ackadacka

Mmmm... ledig helg och sol!

Publicerad 2008-05-31 09:11:16 i Allmänt

Fan va gött med ledig helg. Började helgen med att köpa skaldjur för 350:-. Det satt som ett smäck i magen. Köpte dock ett skit äckligt vin på bolaget. Hatar vit vin har jag kommit fram till nu. Bläää! Det blev en del räkor över, mmmm. Gött med en macka så här på morgonen med färska räkor. Kan inte bli bättre. Snart ska jag ut i solen och steka. He he! Vet inte riktigt vart jag ska lägga mig och sola. Antingen slottskogen eller kungsparken. Måste lägga över lite ny musik i min Ipod  först så man har något att lyssna på.
Dagens band: CYPRESS HILL!
Fett bra! Måste köpa mig ett par billiga flip flops i stan, svettas ju söner i gympa dojjs. Och ett tub top linne. =P
Inte många dagar kvar till Roskilde heller, har ingen bil att åka ner i. Blev dumpad av dom jag skulle åkt med. Well well, minsta problemet känns det som. Ska kolla på roskilde forumet om man kan åka med någon annan. Typ några gia gubbar från uppåt i sverige. Vem vet kanske träffar THE MAN! *hahahah* Nä nu får jag skärpa mig. Ska in till stan nu och vita mina Ariska ben. Så gott folk : På med solglasögonen för nu kommer jag.=)

Schaboooo!

Publicerad 2008-05-28 21:21:08 i Allmänt

Vilken underbar dag det har varit. slutade kl 14 och drog hem frö att jag glömde min telefon. Man blir sååå handikappad utan sin tele. (får nästan lite dåligt samvete när jag säger det, stackars handikappade) Drog till kanalen med 6 bärs, 1 falafel, 1 filt och musik. Nice som fan. Gött att va hemma vid nio. Längtar till ROSKILDE 2008. Fan va kul det ska bli. Jag räknar med regn varje dag, då blir man inte besviken. Vårt camp ( CAMP DAMP) kommer bestå av inte mindre än 17 pers. Wiie!
Bloggar om det imorgon.
Jobbade bara 06-23 igår. Mmmm vilken skön tid. Är helt slut idag. Kokade ur fritöserna, och det kommer jag aldrig mer att göra. Fy fan!! Svettigt och jävligt.
Det föddes en ny älg kalv i slottskogen häromdan, Eddie snackar hål i huvudet om det. Han vill så gärna åka dit och kolla på den. Mmmm ok. Vad är det att se. Googla ordet älg och kolla där. Ahhhhh!!!!! Men snäll som jag är så har jag lovat att åka dit på söndag. Då får han fan bjuda på frukost på egg&milk innan. Mmmm.
Well well. Måste söva nu!

Snygg brud + Cinzano Asti! *asg*

Publicerad 2008-05-19 19:42:20 i Allmänt

Måste ännu en gång bara klaga på måndagar. Både jag och Jasper har gnällt hela dagen på jobbet. Han fick ändå gå hem vid 2 tiden medans jag va kvar till ca 18. Bläää!! Jag och min kära kombo Eddie köpte oss varsin tidning igår för att ligga och slappa hemma. Han köpte Slitz och jag köpte en korsord tidning. Tyckte det va på tiden att få igång dom dementa små hjärncellerna. Jag tröttnade typ efter 5 min, perfekt för eddie hade somnat. Kollade i hans tidning och ser ett repotage om en het brud vid namn JENNICA LANDÈN. Inget fel på repotaget en kollade på bilderna och upptäcker att dom har en Cinzano asti flaska med på bilden. Tänk er det här: En snygg naken brud sitter på ett bord med en ljusstake och 2 champange glas och det ser typ romantiskt ut. Så pajar dom bilden emd en conzano flaska. HAHAHAHAHAHAHAHAAHA!! Höll på att dö av skratt. Kan man inte ha en riktigt champange på bilden. Hade lika gärna kunnat vara hallonsoda ju. Dom är la för goa. Funderar starkt på att skriva in till tidningen. Fattiglappar! Stackars brud. Hade jag vart modell hade jag haft lite krav. men dom kanske inte har det nuför tiden. Kändiskåta blonda brudar. Well well, tack för att ni gjorde min söndag. Själv hade jag valt gula änkan eller moet.

Hurtbullar och bakfylla!

Publicerad 2008-05-17 15:38:16 i Allmänt

Jaha, då¨va man bakis idag igen. Orka! Har ändå fått en del gjort. Vart i stan och fikat och shoppat lite med mamma och lasse. Ser ut som ett vrak. Tur att det finns glasögon. Va på Neff igår, grym utesrevering. Lätt att det blir sommarens häng. Va på DD igår också, kände att jag va tvyngen att gå dit. Va ju ändå en vecka sen. Hade en helvetes dag på jobbet igår. (det va därför jag gick ut och drack bärs) Va så hoimla trött när jag kom hem, somnade i 2 timmar. Nice som fan.  Skulle köpa cigg igår på Seven, va helt väck när jag stog i kasan. Konversationen:
AC:
Hej! Ett marlboro silver silver silver tack
Expediten:
Ehhh... va?
AC:
Ja, ett marlboro silver silver tack.
Expediten:
Menar du marboro silver?
AC:
Nej ett marlboro silver silver.
Expediten:
Ok, ett marlboro silver? Hur e det egentligen? Mår du bra?
AC;
Ähhhh va? Jaha du pratar med mig. Tack för ciggen!

Kom på när jag gick ut hur bäng han måste trott att jag va. Fattade ingenting. Hade ju precis vaknat. Well well, blev ju betydligt bättre efter några öl. Det va nog det som behövdes.
Göteborgs varvet är idag. Hela stan och alla spårvagnar är fyllda av hurtbullar. Orka! Ska på Happy Mil imorgon. Göteborgsvarvet för småttingar. Kanske kan springa där. Banan är typ 100 meter. Helt lagom. hehe!

Nä nu är jag piss trött!

Bohus fästning och Valium!

Publicerad 2008-05-13 13:31:59 i Allmänt

I söndags va Eddie en liten bitter råtta. Så jag kände mig tvungen att rycka upp han. Och inte med ost om ni tror. Utan med en sightseen färd till Kyngälv och till Bohus fästning. Eddie gillar ju sånt, jag hatar det. Gick där och spanade, köpte till och med ett fakta häfte med karta. *asg* Ska man turista så ska man göra det ordentligt. Vi gick runt i en timma, hämtade christian som blev lite avundsjuk för att ha inte också fick se bohus fästning. Dessa historie nördar. Dahhh!!!
Well well, satte oss på guldheds tornets cafe och drack alldeles för mycket kaffe. Värsta utsikten va det också.
nice som fan! Inte lika nice va det när jag skulle somna. Stirrade i taket i typ en timma. Jag som aldrig brukar ha problem med att somna. Tog en valium. Det va nice som fan. Blev alldeles jätte lycklig och somnade som ett barn efter 30 min. Fast det tänker jag inte göra igen. Va helt väck på morgonen. Va seg ända fram till 12. No more valium!

Den ena är ju fan dummare än den andra!

Publicerad 2008-05-10 23:44:33 i Allmänt

Blir så jävla trött när man läser folks inlägg i GP´s diskutions forum om rått incidenten på en MCD restaurang i centrum. Dom första inläggen är väl ok. Att det är äckligt och så, och det fattar man ju för det är det. Men att sedan börja skriva om att man fått råa kött och att personalen kastar fimpar på folk på gatan vid sin personalingån (som inte ens finns) är ju rena barnfasoner. Ja vi kastar på dom som redan ligger. När jag va på MCD så fick jag... bla bla. Stackars dig. Om du hade sagt till från början så kanske du hade fått en bra förklaring och ersättning. Nej nej! Gör inte så. Utan lägg upp ett fucking inlägg på ett forum om händelsen istället, typ 4 månader efter. Jävla nollor. Kan ni inte ta er i nacken och säga till direkt så ska ni fan inte ha någon synpati alls. Skaffa lite stake.

Här är några av alla fantastiska idiotiska inlägg:
Rök pauser
inlägg av: Granne      2008-05-10 18:23
Då skulle Ni se snusket vid personal ingången på baksidan Mcdonalds. Där står de anställda i korridoren och "knäpper" ut fimparna på gatan. Jag höll på att bli träffad när jag gick förbi.


Skaffa ett jävla liv, gnäll på något vettigt istället. Och i värsta fall: RING POLISEN om det är ett sånt jävla problem.

En sak till...
inlägg av: Didrik      2008-05-10 17:57 Däremot så är den aktuella rswturangen mycket dåliga på att steka hamburgare, flera gånger så har de varit råa...


Haha. personalen är dålig på att steka hamburage. För det finns ju så många olika sätt att göra det på. Själv brukar jag föredra vändstekt. Flera gånger har köttet varit rått. Säg till personalen. Har du blivit sjuk? Nej kanske beror på att det är nötkött. Dum fan!!! Det vill säga INTE GRIS!!

absolut
inlägg av: Altermig      2008-05-10 16:46
Och det värsta av allt är att personalen inte har vett att tvätta händerna när dom borde!!!

Ok, kompis. Förstår att du bevakar MCD restauranger hårt varje dag. Kan man söka det jobbet någo nstans. Vart kan man få tag i dig. Du måste ju veta så himla mycket om detta? Krävs det någon speciell utbildning för ett sådant uttalande? IDIOT! Låter mest som att du talar av egen erfarenhet. SNUSK!=P
Eller jaha du kanske tror detta? ETT TIPS: Uppsök en kyrka! Där kan du tro hur jävla mycket du vill. AMEN!


Det var allt för mig idag. Och glöm inte:
DEN SISTE IDIOTEN ÄR INTE FÖDD!

SUPER ME BANG!

Publicerad 2008-05-04 21:05:49 i Allmänt

Fan vilken skön helg jag har haft. Drack lite öl på stan i fredags, lugnt och lagom många öl. Sen på lördags morgon (07.00 för att vara eakt) kom Axel och Johannes och hämtade mig och vi drog till Ängelholm. För att hämta upp vapendragarna Marcus, Hampus och Anneli. satte oss på tåget till Köpenhamn. Va så jävla gött väder. Öppnade första bärsen kl 10.00. Ahhhh. Kan fan inte bli bättre. Tog första Gammel Dansken ca 12.00. Älskar danmark. Billig öl, fint väder, gött käk och snygga kläder. London släng dig i väggen. Danmark is da shit som Marcus skulle säga. =P
Köpte en as snygg jacka som är gul och blå (rosa inuti) på URBAN OUTFITTERS. Sååååå snygg. Den va jävligt dyr men den är värd varenda krona. Axel köpte DEN kostymen. Passade han skit bra. En kostym i polyester är väl ett måste i varje killes garderob. *L*
Well Well, Fick köpt mig en presskanna också, för 20 kr. Danskarna har en butikskedja so heter TIGER. Allt kostar 10 eller 20 kr. Så jävla bra. Vin 20kr, skor 20kr. Så jävla bra.
På kvällen grillade vi på Hampus och Annelies kolonilott. Så jävla nice ställe, blir antagligen och förhoppningsvis midsommar och kräftskiva där också.
Grymt lyckad helg iallafall.

SUPER ME BANG är ett citat från Marcus, internskämt. 

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela