ackadacka

Hej hej..

Publicerad 2012-01-28 06:52:29 i Allmänt

Slänger in ett hej från ett 35 grader varmt Thailand. Idag är det mulet men vad är det? Vid hänger vid pollen hela dagarna och äter god mat. Idag blir det marknad. Hej och hå vad det ska prutas. :):) Nä nu måste jag bättra på brännan.

Kräm..

Publicerad 2012-01-19 22:08:14 i Allmänt

Jag smörjer aldrig in mig, speciellt inte i ansiktet. Men så fick jag en ansiktskräm av min svåger & svägerska i julklapp, Gildas Nourishing cream. Den är så himla bra. Huden blir som en barnrumpa. Vet inte var man kan köpa den men det är väl bara att googla. Nu ska jag lägga mitt nyinsmörjda ansikte mot kudden. Natti natti! Ps. Det går svinkoppor på dagis, så jävla äckligt! Hoppas inte vi får det.. Hoppas hoppas inte..

Sista gången..

Publicerad 2012-01-19 19:46:47 i Allmänt

Nu har jag precis fyllt i returordern till nelly, igen. Kläderna som jag fick hem var inte alls lika fina som på bildera. Två av fyra plagg fick stanna.

Tunikorna som jag jag trodde var slut i min storlek hade fyllts på, så nu blev det en i varje färg. Om dom inte passar så skiter jag i att skicka tillbaka och hålla på. Nä, detta blir sista gången jag beställer kläder till mig själv på nätet. Vilket jävla meck. Det har gått smidigt och bra med returerna, grym serice har dom på nelly.com. Skriver man ett mail till dom så får man svar inom 2 timmar. Det är rätt bra.

Imorgon blir det utgång middag hos mammas kompis, hockey och kanske en liten utgång. Tjohoo! Men det kommer inte bli sent, på lördag blir det spa och brunch på hagabadet med mammsen. LÄNGTAR!

Måndag..

Publicerad 2012-01-16 06:27:30 i Allmänt

Då var det måndag igen. Helgen går fort, kan bero på att jag jobbade igår. Men jag kunde inte motstå 6 timmars dubbelt betalt. Det kan vara gött med lite extra pengar. Jag och mina goa vänner åker ju till Köpenhamn den 23:e mars. Åh vad härligt det ska bli!
Just nu längtar jag tills jag får hämta mini på dagis i eftermiddag, det är alltid lika roligt.
Nä nu måste jag skölja ner en Ipren med en kopp kaffe, är sjukt trött efter helgens tidiga morgnar.
Ps. Starbar är mitt nya favvogodis, smakar jordnötssmör. Smarrigt!

Gräsänka..

Publicerad 2012-01-11 19:33:53 i Allmänt

Lite naturgodis (bär och nötter) och Coca Cola Zero är jag värd. Har världens mensvärk och så är jag gräsänka. Liiiiite synd är det om mig faktiskt! Snart blir det "Sveriges mästerkock".

Studiedag..

Publicerad 2012-01-09 09:21:51 i Allmänt

Fruktstund framför tv'n. Idag är det studiedag på dagis så vi ska ha lekdate här hemma. Lunch och fika med dom goaste vännerna!

Lördag..

Publicerad 2012-01-07 08:29:37 i Allmänt

Pannkaksfrukost får starta denna dagen. Färska frukter, grädde och blåbärssylt. Mums!

Ut med julen..

Publicerad 2012-01-05 18:15:49 i Allmänt

Nu är granen borta och dom sista julsakerna har fått flytta ner i jul-lådan. Den fina julgruppen som svärmor gav oss får stå kvar ett tag till. Nu ska man bara få upp skiten på vinden också, tur att man är ledig fredag och lördag. I natt blir det hockey, om jag somnar i tid och vaknar av klockan :):)

Natti..

Publicerad 2012-01-02 20:32:53 i Allmänt

Snart blir det läggdags. Klockan ringer 05.15. Phuu!! Så rolig är jag. (nedan: Minis favoritspel på ipaden)

Gott nytt år vänner..

Publicerad 2012-01-01 00:49:03 i Allmänt

Nu ska jag försöka sova, grannarna har såklart nyårsfest. Tur att man har lätt för att somna! Hoppas alla får ett fint år. Vi kommer garanterat få en bra start. Minis kusin sover över och vi kommer inte vara bakis imorgon. Härligt!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela