ackadacka

Apple..

Publicerad 2011-10-30 20:10:15 i Allmänt

Idag införskaffade jag mig den nya iphonen. Så nu sitter jag och väntar på att den ska synkronisera klart med datorn. Sitter och surfar på iPaden. Apples grejer är så jävla bra. Nä nu måste jag ringa kundtjänst och flytta över mitt nummer till microsimkortet.

Lördag..

Publicerad 2011-10-29 20:57:05 i Allmänt

Snart dags att lägga sig i sängen. I natt var det en liten dam som vaknade vid 03 och ville vara vaken. Somnade om men sov så himla dåligt. Ont i armen har jag också (den som jag opererade). Är helt slut efter dålig sömn, en dag på jobbet och mat och svärföräldrarna.

Nu räcker det..

Publicerad 2011-10-27 10:17:10 i Allmänt

Jag har jobbat 8 år i Nordstan. Under dessa år har jag blivit hotad, förnedrad och blivit kallad för det ena och det andra. Men igår rann bägaren över. Jag är trött på att bli utsatt för ovanstående saker. Man ska aldrig behöva vara rädd på sitt jobb eller vara orolig för att bli påhoppad när man är och handlar med sin familj i nordstan. Nackdelen med att jobba i nordstan är alla idioter och konstiga människor som man måste bemöta varje dag. Men fördelen är alla underbara väktare som hjälper till när man behöver deras hjälp. I eftermiddag ska jag hem till en vän, jag skulle tagit spårvagnen men väljer nu att ta bilen. Jag vill inte bli utsatt för något när vi åker hem ikväll. Detta har aldrig hänt innan, att jag känner mig rädd för att åka spårvagn. Som sagt, det som hände igår ledde till en polisanmälan. Nu räcker det!

En timma senare...

Publicerad 2011-10-25 20:38:51 i Allmänt

Att natta en 18 månaders tjej som är full av spring i benen är inte det lättaste. Under kvällens nattning blev jag skallad, fick svara på massor av frågor (Tro mig, även om hon inte kan prata meningar så kan hon fråga saker) fick nästan ögat utpetat och blev dragen i håret så nu har jag väl en kal fläck på huvudet. Herregud! Mycket ska man vara med om.

Snart ska jag lägga mig i sängen och läsa senaste numret av ELLE. Har massor att göra här hemma men skjuter upp det till imorgon.

Ps. Har världens bästa svärföräldrar. Kom hem från jobbet och maten var fixat. Underbart!

iPad...

Publicerad 2011-10-24 09:23:30 i Allmänt

iPad is the shit. En riktig lyxig vuxenleksak. Idag blir det jobb till sena kvällen.

Wordfeud..

Publicerad 2011-10-23 21:21:43 i Allmänt

Så himla beroendeframkallande.. Lägger mig i sängen och spelar. Imorgon är det löning! Wiiihooo!!

Härlig dag..

Publicerad 2011-10-22 18:33:38 i Allmänt

Idag har vi haft en riktitgt härlig dag med lek och bus på bushuset och buffé på Hotel Heden. Är törstig och trött som fan. Armen läker som den ska (opererade bort en fettknöl) och det kliar som F*n.

Nu blir det mys med mini (älskar´t) innan hon ska somna och sen soffan hela kvällen!

Regn och rusk..

Publicerad 2011-10-18 08:12:49 i Allmänt

Väntar på att en trött liten tjej ska vakna så vi kan kicka igång dagen. Det är inte ofta jag hinner ta en dusch innan hon vaknar. Idag ska vi spendera förmiddagen på lek&bus landet på Backaplan :) Det är riktigt tråkigt väder ute så vi ska försöka hålla oss inne så mycket som möjligt. Nä, nu måste jag ha kaffe!!

Finaste..

Publicerad 2011-10-07 21:56:33 i Allmänt

Denna fina koftan var jag ute efter till mini. Jag var inte ensam om att vilja ha den. Den tog slut första dagen =)

Upp i ottan..

Publicerad 2011-10-07 06:59:38 i Allmänt

Idag vaknade vi 05.00. Jag försökte med allt för att mini skulle somna om men lyckades inte. När man hör ordet mammaaaaa, med en frågvis ton så kan man inte annat än att svara. Tur att man kan ligga vid tv'n och mysa. Igår när jag kom hem från jobbet så kom mini gåendes mot mig och gav mig en rejäl kram, åhh vad härligt det kändes. Min stora tjej! Nä nu är det dags att leka!

H&M..

Publicerad 2011-10-05 21:58:34 i Allmänt

H&M har släppt en kollektion med barnkläder där 25% av priset går till UNICEF. Jätte fina kläder och riktigt bra kvalité. Spana in!! Skulle vilja ha rosett-koftan men den var slut. Kanske blir ett plagg till mini, vi ska ju på dop på söndag och ettårs kalas näst nästa helg.

Vill jag ha dina åsikter så frågar jag..

Publicerad 2011-10-04 20:45:55 i Allmänt

Jag är så jävla trött på alla idioter som pratar innan dom tänker. Jag får frågan nästan dagligen om jag är gravid. NEJ!, jag är inte gravid. Jag är inte tjock, jag är inte smal. Jag är jag. Jag trivs med min vikt och min kropp, för 18 månader sedan så födde jag världens finaste dotter. Hon hade tio fingrar och tio tår och hon var frisk. Min kropp kanske fick lida lite för det men det var värt det. Hundra gånger om.

Alla snackar om att skönhetsidealen för unga är tuffa, vad fan är det för mig? Som nybliven morsa ska du vara anorektisk två månader efter förlossningen och vara så himla fräsch och snygg. HALLÅ! Det funkar inte så.

Min ilska riktas inte till all mammor som faktiskt går ner till sin normalvikt, grattis till er. Jag blir bara så jävla arg på all idioter som går runt och frågar så jävla dumma frågor. Man kanske aldrig kan få mer barn, kul att få frågan om man är gravid då. Folk tänker inte. Det stör mig.

Kan man inte bara få se ut som man vill? Tjock, smal, lång, kort, spelar det någon roll? Jag känner inte dig så varför vill du veta om jag är gravid? Det angår inte dig för fem öre..

Alla vill inte vara pinnsmala, alla kan inte vara pinnsmala..

Kanelbulle..

Publicerad 2011-10-04 19:55:49 i Allmänt

Idag är det kanelbullens dag. Fan vad bullar vi har bakat på jobbet. Jag tror vi sålde ca 800st, bra där. Efter jobbet kom Sofie över på fika, Gud vad jag har saknat henne. Vi måste ses snart igen :):) Kanske över ett glas vin. Nu blir det hockey och filmjölk (min mage är inte helt ok än).

Protester..

Publicerad 2011-10-03 17:00:40 i Allmänt

Vi har en väldigt ledsen och viljestark dam här hemma. Ingenting duger och får hon inte som hon vill så blir det högljuda protester med många tårar. Jag hoppas det är en utvecklingsfas som snart försvinner. Tur att snuttefilten finns, annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Obalans..

Publicerad 2011-10-03 12:25:20 i Allmänt

Min mage är inte helt ok, tur att jag är ledig idag. Ringde dagis för att se om mini kunde komma dit idag så jag kunde få vila men det ville dom inte. Så vi drog till Karins Kafé för att lämna en klädhängare. Det var sååå mysigt där, hade kunnat sitta där hela dagen. Men det ville inte mini. Efter ett antal mutförsök med russin, festis och bulle så fick vi åka hem. Alltid lika härligt med gnälliga barn som inte vet vad dom vill. Så fort vi kom innanför dörren här hemma så somnade hon. Så nu ligger vi i sängen och myser. Hoppas lilldockan är på bättre humör när hon vaknar. Nä om man skulle försöka vila lite..

Sjuuuuuk..

Publicerad 2011-10-02 18:07:53 i Allmänt

Usch vad jag mår pyton. Har åkt på lillans magsjuka, fast jag har inte kräkts. Det kommer ut andra vägen och fy fan vad det är skönt att slippa kräkas. Jag har legat i sängen sedan kl 22 igår, börjar snart få liggsår. :):)

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela