ackadacka

Förflytt!

Publicerad 2009-01-31 16:27:03 i Allmänt

Nu sitter jag och Gurra hemma hos Linda och Matthias och kollar på matchen. Känns konstigt att inte vara på matchen när dom spelar hemma. Gurra har precis ätit en hel Ben&jerrys glass. Haha! Nytt världrekord tror jag. 11 min tog det. =)
Jag är helt slut idag. Kl 09.00 var vi på tippen och lämnade skit. När vi kom hem så insåg vi att vi hade glömt hälften. TYPISKT! Sen åkte vi till mamma och lasse i torslanda för att hämta mina grejjer och ett köksbord. Mamma bjussade även på frulle. Sen åkte vi till Guldheden och hämtade ännu mera grejjer. Jobbigt var det. När vi kom hem fyllde vi nästan hela kärran. Hungern tog över och det blev BK till middag. Sista natten i kallebäck idag. Imorgon blir det en tuff dag. Massa flytt och städ väntar. Tur att jag är ledig hela veckan.=)

Nä dags att kolla på hockeyn och mysa med min älskling!

Nu är det dags..

Publicerad 2009-01-30 21:59:47 i Allmänt

Nu ska jag lägga mig och sova. Ja jag vet att klockan bara är tio men jag är fan dödstrött. Imorgon blir det tippen, torslanda och guldheden. Ingen hockey för mig! Orkar inte skriva så trött är jag.

GOD NATT!

Snart är det dags..

Publicerad 2009-01-29 12:29:05 i Allmänt

På söndag flyttar vi. Känns helt knäppt. Vi ska liksom bo själva i en 4:a på 110kvm. Hur gött låter inte det? Jag gjorde ett val den 24 augusti 2008 som har förändrat hela mitt liv. Är så jävla glad och nöjd. Jag har världens bästa kille och nu ska vi flytta ihop till en egen lägenhet. Var på IKEA idag och kollade på möbler. Hittade massa fint.
Så här ser det ut hemma nu:



Härmed utser jag mig själv till konungarnas konung av stängning!

Publicerad 2009-01-27 22:20:03 i Allmänt

Oj vilken lång rubrik det blev. Hahah!

Jag är bäst. Det är bara så. Var klara 20.06 idag på jobbet. Ja jag vet att man skall vara kvar och städa mer men idag var ett undantag. På torsdag blir det ännu mer städning. Jag, Rebin, Stephanie och Therese gjorde dock ALLT och lite till ändå. Klapp på axeln! Min chef ringde mig när jag snurrade runt vid charken på focus och berömde min insats med att jobba stängning. Blev lite förvånad. Klart man får ta stängningen om ingen annan kan liksom. What to do? Glad som fan blev jag iallafall. Kul med lite spontan uppskattning kl nio på kvällen. Imorgon blir det att jobba 10-17. Wiiee!!
Sen blir det att fortsätta städa här hemma. Köpte klorin idag och imorgon skall jag ta med städpinaler från jobbet. Ska försöka åka till cashen också. Nä nu måste jag sova.

Hej svej!

Idag...

Publicerad 2009-01-27 09:29:36 i Allmänt

Ska jobba kl 16 till 21 idag som sagt. Gött som fan. (tycker inte det egentligen men man måste ju ha rätt inställning =P) Missar RC mötet och matchen ikväll. Men men. Vad gör man inte för sitt jobb. Har hela dagen på mig att göra saker. Som att städa, städa och städa. Gött att kunna sitta framför nyhetsmorgon och äta frukost. Brännde mig på grillen förra veckan. Såret vägrar läka. Slår upp det hela tiden. Nu rinner det blod och var från såret. Usch!

Kommer nog blogga 1000 gånger idag, i brist på annat!

Top 3

Publicerad 2009-01-27 09:08:18 i Allmänt

Världens godaste läsk:
1. Cherry coke
        
2. DR Pepper

3. Grape soda
    

JÄVLA GUBBJÄVEL!

Publicerad 2009-01-26 19:56:43 i Allmänt

Idag när jag skulle gå från postgatan till götgatan fick jag en fet smäll. Ja du läste rätt. Gick i rask takt mot götgatan (tid är pengar), träffade en jobbarkompis på vägen, stannade och pratade, vände mig om och skulle gå vidare. Då kommer en gubbe med nedsatt syn emot mig. Jag känner hans käpp mot min sko och flyttar på mig. Då fäller gubbjäveln ut armen och smäller till mig i bröstet och skriker (han skrek så hela nordstan hörde): VA FAN!!! Jag akta ju på mig och han gick emot mig med flit. Jag skriker tillbaka (ni som känner mig vet hur jag kan skrika =P): JÄVLA GUBBJÄVEL. Jag tappade för fan andan. Gjorde ont som fan. IDIOIT! Nästa gång jag ser han ska jag lägga krokben.

Imorgon ska jag jobba 16-21. Japp du läste rätt. Jag ska fucking stänga. Tråkigt som fan. Men det får duga. Sanna och Sandra är sjuka och restaurangen behöver städas upp. Jag är grym på att städa och stänga.

Nä nu ska jag öevr till grannarna och kolla film!

Ciao!!

Klapp på axeln!

Publicerad 2009-01-25 17:20:47 i Allmänt

Idag har jag skurat ur alla skåp i köket rensat skafferiet, tagot ner gardinerna och packat ner mina kläder. Är helt slut nu.=) Det ekar i hela lägenheten. Gurra bokade bord på en italiensk restaurang. Vi käkade 3 rätters och det var jätte gott. Gurra  har match så nu sitter jag hemma och slappr framför tv´n. Funderar på om jag skall ta tag i i badrummet och städa där.  Först ska alla gardiner och mattor hämtas kl sex i tvättstugan.

Ikväll blir det att ligga i sängen och läsa min nyinköpta bok och dricka thé.

Söndag med stort S

Publicerad 2009-01-25 10:05:46 i Allmänt

Ledig idag, så jävla gött. Igår var det hockey och frölunda vann mot hv71. Bärs och nachos på texas blev det innan. Hann även med lite shopping. Köpte inpregnering till mina Uggs och två siffror i stål som skall sitta på toaletterna i vår nya lägenhet. Efter hockeyn blev det middag hos världens bästa svärföräldrar. Somnade 22.30. Hahaha! Helt slut!

Idag blir det att bara ta det lugnt. Städa och fixa här hemma. Packade ner hela köket igår så alla skåp ska torkas ur. Fy fan vad tråkigt!

Vilken dag!

Publicerad 2009-01-23 19:21:43 i Allmänt

Idag har det vart freaky friday. Wiiiee! Gick jättebra på jobbet tills klockan var 11.30. Då gick läsktornet sönder (kolsyran slutade fungera) och Scandlog (dom levererar varor till oss) ringde och sa att dom skulle bli försenade. Detta plus köer genom matsalen. Ahhhhh! Panik! Men är det freakt friday så är det. Bara att bita ihop. Dagen rullade på och 16.30 gick jag från restaurangen. Bort mot min goda vän Challe. Vi beslutade oss snabbt för att kolla lite affärer inna vi åkte hem. Jag hade 20% på H&M så det blev ett par jeans och en t-shirt. (skall dock byta t-shirten) Upp mot kungsgatan och in på RED DEVIL. Vi hittade snabbt varsitt fynd. Vad vi hittade får förbli hemligt. Av säkerhetsskäl. Hahahah! När jag kom hem från stan låg det ett paket i sängen till mig från Gurra älsklingen. En skit cool DC t-shirt som jag drägglade över härom veckan. Tack baby! =)
Vilken dag! Är så nöjd!

Nu blir det paj (Gurra står framför spisen) och sen på spåret. Hade vart gött med lite vin men det får bli imorgon.


Hej då!

!Gurra VS Ace!

Publicerad 2009-01-22 22:54:39 i Allmänt

Det pågår ett krig varje kväll på smörgatan 36 i Kallebäck. Vem kan få bäst score på tetris? Jag leder självklart men Gurra börjar ta igen sig. Jag funderar på om han fuskspelar på dagarna. Det gör inte jag, även om spelet ligger på min telefon så spelar jag inte förutom på kvällarna.
Nä nu måste jag in i sovrummet och psyka gurra när han spelar. Mohahaha! There can only be one winner!


BTW: Läs linas blogg: www.bloggis.se/mammatillenprins

Release me!

Publicerad 2009-01-21 19:25:43 i Allmänt

Idag mår jag mycket bättre. Måste ha ätit en dålig räka. (citat från johanna. haha) Jobbat 8-18 idag. Gött som fan. Har börjat käk vitaminer. Varje morgon tar jag två järntabletter och en rosenrot och sköljer ner det med en Berocca. Hoppas jag blir piggare. Det kanske påverkar mig psykiskt iallafall. Gör vad som helst för att bli pigg. Nu sitter jag och degar framför tv´n och äter choklad. Har verkligen inget vettigt att skriva. Är tröttare än tröttast.

Blä! Pyton! Usch!

Publicerad 2009-01-18 07:48:41 i Allmänt

Var på en mycket lyckad 50 års fest igår. Kul som fan var det. Åkte hem tidigt och tur var väl det. I lokalen som festen var i fick man nämligen röka. Vaknade 05,00 av att jag luktade rök. (snarare stinker) När gurra drog till sin träning vid sju så var jag tvungen att dusha och vädra ur sovrumet. Men det luktar fortfarande. Hostar och har skit ont i bröstet. Tänk förr när det var så här varenda gång man kom hem från krogen. Fy fan! Då rökte man ju själv men ändå. Man luktar verkligen pyton! Bra att dom införde rökförbud på restauranger, barer och caféer.

03.50

Publicerad 2009-01-16 19:56:07 i Allmänt

Kom på vad som hände mig inatt! Hahaha.. så jävla kul. Vaknade 03.50 i ren panik. Trodde jag hade försovit mig. Rusade upp och letade efter min telefon och höll på att ta på mig. (imorgon ska jag köra några medarbetare till Landvetter 05.30) Inser efter typ 10 min att 1. klockan är 04.00 på morgon. 2. Det är Fredag morgon och inte Lördag. Tog av mig byxorna och var så uppe i varv (skärrad och stressad helt i onödan) att jag inte kunde somna om igen. Sen när jag låg i sängen och försökte somna om så fick ja för mig tusen saker som jag inte hade gjort i tid. Sån tur är så blev jag så utmattad av stressen att jag somnade. Hahaha!
Ibland blir jag så trött på mig själv=)

Fredag!

Publicerad 2009-01-16 14:55:17 i Allmänt

Idag ska jag hjälpa mamma och lillemor med att köra ut mat och diverse prylar till festlokaen inför imorgon. Ska lägga mig supertidigt då jag ska köra tidigt imorgon bitti. Gött att ha jobbets bil hela helgen. En sväng till bolaget ska jag försöka klämma in också. =) Lite gött rödvin och några kalla bärs är alltid gött att ha hemma. Nä dags att jobba i 2 timmar till.


TJO!

Hallå det är 2009!!

Publicerad 2009-01-16 14:50:47 i Allmänt

Stör mig som fan på när folk kommer in på jobbet och frågar om man tar tex VISA kort? Ähhhh.. ja det är fucking 2009 liksom. hallå! Ibland undrar man vad folk har för IQ....

AckaDacka!

Publicerad 2009-01-14 19:54:51 i Allmänt

Wiiiee! Baby kom hem och gjorde världens goaste lasange. Mmmmm! Grymmast i köket är han. Längtar tills vi har flyttat och kan bjuda på goda middagar. Imorgon ska jag sno med mig varenda metro jag ser så jag kan börja packa. Varm choklad och cops, kan det bli bättre? Ja min baby kunde vart här men han är i ishallen och tränar frölundas blivande stjärnor. =) Imorgon öppnar balders hage, jag och charlotte har inte kunnat gå dit på 2 dagar för att dom har byggt om. Herregud, vi har haft abstinens ju. Hahaha! Kvibergs marknad är inställt pga flytten. Så vi kommer att göra en ny bokning i mars eller nåt. Kl 20 på tv4 börjar charterfeber. Jippie, äntligen en ny förnedrings serie.

Ciao!

Årets första misslyckande!

Publicerad 2009-01-14 15:25:35 i Allmänt

Mina kanelbullar blev totalt misslyckade. Måste slänga allihopa. Och detta är naturligtvis inte mitt fel utan receptet på internet. Bulljävlarna jäste ju fan inte. Konstigt! Tråkigt att behöva slänga 76st bullar och en längd. Jaja! Bättre lycka nästa gång. Dom ser goda ut iallafall:



Blir att kolla på tv och slappa tills gurra kommer hem. Då blir det lasange. Mmmm!

Top 10 @ 10!

Publicerad 2009-01-14 10:27:51 i Allmänt

Kollar på top 10 @ 10 på Mtv nu. Pojkband är det på listan. Hur kul som helst. N`sync, Backstreet Boys, Thake That, Boyzone , Blue m.m. Alla gamla favvoband. Kan alla texter, pinsamt värre. =) Kommer ihåg hur man kunde köpa en tidning bara för att det fanns en atrikel med ett pojkband i den. Och alla t-shirtar och planscher man hade. Malin hade hela sitt rum täckt, inkl fönstrena. Och när vi stog på backstreet boys konsterten 1998 och grät. Hahaha! Old times! Pojkband är så 90-tal. =) Älskar det!
Måste ju bjuda på lite bilder också. Behöver jag skriva namnen under? -Nej tänkte väl det. Men jag gör det ändå.:

Backstreet Boys


N´sync

Boyzone

Trött på att vara trött!

Publicerad 2009-01-14 09:39:10 i Allmänt

Är fortfarande MEGA trött hela tiden. Känns som att jag kan sova dygnet runt och orkar inte göra ett skit. Jag tvigar mig till att göra saker efter jobbet och så. Ska in till naturapoteket idag och kolla efter uppiggande örter elle nåt. Idag är jag ledig. Nu på morgonen skall jag käka frukost och slappa. Kanske packa lite. Mellan 12-14 blir det skridskor på heden. Wiiee! Tycker verkligen det är skitkul att åka skridskor. Efter det blir det en sväng in till jobbet och snacka med sanna och jasper. Sen blir det handla middagsmat och kanske till och med baka. Är sjukt sugen på hemmagjorda kanelbullar. Mmmmm!

Hmmmm...

Publicerad 2009-01-12 20:20:10 i Allmänt

Har kollat runt mycket på inredningsbloggar och andra roliga sidor. Funderar på om man skulle måla en skåpslucka i köket med griffelfärg eller magnetfärg. Kan nog bli lite coolt. Madde har ett skåp hemma i sitt kök som är målat med griffelfärg. Skit coolt faktiskt. Har skapat en bild i mitt huvud av mitt drömkök. Shabby Chic är så fint. Kolla bara in dess bilder. Hade kunnat dö för ett sånt fint kök.



Vilken dag!

Publicerad 2009-01-11 16:25:09 i Allmänt

Nu sitter jag och värmer mig hemma med thé och en filt. Är lite frusen efter nästan 2 timmars skridskoåkning, de blåser ju en del ute. Kul som fan var det. Sträckte till min ljumske lite. Blir ju så när man försöker sig på saker man inte kan, typ åka skridskor. =) Det blir mer åkning i veckan.
Nu blir det att äta findus broccoli paj och kolla på school of rock.
Bilder från skridskoåkningen:


Gurra, Matthias och linda dricker varm choklad

Matthias och Linda


Min älskling

Jag och Gurra

*kärlek*


Gurra fällde mig..=)

Matthias och Gurra lär Linda åka skridskor?!

Kolla stilen på lillkillen i rutig jacka.. hahaha.. vilken spänst!

Söndag!

Publicerad 2009-01-11 10:51:55 i Allmänt

God morgon! Fy farao vilket äckligt väder det är ute. Grått, blåsigt och kallt. Gött att sitta inomhus och käka mackor och dricka thé. Jag hade tänkt åka skridskor på heden idag. Ta med mackor och varm choklad. Men det får väl vänta. Tråkigt! Istället kommer nog dagen att ägnas åt att packa. Gurra har inte börjat packa någonting. Jag packade ner lite småsaker igår. Får lite panik! Vi flyttar liksom om 2 veckor och Gurra börjar jobba i Skövde imorgon (långa sena dagar för honom). Jaja.. får väl packa själv annars. Så tråkigt bara men jag får väl sätta brittan på högsta volym.=)

Gårdagen var bakfull och törstig. Var i Hovås och kollade när Gurras U15 spelade. Dom förlorade. Tråkigt. En kille i hovås laget fick hämtas med ambulans. Stackarn! Jonas Johnson och Pär Edlund är tränare. Cooolt! Det var en del föräldrar som var där och kollade. Reagerade på att alla var lugna och tysta. Om jag någonsin kommer bli hockey morsa (vilket jag till nästan 100% kommer att bli) så kommer jag nog stå och gapa på domaren och bli tokig på småsaker som händer på isen. Hahaha! Jag ser det framför mig. Man blir ju så inne i macthen. Stackars barn!

Heden blir det ända, dags att fixa mackor och varm choklad!

Ciao!

Det riktiga SATC*, fast lite smutsigare!

Publicerad 2009-01-10 15:37:17 i Allmänt

Igår va det girls night. Vi startade hemma hos madde med godis, frukt och choklad fontän. Mmmmm! Riktigt gott va det. Massa tjöt och mängder av rödvin. När sista droppen rödvin var uppdrucken bar det in mot stan. Jag, Lina, Madde, Malin och Karin tömde maddes garderob och sminkade oss. Sticky was the place. Dirty Denim spelade och det var fullt med gammalt Tosslanda pack. Kul som fan att träffa alla gamla rävar. Minnet från den sista timman igår kväll/natt är svagt men mina kläder talar försig själv.
Jeansen är smutsiga = Ett antal snedsteg utomhus och i stickys trappor
Jackan är smutsig = Fyellkäkat på Seven. Mmm! Carbonara!
Mina skor är dock fläckfria. Phu! Har snackat med alla från igår och alla blev ambulansfulla. Hahaha! Madde blev galen, malin fick ligga, Lina åkte hem och jag hittade inte hem. Hahhahaha! Allt detta tyder på en MYCKET lyckad kväll.
Här är lite bilder från gårdagen, dokc lite suddiga. Glömde min kamera hemma så jag tog kort med telefonen.

Frukten som vi doppade i choklad.

Fontänen som inte fungerade. Hahah! Typiskt!

Två piffiga flickor innan stan

Mina älsklingar! Madde, Lina och Malin!

Mina supersnygga skor!

Dirty Denim on stage!

Malin och Victor framför scenen!

Pelle "dunkan" blev gripen av polisen... Mystiskt!

*Sex and the city

Jag är kär!

Publicerad 2009-01-10 15:03:16 i Allmänt

Igår efter jobbet sprang jag in en snabbis på MQ, en affär jag aldrig besöker. Så ser jag dessa:

Jag tappade andan samtidigt som jag blev alldeles yr.  Ett par kvar, i min storlek (har mega problem att hitta fina skor i min storlek) och rea. Once in  lifetime liksom! Shit! Jag älskar dom! Jag är kär.

*oNt*

Publicerad 2009-01-08 20:03:34 i Allmänt

Fan vilken träningsvärk jag har i kroppen. Dock mest i armarna. Hur fan kan man ha träningsvärk i armarna när man har åkt skridskor. Hahaha! Låter ju helt knäppt. Men thats how my body works. Idag har min älskling gjort middag till mig. *ovanligt* Pepparbiff med pepparsås och bakad potatis. Mmmmm! Värsta grymma kocken är han. När vi gick hem från bussen så hittade hag en groda på vägen. Ena benet var utspänt. Som att han hade stelnat. Gurra puffade på honom med foten och han var vid liv. Jag ville ta med han hem men det fick jag inte för gurra. Stackars lilla grodan.
Här är en dålig bild på han/hon:

Nästa: stjärnor på is?

Publicerad 2009-01-07 21:57:38 i Allmänt

Jag, madde och gurra skulle åka skridskor idg vid halv 2 tiden. När vi väl kom dit (madde kom 13.50) så visade det sig att dom skulle spola isen i 1 (1) timma. What? Tar typ 5 minuter i scadinavium. Så fik condeco blev det. Åt en jätte gof champinjon soppa. Mmmm! Passade perfekr med tanke på det kalla vädret ute. När vi var på condeco så berättade jag för Madde om baldershage. Det skulle jag inte gjort. 10 min senare stog vi med en överfull korg inne på baldershage. =)
Hittade massa fina saker. Det bästa med baldershage är att det inte kostar så mycket. Typ som Grandmas. Det är nästan samma saker men dubbelt så dyrt. Efter baldershage så kom vi på att anledningen till att vi äri stan är för att åka skidskor. Mot heden igen. Men det hände en sak på vägen. Vi gick förbi panduro. Oooops! We did it again. Efter 30 min inne på panduro så satte vi på oss sidolappar och tog stora steg mot heden. 16.30 var vi på heden. Hahahaha! Vi som skulle vart där 15.00. Well well! Jag har nog inte åkt skridskor på 10 år. MINST!!!! Trodde jag skulle ramla hela tiden men icke! Hade gurras gammla skridskor och raggisar. Gick som en dans. Jag och madde åkte som isprinsessor.*L*
Kolla bara här:

En nervös ACE

Isprinsessan Madde!

En och annan vurpa blev det =)

Är det en snögubbe eller är det madde? *asg*

Varm choklad var vi värda, efter 20 min åkning!=)


Värsta fina dagen!

Publicerad 2009-01-07 11:12:26 i Allmänt

Vaknade för en stund sen. Kollade ut och det är strålande väder ute. Wiiiieee! Skridskoåkning på heden it is. Men innan det blir det NK rean, köpa present till Linda och skriva kontrakt på den nya lägeneheten. Vilken dag. Madde möter upp oss på heden vid halv 2. Ska bli så kul. Var flera årsen jag åkte skridskor. Tur att Gurra tränar barn i hockey så han kan lära mig.=) Efter heden blir det fika och dricka varm choklad på nagot fik med madde. Ikväll blir det go middag. Vet inte riktigt vad jag (rättare sagt Gurra) ska göra men jag är sjukt sugen på potatisgratäng. Ica maxi here we come.

Nä dags att dra sig ut i kylan. Kameran följer givetvis med.

Ciao

Hoppas Hoppas!

Publicerad 2009-01-06 21:07:40 i Allmänt

Imorgon är  jag ledig. Ska jobba på Lördag istället. Så imorgon ska jag och gurra åka skridskor på heden. Hoppas det blir bra väder. Just nu blåser det och regnar som fan ute. Gött att sitta inne och dricka thé. Jag och Hampus gjorde en grym stängning idag. Sanna du är skyldig mig en tjänst.=)
Ska försöka hinna in en sväng på NK rean också. Hann ju inte riktigt det idag. Småkronorna förlorade JVM finalen inatt/imorse. Tråkigt som fan. Jävla idiot domare. Någon hade kastat ketchup på den Kanadensiska ambassaden i stockholm. Hahaha!
 
Nu är det dags för en dusch och sen sova, är helt slut!

BTW: Är med på bloglovin.se och i love it. Hur enkelt som helst när man kommer hem från jobbet och läsa alla ny inlägg. Skaffa!!!!

Spännande är det!

Publicerad 2009-01-06 02:27:41 i Allmänt

Heja heja sverige! Jag hoppas verkligen på en blå-gul seger idag. 1-0 står det efter första perioden. Lasu och Erik från VF är riktigt bra. Nu är jag med på bloglovin så bli medlem där och premunera på min blogg. Mycket enkelt och framförallt bra. Kommer bli kämpigt att gå upp och jobba imorgon. Sov i 1½ timma innan matchen. Blir att ta en panodil innan man lägger sig sen. Mysigt med thé och macka mitt i natten.

Heja småkronorna!

Publicerad 2009-01-05 22:15:39 i Allmänt

Just nu sitter jag hemma själv och dricker thé. Småkronorna spelar kl 01.30 inatt. Phu! Ska taktiksova en stund innan. Ska ju jobba imorgon. =( Jag och challe var inne på Raglady idag. Hittade ett jättefint armband som jag ska köpa till mig själv i försenad julklapp. Så här ser det ut (fast lila i bokstäverna):

Såååå snyggt! Köpte en rosa extern hårddisk i Lördags. Jättefin och lite. Självklart rosa.=)
Jag kommer nog slänga in ett inlägg till idag. Kanske ska fixa till min blogg lite, typ skaffa bloggkoll och sånt. vi får väl se. Blev helt plösligt lite piggare nu. Det beror nog på att jag kom hem och satte mig vid min underbara data. Nu är det dags för bloggläsning!
<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/461462/ackadacka?claim=dxb64kkdcqp">Följ min blogg med bloglovin</a>

Vilket väder!

Publicerad 2009-01-04 11:05:06 i Allmänt

Vaknade pigg som en mört. Blev gld när jg såg det underbara vädret ute. Blir att lulla runt i slottskogen med Lina och Loke. Lovar att ta massa bilder på Loke och djuren. Först ska jag inhandla mig en STOR kaffe latte. Mmmmm!
Frälunda vann inte igår, men det gjorde småkronorna. Så natten mellan mån-tis blir det JVM final mot Kanada. Fan va kul!
Nu måste jag gå till bussen.


BYE!

Lugna gatan!

Publicerad 2009-01-03 09:43:30 i Allmänt

Nyår var jätte trevligt. Massa god mat (bara fisk och skaldjur) och trevligt sällskap. Somnade väl vid 02.00 och lika bra var väl det. Jag och Jasper inventerade dagen efter på jobbet. Lugn och skön nyårshelg.
Jag skulle ha jobbat idag men tog ledigt då jag jobbade 13 timmar igår. Va helt död när jag kom hem. Idag blir det slappa hemma och ut på stan och käka middag med baby. 18.30 är det hockey. Wiiiiee! Kommer bli lika kul som vanligt (om dom vinner). Ska till och med ha på mig frölunda tröjan idag. Ja jag vet att det är geek varning men det skiter jag i. Kollade på årets utomhus match i NHL på tv igår. Coolt som fan. Kommer bli fett kul när frölunda möter färjestd på Ullevi nästa år.  Nu står Gurra och gör smoothie till mig i köket. Blir mega frukost nu.

Ha en bra Lördag allihopa!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela