ackadacka

Hollister..

Publicerad 2011-07-31 11:17:32 i Allmänt

Hollister är ett dotterbolag till Abrecrombie&fitch. Jag var i deras nyöppnade butik i täby galleria när vi var i stockholm. Grymt snygga kläder. Utanför butiken stod det killar i badshorts och sa Whats up till alla som gick förbi, inne i butiken var det mörkt och musiken var jätte hög. Alla personal gick runt och sa Whats up!, det kändes mysko. Hoppas butiken kommer till gbg. Kläderna var skit snygga, väldigt abercrombieinspirerande.

Stockholm i mitt hjärta..

Publicerad 2011-07-30 10:07:21 i Allmänt

Vilken fantastisk vecka vi har haft här i huvudstaden. I tisdags var vi på kolmården hela dagen, i onsdags åt vi lunch på Fridays och gjorde stan. Mini fick en ny solhatt och ett par fina strumpor.
Onsdagen spenderades här i Danderyd, jag åkte in en sväng till stan och drack vin med min bästaste Emma. Vi hann med 4-5 olika ställen. Jag gillar Stockholm mer och mer. Igår var vi en sväng i skärgården. Vädret var perfekt och vi åkte rib-båt, åt god mat och hade det superduper.

Idag ska vi åka hem, ett stopp på täby centrum ska vi hinna med innan. Ska kolla in en abercrombie liknande affären :):)

Så en snygg vagn i nk's skyltfönster! Jag ...

Publicerad 2011-07-27 19:03:58 i Allmänt

img_5133 (MMS)

Så en snygg vagn i nk's skyltfönster! Jag hade inte tackat nej till missonifilten. Idag har vi gjort Stockholm. Lunch på Fridays och det obligatoriska besöket på NK. Hittade en solhatt och ett par strumpor till mini. NK i Stockholm är grymt!

Somna om..

Publicerad 2011-07-26 04:47:35 i Allmänt

Mini vaknade 03.20 och var lite ledsen. Efter det kunde jag fan inte somna om, tur att mini kunde somna om iallafall (ironisk). SEGT! Tur att klockan var ställd på 05.00. Så nu blir det grötfrukost och kaffe. Jag hade behövt en kalldusch också. Phu, vi har en lång dag framför os!

Åka bil..

Publicerad 2011-07-25 20:40:49 i Allmänt

Det är inte lätt att underhålla en rastlös ettåring när man ska åka bil i några timmar. Här kommer några tips:

x Åk tidigt på morgonen. Ju tidigare ju bättre, då kanske man kan hinna med en nap i bilen.

x Ha med en rolig leksak, vi brukar stanna på Donken på vägen och deras leksaker är oftast populära. Jag gömmer alltid leksaken så fort vi får vårt happy meal för att senare kunna överraska. Annars kan man ju köpa en billig leksakak. Det får gärna vara något aktiverande, ritplatta, något som blinkar eller låter.

x Russinaskar (tar ett tag att pilla upp alla russin), festis och små kakor. Detta brukar vara väldigt populärt. Här kan man vinna 30-45 min.

x Rolig musik. Vi har alla Barnkammarskivor i bilen plus några till. Lyssna på musiken och gör roliga rörelser.

x Snuttefilt, napp, favvogosedjur. GLÖM INTE! Resa kommer bli ett helvete om ni glömmer barnets käraste ägodel..

Här sitter mini i sin bilbarnstol (Britax Multitech).

 

Nästa sommar blir det en sån där dvd-spelare som man kan ha i knät eller hänga på nackstödet.

Sommaren som försvann..

Publicerad 2011-07-24 20:46:50 i Allmänt

Vart tog sommaren vägen? Snart är det Augusti och då ska jag börja jobba och mini ska skolas in på dagis. Tiden går fort när man har roligt, men lite roligheter har vi kvar. Vi har haft en toppensommar med mycket sol, lek och bus. Verkligheten knackar på dörrem. Halvfabrikat till middag, morgonstress och sjukdomar. Skämt och sido, detta ska bli spännande. Nu börjar varadgen igen efter 1½ års "ledighet". Ska bli gött med 2 inkomster igen. Om hösten flyter på och går bra ska jag ge mig själv en belöning i julklapp. *Undra vad det kan vara?* =)=)


Denna bilden ska jag kolla på när det är kallt och ruskigt ute

Nytt favvomärke..

Publicerad 2011-07-23 15:33:25 i Allmänt

Har shoppat loss på rean och fått lite fint av svärmor till mini från mätket MEE TOO. Älskar färgerna, mönstrerna och kvalitén är super. Märket kommer från Danmark!

På inköpslistan..

Publicerad 2011-07-23 15:22:36 i Allmänt


Mockaskpr från H&M (så himla söta)

Rosa fina stövlar från Giesswein (Ett par Hunter står också på listan men finns bara från storlek 24 och uppåt, så det får vänta)

Moonboots är ett måste för kalla dagar. Ska försöka hitta ett par till ett bra pris.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela