ackadacka

Sämsta spelarna i Elitserien 07/08!

Publicerad 2008-03-08 20:43:45 i Allmänt

Här är listan som aftonbladet.se la upp idag. Lägg märke till plats nr 4. Moaahhahahahahaha! Det är ju fan det jag har sagt hela tiden om den dumme jäveln. Gött med seger idag. Köpte frälunda hockey magazine idag. Fick en jätte fin poster på snyggingen Fredrik pettersson. Ska hänga upp den på eddies kyl. HA HA!
GRYMT spelat av mina favoriter ELLER, FREDDE och ERIK. Ahnelöv och ESBJÖRS har inte fått förlängt, söynd för dom. Kicka Holmqvist aset också. Ge han en fet fallskärm och spotta på han.


LISTAN:
1. Hans Huczkowski, sportchef, Luleå.

Svår att inte placera överst på listan. Står som sportchef i klubben och nytillskotten i Luleå Hockey har rent ut sagt varit katastrofala. Pengar i sjön har fått en ny innebörd.

2. Christer Sundin, ordf, Brynäs.

Cirkus Brynäs rullar vidare. Någon borde för länge sedan ha satt ned foten och Christer Sundin som ordförande bör nog fundera över sitt och styrelsens arbete.

3. Ronald Petrovicky, f, Modo.

Hur kan mannen ha gjort 342 NHL-matcher? Han landade som ett supernamn i Ö-vik, men försvann lika snabbt. 18 matcher och bara två poäng säger allt.

4. Andreas Holmqvist, b, Frölunda.

En fantastisk fjolårssäsong och värvades till Frölunda för 190 000 kronor i månaden. Där har det blivit... Nästan ingenting. Har från och till varit bänkad.

5. Jesse Niinimäki, f, Luleå.

Borde kanske inte vara med på listan, eftersom han nästan hela säsongen tränat med Luleås juniorer. En av de sämsta värvningarna i elitserien - någonsin.

6. Joel Gistedt, mv, Frölunda.

Supertalang som förra säsongen spelade till sig en plats i Tre Kronor. I vinter har någonting hänt. Tio matcher och räddningsprocenten är blygsamma 85,65 %.

7. Jussi Tarvainen, f, Luleå.

Värvades för att ersätta lagkaptenen Mikael Renberg som poänggörare och ledare. Det gick väl sådär. Är numera sparkad och återfinns i den finska ligan.

8. Jonas Höglund, f, Färjestad.

Krutet verkar ha blivit blött för den forne målskytten. Spelade 36 matcher för sitt Färjestad och gjorde bara två mål. Gnällde på istiden och försvann till Schweiz.

9. Pär Arlbrandt, f, Södertälje.

Gjorde fantastiska 72 poäng med Rögle i allsvenskan i fjol. I SSK lyckades han inte alls. Bara två poäng på 26 matcher. Återfinns nu i österrikiska Klagenfurt.

10. Jere Myllyniemi, mv, Luleå.

Värvades till Luleå inför slutspurten i elitserien. Höll nollan mot Timrå i första matchen, men sedan dess har han kastat in puckar. Numera tredjemålvakt.

11. Lars-Erik Spets, f, Brynäs.

Var en supertalang när han kom till Brynäs, men norrmannen har inte utvecklats alls i klubben. Fick sparken och skrev på för tyska Duisburg.

12. Pär Bäckman, tränare, Frölunda.

Fick ett fantastisk material att jobba med, men lyckades aldrig få spelet att stämma. Till slut fick Frölunda nog och "Bäckis" fick gå från klubben.

13. Pär Djoos, tränare, Mora.

Började som andretränare, ersatte sparkade Magnus Arvedson som förstetränare och fick själv senare sparken. Det är en bedrift, tycker vi.

14. Magnus Arvedson, tränare, Mora.

Tuff tränare som lyckades reta upp de etablerade spelarna i klubben. Fick till slut truppen emot sig och Mora tvingades till slut sparka honom.

15. Markus Korhonen, mv, Brynäs.

Nej, det har inte stämt för den finske målvakten i Brynäs och numera är det en 18-åring som har tagit över som förstemålvakt i klubben.

16. Michael Holmqvist, f, Frölunda.

Kom direkt från NHL och rankades som ett av elitseriens bästa nyförvärv inför säsongen. Den uppfattningen är reviderad vid det här laget.

17. Roger&Roger, tränare, Luleå.

Allt kan inte skyllas på tränarparet, men Roger Rönnberg och Roger Kyrö har inte lyckats få till några som helst linjer i Luleås spel.

18. Mathias Månsson, f, Brynäs.

Fick förra säsongen spela med Nicklas Bäckström och gjorde succé. Blev till och med landslagsman. Utan "Bäckis" är Månsson en hockeyarbetare, inte mer.

19. Steven Kariya, f, Frölunda.

Vi väntar fortfarande på att det ska lossna för kanadensaren. Stor skyttekung i Finland, men är långt i från det i elitserien. Skadad för tillfället.

20. Mathias Johansson, f, Färjestad.

Okej, Mathias jobbar som alltid i det tysta, men tio poäng på 44 matcher är till och med lite för att vara honom. Har en mycket större kapacitet.

21. Tommy Sjödin, Brynäs.

Har som lagkapten stora krav på sig, men "Sjödda" har inte stått att känna igen den här säsongen. Hela 90 utvisningsminuter tyder också på att någonting är fel.

22. Kim Staal, f, Linköping.

Många trodde nog att han skulle få utrymme för sina offensiva kvalitéer när han kom till Linköping, men Staal har sett seg och trött ut hela säsongen.

23. Jan Simons, klubbdirektör, Mora.

Har sparkat två tränare den här säsongen och det är åtminstone en för mycket. Borde ha studerat sina val lite bättre innan kontraktsskrivning.

24. Fredrik Emwall, Linköping.

Vad har hänt med honom? Den tidigare landslagsmannen har bara varit en skugga av sig själv den här säsongen. Har stor kapacitet.

25. Mattias Modig, mv, Luleå.

Slog igenom förra säsongen och slutade tvåa i målvaktsligan. I dag är det ingen som pratar om Modig och det är fullt förståeligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela