ackadacka

Lack, läder och dildos!

Publicerad 2008-04-26 20:41:23 i Allmänt

Fan va seg jag är idag. Bangade party på Lounge och förfest hos madde. Har jobbat hela dagen. Har vart som fan att göra. Och när jag vaknade imorde va ja bakis. Fattar inte varför? Eller jo det gör jag men trodde inte att jag skulle må så dåligt. Så jag bangar utgång idag för att kunna vara pigg på måndag. Sjukt att man måste tänka så. Börjar bli gammal tror jag. hehe!
¤¤¤¤¤¤¤¤
Va på sexparty hemma hos tobbin igår. Sååååå kul. Första gången jag är på ett sexparty med killar och tejer. Men det va fan as kul. Killarna va värre än ett gäng 15 åriga tjejer. Det nittrades och klämdes och kändes hela tiden på allt.=) Kollada i kataloger som man kunde beställa ur. Finnns så himla mycket roliga kläder till killar. Ett tips är att gå in på martinshop.se och kolla för att få sig ett gott skratt.
¤¤¤¤¤¤¤¤
Nu ska jag lägga mig på soffan och äta pannacotta. Mmmmm!
BTW, köpte en rosa adidas zip igår. Sååååå snygg är den.

Hej hopp gummisnopp!


Min snygga nya tröja!

Uppe med tuppen på lönefredag!

Publicerad 2008-04-25 12:27:15 i Allmänt

Jaha, då va man uppe vild halv sex snåret imorse och åkte ner till g16 och gjorde frulle till halva gbg. Chefen över mcd europa kom och hälsade på. Så nu har man träffat han med. Det va la roligt. Kändes ett tag som att påven eller kungen skulle komme med tanke på alla förberedelser. Bara top managment och dom duktigaste medarnetarna va på golvet. Så nu är jag helt slut. JAG ÄR VÄRD ATT FÅ GÅ TIDIGARE FRÅN JOBBET OCH ÄGNA HELA MIN DAG ÅT ATT TOKSHOPPA! Har redan inhandlat mig en ny DKNY plånbok. Blev mycket glad över att jag fick en dustbag till plånboken. Den va dyr men värd det. Så nu ska jag svida om till gjympaskor och bekväma kläder så att jag kan shopppa ännu mer. =)=)=)=)
Ska sätta mig i solen med min underbara IPOD och dricka en skvätt kaffe. Mmmmm!

Ikväll ska det bli sexparty, tjejer och killar blandat. Hur ska det här sluta? Men det ska bli kul, kan ju dock inte köpa något, har ju allt. Moahahhaha!

Gött mos -Överdos. (Eddie, det är inte ditt citat utan Jannnes)

Jag är en bitterfitta som gör ALLT!

Publicerad 2008-04-21 21:40:48 i Allmänt

Äntligen måndag, äntligen! *not* Hatar måndagar, idag hade inte ens den låten hjälpt mig. Hade dock väldigt bra musik på min ipod, då jag ägnade hela min fredag åt att lägga in låtar i itunes. BTW, fuck itunes. (ja jag är en bitterftta, ok?) En viss person förstörde hela min dag idag. Ahhhhh. Blir så arg på mig själv när jag blir så störd på en person. Bajs bajs! Lördags kvällen/natten/söndagsmorgonen va trevlig. Började med mat och bärs på DD och sen utgång på Park. Skakade min lurviga till 05.00. Va hemma 06.00. Satt på BK och frodade alldeles för länge. Hehe. Hjorde endå en grym prestation igår mellan allt frodande. Va på Lejonet och björnet och käkade glass. Har 2 nya favoriter: Äpplepaj och creme brulé. Mmmmm... så gott.
Nä nu ska jag söva för chefen kommer imorgon. Då blir det SHAPE UP på jobbet! Hatar det.
BTW skurade rent sopkärlen på jobbet. FY FAN va äckligt det va. Låg på alla fyra i sopkärlet med skit upp i armhålorna. Fy fan va det stank. BLÄ BLÄ! Nästa gång är det din tur Jasper. Moahahhaha!

Tjingeling badring!

Kvibergs marknad -lilla Turkiet! *asg*

Publicerad 2008-04-19 17:21:24 i Allmänt

Tjohoooo! Va på Kvibergs marknad idag. *asg* Det kändes precis som att vara utomland. Ingen talade svenska, alla skrek och det va billig mat. Till och med solen sken idag, det va kanske det som gjorde det. Hehe! Jag köpte dock bara en kebab för 25:-, inget mer. Fanns ju en del skit där om man säger så, man kan fan tro att dom flesta har länsat gamnla konteinrar. *L*
Eddan fick köpt någon liten plupp till sin nya tv iallafalll, så det va ju bra. Ska fan åka dit om 2 veckor igen och SHOPPA!!!

Nu är det dags att börja på lördagsfyllan, förhoppningsvis gör jag bort mig ikväll så att ni mina trogna bloggare får något att skratta åt.


Hej hopp!

Sprutande blod och Julmust!

Publicerad 2008-04-18 21:15:27 i Allmänt

Denna veckan har varit väldigt händelserik. HaHa! Har ett fett blåmärke efter att jag råkat sticka mig på en ca 7 centieter sticka på jobbet. Vi har en pyrometer som man tar temratur på kött med på jobbet, och stickan som man tar temperatur med är som en tjock nål. Och den fick jag rätt i armen. Gjorde inte ont  men skrek av fasa när jag ser hela nålen i min arm. Blodet sprutade, tur att lilla mamma Sanna va på jobbet och plåstrade om mig. Hon torkade rent mitt sår och satte ett plåster på. Tack för det! Blev svullet som fan! Typiskt mig!

Igår skulle jag ta varorna eftersom jasper va ledig. Tänkte jag skulle vara snäll och städa på lagret och rensa ut gammal skit. Hittade 2 julmust bibar. Hmmm tänkte jag, dom måste jag ju slänga. 1 BIB är på 20 liter och vägar ap-mycket, syrupen ligger i en påse i en kartong. Tar tag i kartongen och skall slänga den i ett sopkärl som är rettså högt. påsen glider ut och påsen går självklart sönder. Så där står jag med 20 liter julmust över hela min underkropp. AHHHHHH!! FLIPP!
Fan va arg jag blev!

Ja ja, idag är det fredag och jag sitter hemma hos morsan och slappar framför tv´n. Skall in och jobba i typ 1 timma imorgon. Hehe! Lite bra får man ha det ibland. Gick kl 13 idag. OOooops! =)=)=)=P
 

ZIP-TRÖJOR 4 EVER! (kan inte bestämma mig)

Publicerad 2008-04-13 21:15:36 i Allmänt

Har jobbat heeeeela helgen. Det har varit förvånandsvärt kul. Hatar att jobba helger. jobbar hellre 12 timmars pass på vardagarna för att få va ledig på helgen. Well well, får skylle mig själv som vanligt. Jag har nog ta mej fan stått på golvet 8 timmar om dagen. PUH! Min kropp apllar inte det. *axel -jag tycker synd om dig* Men man somnar gott på kvällen iallafall.

Jag har 7 st ful/snygga zip-tröjor i in samling, ska köpa en rosa Gert Fylking ADIDAS tröja nästa vecka och skall beställa från nätet. Vilken skall jag välja?

image15image16
Den rosa är ju baar sååååå snygg! Måste ha den! 800:- är rettså mycket för en tröja. Jag ska sova på saken!

Ha det fett -Pungsvett!

What was what in the but!

Publicerad 2008-04-10 20:57:18 i Allmänt

Fy fan va seg jag är. Vaknade 02,45 inatt, det va lite halvsegt. Åkte till jobbet och satt på en pall (en kabel snurra) och störde menytavelkillarna i 6 timmar. Dom va trevliga, men det va nog inte ömsesidigt. Hehe! Va fan ska man göra då? Hade ju fan sket tråkigt. Va hemma 10,15, det va gött. Och fint som fan blev det. Fel priser och fel produkter bara men va ska man göra. Det fick gå. Åt lunch med mamma förut. Det va trevligt som fan. Käkade sån jävla go glass på lejonet&björnen: Äppepaj och creme brulé. Mmmmm! Satt i solen i säkert 40 min och lapade. Man får ju passa på, rätt va det är så snöar det. Hehe! Konstigt!

Ligger och kollar på RÖGLE-MORA. Heja RÖGLE med grymme Kenny Jönsson.

Läste på aftonbladets hemsida om en sexsekt. Harregud. Kan ju bara hända i ett land: AMERIKAT! 400 barn och 150 kvinnor hade räddats. En man hade 20 fruar. Snacka om att vara tupp i hönsgården. HeHe!

Nä dags att sova. HEJ JESUS, AMEN!

I`M A DOLPHIN TRAPPED IN A HUMAN BODY!

Publicerad 2008-04-09 20:55:19 i Allmänt

Jag har ett litet problem. Känner mig inte 100% i kroppen. Tänkte att någon trevlig prick, i hopp om en läkare kanske läser min blogg och kan hjälpa mig. Mina symptom är:
- Illamående. (är ej gravid, då jag inte har haft något kul i sänghalmen på 4 månader plus att lingonveckan är här)
- Törstig som, spec kvällstid.
- Jag sover oroligt. (vaknar inte, men rör tydligen på mig som fan)

Jaha, så what the fuck är problemet. Är väl psykiskt sjuk eller nåt. Om du känner på digatt du vet så släng in en kommentar.

Gött mos! Damkronorna slog Ryssland och är ett steg närnare bronsplatsen. Kim Martin är grym. Heja Dam kronorna. Hoppas LHC krossar HV med 4 raka.

KOLLA IN DENNA SIDAN (ska beställa t-shirts, någon som vill gå ihop?):
http://www.svedimf.3w.se/
KOLLA IN DENNA SIDAN OM DU KÄNNER DIG SOM ETT ANNAT DJUR OCH VILL VISA DET (älg kanske?):
http://www.animaloutfitter.com/index.cfm?action=cat&catID=7241F886-F1FF-AEC0-1DB64BE335F5CBEE

Nu ska jag sova för jag ska snart upp och jobba, då kommer jag skriva mitt längsta blogginlägg i brist på annat. HALLÅ, glömde ju berätta det bästa som hänt idag. Han killen som är CHIEF över uppsättningen av dom digitala menytavlorna är sååååå snygg. En riktig liten läckerbit. Så det blir nog kanske inte så långt inlägg inatt. Kanske drägglar sönder tangenbordet eller nåt. *hehe*

Ha re fett så länge!

Cookie Dough 4 ever!

Publicerad 2008-04-08 21:03:58 i Allmänt

Vad hjälper bäst när man mår skit? Ja just det, GLASS i stora lass. Speciellt BEN&JERRYS COOKIE DOUGH! Smarrigt värre! Va på Fokus huset igår (älskar att gå runt där och titta) och såg en ny BEN&JERRYS glass med vit choklad och marshmallows. Hallå! Kan väl inte bli godare? Ska köpa den imorgon. Är ju min lediga dag imorgon, men ICKE. VD´n för svenska mcd kommer på besök. AAARRRGGHHH!!! ORKA! Tyckte så synd om mig själv så jag gick och köpte mig en ny jobbarskjorta. Hehe!
Så imörgon blir det kort dag och hem och typ gräva klart graven. På Torsdag (också en av mina så kallade lediga dagar) morgon 04.00 kommer mina digitala menyskyltar. Tjohooo *not*. Har hört att montörerna är snygga så jag får väl sitta och dräggla på dom i 8 timmar.=)=)=)=) *mums*

Nä dags att söva!

Pattar, Tattoos och Kebab!

Publicerad 2008-04-06 10:47:37 i Allmänt

Jaha, utgång igår igen. FAN!!!! skulle ju bara vara hemma hos Karin och Nabbe och softa ju. Well well. Jag, Daniel, Fidde, Jenny och chaffören Maria fick oss ett gött flabb när vi åkte in. Det är nämligen så att Daniel har tattooerat (hur fan stavas det??????) in ett spader tecken på ena skinkan. Och detta skulle han vsa för jenny I BILEN!!! ( På nyår sårang han utan byxor i typ 20 min för att visa alla) Jenny satt i baksätet och Daniel satt i framsätet på passagerar sidan. så han ställer sig på något konstigt vis och fläker upp sin lilla stjärt. SÅÅÅÅ jävla roligt. Det vi inte tänker på är att bilen bakom också ser. HAHAHAHAHAHAHHA!! Dom åker upp jämsides och asgarvar. Då flashar jag pattarna.=P HAHAHA!! Tänkte inte på att bilarna runt om också såg. Ja ja! BH´n va ju på så varför bry sig! Men det va lite roligt, hela incidenten. Gick till DD som vanligt, ända stället i stan utan 500m kö. Kommer bli kul i sommar att sitta på deras uteservering och kasta Chilinötter på töntarna som ska in på PUSH!!! MOAHAHAHAHA!
Jag och Eddie gick till KEBAN HOUSE!!! =P Jag trodde att jag skullefå spö av vakten (bestickhändelsen för ca 2 veckor sen) men han hejade glatt på mig och frågade hur läget va. WHAT? tänkte jag och spelade med.
Idag ska jag svulla järnet, Leila va här och lämnade pannkakor igår. MMMM!!! Sen har vi ju Kebaben från igår och annan mat i kylen. Dagen är räddag.
Blåvitt spelar första matchen hemma, är tuvärr för bakis för att orka gå dit och kolla, får kolla resultat på text tv. Heino (målvakten i FBK) klappade till sin tränare och fick föras med handfängsel ut från krogen. HAHAHAH!! Och nu får han inte spela kvar. Helt rätt! Bra jobbat sixten!=P
Nä nu ska jag värma upp soffan igen inför F1!!! Heja Kimi och Heikki!

Obs. glömde berätta om Robbins nya tattoo!! Ett par läppar under örat. Han e la för go. Hehehe! Puss på dig Bobbin!

SLUTA NU!!!

Publicerad 2008-04-05 13:42:24 i Allmänt

Vaknade kl 12 idag. Fan va gött. Va ute på stan och slirade med Daniel och Leila. Det va trevligt. i började kvällen med att käka på pasta plus. Mycket god mat. Sen Babar och sen Rock Baren. Det va trevligt.  En sak som va lite mindre trevligt va att mitt mingo hörde av sig! ALVARLIGT TALAT! Låt mig vara. 3 år har gått sen vi träffades kontenuerligt sist. Han ringde 15 gånger igår, 2 eurovoice och 5 sms. HALLÅ!! Fatta poängen. Sa att jag va på DD och han gick dit men jag va ju på Babar. Mohahahahha!! Äntligen har jag makten, bollen ligger hos mig. Han har sårat mig så mycket, its payback time.=)=)=)=) Känns skönt att jag inte blev knäckt igår när han ringde, brukar ju alltid bli det. Ikväll blir det party hemma hos Nabbe och Karin i Tosslanda. Funderar på om jag ska köra dit och åka hem imorgon eftermiddag. Fylla blir det, har köpt Guinnes, Tuborg och små vodka flaskor. Jag och madde ska dricka drinkar innan alla kommer. Det bästa är att det är F1 NU och IMORGON.  Idag är det kval och imorgon tävling. FAAAAAAN va gött! HEJA KIMI OCH HEIKKI!!!!

Niklas- FUCK OFF!

Jävla duktig jag är =P

Publicerad 2008-04-03 21:30:03 i Allmänt

Idag har varit en bra dag. Jobbade till halv sex. Har gått hem tidigt varje dag denna veckan. Har haft lite dåligt samvete över mitt glidande. Well Well, jag förtjänar det. Gick hem från jobbet idag. Tog 40 min. Va svettig som fan när jag kom hem. PUH!! Ska börja cykla till jobbet också. Beach 2010, here i come.=P
Kommer ju typ att ta så lång tid innan jag kan få bort späcket.
Va hemma hos min kära mamma idag och hämtade post. 380:- får jag tillbaka på deklarationen. Undra va jag ska göra för alla mina pengar. Blir nog att jag stoppar in dom i min solglasögon fond. (alla är välkommna att ge pengar där) Såg kort på mammas nya hoj också. Very Nice! Är nästan lite avundsjuk. Va nere och kollade på mammas och Lasses privata brygga. DÄR ska jag ligga hela sommaren och sola. Kankse man vågar visa sig i bikini utan att behöva gå ner vikt. Kommer ju inte va en käft där. PRIVAT OMRÅDE!=P
Kankse man kan sola naken också.. hehe!!

Nä nu ska jag äta Brulé pudding=)

Månadsarbete, Blåvitt och HOJEN!

Publicerad 2008-04-01 21:09:44 i Allmänt

Gött! Nu är äntligen Allsvenskan igång. IFK spelade lika mot MFF. Bra öppning. Kunde dock ha spelat bättre, malmö va bra. Ja ja, får hoppas på Sm-guld detta året också. Det va jävligt kul. Ska försöka se så många hemma matcher som möjligt. Hade månadsarbete idag, gick bra som fan. Va färdig på 4 timmar (inkl inventering). *klapp på axeln* Löner, fakturor, allt är klart. Läntar tills P&L´n kommer. Fick en jävligt bra bonus också, så nu ska jag köpa Roskilde biljetten. (jag ska spara pengar också mamma, jag lovar) TJOHO!!!!

Funderar på att pierca tungan på fredag, hmmmm... hade vart kul. Vet inte om jag kanske börjar få ålderskomplex. HaHa. Bara kul i så fall=)=) (mamma kommer döda mig, men det är faktiskt snyggare än ögonbrynet? -erkänn)

Ska hem till mamma på lördag och kolla på hennes nya hoj. Såååååå snygg, hoppas jag får test köra den. Sen blir det party heeeela helgen. Jipppie!!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela