ackadacka

Myrorna..

Publicerad 2010-04-13 22:32:31 i Allmänt

Man ska inte underskatta second hand kläder. Förr i tiden hängde jag på myrorna minst en gång i veckan. Man kan göra riktiga fynd. Jag hittde en DKNY väska för 75:- för några år sedan. Det är ett riktigt bra kap. Idag hittade jag faktiskt lite kläder till lillen i magen. Bl.a. en helt oanvänd body för 15:-, en tröja från pop för 50:- och lite annat roligt. Jag fick mycket för mina 120:- som kalaset gick på. :) Vårt barn kommer säkert skylla allt det onda i livet på att han/hon fick ha begagnade kläder på sig som liten. Men ska man åka i barnvagnarnas motsvarighet till rolls Roys så får man offra något. Det är ju inga fula kläder, det är bara det tt det inte är nytt från butik. Det är både ekonomiskt och ekologiskt. Idag fick jag hem Paul Frank strumporna som jag köpte via tradera. Dom var så himla söta. Vill knappt använda dom. Dom står så sött i hyllan här hemma. Nä dags att sova innan halsbrännan blir förjävlig!

Kommentarer

Postat av: June

Publicerad 2010-04-15 17:12:17

Du vet såna där väskor som är inne nu som ser ut som en rund påse liksom? Med band längst uppe som man drar åt så väskan blir till en liten boll typ. Anyways. Jag hittade en svart sån i skinn med gulddetaljer i en second hand-affär häromdagen. Den var från Giorgio Armani. Men jag köpte den inte för jag är så snål, ehh, ekonomisk.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela