ackadacka

Fy fan vilken dag!

Publicerad 2008-10-02 16:23:42 i Allmänt

Åkte hem från jobbet 14.00 idag och det med gott samvete. Vart en riktig skitdag. Började med att 50% av utrustningen på restaurangen ar paj. Bengan kom och fixade. Tog typ 1 timma för han att fixa problemet. Samtidigt höll jag och lina på med att torka upp 100 liter utspilld olja från golvet, vilket är svinsvårt på vårt golv. Från kl 09.00 blev det skit mycket att göra. Kl 10 kommer miljö och hälsa och "hälsar" på. KUL! Inte! Dom gick runt i vita rockar och kollade ALLT! Och med tanke på hur morgonen var så kan ni ju tänka er hur det såg ut på restaurangen. Gick åt helvete så har man 1000 saker till att ta hand om på jobbet. AAARRGGHHH!!! Vid 13 tiden kom haga och hissgubben för att fixa. Så nu hänger det sladdar från avrenda takplatta i restaurangen. Får hoppas att det blir bra när det är klart.
Idag är det OTTAWA VS FRÖLUNDA som gäller kl 19.00 i scandinavium. Ska bli så himla kul! Ska ta en bärs med familjen innan.=) Nu blir det gos med baby innan matchen! Måste ju ladda!*L*
HAJ!

Dagens outfit:
Jeans från monki, svart ralph lauren piké och gräddvit stickad ralph lauren tröja. Jacka från northface och kawasaki skor.


Klocka:Rolex
Armband: Raglady

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela