ackadacka

Disrikssons1913

Publicerad 2013-09-30 19:48:56 i Allmänt

Vinterkläder till Filli är fixat. Jacka, byxor och vantar från Didriksson. Förra året ärvde vi både skor och overall, men i år hade vi inte den turen. Att ärva/låna kläder av andra är ju väldigt bra för både plånboken och miljön. 


Stolt över mig själv..

Publicerad 2013-09-23 20:48:36 i Allmänt

Idag var jag på föräldramöte på minis nya avdelning. Jag är verkligen nöjd med personalen, lokalen och arbetet som pedagogerna gör (man får säga fröken om man vill, jag frågade). Jag hade frågor om väldigt mycket, det kändes som att det bara var jag som höll upp handen och ville fråga saker. Men men, man måste ju fråga om man vill veta eller inte förstår. 

En sak som jag inte vågade fråga inför alla (ångrar att jag inte frågade) var hur personalen jobbar med genus. Men tanke på att det inte var en punkt på mötet så tog jag förgivet att dom jobbar med det i den mån dom behöver enligt läroplanen. Efter presentationen av den dagliga verksamheten skulle vi sitta i grupp och diskutera vad som är bra, och vad som kan bli bättre. Det var då jag tog tag i en fröken och frågade. Hon gav mig bra svar och jag fick en bra uppfattning om deras arbete med genus. 
Vi började diskutera genus (vi var ca 6 föräldrar) och jag förklarade hur jag ser på det och hur jag gör i olika situationer. Jag hoppas jag sådde ett frö hos några föräldrar, jag menar, mitt tänk är ju faktiskt sunt. Enligt mig själv iallafall. Haha!! Vi får se hur många onda blickar jag får nästa gång jag hämtar mini. 

Att tänka på till nästa gång: VÅGA FRÅGA INFÖR ALLA!! 

Kyliga dagar..

Publicerad 2013-09-20 10:21:47 i Allmänt

Snart är det dags att leta fram vantar, mössor och underställ till barnen. Vi behöver handla det mesta. 
Varma skor från Viking (ärvda) och Sorel (reafynd från förra säsongen) har vi hemma. Hittade en snygg jacka från Didriksson på Intersport som är värd att spana in. Jag hoppas dock att den finns i fler färger (i annonsen så är det en svart och en rosa). 
Mer färg åt ungarna!! Svart känns ju sådär i vintermörkret och rosa är ju så uttjatat!!! 


Dagens tips..

Publicerad 2013-09-19 08:16:00 i Allmänt

Kika in på livly.se och spana in deras nya kollektion. Älskar Feather-kläderna. Synd att printet bara är i rosa eller blått. Jag hade föredragit en könsneutral färg också. Idag firar livly 2 år och bjuder på 20% rabatt på hela sortimentet. 
Passa på att fynda! Hallå hallå!

Publicerad 2013-09-18 20:56:58 i Allmänt

Det är några nyfikna själar som fortfarande tittar in här. Man kanske borde dra igång bloggen igen.. Spännande saker är på gång iallafall. 

Försöker leta lite blogginspo...

Later skater!


Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela