ackadacka

Bugaboo..

Publicerad 2014-02-28 22:36:37 i Allmänt

Jag är verkligen nöjd med vår vagn, en bugaboo Cameleon. Är väldigt glad över att vi köpte just den vagnen till Filippa. Dock drömmer jag om en bugaboo buffalo. Men det känns onödigt att köpa en ny vagn när den vi har fungerar till ett barn till. Dock måste vi komplettera med en ståbräda och en organizer (en mindre skötväska).  Att köpa bugaboos egna produkter är det bästa, lite dyrare men väldigt bra. Funktionerna är oslagbara. 

Bugaboo Buffalo, en uppgradering av vagnen som vi har. Detta är en terrängvagn. 

Den fiffiga ståbrädan som fälls upp av sig själv när den inte används. 


Framtida sulkyn, bugaboo bee +. En perfekt resvagn och sulky. 

Bilder: google.se

Preggo..

Publicerad 2014-02-27 12:55:35 i Allmänt

Så fort det syns att man är gravid så börjar folk recensera den gravida kroppen. Det är av någon konstig anledning tillåtet då. Man kan säga tjockis utan att personen bör bli ledsen, man kan även säga oj vad stor/liten magen är. Det är sjukt frustrerande. Varför är det ok att kommentera en gravid kropp men inte en icke gravid kropp. Vad är skillnaden? Bara för att man är gravid så trivs man kanske inte med en växande mage och absolut inte med folks kommentarer. 
Dagens siffror: V.33, 102 kg kärlek och ca 19 arbetsdagar kvar!! 

Its moving..

Publicerad 2014-02-25 20:06:15 i Allmänt

Herregud vad denna lilla krabaten rör sig. Stoooora rörelser och låååånga sträckningar. Ibland känns det faktiskt lite obehagligt. Just nu ät mina cravings filmjölk och fruktsallad (pink lady äpplen och röd grapefrukt). Muuuums!! 

Imorgon börjar jag vara ledig varje onsdag. Det ska bli så himla härligt! Detta är väldigt välbehövligt. Nu börjar jag bli trött i kroppen. 
Jag och Filli ska till barnmorskan och hänga lite på stan. Vi ska spana in bokrean och mäta fötterna inför kommande vårsäsong. Snart är det dags att köpa nya skor. Praktiska gympadojor får det bli (hoppas det finns några snygga också och inte bara praktiska).


Kolla in denna snygga rosett från livly. En i varje färg tack!!! 




Underbara livly...

Publicerad 2014-02-20 21:31:31 i Allmänt

Livly kan vara ett av mina favoritmärken till baby och barn. Sofie köpte underbara rosetter till Filippa i vårens senaste färger. Älskar påsen, inslagningen, silkespappret inuti och såklart innehållet. 


Förkylningen från helvetet..

Publicerad 2014-02-17 12:58:23 i Allmänt

Nu har en envis förkylning lamslagit min kropp. Så jobbigt. Vad uppe inatt och kokade koksaltlösning och drog i mig. Fy fan. Måtte förkylningen försvinna fort. Vi har varit friska hela vintern så detta var rätt väntat. 
Jaja, bättre att vara förkyld nu när bebisen ligger i säkert förvar. På onsdag är det två månader kvar. Tiden har gått så himla fort. Det är snart dags att sätta igång med allt fix hemma. *stress* 



Baby och barn 2014

Publicerad 2014-02-09 19:09:27 i Allmänt

Den 27 mars drar baby och barn igång på svenska mässan. Nu när man är preggo så blir det nog ett besök. Har varit där flera år i rad och det är rätt roligt. Speciellt nu när Filippa är så pass stor. Och med en bebis i magen så blir utbudet ännu mer intressant. 



Bilder: babybarn.se

Lager 157

Publicerad 2014-02-08 21:27:03 i Allmänt

Jag och Fillis hängde på låset till lager 157 idag. Det fanns väldigt mycket fina kläder. Dit kommer vi åka igen. Det blev nya kläder för mig, Filippa och bebis. Kan verkligen rekommendera föräldrar att åka dit och köpa basplagg till förskolan. 50:- för ett par leggings är ju kanon. Hittade ett par rosa haremsbyxor med leoprint till Filli. Är såå avundsjuk!



Praktiska möbler?

Publicerad 2014-02-07 10:22:46 i Allmänt

Innan bebis kommer så ska ska ett nytt bebisrum inredas (kul som fan) och Fillis rum ska ändras om lite. Jag letar efter praktiska och snygga möbler till Fillis rum. Möblerna ska rymma kläder och leksaker. Bebisen får ärva Fillis gamla möbler (skötbord och byrå). 
Jag har googlat, kollat inspobilder på instagram och kollat in möbelaffärer, men jag hittar inget som passar.  Barnrum ska tydligen vara avskalade och ha hyllor med fina prydnadsleksaker. Det är fint på bild men det funkar inte IRL...
Hjälp mig!!!




Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela