ackadacka

Bloggevent hos rituals..

Publicerad 2015-05-08 22:59:46 i Allmänt

I söndags var jag och några bloggande mammor inbjudna till ett litet kvällsevent på rituals. Det bjöds på frukt, choklad, the och alovera-dryck. Vi blev indelade i tre olika grupper och gick runt till tre olika stationer. 
På första stationen fick vi göra en behandling på våra händer. En trevlig tjej förklarade vad alla produkter gjord med hudenoch förklarade hur vi skulle använda produkterna.
På andra stationen fick vi veta mer om home-serien (doftljus, doftstickor och kläder) och hudvårdsserier för män och kvinnor.). 
På tredje stationen var det smink. Jag blev sminkad med en primer, foundation och puder. Det blev verkligen bra. Fick testa deras brynskugga också men jag föredrar nog penna. Jag vill ha markerade ögonbryn som håller i 10 timmar.
Efter alla genomgångar shoppade vi loss med 20% rabatt, grymt bra deal. Och handlade man för 350:- så fick man en bodylotion (världens bästa) värd 180:-.
Vilken grym kväll det var. Jag som älskar rituals produkter kände verkligen att jag lärde mig saker och det var väldigt givande.

Babybjörn baby carrier ONE

Publicerad 2015-05-06 17:40:53 i Allmänt

Jag vann en babybjörn ONE på eventet i söndags. Tanke var att ge bort den men så testade jag den med M på ryggen. Vilken hit! Denna kommer användas flitigt i sommar. På Liseberg, ner till affären eller till lekplatsen. M älskar att sitta på ryggen och dingla.Tävla och vinn en BAMBA-påse

Publicerad 2015-05-05 20:46:40 i Allmänt

Är du bloggare? Prenumerera på Bambas nyhetsbrev och vinn en av deras Bambapåsar som de lottar ut till 150 stycken bloggare! Bambapåsen är en goodiebag med ett lekfullt innehåll till ett värde av ca 900 kr (Bambapåsen innehåller fina gåvor från populära varumärken och leverantörer som Teddykompaniet, Brio, Micki, Melissa & Doug, Sophie the Giraffe, Tildas, Carlo Baby, Plasto och Rätt Start).
Alla gillar vi gratis saker. Eller hur? =)
 
KLICKA HÄR för att komma till deras hemsida.
 
KLICKA HÄR för att komma till formuläret du ska fylla i.
 
 
 
 

Ritualsevent..

Publicerad 2015-05-03 22:25:47 i Allmänt

Vilket grymt event. Här kommer lite snabba bilder. Fler bilder kommer imorgon. Men jisses vilka grymma goodiebags. Ungarna (och tom mannen) kommer älska innehållet. 
Köpte givetvis lite grejer från rituals också. Bland annat en ny shower cream. Löve it!
Vann en babybjörn till milliz också. Så nu kommer jag kunna bära henne på ryggen. Perfekt när man kommer spendera sommaren ensam med tvp kids.

Det blev tungt att bära hem allt 
Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela