ackadacka

iDolEn med stort I

Publicerad 2008-10-31 22:27:29 i Allmänt

Fredrik pettersson var grym igår (som vanligt) i matchen mot Luleå. Publikens jubel när han kastade handskarna för att slåss var oslagbar. Känndes lite som NHL. Gött att någon äntligen visar sina känslor. Utan tröja och irriterad gick Freddan av isen efter 27 min och fick självklart match straff. Lite tråkigt dock, spelar ju mot Djurgården imorgon. Freddans kämparglöd hade nog behövts. Tukka och Fabbe fixar nog detta. Nordqvist ar blivit riktigt bra också. Gött att se dom unga pojkarna rycka upp sig. Men bäst av alla är ju NIKLAS.A #24. Match imorgon mot 08:a puckona. Tycker frölunda skall luta all sin aggression mot Andreas Holmqvist imorgon. Hahaha!

F1 final på söndag. Så här ser ställningen ut:

01Lewis Hamilton94
02Felipe Massa87
03Robert Kubica75
04Kimi Räikkönen69

Spännande!

Idolbilder:


Nu får det vara nog för idag! God Natt!

Min favvo affär!

Publicerad 2008-10-31 22:01:40 i Allmänt

God afton!
Älskar verkligen denna äffär:

Vill typ ha allt i denna affären! Äger snart allt känns det som. Hahaha! Finns en jätte söt juicy väska som jag vill ha. Aarrgh! Det är med att spara pengar är inte kul. Men jag ska stå emot och inte handla upp min lön på fina saker till mig själv! =)
Lite bilder på mina fina armband från raglady (örhängena som jag fick av gurra gick inte att ta kort på):
Marc by Marc Jacobs, 399:-
Ms Bijoux 79(!?):-

BTW: Fick en jätte söt rosa Longchamp väska av Challe! *tack* Älskar den=)

Är den inte fin?

Lätt som en plätt! #2

Publicerad 2008-10-31 19:49:33 i Allmänt

Vette fan vad som hände här nedan men här kommer inlägget igen:

Äntligen Fredag, sitter hemma själv och käkar naturgodis och dricker Dr Pepper. Mmmm! Det saknas dock något. Typ mannen i mitt liv. =( Gurra är i Borås hela helgen på utbildning med hockeyn. Har vart hemma hos mamma och käkat mormors hemmagjorda fiskgratäng. Gött som fan! Jag och mamma satt och fjantade oss på wildwestsupport.se. Hahah!! Kul att retas. Ikväll blir det IDOL och lägga sig tidigt. Stressig dag imorgon. In till jobbet  vid halv åtta, hämta kusinen vid 11, sen hämta syrran vid 11.15 och sen hem till Farmor och Farfar på middag. Efter middagen blir det Dop i Tuve kyrka. Emelies och Patriks lilla Sebastian skall döpas av Emelies mamma. Och efter det blir det hem till Sofie och kanske dricka lite vin. Och sist men inte minst. Hallowen middag hos mamma på söndag.  Men som sagt. Idag blir det lugnt. Lite gött att få HELA den stora sängen för mig själv.=)

Lätt som en plätt!

Publicerad 2008-10-31 19:47:04 i Allmänt

Äntligen Fredag, sitter hemma själv och käkar naturgodis och dricker Dr Pepper. Mmmm! Det saknas dock något. Typ mannen i mitt liv. =( Gurra är i Borås hela helgen på utbildning med hockeyn. Har vart hemma hos mamma och käkat mormors hemmagjorda fiskgratäng. Gött som fan! Jag och mamma satt och fjantade oss på wildwestsupport.se. Hahah!! Kul att retas. Ikväll blir det IDOL och lägga sig tidigt. Stressig dag imorgon. In till jobbet  vid halv åtta, hämta kusinen vid 11, sen hämta syrran vid 11.15 och sen hem till Farmor och Farfar på middag. Efter middagen blir det Dop i Tuve kyrka. Emelies och Patriks lilla Sebastian skall döpas av Emelies mamma. Och efter det blir det hem till Sofie och kanske dricka lite vin. Och sist men inte minst. Hallowen middag hos mamma på söndag.  Men som sagt. Idag blir det lugnt. Lite gött att få HELA den stora sängen för mig själv.=)

GaLen!

Publicerad 2008-10-29 23:36:46 i Allmänt

Dagen har varit jätte bra idag. Började bra på jobbet, inga problem med något. Inte ofta det är så på Donken! Gurra kom in mitt i lunchen och lämnade en present. Wiiiiee! Älskar att få presenter. Gissa va det var? MARC JACOBS örhängena som jag stog och drägglade över igår. Är han inte för gullig? Bara sådär liksom. Mmmm! *LOVE*
Det gjorde hela min dag.=)
Slutade vid 4 tiden, åkte hem till dukat bord, tomat soppa stog på menyn. Väldigt gott var det! *tack älskling* Åkte tillbaka en sväng till stan för att köpa födelsedagspresent och grattis kort till min underbara SOFIE. Passade även på att köpa små gulliga armand till mig själv för endast 79(!?) kronor. What? Vill ha mer!
Var nere en sväng med Gurra i ishallen och kollade på U16 när dom spelade match. Vissa killar är riktigt bra. Stora som fan också. Gick på bio också, vette fan vilken film men den var hyffsat bra. Lite läskig dock. Blir sova med tänd lampa ikväll. Haha!
Nä nu måste jag sova. Brukar somna vid tio tiden i vanliga fall. *gäsp*

God natt!

Ledig tisdag!

Publicerad 2008-10-28 20:51:21 i Allmänt

Idag har vart en riktig slappisdag. Vaknade dock 8.00 och var jätte pigg. Satte mig vid datan och spanade lite bloggar. *ingen uppdatering någonstans* Tråk. Käkade frulle och drog till stan med Gurra. Shoppade lite ljus och en jätte söt karamell skål i glas med lock. Hittade jättesöta örhängen från MARC JACOBS. MEN jag köpte dom inte. Ångrar mig fett. Så imorgon blir det in till RAGLADY och shoppa dom. Älskar verkligen den affären. Finns massor av söta små accesoarer. Blir nog några söta armband också.=)
Köpte dop-presenter till Sebbe också. Grymmaste presenterna ever. Finns så himla myvket fint. Var inne på nallen och kollade. Hittade ARMANI och BURBERRY sparkdräkter. Så nu är ribban satt gubbar.=)

Gött med Söndag!

Publicerad 2008-10-26 17:43:46 i Allmänt

Vaknade ca 07.00 i morse. Inte törstig, inte ont i huvudet, kände mig helt ok. Så jävla gött. Drack en kaffe framför datan, käkade en macka med fikonmarmelad. Mmmmm! Man ska ta tillvara på dessa söndagar. Händer ju inte allt för ofta att man inte är bakis! Full fläkt på jobbet. Från lö 11 till 16 stog jag och slet i köket. Räknade ut att jag stekt ungefär 1000 st kött under dessa timmar. Phu! Fisk och kycklig på detta också! Jag är så jävla grym i köket. Utser mig själv till årets medabetare tror jag.=) Nu på kvälls kvisten blir det hämta Gurra på centralen, köpa med kök hem och sen SATC filmen (om jag lyckas lura Gurra)! Imorgon blir det jobb! BLÄ! Känns som jag har jobbat in hela månaden denna helgen.

Nä dags för en (koffein fri) kaffe!

Bra läge!

Publicerad 2008-10-25 07:22:37 i Allmänt

Just nu känns det mesta väldigt bra. Var och kollade på en lägenhet igår. (ska byta Gurras lägenhet mot en ny) Lägenheten såg fördjävlig ut (tapeterna var grymt fula) men efter mycket tänkande så ringde Gurra upp tjejen och frågade om hon ville byta. (hon va ju givetvis hemma hos oss och kollade också) Lägenheten ligger i Lunden, vid paddington, 4 rum och kök, 106 kvm, hoppas bara att allt går som det ska. Kommer bli grymt.

Idag har det vart fett bra på jobbet. Börjar gilla att jobba mer och mer. Grymt mycket att göra, kul som fan. Gick en sväng på stan med Challe. Inhandlade lite nya kläder.=) En baggy tröja på concrete (jätte fin rosa, turkos och vit), en t-shirt på gina och ett grymt grymt snyggt armbang från raglady (MARC JACOBS). Och självklart SATC filmen. =)
Va inne på Miss Ragtime och snackade om min UGGs beställning. Om två veckor är dom här. Wiiiie! DÅ ska jag på stan och glänsa. Kommer väl få svamp i fötterna, kommer antagligen att svettas ihjäl.
BTW ska få en grymt snygg data av jobbet:

Dagens to do!

Publicerad 2008-10-22 14:48:56 i Allmänt

Ledig idag! Hade faktiskt velat jobba och vara ledig imorgon. Ikväll blir det babar en sväng. Blir lugnt för min del. Har möte 09.30 imorgon. Ghaaaa! Orkar inte!
Vart inne en sväng på jobbet idag och fixat. Gött att göra ngot när man är ledig. Har städat hemma och nu sitter jag och lägger in nya apps på min iPhone! VF spelade lika igår mot Färjestad. Fan! Hade tippat en massa mål på matchen. Men så är det. Den gamla vanliga turen. 2 borta matcher nu sen hemma den den 30:e!
Imorgon ska jag och Gurra på visning på en lägehet i Lunden som vi kanske skall byta till oss. Wiiiiee! En fyra i lunden liksom, hur grynt som helst. Men man ska inte hoppas för mycket, lägenheten kan ju vara i bedrövligt skick. Och hon kanske inte alls tycker Gurras lägenhet är ok. Men hoppas hoppas! Ligger precis ovanför st: pauli krkan, vid paddington typ. =) Ja vi får väl se imorgon.! Nä nu blir det kaffe och choklad.=)

Danmark i bilder!

Publicerad 2008-10-20 21:33:33 i Allmänt

123
456
789
1011
1. Längtar tills abercrombie öppnar. En anledning till att åka till köpenhamn, blir ju den närmsta!
2. Har typ 15 kort på Ben&Jerrys efter denna resan. Bring it to sweden!!
3. Massa pumpor på TIVOLI! Riktogt mysigt faktiskt!
4. Släng gungan på TIVOLI. inte alls läskig faktiskt. Tråkigt att åka själv bara.
5. Massa gott godis!
6. Töntigt kort, jag vet=)
7. Kanderade äpplen. Mmmmm!
8. Man får hoppa i sängen när man bor på hotell=)
9. Mysigt stråk.
10. Min och gurras fina lego byggning
11. God frukost på hotellet. Skulle vilja ha sån frukost varje dag!

God morgon!

Publicerad 2008-10-18 08:58:15 i Allmänt

Sitter på vårt gryma hotellrum och väntar på att Gurra skall vakna. Somnade halv elva igår kväll. Gött som fan. Nackdelen är dock att jag vaknar supertidigt. Har legat i sängen och spelat tetris.=)
Ska bli gött att gå ner till den grymma frukosten. (kommer garanterat bilder på det) Sitta i typ 1½ timma och käka frulle. Kaffe, supergoda mackor, frukt och yoggi. Ser ut att blir grymt väder här i köpenhamn. Grym soluppgång har det varit! Det är hallowen tema på Tivoli. Ska bli mysigt att gå runt där och kolla idag. Ska försöka shoppa något fräckt också.
Mamma: Jag har hittat såna där saker till brödrosten.=) Köper med mig såna till dig!

Nä nu måste jag hoppa ner i sängen och mysa med min baby=)

Danmark!

Publicerad 2008-10-17 21:39:33 i Allmänt

Bilder från Köpenhamn:
123
456
78

1. Utsikten från vårt rum rakt fram(som kostar 2500:-DKK, vi betalade 700:-)
2. Utsikten från vårt rum till vänster=)
3. Legobyggning, Gurra ville bygga en stor snopp(tur att jag hann hindra han)
4. Gurra juckar mot B&J
5. Folk började kolla konstigt efter några minuter=)=)
6. MENYN! Mmmmmm!
7. Alla olika smaker. Käkade 2 nya:  Coconut almond fudge chunk och Mint choko crunch. Mina 2 nya favoriter.
8. Längtar tills denna skylt hamnar på avenyn

Mer bilder imorgon kanske. Blir tivoli och lite shopping!

Superduper!

Publicerad 2008-10-16 16:15:56 i Allmänt

Imorgon åker vi till köpenhamn. Skall bli så skönt. Inte lika skönt att jobba på måndag dock. Men det är som sagt 3 dagar i köpenhamn innan.=) Har en frym överraskning till min älskling. Kan dock inte skriva vad det är, han läser min blogg nämligen. Jag hatar att hålla på överraskningar.
g blir det ner till ishallen och hämta baby efter träningen, sen hem till matthias och kolla på hockey. Frölunda-Modo!
Denna låten är gryyyym (kommer från filmen step brothers):

Gôteborgska!

Publicerad 2008-10-16 10:19:37 i Allmänt

Bästa dialekten ever är ju Göteborgska! Har hittat en ordlista på nätet. Läs och lär:



Abrovinsch Provisorisk lösning. T.ex. "Jag hade ingen skruv så jag gjorde en abrovinsch med tejp." Uttalet "abrovink" förekommer också.
Baitans Jättestor eller rejäl. T.ex. "Kanelbullarna i Haga är baitans!" = "Kanelbullarna i Haga är jättestora!".
Bamba Skolmatsal. Förkortning av "barnbespisning". Göteborgarna säger bamba ända upp på gymnasiet och ibland även på universitetet!
Bröta Föra oväsen eller stöka runt. Bröt = buller och brötigt = bullrigt.
Bäsa på Dra på i full fart / att ge gärnet. Full bäs = Full fart.
Bördig Schyst / snäll. Stavas med "r" men r:et uttalas inte utan istället uttalas d:et mjukt.
Döna Föra oväsen / dundra / dåna. Men även som "Döna iväg" = skjuta iväg hårt, t.ex. en fotboll.
Exter Dumheter / ovanor. T.ex. "Han har såna exter!" = "Han har sådana dumheter för sig!"
Fippla Pilla / peta / knåpa. Oftast i meningen att göra något onödigt krångligt och långsamt. Närbesläktat med feppla.
Feppla Fumla. I formen feppligt kan det också betyda krångligt / komplicerat.
Flö Flytta, stick iväg. T.ex. "Flö på dig!" = "Flytta på dig!".
Go Knäpp. T.ex. "E du go eller?" = "Är du knäpp eller?" och "E du go i hövvet eller?". Sedan finns det förstås "Goa gubbar" vilket konstigt nog betyder "Mysiga gubbar".
Gör, göra Förstärkningsord. T.ex. "Gör gott" eller "Göra gott" = "Väldigt gott". Notera att g:et uttalas som "g", inte som "j".
Göra, gira, gura, sylta Att gnugga snö i någons ansikte (mula). I västra Göteborg används mest Göra och Sylta, på Hisingen används mest Gira och i Kallebäck och Redbergslid används mest Gura. Notera att g:et uttalas som "g", inte som "j".
Himla Förstärkningsord. T.ex. "Himla käckt!" = "Väldigt praktiskt!" Tack vare Kurt Olsson (Lasse Brandeby) har ordet nu blivit en del av rikssvenskan.
Hånka, hänka Det militärer kallar att tolka. T.ex. att åka cykel med bogsering efter en moped.
Kinne Biograf, kinematograf, kinotek. Används numera mest i Västergötland, runt Borås.
Kirra Ordna, fixa, klara av. Ordet utlånat till 08:orna.
Knö Trängas eller knuffas. T.ex. "Knö inte!" men även som "Knö på dig!" = "Flytta på dig".
Käckt Rikssvenska och göteborgska: Käck person = Pigg, frimodig, trevlig person.
Göteborska: Käckt = Praktiskt, fiffigt, bra. T.ex. "Himla käckt!" = "Väldigt praktiskt!" eller "Vilken käck pryl!" = "Vilken fiffig pryl!".
La Väl. T.ex. "Det kan la du göra?"
Läska Fresta, locka, reta aptiten. På rikssvenska verkar läskande betyda uppfriskande medan på Göteborgska betyder det frestande. T.ex. "Det är läskande att stjäla diamanten som ligger framme."
Môla Vräka i sig mat. T.ex. "Det var så gott så jag bara môla!"
Môsa Masa. Arbeta eller gå långsamt. T.ex. "Môsa inte!" = "Skynda dig!"
Måckligt Avundsvärt. T.ex. "Han var måcklig som fick den största glassen!"
Natta Dåligt, värdelöst, hopplöst. T.ex. "Det var rena natta." = "Det var hopplöst." Kommer nog från det rikssvenska uttrycket "nattsvart".
Paff Används: "Cykeln är paff." = "Cykeln har punktering." En göteborgare blir aldrig paff, han blir häpen.
Parra Väldig fart. T.ex. "Han hade en himla parra." = "Han hade en väldig fart.".
Rundstycke Litet, runt, vitt bröd. I Stockholm kallas det för fralla.
Skit Förstärkningsord. T.ex. "Skit gott" = "Väldigt gott". Orsakar ofta en del misssförstånd när vi göteborgare är ute och reser.
Skångra Skaka och föra oväsen på en gång. T.ex. de gamla spårvagnarna skångrade.
Smeka Smörgås.
Svale Trappuppgång (och förstuga). T.ex. står min cykel just nu i svalen.
Sveriges framsida och baksida Sveriges framsida = västkusten.
Sveriges baksida = östkusten.
Tapp, bensintapp Bensinstation, mack. Ordet är visserligen gammal rikssvenska men används fortfarande mycket ofta på Göteborgska.
Tetig Någon eller något som är lite konstigt eller knäppt. T.ex. "Han var änna tetig." = "Han var allt lite konstig." Men även som "Åh, va tetigt." = "Åh, va jobbigt/irriterande."
Tjomme Udda typ, kille, man. T.ex. "Jag träffade en tjomme på stan som försökte sälja grankottar."
Tjotta Kasta. T.ex. "Tjotta iväg." = "Kasta iväg (långt).".
Tjottaheiti Långtbort / långbortistan. Uttrycket "tjottaheiti" verkar vara MYCKET vanligare på Göteborgska än uttrycket "långtbortistan".
Träd Krukväxt. Även mycket små krukväxter kan kallas för träd.
Tyken Uppkäftig / oförskämd.
Vase Litet barn, oftast liten pojke. T.ex. "Hej min lelle vase." = "Hej på dig lilla pojke.".
Vesen Trött och hängig. "Man blir änna rätt vesen när man är bakfull."
Åpen Glupsk, girig. T.ex. "Åpa dig inte!" = "Ta inte allting, vi vill också ha!" Kan även gälla andra saker än mat.
Änna Nästan, liksom. T.ex. "De e la änna konstigt?" = "Det är väl liksom konstigt?"

Kaffeholic!

Publicerad 2008-10-15 10:12:38 i Allmänt

Idag blir det hem till Tosslanda och hämta lite nya kläder och packa ner lite saker till köpenhamn. Åker ju på Fredag. Ska bli så skönt. Massa shopping och slappning. Gött med 2 hotell frukostar också. Mmmmm! Finns inget bättre än hotellfrukost. Tråkigt att jag äter antibiotika bara. Ingen alkohol för mig denna heögen.=(
Numera dricker jag bara koffeinfritt kaffe hemma. Satt och räknade hur mycket kaffe jag dricker varje dag och kom fram till i snitt 7-8 koppar kaffe. Inte bra! Så koffeinfritt it is. Fast bara hemma.
1.2.
1. Mitt goda foffeinfria kaffe.=)
2. Jätte roliga sugrör med smak i som man har till mjölken. Det finns choklad och jordgubbs smak. En anledning till att börja dricka mjölk.=)

Nä nu är frullen uppäten. (avokado med keso) Dags att åka till mitt gamla hood Tosslanda!

Hej svej!

Tisdag!

Publicerad 2008-10-14 20:14:26 i Allmänt

Var hos läkaren idag och fick antibiotika! Så nu kommer jag vara frisk till på måndag.=)
Lite random bilder:

1.2.
3.4.

1. Min älskling=)
2. CUM. Hahaha!
3. Min älsklings mini kille.
4. Love you grynet!

Nu får det vara nog!

Publicerad 2008-10-14 08:28:33 i Allmänt

Är sjukskriven tis-tors denna veckan. Ska bli gött att få kurera sig. Har fan vart förkyld i snart 2 månader. Orkar fan inte längre, så jag bestämde mig igår för att vara hemma. Blir inte bättre av att alla på jobbet hör av sig stup i kvarten om diverse saker. Man är liksom aldrig riktigt ledig. Jobbet ekar i huvudet hela tiden. Och det blir inte bättre av telefonsamtal och sms VARJE lediga stund. Nu får det vara nog. Blir snacka med ceifsen nästa måndag. Byte av restaurang eller nåt. Vet inte vad det skall ändras på för att jag ska få tillbaka viljan. Just nu vill jag bara ligga hemma och inte göra ett skit. Minst sagt jobba på Postgatan. Efter 1½ år orkar man inte med den restaurangen längre. Inte kul för dom på jobbet att ha en chef som är irreterad hela tiden heller. Sorry allihopa!
Idag blir det slappa framför datan i några timmar. In till jobbet och lämna nycklar till Jasper. Handla lite käk. Och laga mat till min älskling när han kommer hem!=)

IDAG:
Humör:
-2 av 10
Outfit: Morgonrock
Gjort: Bloggat och snytit ut 2 liter snor
Planer: Slappa
Ser på: tv
Lyssnar på: Lynyrd Skynyrd - Simple man
Läser: Senaste numret av ELLE
Dricker: Thé
Äter: Youghurt
Bästa: Ska till köpenhamn i helgen
Sämsta: Förkylningen
Väder: Ser soligt ut nu men jag hoppas det blir dåligt (känns bättre att sitta inne då)

Slacker söndag!

Publicerad 2008-10-12 09:26:16 i Allmänt

Idag blir det slappa järnet. Skall åka in till stan och hämta mina arbetskläder, samt passa på att ta en fika på NK. Dom har så himla goda mackor. Rekomenderar starkt den med fikonmarmelad och chevré! Och en STOR latte till det förstås. Kl 14.00 blir det tvätta. Tråkigt men nödvändigt! Pasta Carbonara står på menyn idag. Rocky Road kladdkakan ser nästan orörd ut i kylen, ändå åt vi så att vi mådde illa igår. Bäst att ringa på förstärkning idag. Linda och Matthias får allt komma upp och hjälpa oss.
Jag och gurra har mailat ang byta hans lägenhet till en ny. (ja vi ska flytta ihop) Har hitta en vid stampen (får svar på onsdag) och en på friggagatan (svarar antagligen idag eller imorgon). Wiiiieee! Hoppas hopppas! Känner du någon som bor hyffsat centralt och vill ha en lägenhet i kallebäck, så säg till! (måste vara 3:a eller 4:a)

Nä dags att åka till stan! Bloggar mer sen, i tvättpauserna!=)

Lördagen i bilder!

Publicerad 2008-10-12 08:58:23 i Allmänt

12345

1. Min kära älskling gör mat=)
2. Dagen outfit: T-shirt: Troublemakers Jeans: Cheap Monday Tofflor: IKEA
3. Massa gott vin
4. Massa godis
5. Rocky Road kladdkaka

Lyckad lördags kväll!

Slappis helg!

Publicerad 2008-10-11 15:32:29 i Allmänt

Har jobbat idag. Hela 3 timmar. Ahhh! Gött att vara restaurangchef ibland. Gjorde dock sjukt mycket nytta på restaurangen. Typ budgeten för november. Gick till bolaget med Axel och köpte 3 flaskor rödtjut och en flaska rosé till ikväll.Mmm! Sedan fika med Eddie och Axel på Bar Centro. Som för övrigt är bästa kaffe stället i stan.=)
Handlade massa gott på focus huset. Böand annat 1 kilo godis.=) Ikväll ska gurra göra Broccoli paj och kladdkaka. Mmmm! Kommer bli fett gott. Nä dags att ta ett glas rött!

Dessa låtar kommer gå på högvarv idag:

Bästa mannen!

Publicerad 2008-10-10 15:26:25 i Allmänt

Jag har den bästa mannen man kna ha.=)  Kom hem från jobbet idag ca 14.00, sjuk och trött. Då stog Gurra och gjorde hemmagjorda köttbullar. Mmmmm! Blir middag om en stund. Ska bli såå gott. Denna helgen blir lugn som fan. Jobba 11-16 imorgon och sen lite shopping på stan. Ikväll blir det film med chips och dip.

Det var en trevlig middag igår på Texas. Blev lagom många öl. Gurra kom och hämtade mig och lina vid 22 tiden. Hahah. Värsta pansionärerna typ. Kändes som att jag va typ 40+ när jag åkte hem så tidigt. Men så är det. Mitt nya liv. Inga sena utekvällar på vardagar

Blir ett kort inlägg nu. Kanske skriver senare.=)

Mina shopping vanor!

Publicerad 2008-10-09 15:33:09 i Allmänt

Har vart inne på en del bloggar idag, i brist på annat. Kopierade detta från en blogg. Känns lite töntigt men jag gör det ändå. Jag är ju rettså töntig=)


1. Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?
Så mycket jag kan. 4000-5000:- kanske. *skäms*

 2. Dyraste plagget/skorna du köpt?
Min Goose jacka (2 årsen). Stövlar förra året för 1500:- (skall dock slå det i år när jag köper mina UGG´s)

3. Bästa fynd i år?
Allt jag har hittat second hand. Lets make a list (tar inte med allt):
1. DKNY väskan för 75:-
2. Alla fräcka adidas tröjor.
3. Mina 4 färgade Bruno Magli skor.

4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?
Hmmm.. vette fan! Finns nog någon gamal tröja hängades. Inget viktigt!

5. Hur många par skor har du hittills köpt under 2008?
8 par kanske

6. Om jag gav dig 1 000 kronor, vad skulle du köpa för dem?
Nike tröjan på concrete för 700, resten hade gått till second hand.

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?
7000:- kanske, eller är det för mycket?

8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shopping runda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?
Ibland! Tips: lägg påsarna i varandra!

9. Spara eller slösa?
Slösa!

10. Dina fem senaste köp?
1. Rosa vantar från prickig katt
2. Friis väska second hand
3. Iggy pop t-shirt
4.  adidas tröja
5. adidas tröja

Shit vad jag älskar han!

Publicerad 2008-10-09 13:04:26 i Allmänt

Kom på en rolig sak som hände igår. Från att jag och gurra kom hem så spelade han samma EAK-A-MOUSE låt i typ 1½ timma. Låg i soffan och kollade på tv och orkade in bry mig.=)
Reste mig upp för att gå på toa. Kollar in i sovrummer. Då sitter han med afroperuk och lila solglasögon på sig och diggar till musiken. Ehhh what? Normalt? Nej!
Vek mig av skratt! Han är för rolig!

Kolla på bilden och lyssna på musiken (tänk er denna syn hemma en onsdag kl 21.00):

Kalkonbesiktning!

Publicerad 2008-10-09 10:28:10 i Allmänt

Vaknade 05.45 idag av gurras väckarklocka. Ont i ryggen, förkyld och huvudvärk. FAN!! Min kära pojkvän har snarkat heeeela natten. Har vaknat typ 10 ggr och putt till han. Inget har hjälpt. Arg! Nästa gång är det jag som snarkar.=)
Blev inte bättre av att jobbet ringde 06.30. Var bara att pallra sig upp och åka in till jobbet. Idag är jag nästan ledig. Har vart inne på jobbet i 2 timmar och fixat med dom förbannade jävla hor kassorna. HATAR DOM!
11.30 skall jag vresa upp mig på ungdomsmottagningen. Hatar det! Usch och fy! Kalkonbesiktning! HAHAHA! Efter det blir det fika med lina och ikväll blir det middag med jobbet. Texas Longhorn på Linnégatan! Bästa maten ever!

Nä dags att ta en lunch!

Bonde söker fru/man! Hahaha!

Publicerad 2008-10-08 21:01:49 i Allmänt

Slog på tv´n idag vid åtta tiden och hittade mitt nya favvo program. BONDE SÖKER FRU! Kommer följa detta program slaviskt. Har redan lagt tv 4 som startsida på datan. *asg* Diggar bögen! (bonde söker hingst) Måste ju ge en eloge till bruden som är 21 och bonde. Grym brud lix! Längtar redan tills nästa program!=)

Idag har jag vart på jobbet och vart arg.*ovanligt* Nya kassor skulle installeras och allt har knasat sig. Vi började igår. Ställde in på att jobba typ 12 timmar. Kommer till restaurangen och ska börja. Då frågar en kille vart pallen är? Ehhh what tänkte jag. (hade vart hemma hos mamma och fikat) Då visar det sig att vi inte har några kassor att installera. FAAAAAN! Då har schenker inte hittat våran adress och skitit i att lämna av pallen någonstans. Inte ok. Som tur var så fick vi låna 4 kassor av götgatan. Tack tack!

Men nu är allt ordnat och kassorna står på plats. Ett problem kvar: Ingen har fått någon utbildning på det nya systemet. Well Well! Eddie kommer imorgon och ska hjälpa oss. Hoppas det går bra.

Idag kom min älskling hem från skövde. Sjukt att man kan sakna någon efter en dag. Men så är det och jag gillar det. Jag lagade middag, kyckling med pasta. =) Jag kommer bli en underbar hemmafru.

Nä nu blir det chips och dip!

Sport på tapeten!

Publicerad 2008-10-07 15:36:51 i Allmänt

Nu är det sport på tapeten som gäller. Svenska fotbollslandslaget är skadat. Har bara en sak att säga. Vem bryr sig? Fotboll är det trökigaste som finns. Sverige suger i fotboll, inte värt att kolla på i en sekund. Nu lämnar vi detta=)

Läste på aftonbladets hemsida att Kanal 6 ska sluta visa formel1 och Champions League matcher. Det sisst nämnda spelar dock ingen roll. Men formel1?? Va fan! Vad ska man nu kolla på när man ligger bakis varannan söndag? Tycker även att det är intressant att följa. Järnberg stå upp med mig=). Tur att man inte betalar tv licens. Så fort jag skaffar mig en lägenhet blir det digitalbox med alla sportkanaler som finns. NHL, F1 och alla elitseriehockey matcher.

Före detta #81 Andreas Holmqvist som spelade i frölunda men som fick kicken*asg* är fortfarande klubblös och säger till media med ett leende på läpparna att han är världens bäst betalda arbetslösa. What? Så jävla respektlöst att uttala sig så! Han kommer nog fan aldrig att få kontrakt här i sverige. En jävla diva är vad han är. Vilken jävla nitlott det var att köpa han från första början. Han är inte intresserad av att spela hockey på det sättet man skall vara utan det är dollartecken som styr hans förmåga att spela:
"Det är rätt lugnt" säger holmgvist! -Det är inte många klubbar som har den ekonomi så de kan lösa mig. Jag får ha is i magen och vänta helt enkelt!
IDIOT!

Nu är jag irriterad! *AARRRGGHH*

Hej då!

Second hand i göteborg!

Publicerad 2008-10-07 10:31:59 i Allmänt

Som alla  vet så älskar jag att handla second hand. Det är inte bara det att man får det billigare utan man kan göra riktiga fynd ibland. Hittade tex en DKNY väska på myrorna för ynka 75:-. Här är en lista på 5 bra second hand affärer i göteborg:

1. Miss Ragtime
Vallgatan 5
2. Evergreen Seconhand
Ånäsvägen 6A
3. Homens Marknad
Kämpegatan 12
4. Myrorna
Järntorgsgatan 10
5. Birgittas Hvarjehandla
Haga Nygata 10

Det finns många fler affärer men detta är dom bästa! Lycka till med shoppandet!

Random Pics!

Publicerad 2008-10-07 10:12:57 i Allmänt

Lite bilder från denna och förra helgen:

1
2345
678


1. Min älskling
2. Ottawa vs Frölunda
3. Matthias, linda och ludde på matchen.
4. -II-
5. MEGA kanelbulle och 2 latte i haga
6. Frölunda-Skellefteå AIK
7. Min "nya" väska som jag hittade i haga (second hand)
8. Min "nya" adidas tröja som jag hittade på Ragtime (second hand)

Sikken helg!

Publicerad 2008-10-06 21:08:32 i Allmänt

Denna helgen har vart riktigt rolig. Träffat massa nya människor, druckit gött och käkat svin god mat. Kan det bli bättre? I fredags tog vi det som sagt lugnt. I lördags (på kanelbullens dag) var jag, gurra, mamma och lasse i haga och åt MEGA kanelbullar! Mmmm! Dom va riktigt stora. Hittade en Friis:co väska för 100:- (second hand så klart). Hur billigt är inte det liksom! Älskar när man kan hitta fynd. På kvällen blev det kräftskiva. Det var riktigt kul. Träffade Gurras vänner, jätte roliga människor. Gick åt en del alkohol på festen (se bild) och konstigt nog så klagade inte grannarna en enda gång. (inte vad vi märkte iallafall) I söndgas blev det slappa och kolla hockey i scandinavium. Fram till den 17 okt så blir det spara pengar. Då drar vi nämligen till köpenhamn över helgen. Wiiiee!
Detta skall införskaffas så fort jag får lön:
UGGS
NIKE-tröja
Ny vinterjacka

R.I.P

Publicerad 2008-10-06 18:13:25 i Allmänt

R.I.P Prinsen!

Den 1/10 blev Karins lilla bebis ihjälbiten av en annan hund när han var på dagis! Det är fan förjävligt!

Hockey!

Publicerad 2008-10-06 10:42:00 i Allmänt

Gött med seger igår i Scandinavium. Frölunda kanske inte gjorde sin bästa match men 3 pinnar fick vi. #10 Pettersson va kung på isen. Som vanligt. Grym liten kille! #40 Honken gjorde också en bra insats. Gött att se att pojkarna har vaknat upp ur sin sommardvala. #33Blomdahl tacklade en i skellefteå så illa att han fick bäras ut på bår. Sånt som händer. Det va ju inte riktigt meningen. Det är en helt anna  känsla att kolla på hockey nu när #81Holmqvist inte är på isen. Fan man fick ju sig en hjärtattack varje gång han visade sig. Snacket om att han skall gå till olika klubbar är skönt att höra, så länge vi slipper han. Läste igår på frölundas hemsida att en norrbagge ska provspela på träningarna denna veckan. Det kan bli intressant.  Acke lämnar frölunda, tråkigt som fan. Han har vart grym hittills denna säsongen. Kankse för att han vart klubblös, inga krav på sig. Nä nu får det räcka med hockey snack! Får massa klagomål om jag skriver för mycket om hockey! =)

#10 Fredrik Pettersson


 

Fullt upp!

Publicerad 2008-10-04 12:16:53 i Allmänt

Ingen ro denna helgen heller.  Fredagen ägnades åt att göra jello shots och fixa hemma. (ja jag vet, jag kallar gurras lägenhet hemma. Har ju sovit här i snart 2 månader så dont blame me) Var och handlade på MAXI med killarna. Kaos=)! Idag blir det möta mamma i stan, åka till torslanda och hämta rena kläder, städa och fixa ordning hemma och sen kräftskiva. Phu! Inte lätt att vara populär. Blir inte bättre av att jag har ont i halsen. Helt knäppt! Svullna upp som fan igår, helt utan anledning. Nu är min älskling och hans broshi och slänger saker på tippen. Får passa på att blogga under tiden.=) Har vart en bra hemmafru idag. Städat och bäddat nytt i sängen. Inte illa!
Ikväll blir det svinkräftkalas. Ska fira Ludde och Matthias med kräftor, sprit och massa goda vänner. Kommer bli hur kul som helst. Massa gubbar kommer som jag inte har träffat innan så man får väl slänga på sig peruken och ta några järn innan.=) Ska lägga upp kort från perukfesten förra helgen. Tar det imorgon med korten från ikväll.
Imorgon är det hockey! Wiiiee!! Känns konstigt med match på en söndag. Kommer sitta där bakis som fan och glo=)

Måste berätta världens roligaste sak inann jag slutar:
Jag och gurra klev av bussen här hemma i kallebäck i förrgår. Framför oss går en liten kille med sin pappa. Han vänder sig om och kollar på gurra med STORA ögon. (Gurra hade sin uniform på sig)
Killen säger: är du jägare?
Gurra: Nej men nästan!
Killen: Jaha!
Gurra börjar prata med pappan medans jag pratar med den lilla killen. Som fortfarnde kollar på gurra med stora ögon.
Killen: Skjuter du Djurar?
Gurra: Ehhh.. nej!
Gurar börjar parata ännu mer med pappa och ignorerar ungen. Jag knuffar till gurra och ger blicken: prata-med-ungen-blicken. Jag pratar på emd ungen sen går dom åt ett annat håll. Jag frågar gurra avrför han inte svarade när killen ville snacka med han. (gurra älskar ju barn) Då visar det sig att gurra trodde han sa JUDAR!!
Hahahahahahahahaha! Fan vilken flabb jag fick. Skratatde så jag höll på att dö.
SKJUTER DU JUDAR? hahaha!
Gurar ville liksom mörka att killen sa så så att hans pappa inte skulle skämmas. Hahaha!

Nä dags att dra till stan!

Fy fan vilken dag!

Publicerad 2008-10-02 16:23:42 i Allmänt

Åkte hem från jobbet 14.00 idag och det med gott samvete. Vart en riktig skitdag. Började med att 50% av utrustningen på restaurangen ar paj. Bengan kom och fixade. Tog typ 1 timma för han att fixa problemet. Samtidigt höll jag och lina på med att torka upp 100 liter utspilld olja från golvet, vilket är svinsvårt på vårt golv. Från kl 09.00 blev det skit mycket att göra. Kl 10 kommer miljö och hälsa och "hälsar" på. KUL! Inte! Dom gick runt i vita rockar och kollade ALLT! Och med tanke på hur morgonen var så kan ni ju tänka er hur det såg ut på restaurangen. Gick åt helvete så har man 1000 saker till att ta hand om på jobbet. AAARRGGHHH!!! Vid 13 tiden kom haga och hissgubben för att fixa. Så nu hänger det sladdar från avrenda takplatta i restaurangen. Får hoppas att det blir bra när det är klart.
Idag är det OTTAWA VS FRÖLUNDA som gäller kl 19.00 i scandinavium. Ska bli så himla kul! Ska ta en bärs med familjen innan.=) Nu blir det gos med baby innan matchen! Måste ju ladda!*L*
HAJ!

Dagens outfit:
Jeans från monki, svart ralph lauren piké och gräddvit stickad ralph lauren tröja. Jacka från northface och kawasaki skor.


Klocka:Rolex
Armband: Raglady

Freaky onsdag!

Publicerad 2008-10-01 17:09:21 i Allmänt

Idag är jag helt slut i huvudet. Gick upp 04.45 imorse. Fattade ingenting när jag gick upp. Det va gött att sova i den nya sängen. Hade svin ont i ryggen när jag vaknade. Är väl en återställnings process i ryggen nu när man sover i en riktig säng. Sov tungt hele natten. Gött! Som ni kanske har läst på löpsedeln idag så har en av dom bästa hockey spelarna genom tiderna råkat köra onuykter. Fy fan va tråkigt! Ronnie sundun snackar jag om. Hatar folk som kör på fyllan. Känns så himla onödigt. Speciellt när om personen har pengar. Ta en taxi liksom. Stöttar Ronnyie till 100%. Hoppas han spelar imorgon mot Ottawa. Hinner inte blogga mer. Måste handla och göra mat innan Gurra kommer hem.=) (jag vet, jag är ewn toffel, en stolt toffel)

Oj höll på att glömma dagens outfit:
Jeans från fornarina, t-shirt från herr avdelningen på H&M (eko), vintage adidas tröja och samma accesoarer som igår! (fan vad gtråkigt det är att skriva om vad man har på sig varje dag, men jag ska inte sluta. Orka bry sig vad man tar på sig kl 04.45 liksom)

Blir mer blogg senare!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela