ackadacka

Happy Face!

Publicerad 2008-07-22 21:17:38 i Allmänt

Idag måste vara en av dom bättre dagarna på länge. Fick en mycket bra löneförhöjning igår. Wiiiee! Mer pengar till mig, ja tack! Försov mig idag. PINSAMT! Jag hatar när någon försover sig, och så gjorde jag det själv. Hmmm.. inte bra. Ledarens skugga, ska tänka på det nästa gång någon annan försover sig. Well Well.. skit i det!
Var och kollade på en jättefin lägenhet idag. Jag MÅSTE ha den. Trägolv, träväggar i köket, den har allt. Hoppas jag får den för 900,000:-. Hade vart sååå skönt att äntligen få ett eget hem. Har luffat runt i 2 år snart. Orkar inte mer. Åhhh vad jag vill ha lägenheten. Nä måste sluta bli så fäst. Va samma sak förra gången jag kollade på lägenhet. Får börja spränga folks bilar och sånt för att få den. Haha!
Och nu till det bästa av allt. Jag har en iPhone. WIIIEE!! Älskar den. Kan dock inte ringa med den föränn om en vecka. Måste avsluta mitt abbonemang och föra över numret först. Men det är sååå värt det. Den är så fin.=)=)=)=)=)
Btw min iTouch fungerar igen. Eddie ska låna den men funderar på att sälja den. Måste bara kolla upp av värdet är på den. Nä nu ska jag kolla på Gay på 5:an.

Ha re fett!

Ledig helg och allt!

Publicerad 2008-07-20 20:50:12 i Allmänt

Jaha, då är helgen snart slut. Sååå tråkigt. Jobba mån, tis, ons, lör och sön denna veckan. ORKA!! Svar till den anonyma kommentaren på förra inlägget: GÄRNA!! Hade vart skitkul att vara pirat. Säg bara tid och plats så sticker vi.
Det har vart en skitskön helg. Festat och umgåtts med mina kära vänner. Kan dock inte lägga upp några kort, då Jannika "råkade" ta med min kamera hem igår. Jävla Janne. Hade tänkt att ligga framför F1 och lägga upp kort och kommentera och tagga. Men icke.
Blev paff i torsdag (tror jkag det va, skit samma) när jag fick en vänner förfrågan på facebook. (känns som att man är vänner med alla man känner redan) Klickar på ikonen och vem är det? MONGOT!!!! AHHHHHH!! ORKA!!!
Har inte snackat med han på hur länge som helst. Han dycker alltid upp när man minst anar det. Funderar på att ta bort han, vågar inte riktigt. Är ju kul att spionera. det har blivit min nya hobby på facebook. Spana på gamla pök. Mohahahahaha! Ingen går säker. Storebror ser dig. Tro faktiskt att det är det som är meningen med facebook. Att spana på folk man inte vill sancka med IRL.

Nej nu är det dags att kolla på batman filmen. Kolla min sida på Facebook imorgon. Kommer upp kort då. (kanske i övermorgon, får se om jag orkar imorgon)

ahhhh.. orka!

Publicerad 2008-07-15 22:45:09 i Allmänt

Är inne på min tredje rökfria dag (fjärde imorgon). Klappar mig stolt på axeln. Va tvungen att belöna mig själv idag för mina framgångar. Sutade med att jag gick in på NK ichköpte en Ralp Lauren Piké. Perfekt att ha när svi ska segla i Grekland. Va och käkade lunch igår med mitt ex. (känns konstigt att säga ex när vi vart vänner så länge) Det va mycket trevligt. Snackade gamla minnen och en massa skit.
Har kommit fram till att jag måste fly landet. Va ledig idag och hade hur tråkigt som helst. Då är det fan något som är fel. Att vara ledig och ha tråkigt går inte riktigt ihop. Faaaan! Orka vara här! Funderar på om man skulle åka till Luxemburg tidigare än planerat. Jobbigt att min löne blir piss för att dom klantade sig på lönekontoret. Tack nu kommer jag verkligen inte ha råd med någonting. Måste här ifrån. *igen* Har vart hemma i 2 veckor och vill redan här ifrån. FUCK SVERIGE! Va finns det här? Dåligt väder, ingen lägenhet, piss jobb och tråkigt hela tiden. Well well, är väl bara inne i en svacka ( som alla säger) men den svackan har varat sen i FEB.
På Fredag blir det kolla på Rickard när han spelar på hendriksberg och på lördag blir det sprit fest hos Daniel  och Leila. Wiiie! Hoppas det blir lika kul som sisst. Massa kort skall tas.


FUCK IT! FUCK YOU!

Mitt nya liv:

Publicerad 2008-07-11 12:18:13 i Allmänt

Jag håller på att starta ett nytt liv (skratta inte). Men det innefattar inte jätte mycket ändringar, men ändå. Följande gäller:
1. sluta röka. (har inte rökt sen i förrgår) Snusar istället. Får dock röka en cigg om dagen till söndag, men skippade gårdagens cigg. *klapp på axeln*
2. Sluta bita på naglarna. (har inte biti på naglarna sen innan roskilde) Har typ fått kvinnohänder. *ASG*

Wish me luck!

det va allt för mig.

Äntligen återställd!

Publicerad 2008-07-11 12:14:11 i Allmänt

Kan ju bara summera årets roskilde på ett sätt: SKRÄCKBÄRSA DÅÅÅÅE! (internskämt) En vecka fylld av bärs, goa norrmäb, peruker och det bästa av allt: SOL! Va typ 27 grader varje dag. Kan ju inte bli bättre. orkar inte lägga upp några bilder här. Ligger 300 bilder uppe på facebook. Så kolla där. Ska dock kommentera bilderna också, men orka liksom!
Idag blir det slappdag på jobbet. (har jobbat typ 5 timmar sen jag kom hem) Schemaläggning och budget för hela slanten. Sen drar det mpt liseberg med galningarna från skåne. Ska till och med köpa ett åkpass. Snackade med axel precis och kom fram till att vi vågar åka typ 3 saker på liseberg. Så det får bli att köpa en liten flaska sprit på bolaget innan så att hämningarna släpper. Man får väl pausa på tyrolen mellan varje åk. Hahaha!
Va hemma hos mamma igår och firade mormor (64 år fyllde hon). Gött med massa käka och corona.

ciao ciao

Jag ælskar læget!

Publicerad 2008-07-01 18:17:25 i Allmänt

tjo mina kæra læsare. Æntligen hær.I love it. Stog 5 timmar i kø. Jag trodde vi skulle vara i tid, men icke. Det var bara 30000 pers till som skulle in. Vædret ær gryyyyymt. Vi blev bestulna på en del saker førra natten. Men vi har återhæmtat oss med oinaler efter detf. Alla tror att vi heter peruk campet. bara før att vi går runt i peruk hela tiden. man  får såååå ,mycket ragg med peruk. Helt insane. Jag ælsker læget. fylla ær bara førnamet. fullt øs heeela tiden. hade vatten krig før 30 min sen. as nice. va på netto igår och hittade vodka før 65 DKK: Nice som fan. Alla gnøller på att jag ska blogga. men jag  måste gø det. Va på ett fett party tåg igår. 200 pers som bara gick runt och dansade. Fett som fan! næ dags att dra. det ær ølbång som gæller. ÆLSKAR FESTIVAL!!
Mer so, till roskilde!

HA DET FETT!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela