ackadacka

Vilken dag!

Publicerad 2008-09-30 16:23:33 i Allmänt

Hej alla där ute! Idag måste vara en av dom bästa dagarna på länge. Vaknade 08.00 imorse med ett leende på läpparna, segern igår va så jävla bra. Det behövdes. Men jag underskattar inte Rögle som lag. Många bra spelare med Kenny i spetsen. Synd att dom har såna drägg till fans. Fulla och jävliga hulliganer är dom. Klart man står upp för sitt lag och hejar på men det finns gränser. Det finns faktiskt handikappade och barn som gillar att kolla på sina idoler i VF! Bort med dessa jävla idioter till hulliganer. Tacka  vet jag goa gubbar!

"ALDRIG HATA! BARA ÄLSKA!"

Holmqvist gjorde en grym match. Genom att sitta på bänken. Har blivit nerringd och smsad hela dagen idag då Kent Norberg släppte bomben på Frölunda TV att Holmqvist "slutar". Äntligen! Wiiieee! Nästan värt att fira! Äntligen har Dahlen fattat dealen. BRA!
Inte nog med detta så hade vi RC möte imorse. Jag fick paket och vi käkade tårta. Fick en grymt snygg ED HARDY halsduk och fina armband. Tack Donken! (tur att challe och J handlade, vette fan man skulle fått annars) Tack tack!

Sängen kom idag också. Har precis köpt nya kuddar! (4st) Mmmmm! Blir en snabbis till IKEA när Gurra kommer hem från jobbet. Köpa nya täcken och kanske sängkläder. Vi får se. Nä nu måste jag käka lunch och jobba vidare. Är ju månadsarbete imorgon, Tråkigt värre.  Glöm inte att kolla på matchen på Torsdag! Ottawa-Frölunda! Fett grymt kommer det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela