ackadacka

Ehh!

Publicerad 2008-08-27 08:47:44 i Allmänt

Idag känns allt lite bättre. Vet inte varför men det bara gör det. Var och hämtade hälften av mina saker igår. Kändes skönt men ändå inte. Känns som att jag aldrig kommer få en fast punkt att va på just nu. Ska kolla på en grym lägenhet i Kallebäck. En 2:a på 50 kvm för inte ens 900.000:-. Kollade min mail precis. Rasslar alltid till i mailen nu för tiden. Typ 10 mail om dan. Phu! Inte lätt att va poppis. Hade fått ett mail av boplats:
Vi har en lägenhet som matchar dina önskningar. En 2:a i lunden i ett senior boende!
Ehhhhh! WHAT?
Skulle inte tro det. Hahahaha! Det måste vara någon slags varnings klocka för något. Om 1½ vecka åker jag till Grekland. Ska bli skönt med tanke på omständigheterna. Bye bye sweden! Sola och bada i en vecka. Fan va gött. Och fram tills dess skall jag ha 2 vita veckor. Den dö!
Kommer gå galant. Helgen blir fullspäckad av nyktra aktiviteter:
Fre: Hockey i Mölndal + middag innan!
Lör: 40 års kalas i Billdal. Jag kör=)
Sön: Liseberg om det blir fint väder

Nä nu måste jag springa till jobbet annars kommer flippen sanna att flippa loss på mig! =P

Ännu en dag och regnar gör det!

Publicerad 2008-08-26 13:20:45 i Allmänt

Jaha då har man "jobbat" idag igen! Sitter på mitt underbara kontor som jag har städat. Ska ha intro med 2 nya om en kvart. Alltid lika kul. Vet ju bara hur nervös jag var i början. 6 år sedan jag började på donken. Shit vad tiden går fort. Ska inte klaga då jag har jobbat upp mig som fan. Och grym är jag. Kom till jobbet igår, helt förstörd va jag. Öpnnade mailen och det bara trillade in tack mail om min prestation på jobbet. Hur kul som helst. Traskar in på jobbet och där sitter det ett  vykort från en tjej som slutat precis (charlotte i miss you). Så här stog det:
"TACK FÖR ALLT AC! DU ÄR GRYM! LYCKA TILL, VÄRLDENS BÄSTA CHEF".
Fan blev ju nästan tårögd.=) Det är det viktigaste som finns. Att mina kära skiftledare och medarbetar tycker om mig och fattar att jag gör så mycket som jag gör.

Att shoppa sig lycklig=)

Publicerad 2008-08-25 17:50:01 i Allmänt

I all denna jobbiga dimma övertalade jag mig själv att köpa lite skit idag. Blev ett par jeans, en tröja och rakhyvlar och sånt man ´behöver för att inte se förjävlig ut. (nej jag ska inte leka emo och skära mig skälv  armarna) Känner mig som en varulv på vissa delar av kroppen.=P
Nu blir det sitta på ett lugnt ställe (typ mitt kontor) och dricka kaffe och läsa ELLE! Är nöjd med mina köp!

What the fuck?

Publicerad 2008-08-25 13:47:37 i Allmänt

Hatar mig själv och beslut jag tagit.
Men måste tänka på mitt eget bästa.

Tiden läker alla sår.

(ska hämta/köpa min seriebiljett idag Wiiiee! Något kul i all denna skit)

Jag dissar ALLAS "dagens outfit"!

Publicerad 2008-08-19 21:56:45 i Allmänt

Vad är dealen med att visa sin outfit of the day? Hahahaha! Patetiskt och töntigt!  Jag dissar det hårt! Kan ingen börja med dagens drink? uteställe? maträtt?.. ja what ever! Är ju ungefär lika intressant som mina dammråttor under sängen! Enda anledningen till att tjejer visar sina outfits är för att visa sina flådiga kläder och hur bra dom är på att härma patetiska kändisar från kändisvärlden. Jag kontrar:
Imorgon ska jag ha på mig mina dyra dyra jeans från seven, en ralph lauren piké, hunter stövlar, juicy underkläder, och burberry jacka! Slå det om ni kan loosers! Har du inga märkeskläder? -då är du inget! Ha!
För jag är SÅÅÅÅÅ speciell!
(jag hoppas ni förstår ironin i min kontring)



ciao

Gött att få fynda!

Publicerad 2008-08-19 19:30:19 i Allmänt

MIN lediga dag! Har vart skönt att få lite gjort idag även om jag var ledig hela dagen. Känns konstigt då jag brukar ligga i sängen HELA dagen och slappa i vanliga fall. Men icke idag. Skulle ju som sagt hjälpa Jasper att flytta. Så jag åkte in till stan lite tidigare för att testa en grymt snygg jacka jag såg på H&M igår. Den satt som ett smäck och jag köpte den. 398:- brände ju inte riktigt till i plånboken. Det är ju en höstjacka värd. Hade räknat med mycket mer. Så efter mitt första fynd hjälpte jag Jasper. Vi flyttade 4 bananlådor, 1 data, 1 verktygslåda och 1 kaktus. Inte jätte jobbigt. Var nära att typ döda Jasper när jag slängde in mig i en annan fil på vägen. Stackarn höll en stor kaktus i handen. Hahaha! Men det gick bra. När vi var klara så hade jag chans att ha bilen i 3 timmar till så jag drog runt till second hand affärer lite här och var och kikade men hittade inget. Sista stoppet blev Myrorna på järntorget. Hade 3 kr till patkering dvs 10 min på mig att fynda. Affären är ju gigantisk. Och jag går alltid igenom killavdelningen (där hittar man mest kläder).  Hittade en ljusblå skjorta på tjejavdelningenför 45:-. ÄLSKAR att hitta såna fynd. Hur mysig som helst. Skjortan kommer från ett danskt märke. Vet inte vad den kostar egentligen men betydligt mer än 45:-. Är sååå nöjd.
Träffade Gurra och åt lunch/middag med honom. Mycket trevligt. Han är en av dom trevligaste killarna jag har träffat. Sen bar det in till stan för lite kaffe. Denna veckan är lite hektisk.
Ons: Visning 17.00, Spelning på Kontiki 20.00,
Tors: Hockey i Borås 19.00
Fre: After work?
Lör: BBQ/kräftskiva i skändla
Sön: Frukost på Milk&Egg

Thats it!

BBQ fest!

Publicerad 2008-08-19 09:00:57 i Allmänt

På lördag blir det BBQ fest hemma hos Jannika i hennes nya hus. Wiiiiee! Finns inget bättre än att umgås med sina vänner, käka god mat och dricka lite drinkar. Är så stolt över mina vänner. Fast jag har två grupper  av  vänner (tror alla har det). Den ena är mina vänner från Tosslanda och skoltiden. Och den andra är mina vänner från jobbet och deras vänner.  Gillar båda två lika mycket. Men det är lättast att umgås med mina kära vänner  från gruppen jobbet! Känns konstigt att katigosera mina vänner, men jag tror att alla har två sorters vänner.
Från det ena till det andra: idag blir det slappa. Skulle badat med gurra men vaknade och kollade ut. På med stövlar och sydvästen! Vid 13.00 ska jag hjälpa Jasper att flytta. Sen blir det chilla hela dagen. Ska nog ut och gå en promenad (var ute och gick i 1 timma igår kväll).  Ska fan bli en hurtbulle! Tror min lilla kropp ( som inte är så liten längre) kan må bra av nyttig mat och motion!
Till frukost blir det: Knäckemacka med rödlök, tomat, avokado och keso! Mmmmm! Och till lunch blir det nog Sushi!
Igår käkade jag Quorn sallad, no meat! Bra jobbat! Klappar mig själv båda axlarna! Nä dags att kolla nyheter och käka frulle!

Helgen!

Publicerad 2008-08-18 19:06:56 i Allmänt

Super duper helg har det varit. Chillade hemma i Fredags framför datan och drack 1½ flaska rosé. Mmmm! I lördags va det jobb och sen blev det fet utgång. Tidernas bästa förfest hade vi. Vi spelade ROCK BAND hemma hos Gurras bror, hur kul som helst. Tro det eller ej men jag sjöng. Fast vi va tvugna att sluta då alla grannar stog på gården och skrek: "sluta med det där oljudet!". Hahaha! Kunde knappast ha vart min sköna sång=). Så hedanefter blir det rep varje gång innan vi ska ut. Yeah!
Här kommer lite bilder från helgen och veckan som var:
123
1. Va på IKEA och köpte 30 toalett borstar till jobbet. (folk stirrade som fan)
2. Gurra spelar trummor till ROCK BAND!
3. ROCK BAND på TV´n.
456
4. Gurra och jag rockar loss.
5. Eddie på bas
6. Pöjkarna spelar

Tur att jag inte tog kort under kvällen. Full som en kastrull blev samtliga bandmedlemmar=)

Fucking Freaky Fredag!

Publicerad 2008-08-15 20:15:59 i Allmänt

Jaha.. Fredag igen.. Dagen med stort F! Inte ledig denna helgen så idag blir det super duper lugnt. Sitter hemma med två flskor Rosé, själv. PERFEKT! Lira lite poker kanske man skall göra. Va etttag sen nu. har ju haft datan på jobbet hela veckan! Va ute och gikc i skogen precis. Sååå mysigt. Såg en död skata, kålltorps största myrstack (ska ta kort på den ngn dag) pch en massa sniglar. Hoppades att få se massa kantareller, men icke. Den gamla vanliga turen. Får steka mig lite champinjoner och låtsas..=)
Imorgon blir det fet jobb. Funderar på att gå ut imorgon även fast jag jobbar på Söndag. Vi får väl se. Alla är ute idag så dom kommer väl banga imorgon. (jävla gamlingar)
Har även kommit fram till att det finns en klädtjuv här hemma. Ett par skitsnygga leggings och en svart BH är helt borta. Är jätte bitter. (är en av anledningarna till att jag sitter hemma idag och inte är ute på stan) Jag hade på mig kläderna förra helgen, i lördags. Vette fan va dom har tagit vägen.
Well well, dom dyker väl upp någon dag om typ 2 år.
Här är två lägenheter som jag skall gå på visning på nästa vecka: (wiiie)
1. http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/238987
2. http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/242329
3. http://www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/242329

Äntligen måndag!

Publicerad 2008-08-11 17:31:22 i Allmänt

HATAR måndagar! Vaknade dock svin tidigt imorse och va pigg. Han till och med att äta frukost hemma. (har inte gjort det innan jobbet på hur länge som helst) Började dagen på jobbet med att göra ALCONTROL tester. Bus enkelt! och godkänt kommer vi att få, på allt! Suttit ner på röven hela dagen. Varvat schemaläggning med msn och facebook. =)
Blir mycket effektivare om man gör något kul ibland hela tiden. Gick till Copywrigt (eller hur fan det nu stavas) och köpte lite prylar till kontoret som behövdes. Hela veckan är fullspäckad av saker att göra.
Tis: Möte och middag med jobbet.
Ons: Bärsa med Gurra
Tors: Bärsa med Anders
Fre: Möte 14.00 och sen vette fan men bärs lär det bli=)

Va ute och gick en timma precis. Mycket bra svampskogar här i kålltorp, fast det borde jag ju kanske inte skriva här. (jag bjuder på det.) Så säg till om du är plocka svamp sugen. Fast man får nog vänta en vecka eller två så dom hinner bli stor. fast å andra sidan kan man ju gå ut och spana redan nu. =)

Nä dags att duscha och sen äta linssoppa! *mums*

OMG!

Publicerad 2008-08-10 20:22:30 i Allmänt

Hade lite tråkigt efter min supergoda tacos. Hamnade på följande sidor:
1. www.blondinbella.se (stackars tjej, lever i en överklass bubbla lite som Marie Antoniette: "Om dom inte har mat så kan dom väl äta kakor?" Hahahahha!)
2. www.bellasuger.se (parodi på blondin bellas blogg, hur kul som helst. En stor eloge till dom som ligger bakom dom super roliga texterna)
3. www.englasshowroom.se (stackars överklass kvinna! Skaffa ett jobb för fan. Över 150 outfits på sin blogg, ORKA!  Sackars lill unge, behandlas som en accessoar)
4. www.nelly.se (grymt snygga kläder, bra rea emellanåt)
5. www.abercrombiefitch.com (grymt snygga kläder, deras parfym n41 är den bästa, finns bara att köpa i USA och man kan inte beställa den hem till sverige)

Bästa receptet mot bakfylla! (om ni orkar)

Publicerad 2008-08-10 19:55:23 i Allmänt

Vaknade 11.04 imorse efter en hyffsad hård utgång. Blev rettså sent och rettså mycket öl. Eddie som är lite äldre (30år för att vara exakt. mohahaha) mådde inte bra imorse.  Segade vid datan och slängde ihop lite frukost för att få upp vraket. 
Detta blev resultatet:

RECEPT 1:Vita bönor, tomat, rödlök, knaperstekt bacon, scrambled eggs, stekta championer och 1 liter juice.
Mmmm! Efter en sådan här tallrik bir man sååå seg men bakfyllan blir ett blott minne. Ahhh! Har till och med gått en promenad idag till affären som ligger en bit bort för att köpa middagsmat. Det blev TACOS! Mmmmm..
RECEPT 2: 2 resorb innan du lägger dig och 2 när du vaknar. Hur bra som helst och inte alls dyrt. =)


Så nu är det bara att festa på! =P

En liten utgång!

Publicerad 2008-08-10 11:52:32 i Allmänt

Jaha, då sitter man här som vanligt på söndagsmorgonrn och segar efter en utekväll. Va hemma hos sofie igår och drack rosé innan. Mycket trevligt. Värsta söta hunden har hon. *avundsjuk*
Tänkte vi skule gå till Park, eftersom vi hade gratsi inträde. Men icke! Tyvärr det är 25 här idag!!  What? Vi sog liksom helt ensamna i kön, det va inte en käft där inne. Va fan e problemet. Jaha Sofie är 2. So what? Idiotvakter. Och eftersom det va way out fuckning west i helgen så va alla ställen knök fulla av folk. Efter 30 minuters traskande på avenyn flippade jag. Klockan va liksom 00.45. Så Eddie och dom gick till Park.  Och jag och Sofie gick till Gossip. Wiiieee! Hur kul som helst. Jag, sofie och 70 bögar liksom. Christoffer och Johan kom. (världens bästa gay killar) Sen va kvällen räddad. Tillls dom fick ragg, klockan va 02.45 och gossip skulle stänga. En snabb vända till kebab house och kvällen va fixad.
Skulle åkte till Egg&Milk men eddie ligger i sängen och är heeeelt död. Tråkmåns! Kommer snart att gå in och hoppa på honom. =)
Här kommer lite kort från gårdagen. (han bara ta 8 st innan mitt batteri dog):

Detta är vad jag ÄGER:

Publicerad 2008-08-06 22:31:06 i Allmänt

Fick ett psykbryt idag ang min livs situation. Har fan ingenting någonstans.
Detta är vad jag har och lever med:
1. Alla mina underbara kläder
2. En limegrön kamera
3. Massa skor
4. En lap top
5. En iPhone

Vad jag behöver:
1. Ett större banklån
2. En lägenhet
3. Möbler
4. Ett pass
5. Någonstans att ha småsaker i
6. Någonstans att ställa mina fina muggar som jag fick av min farmor när jag fyllde 22.

Ge mig ett liv!!!

Utkast: Jaha.. ännu ...

Publicerad 2008-08-06 22:27:44 i Allmänt

Jaha.. ännu en dag att jobba. Orkar inte. Tycker det är så tråkigt. Jag ska helt på allvar bli hemmafru när jag blir stor. Idag ska min dag fyllas av räkna pengar, lägga schema och ringa några trevliga personer som jag skall dra in på intervju. Måste ju ladda upp nu innan hösten med folk. Så jag kan jobba ännu mindre. Hahaha! (skämt och sido)
Försökte jailbreaka min iPhone igår. Gick ju sådär. Flashback är dock lätt den bästa sidan ever. Man kan fråga vad som helst och inom en timma får du ett vettigt svar. Järnberg kom igår så idag blir det att jobba halv dag och sen hänga med han. Blir kanske lysekil till helgen vem vet. Ska jobba på Lördag men efter kanske.
Fredag blir månadsinventera och softa. Hatar att månadsinventera, är lika kul som att gå på begravning. Och man kan fan inte fuska heller. Som man kan gör apå tex daglig inventering. Erica och Emma är tillbaka på jobbet, känns bra!
Spelade brännboll med jobbet i Söndags, det blev en blöt kväll. Va så bakis i måndags att jag inte gick upp ur sängen förännklockan va 14.00. Hahaha! Gött som fan, va lite för varmt bara.
Nä dags att göra lite nytta!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela