ackadacka

Ut med det gamla och in med det nya..

Publicerad 2011-12-31 10:45:43 i Allmänt

Sista dagen på året, härligt! Här hemma myser vi för fullt av sista dagen på året. Efter minis tupplur blir det promenad i Delsjön och ikväll blir det god middag och bubbel. Det mesta av julsakerna har åkt ner i lådan, vi har granen kvar men snart ryker den med!

Fina vänner..

Publicerad 2011-12-30 19:45:33 i Allmänt

Dagen har spenderats med fina vänner i Torslanda. Massor av lek och bus på bushuset, god lunch och handling på Maxi har vi hunnit. Var inne en sväng på bolaget och köpte en rosa champagne till imorgon. Blev en halvdyr liten flaska. Jag hade velat ha en Bollinger men det får vänta för den var helt slut. Vi kör en sån på resan till Köpenhamn i mars, eller hur tjejer? :):) Nu blir det hockey framför soffan. Är sjukt sugen på godis men orkar inte resa mig från soffan, jobbigt!

Hittepå..

Publicerad 2011-12-29 22:08:02 i Allmänt

Vad gör man när lillbus sover borta och man är ledig imorgon? Jo det ska jag tala om. Man lägger sig kl 22 och sover till 08.30! Fy farao vad härligt! God natt!

Bugaboo Tray..

Publicerad 2011-12-28 20:34:24 i Allmänt

Smart och smidig mugghållare/snacksbricka från Bugaboo. Bugaboo Tray placeras i fästet för sitsbygeln.

Hållaren är roterbar upp till 90 grader så det är inga problem att komma i vagnen. Snacksbrickan kan tas bort för att endast använda mugghållaren som passar de flesta flaskor.

Det är helt okej att förvara den lilla favoritleksaken eller nappar i brickan. Mugghållaren är rätt djup så flaskorna sitter kvar även på knöliga vägar.

Mugghållaren går att tilta horisontellt när man vinklar sitsen till liggläge.

Bugaboo Tray är enkel att tvätta av med en disktrasa och kan till och med tvättas i diskmaskin.

Bugaboo Tray passar på Bugaboo Donkey, Bugaboo Cameleon och Bugaboo Frog.




www.pappaprylar.se

Tisdag..

Publicerad 2011-12-27 09:40:29 i Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar av det gamla året. Känns bra, längtar till våren. Mini fyller två år, en välbehövlig resa nalkas och en minitripp till Köpenhamn med svägerskan ska planeras in. Jag hoppas det kan snöa lite i början av året så vi kan åka pulka. Förra vintern var ju väldigt vit. Nu blir det jobb, ska försöka springa in på nk på rasten och köpa mig en mascara. Den jag har nu är ett gratis ex från en tidning. Och den är värdelös, man behöver inte tvätta bort den på kvällen för den trillar av under dagen. Se you later!

Magplask..

Publicerad 2011-12-26 11:23:43 i Allmänt

Mini gjorde ett magplask i en jätte stor vattenpöl. Det var bara att packa ihop alla leksaker och traska hem. Då hittade hon en "pinne" som hon prompt skulle ha med hem men den fick ligga kvar ute.

Juldagen..

Publicerad 2011-12-25 09:23:32 i Allmänt

Idag blir det jobb i några timmar och i eftermiddag ska vi käka kalkon. Smarrigt! Gårdagen blev mycket lyckad med många paket för dom små!

God jul..

Publicerad 2011-12-24 12:28:15 i Allmänt

Nu på förmiddagen har vi varit i kyrkan och kollat på krubban. Nu blir det lusse och glöggfika. Mums!

Typiskt..

Publicerad 2011-12-23 19:59:02 i Allmänt

Tre av fyra plagg får åka tillbaka till
Nelly. Två plagg var för små och ett var fel. Tur att jag vann presentkort, annars hade jag blivit väldigt arg. Ett av plaggen som var för litet var det fel storlek på. På hemsidan stod det large och när jag fick hem plagget så stod det 40. Jag är ingen 40 utan en 42:a. Grrr!! Men som sagt gratis är gott. Imorgon blir det retur och förhoppningsvis så har jag plaggen om 2 veckor.

Hets..

Publicerad 2011-12-22 22:23:34 i Allmänt

Herregud vilken hets och stress det är i Nordstan. Det känns som att hela Göteborg är i denna byggnaden. En red bull på detta och jag är med i matchen igen. Idag blir det jobb till sena kvällen, men jag är glad ändå för alla julklappar är klara och lugnet har lagt sig. I förmiddags handlade jag dom sista klapparna på ikea med min underbara farmor. Vi åt julbord och tjötade skit. Nä, nu kallar plikten.

Klick, klick..

Publicerad 2011-12-20 22:52:10 i Allmänt

Jag är INTE en internet-shoppare. Fy farao. Med världens beslutsångest så klickade jag hem lite kläder från Nelly.com. En klänning, två tunikor och ett par tights blev det, efter många om och men (har kollat igenom alla olika avdelningar på nelly). Jag vill testa kläderna, klämma och känna innan jag köper dom (och spegla mig). Till lillfis går det bra att beställa på nätet men till mig själ, nej tack.
Vi får se om det blir några returer. =) Hade velat ha en odd molly tunika men det fanns inga fina som var fina. Nä nu blire det sängen efter 2½ timme framför datorn.


Denna fina tunikan är snart i min ägo, Jippie!

Överraskning..

Publicerad 2011-12-20 19:42:47 i Allmänt

Blev glatt överraskad när jag kollade mailen igår kväll och såg att jag vunnit en tävling på Englas blogg (englasshowroom.se), 1000:- på Nelly.com. Man tackar! Blev så himla glad :):) Ska unna mig något riktigt fint, en snygg klänning till kommande resa. Fast det får vänta, nu fokuserar jag på dom sista klapparna.
Bilden nedan är på kusinerna bus, dom var tvungna att vara med när jag gick på toa.

Det bästa..

Publicerad 2011-12-17 20:52:21 i Allmänt

Vilken underbar dag det har varit idag. Massor av lek, bus och skratt. Mammorna har babblat och barnen har lekt. Våra fina små älskade barn, äntligen kan dom leka med varandra och ha roligt. Skratta tillsammans, ta varandras leksaker och tjuvnypas.

12 dagar kvar..

Publicerad 2011-12-12 09:20:21 i Allmänt

Idag är det 12 dagar kvar till julafton. Shit!! Måste handla lite julklappar och kanske baka lite julgodis. Är ledig till helgen så får väl försöka fixa allt då. Nä
Nu får jag slänga på mig lite smink annars kommer dagisfröknarna bli rädda :)

Ensamheten är ljuvlig..

Publicerad 2011-12-11 09:57:57 i Allmänt

Jag älskar min familj mest av allt men Gud vad skönt det är att vara själv ibland. Nu på morgonen så har jag legat 45 min i sängen och Inge gjort ett skit, ljuvligt. Efter 10 timmars sömn så var det grädden på moset.
Igår satt jag och kollade på Nobelmiddagen (utan stånk och stön från sambon) och nu sitter jag och äter frukost själv (utan att behöva resa mig upp, hämta grejjer, torka och hålla på). Det var längesedan nybakade frallor med juice och kaffe smakade så gott. Ska diska upp disken, vika tvätten och åka till jobbet, det har ju brunnit i nordstan så jag måste in till stan tidigare och kolla hur omfattande det är. Ikväll blir det julbord på Gamla Ullevi, smarrigt! Efter denna helgen är jag redo för en ny vecka! Ps. Lexington gör dom bästa sängkläderna. Perfekt julklapp till sambon!

Lördag..

Publicerad 2011-12-10 20:40:54 i Allmänt

Ensam hemma med godis och "bonde söker fru"-repris på tv'n. Jag är så himla trött, det var en slitsam dag på jobbet. Imorgon blir det julbord efter jobbet. Wiihoo!!

Fredagsmys..

Publicerad 2011-12-09 18:08:46 i Allmänt

Idag blir det fredagsmys deluxe. Ryggbiff med gorgonzolasås och tobleronetårta står på menyn. Mini äter halvbrända popcorn till fredagsmys. Co-con säger mini och pekar på micron. :):) Härligt med fredag, speciellt när det är så ruggigt ute.

Tacksam sjukdom..

Publicerad 2011-12-09 13:08:45 i Allmänt

Nu har vi varit på vårdcentralen och fått antibiotika mot minis ögoninflammation. Nu får det räcka med klet, gojs och morgonblinda ögon. Fast ögoninflammation är dock mycket bättre än feber, snor, hosta och sömnlösa nätter. Mini har varit pigg, alert och glad.

08.00..

Publicerad 2011-12-08 08:19:37 i Allmänt

En helt vanlig syn kl 08.00 på morgonen. Middagen är fixad, jobbar man sent så får man fixa allt på morgonen. Fiskpinnar och potatismos blir det för lilles idag.

Strömavbrott..

Publicerad 2011-12-06 19:25:45 i Allmänt

Kom hem till tända ljus och en superduper-glad liten ungen. Strömmen hade gått, tur att jag hade med mig lussekatter från jobbet. Det var populärt här hemma :) Nu har jag nattat lillen som för övrigt stortrivs i sin nya juniorsäng men hoppar gärna ner i våran säng någon gång under natten. Jag älskar't!

2:a advent..

Publicerad 2011-12-04 16:44:24 i Allmänt

Vi firar andra advent med rester från igår och misstänkt ögoninflammation på familjens minsta medlem.

Härlig dag..

Publicerad 2011-12-04 00:15:54 i Allmänt

Oj vilken dag vi haft. Massa lek och bus för dom små och god mat och dryck för dom vuxna. Mini somnade runt tio tiden så förhoppningsvis blir det sovmorgon imorgon. Vi får se hur natten blir, mini sover i sin nya säng, en junior-säng. Stora tjejen. Åh vad tiden går fort, nu står spjälsängen i vårt rum igen. Dags att baka syskon då :);) Nä, det får nog vänta. Semester och härligheter kommer först. Nu ska en väldigt trött mamma sova! Natti!

Orbit baby G2..

Publicerad 2011-12-02 22:02:56 i Allmänt

 

Orbit Baby kombinerar innovativ teknik och snygg design med extremt högt säkerhetstänk. Orbit barnvagnar liknar inte någonting som tidigare har funnits på marknaden vilket har gjort att Orbit växer snabbt i hela världen.


Orbit G2 säljs här som komplett duovagn med chassi, sittdel och liggkorg. Du kan därmed använda vagnen redan från födseln till dess att barnet inte längre vill åka vagn (godkänd upp till 18kg).


Sitsen på Orbit är vändbar 360 grader! Man kan alltså vända sitsen åt sidan. Praktisk och smart om man vill kunna använda vagnen som en matstol eller vid tillfällen då barnet vill kunna titta åt sidan samtidigt som du kör.
Orbit har en ergonimisk sittdel. Det innebär att barnet sitter som i en "skål" och får stöd för hela kroppen, mycket bra speciellt för det lilla barnet som just börjat sitta upp.


Liggdelen kan även användas som en vagga. Medarna följer med och kan även användas till sittdelen och då kan man använda den som en babysitter/sittplats upp till 23 kg.
Liggkorgen är ihopfällbar för att ta så liten plats som möjligt vid transport. Liggkorgen har inbyggt sele, tvättbar madrass, bärhandtag, sufflett som har UV 50+ skydd samt ett vindskydd som du kan dra över hela öppningen på liggkorgen.


Vagnen fälls enkelt ihop med en enhandsfattning. När vagnen är ihopfälld kan chassit stå av sig själv. Det är även lätt att dra vagnen efter sig ihopfälld, då hjulen går i marken. Vagnen blir väldigt liten ihopfälld och får plats i dom flesta bilars bagageutrymmen.


Orbit G2 är den första barnvagnen i världen som är Öko-tex Certifierad, alla textilier är ekologiska och alla plaster är PVC-fria och innehåller endast giftfria material. Vagnens chassi går att plocka isär och alla dela kan då källsorteras. Alla produkter kommer i miljövänliga och nedbrytningsbara förpackningar.


- Integrerad mugghållare/nyckelförvaring i handtaget
- Löstagbar varukorg med axelrem, kan användas som väska
- Ergonomisk sittdel med avtagbar bygel och förlängbart fotstöd
- Sitsen kan snurras i 360 grader (kan vändas även åt sidorna)
- Suffletten på sittdelen är rejäl med solskydd UV 50+
- Sittdelen har ventilationssystem i ryggen som gör det svalt varma sommardagar
- Svängbara framhjul



Hiss eller diss? (Jag gillar´t)

Morgonmys..

Publicerad 2011-12-01 09:03:53 i Allmänt

Åh vad trött jag är idag. Det var inventering på jobbet igår så det blev rätt sent. Nu sitter jag och kramar om min lilla fina tjej och myser. Strax blir det dagis och jobb. Ekorrhjulet snurrar på :)

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela