ackadacka

Napp...

Publicerad 2014-06-05 21:52:05 i Allmänt

Alltså det här med att få sitt barn att använda napp låter lättare än vad det är. Det funkar bara inte. Hon tar den i fem minuter och sen spottar hon ut den. Och när man stoppar in den igen så får hon kväljningar. Vi kör fram till midsommar sen slänger jag ut varenda napp!! 

Nio olika nappar har vi...

Kommentarer

Postat av: Aggie

Publicerad 2014-07-05 23:50:41

Det där är så svårt! Sonen tog napp, men var inte helt nappgalen. Spottade tex alltid ut den precis innan han somnade på riktigt. Dottern har aldrig tagit napp, men gillar sina gosar. Hon har fem stycken exakt likadana, som alla används hela tiden. Så hon ser aldrig någon skillnad på dem och hon är van vid att vi tvättar dem flera gånger i veckan (för de blir ju smutsiga när man ska ha me den ut tex ). Funkar precis lika bra, hon har dem mot kinden när hon ska sova och det är nästan ännu smidigare med gosar! Vi har fem st, vi behöver inte koka eller köpa nya för att de e påväg att gå sönder hela tiden, super!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela