ackadacka

Ledighet..

Publicerad 2012-12-29 11:06:39 i

Det är verkligen skönt att vara ledig. En vecka avklarad och en vecka kvar. Härligt! Dagarna spenderas med familjen och vänner. Mycket fika blir det :) Later skater!

Jul på Liseberg..

Publicerad 2012-12-15 17:29:00 i Allmänt

I torsdags var jag ledig från jobbet för att gå på lusse på förskolan. Jag och mini passade på att gå till Liseberg på eftermiddagen. Jag älskar jul på liseberg, det luktar sött av alla brända mandlar och ljusen är underbara att kolla på. Mini blev jätteglad när hon fick träffa kaninerna. Jag längtar redan till våren när Liseberg öppnar igen.
 

Äntligen lite julkänsla..

Publicerad 2012-12-03 20:46:19 i Allmänt

I helgen var vi på Johnsens bageri på julstök. Det var verkligen kanon. Vi gjorde pepparkakshus, marsipanfigurer, lussekatter och åt massor av gott tilltugg. Detta måste vi göra om nästa år. Frysen är full av vörtbröd och lussekatter och i lillans rum står pepparkakshuset (det luktar väldigt gott). Hela lägenheten är pyntad, uppifrån och ner. Detta är kvar att göra innan tomten kommer:
- Handla julklappar
- Göra julgodis
- Baka lussekatter & Pepparkakor
- Gå på Liseberg
- Julpyssla
- Äta julbord
(- Åka till Tjolöholms julmarknad)
 
 
Sa jag att jag älskar Julen? =)
 

Kalender..

Publicerad 2012-12-03 20:31:54 i Allmänt

Oiidesign.se kör en grym julkalender med bra rabatter varje dag. Imorgon är det 30% rabatt på mini rodini. Jag hoppas dom kör rabatt på Livly och HTKAF under månaden. En julklänning måste nämligen inhandlas. Det är alltid fri frakt och fria returer hos oii, så himla käckt.
 
 

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela