ackadacka

I´m off..

Publicerad 2011-06-29 22:07:46 i Allmänt

Tar en paus från bloggen och facebook.. Nu är det sommar och jag ska njuta av sol, bad och familj! Hej då sålänge!

Jag och solen..

Publicerad 2011-06-28 21:47:25 i Allmänt

Imorgon ska jag lägga mig på en avskild plats och sola. Fri från rastlöst barn och sambo. Härligt! Ska köpa mig en skvallertidning och bara ligga och njuta. Om jag vill ha sällskap? -Helst inte! :):) Imorgon är det jag och solen!

Arbetsdag = glädjedag..

Publicerad 2011-06-27 23:23:24 i Allmänt

Vad gött det var att jobba idag. Jag åt min lunch i lugn och ro, gick på toa ifred och hinkade kaffe latte hela dagen. Det var rätt stressigt idag men jag är så sjukt effektiv så tiden och gick och vips så var klockan 18 och det var dags att gå hem. Att jobba var inte så jobbigt som jag trodde. Imorgon kör vi gjympaskor eller cykel till jobbet, att gå i sandaler är inte det skönaste och snabbaste sättet. Det är rätt gött att promenera ändå. Imorgon på dagen blir det storhandling och kanske lite golf innan jobbet. Nu blir det läsa bok och chilla i sängen!

Nu kör vi..

Publicerad 2011-06-27 09:05:12 i Allmänt

Om en timma börjar jag jobba. Ska jobba hela denna veckan för att sen vara ledig hela juli. Jag har fått dom sämsta tiderna denna veckan så jag hopppas det blir sol på dagarna så jag kan njuta av den iallafall.

Igår var vi på Liseberg hela dagen. Vi gick all in, fiskdamm, spel mat och glass. En riktig heldag. Mini åkte farfars bilar, gratiskarusellen, sagoslottet och drakbåtarna. Jag åkte atmosfear, den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara men faaan vad högt upp man är. 

Mini ligger fortfarande och sover. =) Det blev en hård dag igår. Vi fick med oss en sulky hem också, en jobbarkompis hade en över om som hon inte behövde. Perfekt nu i sommar, dock vill jag ha en med suflett och varukorg men denna får duga. Får väl köpa ett parasoll annars.

Nä dags att ta en promenad till jobbat. Skulle cyklat egentligen men cykeln har stått orörd i typ 2 år så den måste fixas innan. Imorgon blir det cykel-service på macken.

Middag..

Publicerad 2011-06-25 16:01:11 i Allmänt

Nu blir det middag hos svärföräldrarna. Jag åt aldrig någon riktig frukost i morse så det har blivit en och annan godisbit idag :) Ska bli gott med en rejäl middag! Min svärföräldrar är världens bästa.

Midsommardagen..

Publicerad 2011-06-25 09:19:34 i Allmänt

Idag blir det jobb 10-15. Seeegt, men det är dubbelt betalt hela dagen så det är värt det. Hoppas det blir mycket att göra så tiden går fort. Dagen igår var grym. Vi åt jätte god grillad mat och lekte roliga lekar. Nä, dags att börja baka bullar och lägga fram tidningar!

Utomhus..

Publicerad 2011-06-22 20:55:31 i Allmänt

Hade det inte vart så himla dyrt på polarn o pyret så hade jag köpt denna fina jackan till mini..


795:- men nedsatt till 495:-, polarn o pyret

Midsommar-rek..

Publicerad 2011-06-21 11:32:54 i Allmänt

Nu har vi handlat maten till midsommar. Nästan allt iallafall. Blir sill-lunch och grillning. Mums! Jag ska göra en cookie rabarberpaj med grädda och glass till. Blir väl lite jordgubbar också. Alla snackar om midsommarklänningar och fint väder, istället för att vara realistisk och köpa varma kläder. Det är ju nästan aldrig fint väder på midsommarafton.

Jag kommer ihåg en midsommarafton för några årsedan. Det var jag, christian, axel och deras kompisar. Vi knöt upp ett segel mellan några träd och där satt vi och åt matjesill och potatis. Alla skulle köpa med sig olika sillsorter, trodde vi. Det visade sig att alla hade köpt matjesill, som för övrigt är grym fyllemat.

Det var rätt dåligt väder men det gjorde inget då vi hade 3 eller 4 flaskor O.P. Som sagt, alla skulle köpa olika snapsar men alla köpte O.P. Härliga tider. Dresscoden var bonnigt så jag hade jeans och mammas volvojacka på mig. Hahaha!! Vilken kväll! Midsommar är härligt!

Kung-Fu..

Publicerad 2011-06-20 21:26:03 i Allmänt

Asså mina skor är dom skönaste jag någonsin har haft på mig. Jag kände mig som en kung-fu när jag gick på gatan idag. Jag ville bara hjula, gå ner i spagat och göra en volt i luften, inte för att jag kan göra något av det. =) Men det kändes nästan som att jag kunde på grund av mina bekväma skor. Jag ska nog köpa ett par till, bara för att. Lägger upp en bättre bild:

Kung-Fu skor:

Navyblå espadrillos från brasilianska Havaianas. Mycket bättre kvalitet i sömmar, passform och tyg än vanliga espadrillos. Med bekväm sula i naturgummi med fördelen att den inte suger upp vatten som den traditionella jutesulan.

Bild & text: www.paapi.se

Dagis-rek..

Publicerad 2011-06-20 10:39:01 i Allmänt

Dags att börja tänka på vad vi ska handla till mini innan dagis. Det jag kan komma på nu är: stövlar, regnkläder (inklusive en sydväst), namnmärkningslappar till ALLA kläder, fleece och mockasiner. Hmm.. det borde vara något mer. Listan kommer bli låååång!

Stadium säljer ut regnställ för 99:- (har kostat 399:-), det blir nog det. Känns som att det är billigare än Ullared faktiskt.

Äntligen måndag..

Publicerad 2011-06-20 08:17:05 i Allmänt

Måndag idag. Veckorna går så himla fort. Nästa vecka ska jag jobba, det är med blandade känslor. Jobbar nästan bara sent så vi kan hitta på roliga saker på dagarna tillsammans. Idag ska jag träffa en gammal jobbarkompis som jag inte har träfattig på snart ett år. Tiden går för fort. Men jag gissar att när vi träffas så är det som att vi sågs i förra veckan. Det är vänskap det.

White trash or not..

Publicerad 2011-06-18 10:48:31 i Allmänt

Måste bara tipsa om Ica Maxis rea i Mölndal. Fyndade tre fina plagg igår (hade kunnat köpa mer men hejdade mig i sista sekund). 19:- för en fin klänning och 29:-st för två tunikor. Herre min get! Åk dit! Skit samma att det är white trash att handla kläder på Ica. Det kändess som Ullared, fast billigare.. Sneak peak på kläderna kanske kommer ikväll!

Mysig morgon..

Publicerad 2011-06-18 08:07:35 i Allmänt

Idag gick hela familjen upp samtidigt, nästan samtidigt. Frukosten är intagen och nu väntar hockey på tv'n. Vi får se vad dagen har att bjuda på förutom rinnande snor och hosta.

Tidig morgon..

Publicerad 2011-06-17 08:06:59 i Allmänt

Idag gick vi upp 05.15 hör hemma. Fy farao. Jag var rätt pigg när jag vaknade men nu är jag så himla trött. Och mini får bara sova en gång om dagen numera så en fukostnap är egentligen bara att glömma. Men jag funderar på att skita i det och tvångslägga mini så jag får sova en stund. Näsan bara rinner. Fy! Disken är fixad, borde egentligen dammsuga och kolla om det finns en ledig tvätttid nu på morgonen. Mot sängen för lite vila :):)

Förkylning from hell..

Publicerad 2011-06-16 12:58:00 i Allmänt

Usch och fy för att vara förkyld. Jag har köpt kuckelimuck medicin och snart vankas det glass på lejonet&bjönen. Mums! Jag hade velat åka in till stan och polarns och HMs reor. Kollade lite på nätet och såg massa fint till lillan. Långkalsonger och tröja i rosa-randigt, så snyggt. Får väl dra mig in till stan nästa vecka och spana lite. Ett par shorts och ett linne med smala band hade jag behövt. Men nu är det fokus på att få denna mamman frisk. Glass, godis och the i mängder är ett bra recept. Tur att man har en sådan snäll dotter som nöjer sig me att sitta i mammas knä och kolla på tv. Än så länge iallafall. Snartska vi ut på gården och räkna med dom andra barnen. Vi var ute en stund förut och lekte, pojkarna från förskolan svärmades runt mini. Hon ignorerade dem och kröp fram till alla spännande cyklar och leksaker! :)

Öppna förskolan..

Publicerad 2011-06-15 13:37:01 i Allmänt

Nu är jag helt slut. Vi var på öppna förskolan i 3 timmar. Så nu ligger vi här hemma i soffa och kollar på tvn. I eftermiddag blir det golf. Egentligen orkar jag inte men jag måste träna.. :(

Back to the 90's..

Publicerad 2011-06-14 13:23:02 i Allmänt

Jag ska dra ihop en tupperwareparty till hösten. Jag vet, det är sååå 90-tal. Och jag älskar´t. Vem älskar inte tupperware? Hör av dig om du öär intresserad, minst 10 st behövs. Det borde jag ju kunna fixa ihop.


www.tupperware.se

Att njuta och längta..

Publicerad 2011-06-14 07:34:46 i Allmänt

Nu längtar jag efter att få börja jobba igen. Det är skönt att vara hemma och jag njuter varje sekund men det börjar bli lite segt. Om två veckor ska jag jobba i en veckan, sen är jag ledig till augusti. Jaha, vad ska man göra idag? Dåligt väder och en till dag hemma i lägenheten går inte. Öppna förskolan kanske man ska besöka så mini får leka av sig. Det är väldigt mycket gnäll här hemma nu. Trötthet blandat med mammighet. Pust och stön!

Crazy kid..

Publicerad 2011-06-13 19:51:15 i Allmänt

Nu är jag helt slut efter en massa kvällsbus med mini. Hon sov i 1½ timme förut och efter mat och russin så vart hon helt galen. Det finns inget stopp i den lilla kroppen. Men nu ligger hon i sängen och suger på tummen. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa klart min bok.

Fel..

Publicerad 2011-06-13 08:08:33 i Allmänt

Ibland känns det som att allt man gör blir fel... Det är nog bara för att det är måndag. Skulle gått på fotboll ikväll men det sket sig. Får bli en annan gång, får planera lite bättre :)

Tisdag..

Publicerad 2011-06-07 08:06:57 i Allmänt

Redan tisdag. Denna veckan är full av roligheter. Bland annat golf, jag vet jag är en nööörd. En stolt nörd :) Idag är det tvättstuga till 12 och efter det blir det glass i stora lass. Mina fina vänner kommer hit med deras mysiga barn. Så det blir fullt ös. Nu blir det en snabbstädning medan mini kollar på Bolibompa. Ha en fin dag i den kvava värmen!

Bröllop..

Publicerad 2011-06-06 21:13:33 i Allmänt

Snart ska vi på bröllop. Det ska bli så himla roligt. Gick in på Tiffanys & Co för att kolla in lite fina ringar. Och jag såg en väldigt fin ring. Priset är galet men den var väldigt fin. Drömmer mig bort..


Bild: Google.se

Första rundan..

Publicerad 2011-06-06 20:38:31 i Allmänt

Då har man spelat golf på en korthålsbana för första gången. Och vad bra det gick, emellanåt. Jag fick Ett par på 18 hål. =) Jag är så himla stolt över mig själv. Övning ger färdighet.

Men det här med golf är ju fan rena rama naturupplevelsen. Så många djur som jag såg under rundan har jag inte sett på länge. =)
Jag höll på att skita på mig redan på försata hålet. Jag råkade störa en fet groda som låg i solen och stekte, fan vad rädd jag blev. Några hål senare blev jag överraskad av en kopparorm.

Men det käns skönt att ha spelat på en (riktig) golfbana. Jag fick faktiskt mycket självförtroende och jag längtar tills på Torsdag, då ska jag skryta för min PRO.

Golf..

Publicerad 2011-06-05 09:32:20 i Allmänt

Nu ska jag ut och spela golf för första gången. Laddar med tålamod och styrka! Phu, är lite nervös faktiskt. Alla har vi ju varit nybörjare..

Check..

Publicerad 2011-06-04 21:08:08 i Allmänt

Somnade på soffan kl 20. Så nu kan jag inte sova, jag vet att klockan bara är 21.00 men jag är sååå trött. Kvällen igår blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Lägger mig och läser en stund.. /pensionären

Värme..

Publicerad 2011-06-04 08:05:07 i Allmänt

Varmt och skönt idag igen. Så skönt! Vad ska man hitta på idag då? Slottskogen? Andra långgatan? Golf? Vi startar med en fet frukost så får vi se vad dagen bjuder på. Ut i solen ska vi iallafall! Ciaoooo!

SOL..

Publicerad 2011-06-03 20:01:22 i Allmänt

Jag älskar vädret. Imorse hade jag golflektion. Det gick jätte bra. Fick massor av cred av min PRO. Det känns bra. Han tyckte jag hade lärt mig fort på en månad. Så nu jävlar. På söndag ska jag ut och spela. *Nervös as hell* Men det komemr nog gå bra. Slappna av, kolla upp, rätt grepp, rätt uppställning, klubban ska gå ut med kroppen.

Just nu har jag miniraberpajer i ugnen, ska snaska på dom till fotbollen kl 20. Tog en iskall öl och fy fan vad gött det var. Den slank ner fortare än kvickt. Mini ligger och sover, stackarn har kindtänder på G. Kvällen igår var inte rolig. Hon grät och grät. Honhängde sm en liten babian-unge på mig. =) Idag fick hon en ipren i rumpan innan vällingen så förhoppningsvis så har vi en go och glad unge imorgon igen.

När det är sol, varmt och sommar så tänker jag ofta tillbaka på vad jag gjorde förr, jag blir lite nostalgisk. Vi satt alltid vid kanalen efter jobbet, drack bärs, lyssnade på musik, åt falafelrulle, rökte som borstspindlar och hade det jätte mysigt. Vid 20 tiden drog man antingen ut på stan eller hem. Dancing Dingo eller Babar. Ojojoj, vilka tider.

Ibland kan jag sakna mitt "gamla" liv, men så går man in i minis sovrum och ser henne ligga och sova. Så fin, underbar och helt fantastisk. Då försvinner alla minnen och man inser hur jävla bra man har det. Världens finaste lilla familj har jag, och det vill jag inte byta bort mot något i hela värlen.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela