ackadacka

Nattrutiner..

Publicerad 2014-03-28 03:01:13 i Allmänt

Nu är klockan tre på natten och jag har precis varit uppe och gått på toa, ätit yoghurt och tagit nässpray. En helt vanlig natt i v.37. :):) 
Jag hoppas kunna somna om tills klockan om tre timmar. Imorgon jobbar jag näst sista dagen på jobbet. Då blir det tårta och kaffe med kollegorna. 
Ska antagligen jobba måndag också, får se om jag pallar det. Är så himla trött i kroppen. Igår somnade jag 19.30. Plus att jag låg i sängen från 15.45-18.45. I helgen blir det baby & barnmässa och kalas. Hyfsat lugnt med andra ord :)

Våfflor..

Publicerad 2014-03-24 11:42:03 i Allmänt

Imorgon innan jobbet ska jag slänga ihop en våffelsmet som dom tipsade om i senaste numret av Buffé. 
Förhoppningsvis hinner jag med lite våffelmys på förskolan innan vi drar igång våffelbaket hemma. 



En färgglad prick..

Publicerad 2014-03-23 19:11:42 i Allmänt

Filippa fick ett par nya skor i veckan. Total lycka för en snart 4-årig unge. Att skorna matchar nya vårjackan (som för övrigt är ett loppisfynd för 35:-) är ju som pricken över i:et. 
Med våren kommer alla härliga färger så nya mössan från The BRAND får tona ner utomhusoutfiten. 





Bild: www.babyshop.se


Loppis..

Publicerad 2014-03-18 19:55:30 i Allmänt

Just nu går mina tankar på att packa bb-väskan och handla det sista till bebisen (blöjor, våtservetter, puder, mer kläder?, osv). Outfiten för bb är redan klar. Alla klädesplagg är fyndade på tradera och loppis (secondhandbutiker). Body och mössa är från polarn, byxor från kappahl och strumporna är från lindex. 80:- har väl allt kostat sammanlagt. Så himla bra :) Bra för plånboken, miljön och bebisen (alla kemikalier är urtvättade och plaggen är mjuka). 
Ett tips är att leta efter märkeskläder på loppis, dessa håller oftast bättre kvalité och kn användas oändligt många gånger utan att kvalitén påverkas. 


Tips..

Publicerad 2014-03-18 19:48:10 i Allmänt

Två böcker som är riktigt bra är Ebbas gravidbok och Olgas träningsvärk för nyblivna mammor. 
I Ebbas gravidbok får man tips och råd om ALLT under graviditeten och tiden efter. Allt från gravidmode till den kaotiska tiden efteråt. 
Olags träningsbok har jag inte läst så mycket i. Den ska jag ta tag i efter förlossningen. Tanken är att man ska börja "träna" två veckor efter förlossningen. Vi får se hur det blir med det. Men jag har boken iallafall och tanken är att jag ska ta hjälp av den i sommar. 


Åttioåtta komma två procent..

Publicerad 2014-03-17 11:45:47 i Allmänt

Med sju arbetsdagar kvar känns det helt ok att jobba. Hade gärna slutat idag men jag ser ljuset i tunneln. Förhoppningsvis går tiden fortare när jag är på jobbet. 
Om två veckor är det baby & barnmässan på svenska mässan. Ser fram mot en föreläsning om genus kl ett på lördagen. Missa inte den om du ska dit!!
Magen går att använda som bord/avlastningsyta, perfekt!!
Hej hej bebis, snart syns vi :)

Redo för beachen..

Publicerad 2014-03-07 18:59:11 i Allmänt

Filippa är redo för sommar, värme och bad. Solhatt och baddräkt är från Mini Rodini och är inköpta hos oiidesign.se. Tofflorna kommer från h&m och står på shoppinglistan. 
Älskar redan denna outfit :):)







Konst..

Publicerad 2014-03-03 13:22:37 i Allmänt

Hur ska man få plats med alla underbara teckningar som barnen målar? Oftast målas dom finaste motiven på konstiga material. Varför inte bakom ett klistermärkesark. 
Jag sparar alla fina bilder och ska försöka göra en tavla.

Här är rainbowdash från my little pony. Helt underbart motiv, älskar regnbågeklänningen. 

Här är Wilda och Esmeralda på väg till häxans hus (den rosa pricken). Mellan dom växer en navelsträng (!?!?).


Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela