ackadacka

Bilder på mitt nya crib och mina nya homies!=)

Publicerad 2008-02-29 18:40:39 i Allmänt

1image6
2


image7
3image8image10
4image11

1. Mitt nya crib, funderar på att måla om, vad tycker ni?
2. Tommy ligger och hästesöver på en parkbänk, snuten tog han tio minuter efter bilden tagits.
3. Min nya vän Roffe, med spriten väl dold i en påse.
4. På besök i Leffes Crib, mycket najs ställe.
5. Ronnys soffa, är såååå skön. (ska sova där i helgen, han är inne på torken)

Jag är en hemlös tröstshoppare!

Publicerad 2008-02-28 18:20:08 i Allmänt

FY FAN VILKEN DAG!
Började morgonen (09.00) med att flytta ut allt ur min lägenhet. Kronofogden och ett gäng flyttgubbar var också närvarande. (flyttgubbarn var bra ögongodis) Blir så när man blir VRÄKT! Det va inte mitt fel men jag nämner inga namn och hyser inte agg mot någon. Shit happens! Måste tacka axel och johannes som offrade sig att hjälpa mig. Axel som skulle jobba började senare och johannes som har tenta imorgon (öron, hal, näsa tenta) ska ha en stro blöt puss var. Jag ska bjuda er på middag någon dag, jag lovar. Är så tacksam!
Tack eddie för att jag får slagga hos dig några dagar. det är guld värt. Fan, trodde aldrig att jag skulle bli hemlös, jag menar visst jag har bott i kollektiv, jag har bott svart och i 2:a hand. men trodde aldrig att det skulle bli så här illa. Får lite dåligt samvete för att jag inte berättade för mamma direkt. (igår kväll) Men jag ville inte oroa henne. Så jag beslöt mig för att berätta det idag. Det va jobbigt! Skit samma nu har ett ställa att sova på så länge.
Från det ena till det andra.
Jag åkte till stan efter min hemska morgon och tröstshoppade lite. Fick köpt ett par grymt feta Reebok 25th Freestyle Anniversary skor. SÅÅÅÅÅ himla snygga. Svarta med paljetter på. Bling bling! Är så himla nöjd. Och bättre blir det. Gick in på MISS RAGTIME och hittade en sjukt snygg ZIP-tröja med palmer, snäckor och båtar på á la 80 tal. Grymt Cool! Och som grädden på moset så hittade jag dom grymmaste pumpsen ever. Ett par grön-röd-gul-blåa pumps från BRUNO MAGLI (kostar väl ungefär 250 dollar). Ett flådigt Italienskt märke.
Mina nya skor och min nya fräcka tröja har fan gjort dagen.
Frölunda spelar idag, hoppas dom vinner. Orkar fan inte kolla matchen och dricka bärs, sorry!

Tänk dig det värsta...

Publicerad 2008-02-25 23:08:10 i Allmänt

Dett är citat från min kära arbetskompis Michaela, som ätr besatt av siffermannen som hänger i nordstan. Massa karamar til dig. (inte siffermannen alltså utan michaela) Du förgyller vår vardag. Siffermannen siffermannen, vad ska man säga. Jag vill veta ditt riktiga namn. -ASG- Han är den personen vi pratar om mest på jobbet. Han är verkligen rolig. Så vad har hänt idag? Hmmm.. har inte flippat så många gånger. (dom gånger jag har gjort det så har det vart värt det) LÖN!!!! Jag älskar den 25:e varje månad. Efter 1 veckas tomatsoppa ätande så fetsade jag till det med Sushi till lunch och kebabpizza till kvällsmat. Mums mums.. Jag älskar att ha pengar. Man vet ju att man kommer skramla efter mynt för att kunna köpa sig ett paket cigg om typ 10 dagar.
Från det ena till det andra. Har börjat kolla på lägenhet. Känner att det är på tiden att man köper sig sin egna lägenhet. Har ju luffat runt nu i 3 år eller nåt. Bott i andra hand, kollektiv och nu inneboende hos min favorit killkompis christian. Lever värsta slackerlivet nu så jag ska ta tag i mig själv och ta ett FETT banklån och skafaf ett eget CRIB! Tänk dig det värsta..=P

Imorgon ska jag jobba slappdag. 6.3-15. Och sen är det hockey! Tjoho! Man får ju hoppas på seger  nu när förspelet är slut. Snart börjar den riktiga hockey. =P

Nä tack och hej! Nu måste mamma sova, ska ju upp snart!=(

Äntligen lördag! -Ambulansfull?

Publicerad 2008-02-23 11:04:07 i Allmänt

Fan va gött det av att somna om miorse när man vaknade. LEDIG HELG! Så jävla gött är det! Ska på fest ikväll med Lina och hennes kille Thony. Det ska bli kul. KOmmer bli dyngan baar, öl 10:- och sprit 20:-. Kanske ska satsa på att bli ambulansfull igen.=)
Fick ju gratis taxi hem typ, försökte övertala den snygga ambulanskillen att köra mig hem men han ville inte det. Stackars kille, där ligger jag, aspackad och försöker stöta på han. hehe. Hur dum får man vara.
Det känns skönt att vara tillbaka i bloggandet. Känns inte som att jag har så mycket att blogga om dock. Men det kommer nog med tiden. Nä nu är det dags att äta upp kebaben från igår. Mmmmmm.. Kebab med ris och massa SÅS.
Ha det fett så länge!

I´m Back!

Publicerad 2008-02-21 17:04:27 i Allmänt

Äntligen tillbaka på bloggen. Mitt internet slutade fungera så jag glömde betala en räkning. Ooops! Lovar att det aldrig ska hända igen. Shit happends!
Annars är allt bra med mig. Lite sliten efter några öl med Rc igår. Och idag är det Hockey! Fan va gött.
Folk har ringt, sms.at och facebookat om att jag inte har bloggat. Förlåt mina trogna läsare!
Har inte så mycket att skriva!
ha det fett alla mina trogna läsare.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela