. Tjo!! Firar det med petter! Kommer bli FETT rik nu. Hahaha!!
Ps. Kolla in dom coola bebisarna: Så jävla coola=)

Ännu en dag..

Publicerad 2009-06-04 07:32:59 i Allmänt

Idag blir det jobb mellan 9-18. Gött pass faktiskt! Måste verkligen förklara för min chef att jag inte kan jobba på Fredag.  Har man en sak planerad sen en månad tillbaka så måste han ju förstå att jag inte kan. Dessutom ställer jag alltid upp. Får nada tillbaka. Efter semestern blir det slut på det, iallafall om det ska vara såhär.
Det går inte bra för mina tradera annonser, inga bud hittills.=( Men det kanske kommer om några dagar. Imorgon går jag på semester, en välförtjänt semester. På lördag blir det bröllop. Solen ska skina lördag och söndag. Det innebär SCHTEK!!

Nu ska jag duscha och sen dra till jobbet!


Jag bjuder på en bild från Roskilde 2007=)

Jag orkar inte..

Publicerad 2009-06-03 22:28:24 i Allmänt

Jag vill ha ett normalt jävla fucking jobb. Kan någon ge mig det? Varje fredag samma sak. Jobba över och alla planer går i kras. Samma sak denna fredagen, fast värre. Planerat in min ledighet, tågresa och fest. Och så är man tvungen att jobba. Jag fattar inte. Jävla skit!

Köp billiga jeans på tradera.se

Publicerad 2009-06-03 12:36:37 i Allmänt

Nu har jag lagt upp 8 par jeans och en kjol på tardera. Blandade utgångspriser. Från 1kr till 50 kr. Ska bli kul att se om någon budar. Har aldrig sålt något på tradera innan. Bara köpt. =) Hahahaha!! Ovanligt va? Det som inte blir sålt på tradera sparar jag till kviberg eller komersen. Really nice!

Denim for life..

Publicerad 2009-06-03 10:43:32 i Allmänt

Hitade en kartong med "lite" jeans på vinden. Jag måste ta tag i mina jeans nu.=) Dvs laga dom som är trasiga (perfekt projekt på semestern när det regnar)  och lägga ut dom jag inte vill ha på tradera. Sammanlagt 18 par jeans från bla H&M, Levis. Lee, Fornarina, Miss Sixty osv. Länkar till mina auktioner när jag har bestämt mig.





Fixa och dona..

Publicerad 2009-06-03 09:55:09 i Allmänt

Vaknad för en halvtimma sen. Så himla skönt med sovmorgon. Jag börjar inte jobba föräns kl 15 idag. Gött gött! Har precis käkat frukost och druckit massa kaffe. Älskar kaffe! Idag ska jag städa här hemma och gå upp på vinden och fixa. Har lite sommarkläder liggandes där som jag ska ta ner. Jag fick inte plats med kläderna i garderoberna när vi hade flyttat in, men nu har vi en extra byrå som jag kan knöka full. =)

Jag och Gurra har kollat runt på resor. Vi har hittat en resa till Azorerna. Om man åker dit så finns det tusen saker att göra. Det vill säga att det blir ingen bara-ligga-vid-stranden-och-njuta semester. Det finns nämligen massa roliga saker att göra och att se. Jag är mer typen som vill ligga och dricka drinkar och kedjeröka vid stranden medans Gurra vill se lite mer och hitta på roliga utflykter. Så vi får väl se hur vi ska göra. Vi får helt enkelt kompromissa.=)

Nä nu mpste jag ta tag i lägenheten. Bloggar senare!

Blandade bilder..

Publicerad 2009-06-02 15:24:32 i Allmänt

Här kommer lite bilder från morsdag:


Lasse the BBQ King

Mammsen i köket

Mammas kryddor som hon odlar

En av två lyktor som mamma fick i present

Mor och dotter (Ja, jag är super trött)

Mitt första hål..

Publicerad 2009-06-01 21:41:35 i Allmänt

Idag var jag hos tandläkaren. Ett hål och massa tandsten. 2 återbesök blev det också. =( Mitt första hål under alla mina 23½ år. Jag känner mig lite elak mot mina tänder. Så nu jävlar ska jag inte slarva alls. Men jag är besviken på mig själv.

Dålig uppdatering..

Publicerad 2009-06-01 21:34:54 i Allmänt

Har inte haft tid att blogga i helgen. Fullt upp med att jobba och fira mors-dag. Mamma blev jätteglad för lyktorna jag köpte till henne på balders hage. Idag uppstod en väldigt väldigt pinsam situation på jobbet. En kille i 25 års åldern kommer in i butiken.

(Killen) -Hej, jag skulle vilja ett paket profil.
(Jag) - Ehhh.. Vad?
(Killen) - Jag skulle vilja ha ett paket profil.
(Jag) Jag kollar på killen och fattar verkligen ingenting. Vänder mig om och kollar på tobaken. Tänkte att det var ett nytt märke på cigg eller snus. Sen fattar jag! - Jaha ja! Ehh.. trodde det var tobak du skulle ha.
(Killen) - Ja det är ju nästan samma sak..
Killen skall betala och det funkar inte. Jag tycker det är as jobbigt och vill typ bara gå därifrån. När allt väl är klart så kläcker jag ur mig:
(Jag) - Ha en trevlig kväll.
(Killen) - Det kommer jag att ha. Hahaha!!
Då höll jag på att dö IGEN!

Jag måste snacka med min chef imorgon om att vi ska sluta sälja kondomer. Jag klarar det inte!! Tycker det är så jobbigt. Det och porrfilmer!  Jag rodnar typ när jag skriver det. Fy farao!

Nu ska jag smörja in mina brända axlar!

Cioa!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela