ackadacka

Farsdag..

Publicerad 2013-11-10 22:21:05 i Allmänt

Att bli pappa är enkelt. Men att vara pappa är inte lika enkelt. Att bry sig, finnas där och ta hand om sitt barn är självklart för en föräldrar. Men inte för alla. Så därför förtjänar inte alla pappor ett grattis på farsdag. Man måste faktiskt göra sig förtjänt av att bli uppmärksammad denna dagen. 
Jag har dragit mig hela dagen för att gratta min pappa. Jag grattade inte. Men jag skrev ett formelt sms kl tio på kvällen.. Bättre sent än aldrig. Bättre med ett sms än inget alls. Eller?'

Sophie la Girafe Cosmetics

Publicerad 2013-11-08 13:19:07 i Allmänt

Hudvårdsprodukterna från världens mest älskade babyleksak, Sophie la Girafe, tillverkas exklusivt av Alva Organics Oy, ett finskt företag med huvudkontor i Helsingfors.
Alva Organics Oy, som grundades 2013, har en exklusiv licens för tillverkning av hud- och kroppsvårdsprodukter för det franska klassiska leksaksmärket Sophie la Girafe med varumärket Sophie la Girafe Cosmetics. Den första produktserien från Sophie la Girafe Cosmetics, som heter Sophie la Girafe Baby, lanseras i Sverige i november.
• Ecocertmärket garanterar både att våra produkter är naturliga och rena och att tillverkningen är ekologisk och etiskt försvarbar.
• Minst 99,4 % av våra ingredienser är naturliga.
• Dermatologiskt testade, lämpliga för spädbarn med känslig hud.
• Inga allergener eller doftallergener har använts – naturliga ämnen ger en mild och sofistikerad doft.
• Inga starka eteriska oljor har använts.
• 100 % veganska – vi använder inte ens animaliska ingredienser som exempelvis lanolin och bivax.
• Utan vare sig gluten eller nötter.
Morgonstund har guld i mun..

Publicerad 2013-11-03 06:24:45 i Allmänt

Ännu en tidig morgon. Varför sova när man kan vara vaken och gå upp tidigare än vad vi gör på vardagarna? Fördelen är att man får mycket gjort och tar vara på hela dagen. Det är rätt mysigt att tända ljus och ta med täcket till soffan och mysa. 
Igår var vi på trädgårdsföreningen och kollade in deras nya lekplats (som blev klar i somras). Den var riktigt rolig och annorlunda. Plus för att den ligger i stan . Där kommer jag hänga till våren. 

1:e November..

Publicerad 2013-11-01 18:40:52 i Allmänt

Idag blev det vabb. En misstänkt ögoninflammation spökade här hemma. Falskt alarm men jag tror min lilla tjej behövde en lugn dag hemma. 
Vi har bakat bullar och myst hela dagen. Nu kollar vi på minimello med tända ljus och fredagsmys.


Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela