ackadacka

Fjollträsk AKA Stockholm

Publicerad 2008-01-20 13:17:07 i Allmänt

Jaha då va man på väg till vår kära huvudstad stockholm, även kallad fjollträsk. Gött att man åker tåg upp, tar bara 3 timmar med X2000. Och självklart så åker man i första klass. Gratis internet och gratis kaffe. Kan ju inte bli bättre. Nu kanske ni undrar varför jag kallar våran kära huvudstad för fjollträsk? Hmmm... fattar ni inte det så är ni antagligen fjollor från stockholm eller dumma bönder från landet. *moahahahaha*
Kommer ju sakna fiskluktande göteborg massor. För det är ju det alla säger om göteborg/göteborgare: "alla luktar fisk i göteborg". TÖNTAR! Dom är bara avundsjuka för att dom inte vet hur en räka/havskräfta eller krabba ser ut.=P
Och jag förstår dom. Kan inte vara lätt att vara stockholmare/fjolla! Nog snackat om detta, tänker inte lägga ner mer energi på detta ämna. IDAG.
Kommer nog ha en del att bogga om denna veckan. Kommer hem på fredag och ska gå en Donken kurs. Det är ju bara gjort för att blogga om min ilska.

Hoppas mina vänner löser sina STORA probem, och inte bara med varandra utan även med sig själva. Inget illa menat, jag tror ni fattar. Kan ju bara dra slutsats: 10 tjejer plus rödvin är ingen bra komination. He He!
Bättre att sitta och dricka bärs med grabbarna och lira poker.
Ha det fett!

MOT FJOLLTRÄSK!!!!!!

Och folk undrar varför man trivs ihop med killar! HA!!!

Publicerad 2008-01-20 09:46:36 i Allmänt

Först och främst ber jag om ursäkt för att jag inte har bloggat på 3 dagar. Har fått några arga mobilsamtal från några hängivna läsare. *sorry* Har haft mycket att göra.Ska åka upp till FJOLLTRÄSK på kurs med jobbet idag nämligen. Skit i det!

Jag var på en hyffsat oplanerad tjejmiddag igår. Visste inte om jag kunde då jag hade tuen saker att göra. Jätte god mat, massa vin och en jävla massa tjejsnack. Nämner inga namn, då dom flesta läser min blogg, men allvarligt talat. Jag får panik på brudar ibland. Det ska lipas, tjötas och bråkas om precis allt. Anledningen till att jag åkte dit var för att ha en trevlig kväll. Träffar inte brudarna så mycket längre pga jobbb och annat. Tjejmiddagen slutade med 2 lipande brudar och en arg brud. HALLÅ!! Trodde vi skulle ha trevligt och vara vänner och tjöta, men icke. Jag får alltid höra att jag aldrig är med på något, ok, är det konstigt? Blir ju missär och tjöt om allt. Inget illa menat mot er tjejer som va där, men detta hade aldrig hänt om det bara hade vart killar. =P
Dom som störde sig på alla händelser igår kanske kan förstå varför man umgås och festar med killar. Fattar du inte så tycker jag synd om dig.
EMELIE -Tack för en bra kväll, maten, vinet och sällskapet till kl 23 va trevligt. (åkte faktiskt 23,30)

Så jag kan faktiskt erkänna att killar är roligare att umgås med. (Kommer väl få 50 rabiata flator på mig nästa gång jag är i stan) =) Thats life.

Varför är dygnet bara 24 timmar?

Publicerad 2008-01-16 19:42:15 i Allmänt

Christian ringde idag och sa att han hade diskat och städat. WHAT!! Min första tanke va att han va sjuk eller nåt. Hehe! Kom hem och det va rent och fint. Så jävla nice. Tur att jag inte la hår i hans säng igår då. Han är fan bästa kombon i världen. Många kramar till dig.

Axel undrade om jag ville träna med han efter jobbet. HAHA! Gissa vad svaret blev? -NEJ, TACK! Aldrig att jag går in på ett gym och "deffar" efter en slitsam dag på jobbet. Stressar och svettas dagarna ut. Har tusen saker som skall vara klara innan söndag. (åker på kurs till hufvudstaden då) Jag önskar at dygnet va minst 4 timmar till så att man hade hunnit med saker och ting. Hinner fan ingenting på dom futtiga 24 timmarna som redan finns. Köpte en kalender till jobbet idag. Får fan inte plats med allt som skall göras varje dag. Så tyvärr Axel, jag får lägga träningen åt sidan lite. Tills allt har ordnat upp sig eller tills ngn bestämmer sig för att förlänga dygnet.=)

SAVE BRITNEY!

Publicerad 2008-01-15 22:05:44 i Allmänt

Vet fan inte vad jag ska blogga om. Har haft en super bra dag. Så tråkig är jag. Brukar vakna på morgonen och känna skit. Men inte idag. Har fan inte stört mig på ngt idag. KONSTIGT, kanske börjar bli sjuk.*L*

Får sitta en stund och tänka lite! *Hmmmm*
*knak*
Jo nu kom jag på en sak som är störande. UNIBETS reklam för deras skiva!!!! WHAT!! Vad är det för jvla idiot som kommer på det? Är medlem på unibet, men har gått ur för att dom har så idiotisk reklam. En FUCKING cd-skiva. Allvarligt talat. Finns det inget annat att tjäna pengar på. Jävla losers. Fuck them!

Diggar Carolina Gynning i hennes program idag. Ha ha.. så jävla roligt. Ingen koll på hur man har hand om barn alls. Stackars barn! *asg*  Och hennes polare som satt och sa att barn är äckliga och inte fattar ngt. Självupptagna MF´s. He he..

Kan berätta att jag kammade ut VÄRSTA stora tovan (snarare 4 dreds) ur håret idag. Funderade på att lägga dom i christians säng men ångrade mig, då jag vet att han skulle hämnas 10 ggr värre. Varför kasta spjut i radhus?

Glöm inte: Hellre tårta i vasken än en vårta på tasken.'

What ever, har inget bättre att skriva än SAVE BRITNEY! *tycker synd om bruden, hon är ju helt körd* (moahahha)

Dagens MF I-lands problem!

Publicerad 2008-01-14 19:45:24 i Allmänt

Vaknade 0700. Pigg och glad. Tog vagnen till jobbet som vanligt. Och självklart va det en gammal vagn, har aldrig vart med om att det är en ny vagn. Jävla västtrafik. Känns som om man är i ngn öst stat för fan. Det är inte detta som är problemet. (det är ett problem men inte dags att ta upp detta nu) Problemet är när man skall gå av vagnen och dörrarna öppnas. Vad händer då? -Jo alla jävla idioter som skall gå på vagnen står som en bunt idioter och ska givetvis gå på vagnen samtidigt som alla ska gå av. "HALLÅ!!! -GÅ ÅT SIDAN OCH SLÄPP FÖRBI DOM SOM SKALL GÅ AV". Detta fattar ju vem som helst. Men vad vet, det kanske bara är idiotjävlar som åker kollektivt (och jag då). Dom som skall av, går av innan man går på. Nej nej.. in i vagnen så fort som möjligt, gärna armbåga några på vägen. IDIOTER!!!
Så jag har en ny taktig. Ta sats innan dörrarna öppnas och spring som en amerikansk fotbolls spelare. Längtar till imorgon när jag ska gå av vagnen och typ DÖDA 3-4 st. HE HE!!
DÖ eller flytta på er skall jag skrika. Kanske ska skaffa ett lagligt tillhygge. Någon som har ett bra förslag på ett lagligt tillhygge får gärna lägga en kommentar.

Är match i vår så kallade Hufvudstad idag. Hoppas frölunda spöar skiten ur dom gryga 08:rna. Hoppas Melin har fattat bra beslut gällande femmorna idag. Det vill säga HOLMQVIST#81 på BÄNKEN och Ari i mål. Grattis till kallio som har fått barn. *va på tiden kanske*

Man kan faktiskt rosta Knäckebröd!

Publicerad 2008-01-13 14:31:35 i Allmänt

Jag kom hem inatt. Typ vid 3 tiden kanske. Va hungrig som fan och min kära kombo Christian hade käkat upp allt bröd. Då fick jag den brilianta idén att rosta dom gamla knäckemackorna som har legat och samlat damm en längre tid. Dom blir nämligen krispiga igen, istället för sega. Full och lite lätt sinnesförvirrad som man är efter en repa på stan kl 3 på morognen, glömmer jag av att jag rostar bröd. Sätter mig framför datan(Facebook självklart). Hör att brandlarmet går igång=). Oooops.. FAN! Bröden brinner, det slår lågor ut från rosten. Vad fan ska jag göra? Får panik och häller vatten på rosten. Larmet tjuter. Christian vaknar och blänger argt på mig samtidigt som han stänger av larmet. Hej kompiiiiiis!=) Får öppna typ alla fönster då lägenheten är fylld av rök. Det luktar fortfarande.
Ett tips: Rosta inte mackor kl3 på natten när du har vart ute och festat.

Från det ena till det andra.

Vaknade 12.30 av att Eddie ringer. Pigg som en mört: "ska du fika med mig i stan?". Öhhh nej tack. Bestämde med Christian igår att vi skulle röja hemma idag(panta burkarna, slänga kartonger och glasflaskor). Eftersom vi brukar ha fest med jämna mellanrum i vårt crib. Och vi gillar inte att städa.=)Bara att pallra sig upp.
¤Av alla burkar och flaskor så var fördelningen följande: 90% ölburkar och 10% PET flaskor cola.
¤Kartongerna betsod av Pizza kartonger, Tomma lock till ölen och Bag i box kartonger.
¤Flaskorna vi slängde bestod av Vodka och Vin flaskor.
Jag är nöjd över dagens prestationer men mest nöjd med våra partyprestationer när det råder fest hemma.

Funderar på att ta ner julstakarna men kom på den brillianta idén att om man bara släcker odm så kan dom ju stå kvar tills nästa år. Plus att man kan pynta dom med kycklingar till påsk och på midsommar kan man klä dom med lite grönt krims krams. Påskstage och Midsommarstake är det som gäller 2008! Bara så att ni vet.

Tack och adjö!

Analklåda!

Publicerad 2008-01-11 20:37:00 i Allmänt

Det går en reklam på tv om någon salva som hjälper mot hemorojder och analklåda osv. Och i reklamen så är det en kille som har en T-shirt som det står ANALKLÅDA på. MÅSTE ha en sån, fan va kul att glida runt i en sån. He he!! Om någon vet var man kan få tag på en sån t-shirt så hör av er.

Sen måste jag skänka några rader till min gode vän och broder JAKOB JERNBERG. Han ringde förut och va helt förtvivlad över att hans skidor som kostar fläsk, var slutsålda. Och han måste ha dom innan han åker till gränsen. (om typ 2 veckor) Stackarn! Lycka till broshi!
PS. Jag ska försöka komma upp till dig och hälsa på så vi kan svina lite. hehe

Bild1: Jernberg efter en dags tuff åkning i Valdisre 2007 Bild2: Madde, Jag, Sami och Jerberg på en nattklubb  i  Valdisere! Bild3: Jag och Jernberg med partyposen hemma hos mig!

¤Acka Dacka 4ever¤

Publicerad 2008-01-11 11:10:59 i Allmänt

FAN FAN, min blogg har legat nere i 2 dagar. Har så mycket i huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva.  Får improvisera ihop en blogg. Känner mig inte ens irreterad på någon/något idag. Kankse för att det är Fredag. Jo jag flippade lite på Jasper imorse när vi skulle byta fett i fritöserna. Precis när jag har spolat av golvet från fett så ska Jasper fylla på nytt fett. Då har han glömt att stänga kranarana. 10 Liter fett på golvet igen. GRRRRRR!!!
Så det va bara att ta fram hinken, slangen och skrapan och göra allt igen. PUH! Och som grädden på moset så har man typ magsjuke ont i magen. Ska snart hem och slappa på soffan HELA dagen! Får jobba imorgon istället!

Läste precis min mammas blogg. (mariegbg.blogg.se) Kvinnan slår ju nästan min blogg, det märks ju att vi är släkt. Lika aggresiva i bloggarna. Jag rekomenderar er som fljer min blogg att läsa hennes emellanåt. Blogg is da fucking shit! Finns fan inget bättre än att komma hem från jobbet och blogga. Få ur sig all skit. Ha Ha!!

Fick reda på häromdagen att min kära party kompis HÅKAN skall åka till Kosovo i 9 månader. VA FAN!! Saknar dig redan! Vem ska nu bjuda mig på drinkar sista helgen varje månad? Håkan är min drink-pimp och jag är hans drinkluder. *L*

Nä nu ska jag hem och softa! Ha det fett!

-INSÄNDARE- *Stjärnor* -BEKÄNNELSE-

Publicerad 2008-01-07 23:14:09 i Allmänt

Är så himla trött på alla dessa JÄVLA  insändare i diverse tidningar (typ metro). Hur fan har man tid att skriva om så meningslösa saker som tex. att folk använder för mycket parfym osv.  Har folk inga jobb? Ta er i kragen, skaffa ett liv och börja jobba för fan. Eller plocka skräp eller panta burkar. Gör något vettigt. Och pengarna som ni lägger på kuvert och frimärke -skänk det till någon jävla insamling eller nåt.

Från dom meningslösa människorna till dom meningsfulla.

Hade möte med mina små stjärnor på jobbet idag. *ni vet vilka ni är* Och dom är bara för söta. Ni förgyller min vardag även om jag flippar emellanåt. *L* Skulle aldrig klara mig på jobbet utan er. Ser fram emot den 13 feb, när vi skall ut och göra stan osäker. Först en god middag sen en massa BÄRS! *MUMS*

Måste faktiskt bekänna en sak också! Jag drack en måndags ÖL idag utan att tänka på det. Jag och min kära kollega Axel gick och käkade på Olearys efter jobbet. Servitrisen kommer fram och frågar vad vi skall ha och dricka och jag svarar : 2 stora stark, tack! Och Axel säger: men du dricker ju inte på vardagar. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! Jag sa det av ren reflex. Va fan skulle jag annars sagt. En cola tack? No no!!  Alla hade ju skrattat åt mig och jag hade aldrig mera gå dit. Dom hade typ fnissat, pekat och viskat: "där är hon tönten som dricker cola till maten".
HATAR mitt så kallade nya liv. FUCK IT!

(nu blev jag sugen på öl så jag får väl gå och lägga mig)

Chokladboll eller Negerboll?

Publicerad 2008-01-06 23:08:15 i Allmänt

Ja det är den stora frågan, eller ska man kanske säga delicatoboll? Men om man gör egna bollar vad ska man säga då? Jag vette fan men jag kommer alltid säga Negerboll. Kalla mig rasist om du vill men jag tycker det låter bäst. Nu kanske ni undrar varför jag tog upp detta lilla I-lands problem.
Jo det är så att jag va på IKEA idag med min kära familj och jag köpte 6 negerbollar för 10:-. Hallå eller! Hur billigt är inte det? Om jag hade haft en frys så hade jag köpt MINST 8 lådor. (sanna du fattar, hehe) I love IKEA! Hade jag bott närmare så hade jag fan käkat där varje dag. 5 spänn för en korv, 25 spänn för pasta med någon tomatsås och kaffe+bulle typ 5 spänn. IKEA is the shit.
Är även förvånad över att jag inte brännde alla mina pengar på IKEA idag, handlade bara för ynka 177:-. Well well mer pengar att dricka bärs för. Moahaha!
Köpte tre jättesöta kaktusar på IKEA. Ska ta hand om dom så väl. ( vet hur det kommer bli. antingen kommer dom dö för att jag glömmer vattna eller så kommer någon förstöra dom när vi har fest)

Va hemma hos min kära mor-mor och åt middag idag. Värsta goda maten, lax och potatis. Hon är lätt en av dom bästa människorna på jorden. Den som gör henne illa kommer lätt att hamna i helvetet. Puss på dig kära mor-mor!

PS. Till er som har FEJSBOOK: det finns en grupp som heter: "Det heter faktiskt negerboll". Gå med!!!

- Bakfylla, Frölunda-HV71, Pissiga vänner och pisseblöt tvätt. MAKE MY DAY!!

Publicerad 2008-01-06 01:49:00 i Allmänt

Vilken underbar dag det har varit. *NOT* Vaknade bakis som fan. (det är lite gött faktiskt) Hade en lyckad efterfest och jag däckade på golvet i vardagsrummet. Min snälla sambo och hans två fulla kompisar (dom cyklande bröderna) roade sig glatt med att måla snoppar och skriva saker i mitt ansikte med pennor. Tack så mycket för det!! Får faktiskt skylla mig själv att jag somnade, men ändå.


Va på hockey idag och såg Frölunda besegra HV71 med 3-2. Det va en knapp seger men dom vann i alla fall. Tycker fortfarande att #81 skall bänkas resten av säsongen. Killen kan ju för fan inte åka skidskor. Han dräler bara runt på isen och gör ingenting. Sätt han i Frölundas hockey skola så kanske han kan spela i ett juniorlag sen. *TÖNT*

Melin lyssna på det här: gå ner på 3 femmor, bänka Holmqvist och låt Ari stå i mål. Chansen att ta guld kommer öka.=)


Fick reda på att det hålls fest hemma hos en god vän till mig och att alla mina vänner är där. Och varför är inte jag där? -Inte en jävel har ringt. Tack för den. Vill hälsa mina "kära vänner" följande:

-Jag hoppas ölen som man har betalt kommer till stor användning och nytta. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll. Och än en gång TACK FÖR ATT MAN FICK KOMMA. Jävla idioter!

Ja just det what comes around, goes around. Glöm ALDRIG det.


Så nu när man ändå skulle vara hemma så tänkte jag att då kan det vara bra att tvätta sina kläder. Går ner till tvättstugan och tanten som har bokat ett 3 timmars pass är klar efter 1 maskin. SUPER!! Tänker dock inte på att klockan är 21.00. slänger glatt in min tvätt. Går upp till lägenheten och kollar en rulle. Går ner till tvättstugan och ska hämta tvätten. Upptäcker då att jag inte kan få upp luckan. What the fuck#1. Christan AKA scoutish fixar. Tack! Öppnar luckan och tar ut tvätten som är helt pisseblöt. Strömmen bryts 22.00. Ahhhh!!!! Det droppar från allt. What the fuck#2. får ta upp allt till badkaret och vrida ut allt med händerna. ORKA!!

Flippen!

Publicerad 2008-01-04 00:13:05 i Allmänt

Its fucking torsdag och jag är hemma och slappar. Det är jobbigt att försöka bli en bättre människa. Kunde ha suttit på Andralång gatan och druckit bärs juh. Åh. Blir törstig av bara tanken. Ja ja, det är väl bara att vänja mig. No more alkohol på vardagar. Får se hur länge det går att hålla. Ska försöka, jag lovar! *gråter* Bara alkohol på fre-lör. Thats it! (försöker pusha mig själv, ok)

Och så har man börjat (försökt i alla fall) äta sunt också. Good Luck när ElMaco började idag. Guacemole och nachos for life typ. Mums mums för dom som kan äta sånt. Nä fullkorn, frukt och grönt, thats the shit. Har dumpat mannen också. Fast jag jet hur det kommer bli.

Ett samtal: - "jag är på väg till gbg" så kommer man vara torsk igen. Fan vad jag hatar att jag vet att det blir så. Tönt som man är. FLIPPAR!=)=)=)
Sanna nordström är flippen#2!!

Bättre sent än aldrig, Jobbet, trevlig helg, sjögurkan och Ipod Touch!

Publicerad 2008-01-03 00:07:00 i Allmänt

Ok! Nu undrar du säkert varför det va typ6-7 månader sen jag skrev. Svaret är enkelt: Jag har haft mycket att göra..HAHA!! Sant är det. Skit i det.
Kan meddela att jag är klar med mitt månadsarbete på jobbet. Känns så jävla gött. Samma jävla tråkiga, men nödvändiga saker skall göras om och om igen. Inventera, fakturera, löner, sammanställa kassarapporter, sammanställa rixen och posta allt till catta. Och man får alltid mail om saker man missat och glömt skicka in. Jag menar det är inte bara så att man skall maila allt, det skall faxas och postas. MECK!! Ja ja, nu är det äntligen klart. Och snart skall man göra allt igen. What ever!
Ska fika på MCD Stig Center imorgon kl 09.00- Hmmm.. lägga en fika så tidigt är illa. Men men, man måste ju! Sen skall jag ju utbilda min kära arbetsledare Sanna på stängning. Usch!! Kommer vara helt död.
På tal om annat:
Har haft en grymt rolig helg. Järnberg och hans polare va här uppe över nyår. Hade fet fest hemma i lördags. *stackars grannar* Dom sista partypolarna gick hemifrån 06.25. Har även en 5 min lång film på när jag dansar sjögurkan. Och till er som inte vet vad det är för dans skall vara glada att ni inte vet heller. Spec vara glada över att ni inte har sett mig dansa den 05.00 en söndag morgon. MIKA -I love you!!
Köpte en Ipod Touch förra veckan. OMG värsta grymma skiten. Är så stolt. Har med mig den överallt. Den förgyller min vardag. Ska försöka bli mer beroende av den än av cigg. Fett!!
Well well.. nu är klockan för mycket, dags att söva så man orkar med alla roliga människor som förgyller min vardag.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela