ackadacka

Färjestad -Gnälliga kaffetanter!

Publicerad 2008-03-12 11:06:22 i Allmänt

Gött med seger igår i borgen. Det va ett jävla tryck. 2 mål på 35 sekunder, utklassning. Ha ha! Michael, du har mig på din sida. Det du gjorde va fan helt rätt, lite lågt men helt rätt. Färjestad spelarna var som iglar på stackars Niklas igår. Och dom kunde inte ens tacka för matchen. Sopor. Riktiga idrottsmän lägger det slagsmålen bakom sig och tackar åtminstone för matchen. Fabbe gjorde grymt ifrån sig som vanligt och lyckades peta in ett mål också. Gött för han! Och Fabbe har skrivit på för 2 år till. Bra som Fan! Det kommer bli en tuff match i kaffeburken på torsdag. Själv ska min sitta på Olearys och titta på matchen med en jävla massa bärs.

Gött att Skellefteå sänkte HV71 också. Moahaha!

Summan av kardemumman är: Färjestad är enna jävla tjöt och gnäll kaffekäringar!

På söndag startar F1 säsongen i Australien, fan va gött. Äntligen! Heja Räikkönen! Nu har man äntligen något att göra på lördagar och söndagar. Mmmmm! Längtar redan!

Får snart gå ner på halvtid på jobbet, F1, Elitserien och Hockey Allsevnskan. Och snart börjar fotbollen också. Herre gud. Kommer ju inte kunna jobba alls ju.=)

Tack och hej leverpastej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela