ackadacka

Balkongen!

Publicerad 2009-04-29 21:44:13 i Allmänt

När jag och Gurra var ute och gick förut så gick vi förbi en blomaffär. Vi gick därifrån med en megablomlåda, blommor och jord.=) Hahaha! 250:- fattigare, men det blev sååå fint:




Helt klart värt pengarna. Tog ut ett litet bord också!

Middag!

Publicerad 2009-04-28 16:06:04 i Allmänt

Idag har jag lovat Gurra att jag ska fixa middag tills när han kommer hem. Jag har ju en del att betala tillbaka.=) Men jag kom fan inte på vad jag skulle göra. Gurra fick bestämma.=) Jag har så dålig fantasi. Det bästa är nog om Gurra fortsätter hålla i den delen framöver. Har tvättat också. Jag ogillar verkligen att tvätta. Fast jag gillar det mer nu när vi bor här i Lunden. För när man ska gå till tvättstugan så måste man gå ut på innergården och under lägeneheterna så ligger det olika former av dagis. Alla barnen är ute och leker nu när det är så fint väder. Så när man går ut på gården till tvättstugan så stårdom med öppna munnar och kollar på en. Som små träd med mun och ögon. För dom rör inte en fen. Hahaha!! Så söta!

JobbaJobbaJobba

Publicerad 2009-04-27 11:40:03 i Allmänt

Nu ska jag jobba fram till den 9 maj utan ledighet! Tjohooo!! Gött klirr i kassan på semestern. Perfekt! Gurra kollar resor. LA, San Fransisco, NY, hmmm.. vart ska vi åka? Tur att det är 1½ månad kvar.
Idag ska jag jobba 13-21 och imorgon 6-13. Gött att jobba stägning och sen öppning. Då kan man förbereda för dagen, dagen innan. Perfekt! Hoppas min högra hand helena ska jobba också. =)

Ciao!

www.1000apor.se

Publicerad 2009-04-26 14:59:39 i Allmänt

Grymmaste sidan. Alex och Calles bloggar är GRYMMA. Massa kuligheter finns det på sidan också.
Gå in och kolla NU!

Gårdagens bravader i bilder:

Publicerad 2009-04-26 12:59:21 i Allmänt


3 Goa partypinglor

Jag och morsan=)


Det fanns resurser


Damn! vad snygg jag är=)
(spana in tröja, så jävla coool)


När Maria kom så började festen på riktigt

Table dance alá Maria style


Fullt med folk framför baren


Söta john och Pillan


Fidde Filur posar

Andra långdagen..

Publicerad 2009-04-26 11:58:15 i Allmänt

Datum för Andra Långdagen 2009 är lördag 30 maj! Wiieee!! Det kommer bli hur kul som helst. Ni som var där förra året vet ju. Gratis grillade bananer, öl 10:-, grym musik, klädbytarstånd och en jävla massa skönt folk. En riktigt grym folkfest, mitt på andra långgatan.
 

För mer info/deltagande maila till [email protected].

Heeeelg..

Publicerad 2009-04-25 16:41:12 i Allmänt

Har jobbat 9-13 idag. Gött som fan. Igår var det fest på valand. Mycket lyckad fest må jag säga. Den omtalade goodiebagen innehöll e laddare till telefonen (en adapter som man stoppar ett aa batteri  i och som man sätter ihop med telefonen) ett telefonkort, ett BOG-kort på donken och ett vipkort på valand. Vipkortet gav jag bort. Ofta man inte kommer in på Valand liksom. Laddaren är grymt bra att ha. Jag som alltid glömmer ladda min telefon på natten. Enklare att ha med än en laddare. Några öl blev det och jag mådde lite kass imorse men det är borta sen längesen.=) Idag blir det också fest. Jag har laddat med RESORB!! Hahahaha!!
Fick en inbjudan till en lexington outlet idag. Hittade en keps, ett par tygskor, en t-shirt och en piké. 475:- gick det på. Billigt som fan. Man tackar! Köpte även en klänningen och en grymt skön tunika på Gina. Tunikan kostade bara 129:-. Så värt det. Jättebra att ha ovanför bikinin i sommar. Nu sitter jag och peppar med en öl och grym musik. Kameran är med så imorgon lägger jag upp bilder om jag orkar. =)

Jobba-Fest-Lön

Publicerad 2009-04-24 08:01:15 i Allmänt

Snart ska jag åka till jobbet och jobba 9-18. Direkt efter jobbet så ska jag till Valand på fest. Tjoho!! Segt att packa på sig allt nu på morgonen bara och ta med allt till jobbet. Hinner inte åka hem innan. Kläder, klackar, smink, laddare osv. Känns lite som back in the days, när man alltid gick ut efter jobbet och förfestade i omklädningsrummet och gjorde iordning sig.=) Det blir ändå lugnt idag. Ska ju jobba imorgon, fast å andra sidan så är vi två som öppnar. Jag och söta helena. Så lite bakis är nog lugnt. Fats imorgon är det fest igen. Och då är det fest på riktigt, är ledig på söndag.
Nä nu måste jag kolla så att jag har med mig allt och sen springa till jobbet.

BTW: Det är lön idag! Yey!!

Ciao!

Banan&träingskläder!

Publicerad 2009-04-22 08:51:49 i Allmänt

Nu har jag hoppat i min adidasdräkt och ska ut på en timmas promenad. Ska försöka klämma i mig en bannan också. Vette fan vart jag ska gå bara. Får bli in till stan och tillbaka eller nåt. Brukar ju gå på kyrkogården men det tar typ 20 min bara. Jag har beslutsångest om jag ska hoppa in tidigare och jobba eller inte. Jagfår se när Gurra hade tänkt att vakna. Vill ju träffa han lite också.=) Nä nu ska jag inte dra ut på tiden längre.

Ha det fett!

Slappt...

Publicerad 2009-04-21 21:56:13 i Allmänt

Idag har jag inte gjort ett skit. Gött som fan faktiskt. Längtar till en fullspäckad helg. På Fredag blir det after work på valand kl 18.00. Om man kommer i tid så får man en goddiebag. Jag ska fan ha en sån. =) På lördag blir det jobba npgra timmar och sen fest med alla gamla kompisar. Så himla kul! Kameran följer självklart med. Nu i veckan händer det ingenting. Jobb, jobb och jobb.

Det är fan svårt..

Publicerad 2009-04-21 19:05:09 i Allmänt

Jag håller på att äta nyttigt och lite mindre. Shit jag tänker på mat hela tiden. No more godis och snabbmat. Det är fan inte lätt alltså. Jag sitter och äter frukt på kvällarna medans Gurra äter godis. Fy farao vad orättvist! Fast det är mitt egna val men ändå. Efter 6 år på Donken så är ju kroppen van vid skitmat och dåliga vanor. 1600 kalorier ska jag äta om dagen. Helt ok faktiskt! Sallad, frukt, vatten och kaffe innehåller inte jätte mycket kalorier som tur är. På måndag ska jag väga mig igen. Kul och se om det har hänt något. Annars kan man ju åtminstonde vara glad över att man antagligen mår betydligt bättre inuti kroppen.

Nu blir det linssoppa och frukt till efterrätt! Tjoho!!

9-18

Publicerad 2009-04-21 08:16:48 i Allmänt

Så jobbar jag idag. Go tid faktiskt. Man får sovmorgon och man slutar huffsat tidigt. Imorgon jobbar jag stängning. Inte lika kul men jag får vara ledig hela dagen och kan vara med min älskling.=) Jag läste på Karins blogg att hon är inne i en "love fas". Och det är jag med. Går runt och känner mig nykär och är så himla töntigt lycklig. Jag gillar det.
-Karin vi kan vara kära tillsammans=)

Min bantning fortsätter. Idag blir det nutrilett bar till lunch och sallad till middag. Massa vatten dtår högt på listsn också. En rask promenad ikväll får det nog bli också. Måste hitta ettt par bekväma skor som jag kan gå promenader i. Får så himla ont i fötterna av vanliga sneakers. På Fredag är det lön. Kankse kan kosta på mig ett par tränings skor då. Nu måste jag borsta tänderna och gå till jobbet.

Ha en bra dag!

Stan!

Publicerad 2009-04-20 16:28:21 i Allmänt

Nu har jag vart i stan med Madde i 3½ timma. Vi har fönstershoppat och skrattat.=) Jag hittade 3 skyltar till mina plantor, så man vet vad det är för planta, hjärtformat decilitermått-sats och ett hårband. Inga dyra utgifter idag. Tummen upp till mig själv. Nu ska jag vika tvätt och diska. Det tråkigaste som finns med andra ord.

Dagens agenda!

Publicerad 2009-04-20 09:48:37 i Allmänt

Hittills idag har jag varit väldigt effektiv. Slängt påskriset, tvättat och bäddat sängen. Så himla skönt att vara ledig. Jag ska försöka dra mig in till san och kolla efter ett par träningsskor och så ska jag titta in på balders hage. Var typ 1 månad sen jag var där sist. =) Alldeles för längesen med andra ord. Till middag idag blir det pastasallad med bacon, kyckling och ost. Mmmm!! Så jävla gött! Innan jag gör nåt så måste jag vänta tills tvätten har torkat!  

Seeeg Söndag!

Publicerad 2009-04-19 16:11:21 i Allmänt

Gårdagen var jättetrevlig. Tack alla som kom! Middag med tårta och massa bärs. Låter inte det hur bra som helst? Det var dock inte lika skönt att gå till jobbet imorse men jag överlevde. 100% OB idag, så va fan! Denna heögen på jobbet hade inte gått utan mig. Stress och kaos hela tiden. "Tur att jag är så strukturerad". Citat Andreas på jobbet! =) Har lite disk kvar att diska sen ser lägenheten bra ut igen. Det har vart ett jävla städandes det senaste. Imorgon är jag LEDIG!! Äntligen! Nu orkar jag inte skriva mer. Kanske bloggar senare, om jag orkar!

18/4/09

Publicerad 2009-04-18 09:14:59 i Allmänt

Idag fyller min älskling år. Vi ska ha folk hemma och hälften av maten är förberedd. Gick upp 07.30 imorse och var pigg som fan, har kanske att göra med att jag somnade kl nio igår kväll.=)
Jag har redan vart på ica och handlat och gjort plättar till frukost men Gurra sover som ett barn och det ska han få fortsätta göra, han fyller ju faktiskt år. Jag ska jobba 4 timmar idag, 13-17. Lagom tid att jobba på en Lördag tycker jag. Ska försöka dra mig ner till ungdomshjälpen innan jag börjar. Har ju inte vart där på 1 månad typ. =)
Nä dags att ta tag i dagen!

Hej då!

Fixa och dona!

Publicerad 2009-04-16 19:53:20 i Allmänt

När jag kom hem från jobbet idag så hade Gurra lagat mat. Mmmm! Världens godaste spagetti och köttfärssås. Jag har dammsugit, diskat, håller på att tvätta nu och jag har putsat rutan i köket. Phu! Vi ska ha folk hemma på Lördag så allt måste vara tiptop här hemma. Imorgon blir det jobba 6-15 och sen laga maten till på Lördag. Jag funderar på att ta en promenad nu men vet inte om jag orkar. Det lockar att lägga sig i sängen. Nu måste jag springa ner till tvättstugan. Tråkigt!

Nice bajs!

Publicerad 2009-04-15 22:16:30 i Allmänt

Go kväll allihopa=) Nu har jag precis kommit hem från stan. Hanna min gamle gode kompis kom in på jobbet och berättade att hon och några andra tjejer skulle dricka bärs idag. Wohooo!!! Jag hakade på efter jobbet och efter 3 öl och en väldans massa prat så är jag hemma. Det gick skitbra på jobbet. Fick med mig lite klistermärken och slemmiga låtsas maskar hem (saker som har legat i tidningar som skall returneras). Kul som fan. Jag och Marcus rockade rumporna av oss på jobbet idag. Vi slet som djur. Jag började dagen med att utse mig själv som dagens medarbetare. Detta straffades med småsaker under dagen. Sopor, städa golv och fixa med tidningarna. Och till råga på detta så låg det 2 korvar i mina skor när jag slutade. Hämnden är såååå ljuv. Mohahaha! Watch your back Marcus! Nu ska jag lyssna på en p3 dokumentär och vänta på min älskling.

Hej då och go natt!

iPhone

Publicerad 2009-04-14 16:47:08 i Allmänt

I Juni kommer en ny appdatering till Iphone. IPhone OS 3.0. Wiiiee! Längtar!!
Innehåll:
  • MMS
  • Copy/paste
  • Push notifications ( kommer att ge grymma apps)
  • Vidarebefodra SMS
  • Kunna skicka flera bilder i mail
  • Maila direkt från andra applikationer
  • Nya betalningsmodeller (microbetalningar i appar)
  • mm

Segt!

Publicerad 2009-04-13 11:38:53 i Allmänt

Vaknade 09.30 imorse. Det var riktigt gött att få sova ut. Har badat och gjort ansiktsmask, rakat av långkalsongerna från benen=) och ska snart dra till stan. Funderar på att ta en promenad in. Ska jobba 13-16 idag. 3 korta timmar. Gött som fan! Dubbelt betalt är det också. NICE! Har sått frön idag också. Tomater, basilika och solroser. Får se om det blir något av det.  Hade velat dammsuga och diska men min älskling ligger och sover och jag vill inte väcka han. Får göra allt sånt när jag kommer hem sen istället. Nu sitter jag bara ich väntar på att jobba. Segt när man inte kan göra något hemma.
Hej då!

*Nu ska ni få veta en hemlis*

Publicerad 2009-04-12 21:14:07 i Allmänt

Nu ska jag avslöja en hemlis. Det är inte många som vet om den, bara mina närmsta vänner.=) Jag ÄLSKAR män i uniform. Poliser, väktare, brandmän, militärer och ambulansmän. Och på tal om det sista så träffade jag upp Gurra idag. Han praktiserar som ambulansvårdare (vet inte vad det kallas) och shit, han va så het. Jag vet ju vad och vem jag kommer drömma om inatt och det kommer vara barnförbjudet. Hahaha!!!  =)

Ledig DAG!!

Publicerad 2009-04-12 11:49:51 i Allmänt

Idag är jag ledig. Så jävla skönt. Nu sitter jag hemma hos mamma och slappar. Delar med mig av en bild som jag lånar av mamma. En stolt katt med sin första fångst:

@ work

Publicerad 2009-04-10 21:42:42 i Allmänt

Idag gick det fett bra på jobbet. Jag är grym. Rattade runt nästan hela dagen själv. Hade hjälp i 3 timmar. Jag är bäst. Jag uster mig själv till dagens medarbetare. Hehehe! Fick dock en mindre rolig överraskning när jag kom till jobbet. För det första så fick jag inte upp dörren och när jag väl kom in så hade larmet gått på morgonen och vakterna var tvugna att komma dit. Inte bra! Kostar runt 3000:- varje gång det larmas. Ajaj!!
Imorgon jobar jag 8.40-17 sen blir det påskmiddag hos svärföräldrarna. Ett och annat ägg ska nog kläckas=). Hihi! Nu ska jag lägga mig och läsa. Ska bli så skönt att lägga sig i sängen och slappna av. Har ju vart jättespänd idag på jobbet för att jag har vart själv så mycket. Min älskling är inte hemma. Wiiiee hela sängen för mig själv. Nu ska jag knyta mig (ja jag vet att klockan inte äns tio men jag TRÖTT!!!)

Jag tackar mig själv för idag!

Minnen!

Publicerad 2009-04-09 11:48:00 i Allmänt

När vi hade middag med jobbet förra veckan så frågade alla om mina värsta/bästa minnen från donken tiden. Jag har funderat och det är fan svårt att bestämma bästa och värsta.
Så alla ni som undrar:
* Kiel-resan som var så jävla rolig. Det var på den jag fann min  vän och före detta sambo Christian. Vi frågar oss fortfarande vad som hände. Hahaha!
* Årets medarbetarresa till Frankrike. Jag och emelie som var en av mina närmsta vänner då hade så jävla roligt.
* Alla slagsmål man har fått reda upp. Brutna näsor och trasiga knogar tillhörde vardagen när man jobbade natt 21-07 back in the days.
* Rättegångar och hot från alla möjliga människor.
* Alla "konferanser" i stockholm. Hahaha!
* Seglingen i Grekland med cosmos.=)
* Killen som klöv 2 kassor med en yxa. Hahaha! Sjukt!
* Alla goa gubbar som man har jobbat med. Det är en del!
* När GP intervjuade mig och det var totalt kaos. Jag stog i matsalen och skulle kasta ut några bråkstakar, det var ett jävla liv. Det kommer fram 2 killar till mig (reportrarna sjävklart) och frågar om det är jag som är chefen? Va vill du? säger jag och killen hoppar till. Eh vi är från gp och ska intervjua dig säger han. FUCK! tänker jag. Jaja, det var bara att ursäkta och starta intervjun. Hahaha! stackars killar!
Men en grym artikel blev det.

Så ut med  det gamla och in med det nya. Pressbyrån är det nya som sagt och det är jävligt gött att jobba där. Ingen dålig stress och min chef är värsta liraren.=)

Nu blir det fixa lite hemma, duscha och slappa. Börjar ju inte jobba förens kl 17.

Sweet!

Publicerad 2009-04-08 22:39:51 i Allmänt

Idag var det som sagt min sista dag på jobbet. (Donken alltså) Blev glatt överraskad av Bengan och Nicke med en klase bananer, en vinare och ett påskägg. Bananerna var tydligen inte bara för att äta. Hahahaha!!! Fick även en plånbok (DKNY) av godingarna på jobbet. =) Det var allt jag ville säga, ar jobbat 06-21 idag så nu ska jag krypa ner jämte min älskling i sängen. (imorgon är jag ledig så då ska jag lägga in ett längre inlägg)


God natt!

Semester?!?!

Publicerad 2009-04-06 21:35:23 i Allmänt

Sitter och kollar och jämför priser på resor på internet. Jag har semester v 26,27,28,29 och jag vill åka iväg på semester. Vet dock inte vart. Finns så mycket att välja på så man blir snurrig. Bättre att ta det när Gurra är med kanske.=)

Såg i min kalender att jag skulle jobbat idag på Pressbyrån. 16-19. Attans att jag missade det. Jag och tider alltså?!#%!! Jaja, ingen har ringt så det kanske inte var så viktigt. 06.00 börjar jag imorgon så nu ska jag äta lite fil med passionsfrukt i och sen ta en dusch. Blir tidigt i säng idag. Är trött som fan!
Tips på resmål? -Skriv!!!


God natt!

Supreme Being!

Publicerad 2009-04-06 17:15:19 i Allmänt


När jag var i Köpenhamn för 1 årsen så köpte jag en jacka på Urban Outfitters. Märket (supreme being) var helt okänt för mig då. Letade som en tok i Göteborg för att köpa en jacka till . För någon vecka sen hittade jag massa med jackor på Hollywood och Red Devil. Typiskt lilla Sverige att inte hänga med. Så här ser min jacka ut:

sol-Måndag!

Publicerad 2009-04-06 16:19:42 i Allmänt

Idag började jag 06.30. Gick upp vid 05.30 så nu är jag hyffsat seg. Det är fint väder ute men jag orkar fan inte hitta på något. Gura är på praktik hela kvällen. Så himla tråkigt! Jag funderar på att rensa ut städskåpet, det står så himla mycket skit där inne. Det var min näst sista dag på Donken idag. Det kändes bra. Blev halvt om halvt dressad av Jasper och Hampus. Bitches! Imorgon ska jag jobba öppning på Pressbyrån. Måste lära mig allt. Ska öppna själv på lördag. *nervöst*  Jag ska slå in Gurras paket idag också. Tjoho! Har köpt massa fina snören och rosetter.=)

Tack för en trevlig kväll!

Publicerad 2009-04-05 15:47:29 i Allmänt

Jag inleder med ett kort på mig och Malin:



Det var mycket trevligt igår kväll. Jättegod mat, drinkar och massa bärs. Malin kom över också. Efter 2 lock öl, 2 vinare och en 70:a vodka drog vi in till stan. Nivå blev det! Så längesen jag var där. Fullt ös blev det och ännu mer drinkar. När klcokan var 01.30 var jag och Gurra tvugna att åka hem. Lite överförfriskade! (Gurra var för ovanlighetens skull fullare än mig) Jag har en jätterolig film på Gurra när vi kom hem. Tänker dock inte lägga upp den. Hahaha! Gurra står och dricker vatten i köket och kämpar hårt för att inte ramla genom att hålla sig i kranen. Ser så jävla roligt ut. Gårdagens citat: (gurra)
"Sluta filma och gå och lägg dig i din jävla säng!". Hahahaha!! Han är för rolig min älskling!


Efter maten blev det drinkar

Söta Malin

Malin och Gurra


Snyggast!

!!!Dagen efter!!!





 

Vilket väder!

Publicerad 2009-04-04 18:13:49 i Allmänt

Gick upp tidigt som fan imorse. 07.29 för att vara exakt. Satte mig vid datan och gjorde lite pressbyrån kurser och vid 10.30 åkte jag hem till Lina. Jag, Lina och Loke gick till världens roligaste lekplats och lekte. Efter det gick vi till torget och drack kaffe. Jag mötte upp Maria och Robban i stan och drack lite böärs, sen kom sofie och rosévinet och ciggen var ett faktum. Så jävla gött va det. Sitta i solen och bara njuta. Känner att jag har fått färg i ansiktet. Kul att man hade värsta stora glasögonen på sig också. Ser ut som en panda. Hahaha!
Ikväll ska Gurra ha middag med ledarna från hockeyn hemma. Massa bärs och tjöt kommer det bli. Tur att jag har bestämt träff med brudarna. Utgång it is. Wiiieee!!!

Snuttiplutten leker i sandlådan

Söt är han, min lilla Loke

Maria och Robban på Soho

Söta Sofie

Soliga bild mot Redbergsplatsen


Förkyld!

Publicerad 2009-04-03 19:40:01 i Allmänt

Orkar inte blogga, är förkyld så in i helvete!

BTW: Har 3 arbetsdagar kvar på donken!=)

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela