ackadacka

Random..

Publicerad 2009-02-21 14:55:58 i Allmänt

Har inte hunnit blogga sen i torsdags. Har haft fullt upp. Igår hade jag middag hemma med tjejerna. Det var mycket trevligt. Synd att Lina och Loke var tvugna att åka så tidigt. Loke mådde lite illa och spydde ner hallen, badrummet, sog själv och Lina. Så kan det gå. Gurra var snabb att svabba upp allt. Vi var och hämtade det nya matsalsbordet. Det blev så jävla snyggt. Vi invigde det igår. Inte ett smart drag. Jag råkade välta ut en öl så trät reste sig och flisades. FAN! Men men, sånt som händer. Ska åka till mio imorgon och köpa olja och olja in det en extra gång. Idag har jag vart i stan och kollat lite. Hittade 2 löpare till vardagsrumet, kuddar till soffan och en vas. Har diskat och dammsugit som en tok här hemma efter igår.
Gurra åkte ju som sagt till Gävle imorse så det är sambofritt tills på tisdag. Lite tråkigt men samtidigt skönt. Har ju massa kanaler att kolla på.=) På ESPN går det nhl hockey  typ hele tiden. Skitkul att kolla på. Publiken är helt galen. Om en stund kommer mamma, lasse och nathalie. Vi ska kolla på frölunda och äta varma mackor. Mysigt värre! Ikväll blir det att sitta hemma själv och bara ta det lugnt. Ska bli så skönt! 
 
Bloggar mer senare och lägger upp lite bilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela