ackadacka

Dagen..

Publicerad 2009-09-29 14:03:46 i Allmänt

Vaknade 05.20 imorse. Hyffsat utvilad men kall som en isbit. Det är sjukt kallt i lägenheten på kvällar/nätter. Elementen går inte att vrida upp till max. WHY???? Dubbla täcken och en värmande havrekudde får det bli ikväll. =)

När jag hade tagit på mig mina kläder så hörde jag ett konstigt pip-ljud. Jag blev skit rädd och trodde att det var någon inne i lägenheten. Sprang runt som james bond och tände alla lampor. Då märkte jag att det  var brandlarmet. Tog ner larmet och tog ut batteriet, det fortsatte pipa. What!! Man har inte tid med såna här saker kl halv sex på morgonen. Försökte hitta källan till pipet men jag hann inte. Stressad som fan så springer jag ner till vagnen. När jag sätter mig på vagnen och kollar i väskan så kommer dagens mest irriterande tanke: Låste jag dörren?! Varför i hela världen skulle jag börja tänka på detta? Jag har INGET minne av att jag har låst dörren. Antagligen på grund av det där jälva brandlarmet.

Hela dagen på jobbet har jag gått runt och tänkt på om jag låste dörren eller ej.  Så gissa om jag sprang hem efter jobbet och kollade. Dörren var låst! PHU!
Då var det dags att tag i brandvarnaren. Det fortsatte pipa hemma så jag tog den och la den under våra madrasser. (har en kontentalsäng så det är 2 madrasser varav en är jätte tjock). DET FORTSATTE PIPA! Jag trodde fan att jag var tokig en stund tills jag ser att det ligger en brandvarnare som vi inte använder jämte spisen. Jag kände mig som stor stor nolla. Well well, kan hända den bästa. Haha!!

Världens bästa Sanna erbjöd sig att köpa en Woolrich i USA till mig. Gissa om jag blev glad. Var inne på NK i helgen och kollade på en jacka men insåg att jag inte har råd. För er som inte vet så kostar en sån jacka typ 1000:- i USA och ca:7000:- här hemma.  Happy Happy!

Hurra! Hurra!

Publicerad 2009-09-28 08:47:13 i Allmänt

Grattis till mig själv. Nu sitter jag hemma och har precis handlat. Började tvätta vid åtta imorse så snart blir det mega frulle. Mums! Sen blir det till NK och lämna in klockan för att göra bandet mindre och efter det ska jag jobba 8 härliga timmar. Vilken födelsedag!! =) Tur att vi firade igår. Annars hade jag börjat lipa. Nä nu måste jag rusa till tvättstugan!
Ha en bra dag, för det ska jag ha!

Lugnet efter stormen..

Publicerad 2009-09-27 17:14:10 i Allmänt

Nu är det över. ÄNTLIGEN! Jag har dragit mitt strå till stacken och nu får vi se ifall någon annan gör det i framtiden också. (Mamma vet vad jag menar) Gladast blev jag för min fina klocka som jag fick av min älskling. TACK TACK TACK! Fick även ett rosa fat från mateus och en rosa skål från ittala. Bästa presenterna på länge. =) Nu blir det Turkisk mat till middag. Älsklingen ligger på soffan och sover efter en tuff dag. Det var ju första gången han träffade min släkt, stackarn.

Tack å hej!

Mys-Lördag..

Publicerad 2009-09-26 09:18:40 i Allmänt

Vaknade 08.00 imorse. Det kan bero på att jag somnade vid tio tiden igår.=) Satte mig vid datorn imorse med en kopp varm choklad. Myyyysigt värre! Riktigt ruggigt väder uteoch jag fick riktig höstkänsla i kroppen. Synd att min älsling inte är hemma och kan mysa med mig.

Match idag 18.30. Ronnie skall hyllas och det kommer bli tryck i scandinavium. Innan nersläpp blir det shopping i stan och ribs på Texas longhorn. Mmmm!! Längtar!

Nu ska jag moppa golven och njuta av att det är lördag!

Btw: Min favorit i Frölunda, Freddan har en egen blogg! Gå in och läs NU!

FORZA VF!

Katchiiiing....

Publicerad 2009-09-25 20:18:56 i Allmänt

Fick en glad överaskning idag när jag hämtade min lönespec på donken. Fick ut betydligt mer i slutlön än jag trodde. Wiiihoo!! Imorgon ska jag kolla på vinterjacka med mamma och lasse. =)

Lets go bananas..

Publicerad 2009-09-25 07:52:54 i Allmänt

Shit vilken stressig helg jag har framför mig. Idag blir det jobba 9-18, sen storhandling inför söndag. Imorgon ska jag storstäda hela lägenheten, möta mamma i stan och kolla runt lite. Och det viktigaste: Middag på Texas och frälundas första hemma match. Yeyyyyhh!! Kommer bli grymt kul. På Söndag ska jag ha födelsedagskalas här hemma för ALLA. Det vill säga massa tårtor och paket. =) Denna helgen är som gjord för att lyckas.

Frölunda spelade mot Modo borta igår och jag tipade på matchen och vann. Yeyh! 15 gånger pengarna, dvs 150 kr vann jag. Nu kan jag äta lunch med gott samvete.

Dags att fixa iordning lägenheten lite.

Ciao

Planerar..

Publicerad 2009-09-21 19:16:54 i Allmänt

Just nu sitter jag och planerar en kommande tjejmiddag. 12 st är uppskrivna på lappen och det känns som att någon/några fattas. Kommer inte på vem/vilka. Har gått igenom hela telefonlistan så det måste ju vara dom enda som är nedskrivna. Hmmm. Får ringa malin (kolla om någon fattas) när hon kommit hem från sin kärleks-semester. =) Frågan är vad man ska äta. Funderar på riktigt home made pizza. Fast det känns så billigt. Är sjukt sugen på det nu. Jag får kolla vad kocken här hemma har att säga.

Godis till frukost..

Publicerad 2009-09-20 10:07:46 i Allmänt

Nu sitter jag och äter godiset som blev kvar från igår. Mmmm!! Idag blir det jobba 13.18.45. Dubbelt betalt hela dagen! Älskar att jobba söndagar! Ikväll blir det nog söndagsmys också.

Att kunna vara sjuk..

Publicerad 2009-09-16 19:53:33 i Allmänt

Shit! Kom på precis hur mycket jag inte saknar mitt gamla jobb. Jag har kunnat vara sjuk i 3 dagar utan att behöva lyfta ett finger, bara vara sjuk. Detta är helt fantastiskt. Jag tycker om mitt jobb! =)

Friskis..

Publicerad 2009-09-16 18:07:52 i Allmänt

Nu är jag frisk igen. Tjohooo! Aptiten är dock inte tillbaka. Har fortfarande en oöppnad (!!!!!????!?!?!) Ben&Jerry glass i frysen. Sjukt!! Detta kommer aldrig att hända igen. Jag är inte sugen helt enkelt. (det är nu jag frågar mig om jag verkligen är frisk) Ifk på tv idag. Ska bli kul att kolla på fotboll hemma. Nu har vi alla kanaler som behövs. ÄNTLIGEN! Imorgon ska jag jobba. Första gången på fem dagar. Är typ nervös! =)

Sanering..

Publicerad 2009-09-16 09:17:31 i Allmänt

Nu ska jag sanera hela lägenheten efter min magsjuka. Fast jag ska inte snatränga mig för mycket för idag är det kolla-om-jag-är-frisk-dagen. Men toan ser verkligen äcklig ut efter 1½ dagars magsjuka. Så klorinet är inhandlat. På med gummihandskar och visir. BLÄ!

Crazy in love..

Publicerad 2009-09-15 13:01:00 i Allmänt

Igår låg jag i sängen och soffan hela dagen. Var helt utslagen. När Gurra kom hem efter jobbet hade han med sig blommor till mig. KÄRLEK! Sen gick han och köpte coca cola och glass. Världens bästa sambo!

Idag känner jag mig bättre. Svettades som en gris inatt. Men jag känner mig fortfarande kass i magen. SÅ jag ska vara hemma i en dag till. Jag måste ner till affären och handla. Vet inte om jag vågar. Tänk om jag får en akut toa-attack.


Magsjuk så i i helv..

Publicerad 2009-09-14 08:14:02 i Allmänt

Vaknad 03.30 inatt av att jag mådde illa som fan. Gick och satte mig vid toan. Kräktes, galla. FUCK!! Typiskt när man har vart ledig hela helgen att få det när man ska jobba. Inget jobb för mig idag. Magsjukan är bekräftad! Nu sitter jag och dricker resorb. Det är första gången jag dricker det som man ska. =) Dvs vid sjukdom, annars blir det ju att man använder det som bakfylle medecin. Hahaha!! Nyponsoppa står på menyn hela dagen. Med mandelbeskvier. Mmmm!=)=) Nä dags att uppsöka toan.

Btw: Tur att man har två toaletter, en för för friska och en för sjuka.

Söndag..

Publicerad 2009-09-13 11:01:50 i Allmänt

Bästa dagen i veckan är nog Söndag. Iallafall när man är ledig. Inte för att jag har några planer och antagligen inte kommer göra annat än att ligga på soffan hela dagen men gött är det. Solen skiner och jag får lite ångest för att jag inte orkar ta mig ut. I frysen ligger en B&J´s och i kylen ligger det choklad. =)=) Som gjort för att bara ligga inne och slappa hela dagen. Efter fikan igår gick jag, karin, maria och carro på stan. Blev helt kär i denna söta jackan från Odd Molly:

Snart..

Publicerad 2009-09-08 20:57:03 i Allmänt

Snart är det ledig helg för min del. Längtar lite, fast ändå inte. Måste göra en jobbig sak i helgen! Ghaaa! Orkar inte!

Ps: Om 20 dagar fyller jag år. Glöm inte att beställa blombud och chokladogram och köpa massor av dyra, fina presenter till mig. =P

Gatumusikanter? -Ehhh nej tack..

Publicerad 2009-09-05 09:49:47 i Allmänt

Igår när jag stog på jobbet (jobbade kväll) så börjar någon spela på ett par jävla bongo trummor 18.45!! Skit stressigt att lyssna på och han spelade exakt likadant hela tiden. Jag gick ut och kollade, det stod typ 50 pers och kollade och applåderarade fanatiskt efter varje låt(?!). Efter 30 min (att jag stod ut är ett under) ringde jag securitas och sa att det inte går att arbeta när man hör idioten spela. Efter 10 blev det tyst. Då stog jag på jobbet och njöt, inte bara av att trumslagen upphörde utan över att jag njöt lite av min elakhet. Mohahahahahaha!! Jag är nöjd med mig själv! =)

BTW: är det inte olagligt att spela på gator och torg? Kanske ska ringa polisen nästa gång! =)

Fredag..

Publicerad 2009-09-04 12:38:23 i Allmänt

Ingen rolig Fredag idag, jobba 15.20.45. Jag peppar mig själv genom att tänka på att jag ska ha fredagsmys hemma idag, själv. =)=) Chips med dip! Mmmmm!! Är så sjukt jävla trött. Vaknade 08.00. Gick och tränade i en timma, sen åt jag frukost, surfade på datorn och duschade. Sen somnade jag i typ 45 min. Hahaha! Mina jobbhelger är deprimerande. Stängning 3 dagar i rad, hej då socialt liv. =(
Funderar på att dra till supersuchi innan jobbet och äta en 7 bitars insideout. Dom är så himla goda.

Ledig idag!

Publicerad 2009-09-03 10:18:04 i Allmänt

Idag är jag ledig. Skönt som fan. Vaknade 09.30. Det måste vara rekord för mig. Brukar ju vakna vid 8 tiden annars. Idag skulle jag tränat men jag skiter i det. Har lite träningsvärk så jag kör imorgon istället.  Nu blir det frukost och sen ska jag ringa Linda för en fika. Om några veckor fyller jag år. Fasar lite för denna dagen, eller rättare sagt dagen innan. Jag har nämligen bjudit alla mina släktingar på kalas hemmma hos oss. Det kan sluta hur som helst. =)
På önskelistan står en klcokan och matteus fat. Hoppas Hoppas!

Fika..

Publicerad 2009-09-01 19:28:29 i Allmänt

Nu har precis Lina och Loke åkt. Satt gött med en kvällsfika. =) Dom är livsfarliga dom här fikorna. Speciellt när man har en sambo som älskar att baka (och äta). I Söndags var vi på fotboll. Ifk-Elfsborg. Ifk vann med 4-0. Riktigt kul att det var slutsålt faktiskt. Klacken hoppade och sjöng och lamporna i taket svajjade gött.


Ungefär så kan det se ut. =) Förstår att dom som bor i närheten tycker det är jobbigt, men syyyynd för dom. I helgen ska jag jobba. Ser inte fram emot detta, då jag har vart ledig 3 helher i rad. Får kompensera upp det med massor av fredagsmys och lördagsmys helt enkelt.  Nu ska jag kolla klart på OZ säsong3 så att jag kan bärja kolla på 4:an som kom hem i brevlådan idag. Världens bästa serie för övrigt.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela