ackadacka

Orbit baby G2..

Publicerad 2011-12-02 22:02:56 i Allmänt

 

Orbit Baby kombinerar innovativ teknik och snygg design med extremt högt säkerhetstänk. Orbit barnvagnar liknar inte någonting som tidigare har funnits på marknaden vilket har gjort att Orbit växer snabbt i hela världen.


Orbit G2 säljs här som komplett duovagn med chassi, sittdel och liggkorg. Du kan därmed använda vagnen redan från födseln till dess att barnet inte längre vill åka vagn (godkänd upp till 18kg).


Sitsen på Orbit är vändbar 360 grader! Man kan alltså vända sitsen åt sidan. Praktisk och smart om man vill kunna använda vagnen som en matstol eller vid tillfällen då barnet vill kunna titta åt sidan samtidigt som du kör.
Orbit har en ergonimisk sittdel. Det innebär att barnet sitter som i en "skål" och får stöd för hela kroppen, mycket bra speciellt för det lilla barnet som just börjat sitta upp.


Liggdelen kan även användas som en vagga. Medarna följer med och kan även användas till sittdelen och då kan man använda den som en babysitter/sittplats upp till 23 kg.
Liggkorgen är ihopfällbar för att ta så liten plats som möjligt vid transport. Liggkorgen har inbyggt sele, tvättbar madrass, bärhandtag, sufflett som har UV 50+ skydd samt ett vindskydd som du kan dra över hela öppningen på liggkorgen.


Vagnen fälls enkelt ihop med en enhandsfattning. När vagnen är ihopfälld kan chassit stå av sig själv. Det är även lätt att dra vagnen efter sig ihopfälld, då hjulen går i marken. Vagnen blir väldigt liten ihopfälld och får plats i dom flesta bilars bagageutrymmen.


Orbit G2 är den första barnvagnen i världen som är Öko-tex Certifierad, alla textilier är ekologiska och alla plaster är PVC-fria och innehåller endast giftfria material. Vagnens chassi går att plocka isär och alla dela kan då källsorteras. Alla produkter kommer i miljövänliga och nedbrytningsbara förpackningar.


- Integrerad mugghållare/nyckelförvaring i handtaget
- Löstagbar varukorg med axelrem, kan användas som väska
- Ergonomisk sittdel med avtagbar bygel och förlängbart fotstöd
- Sitsen kan snurras i 360 grader (kan vändas även åt sidorna)
- Suffletten på sittdelen är rejäl med solskydd UV 50+
- Sittdelen har ventilationssystem i ryggen som gör det svalt varma sommardagar
- Svängbara framhjulHiss eller diss? (Jag gillar´t)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela