ackadacka

Leo-feber..

Publicerad 2015-03-31 07:15:28 i Allmänt

Är det något jag och F gillar, så är det leoprint. Nya skor och nya glasögon fick hänga med hem igår. Nu kan våren komma! 

Från lindex 

Livet med barn..

Publicerad 2015-03-26 22:32:10 i Allmänt

Idag fick jag dras med båda barnen då den stora tjejen inte ville gå till föris. Så in till stan med två kids. Köpte presenter til en kompis som fått bebis och till lördagens kalas som F ska gå på. Vidare till donken (latmamma.se) och sen till
Universeum. 

Vi var väl hemma runt 15-tiden och då var det dags att preppa middag. M är inne i en period då hon inte vill sova och äta. Det tär på en. Nu sover båda barnen och jag njuter. 

Snart dags för mig att sova också. Imorgon ska jag lämna av barnen kl nio för att sedan åka och byta däck och sen jobba.  Nä, dags att snarka loss på kudden och hoppas att grannarna ovanför är klara snart (de har sexytime).
Over and out!


Nyheter på ikea..

Publicerad 2015-03-24 21:48:26 i Allmänt

Nu till våren släpper ikea lite (rätt mycket) nytt. Bland annat detta fina skrivbordet med tillhörande hylla och fina trälådor som man kan måla rosa.
Hur fint?Bilderna är prinscreens från trendspanarna.se

Morgonstund..

Publicerad 2015-03-21 07:17:11 i Allmänt

En fördel med att vakna tidigt är att man kan kolla på Dr Phil :):) Nu sitter jag och M i soffan och kollar på Dr Phil och dricker kaffe. Borde egentligen börja packa.. 

Livspusslet..

Publicerad 2015-03-20 21:57:14 i Allmänt

Alltså jag har inte träffat min bättre hälft på 10 dagar. Han kom hem igår och vi hade det supermysigt. Idag blev det jobb för min del och imorgon packar vi in hela familjen i bilen och drar till Landskrona, morfar fyller 70 år och ska firas. När man har en man som är bortrest mycket så blir helgerna heliga. Man vill bara hänga med familjen och hitta på roliga saker. Att vara från varandra är nästan bara positivt. Man hinner sakna varandra och man vill bara ha det mysigt när man väl ses. Sen är det jobbigt att vara ifrån sin familj och att vara själv med två barn. Men det funkar. Iallafall för oss. Detta är prövningen inför den stora utmaningen till hösten...
Trevlig helg! 

Tips

Publicerad 2015-03-19 15:00:09 i Allmänt

Snart är sommaren och solen här för att stanna. Då måste ju barnen ha något på huvudet. Denna snygga keps hittade jag på h&m.
Ca 60:-, h&m


Minimode

Publicerad 2015-03-19 10:00:26 i Allmänt

Snart har vi en ettåring här hemma. Och vad köper man till en ettåring som har leksaker upp över öronen? Jo, kläder! 
Var på en härlig utförsäljning förra veckan. My oh My vad snygga kläder det fanns. Dock bara i små storlekar. Men inget mig emot. Köpte lite födelsedagspresenter till M.


Kofta: Billieblush Strumpbyxor: Miniature Byxor: NOA NOA

Utvecklingsfas..

Publicerad 2015-03-19 06:16:55 i Allmänt

Måtte detta vara en utvecklingsfas, M vaknar 06.45 varje dag. Jag har inga problem med att gå upp tidigt men att få sova till kl sju är rätt gött ändå. 
Med tanke på att M precis börjat gå så kanske det är en utvecklingsfas som förhoppningsvis går över snart. Hon har sovit väldigt bra sedan hon föddes så man är väldigt bortskämd. Mitt tips till blivande tvåbarnsföräldrar är Samsovning. Det skapar trygghet och utesluter inte någon. F har somnat mellan oss och sedan lagts över i spjälsäng. Hon älskar det och det har funkat kanon för oss. Lilla M har sovit mellan oss sedan hon föddes. 
Nä, dags att sätta på kaffet! Zzzz....

Nu kör vi..

Publicerad 2015-03-18 20:56:09 i Allmänt

Dags att dra igång bloggen igen. Har fått lite önskemål om detta och jag får försöka. Är ju numera en upptagen tvåbarnsmamma.. Haha! 
Nu kör vi!


Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela