ackadacka

Skit snack och Älg safari!

Publicerad 2008-06-01 21:46:42 i Allmänt

Har haft en as skön dag i slottskogen med leila, eddie, jannika och daniel. Solat tjötat och haft det allmänt bra. Jag och eddie gick slottakogen runt och kollade på djuren. Och äntligen fick vi se skogens konung aka ÄLGEN! Eddie stog som en 5åring och tog typ 30 kort på älgmamman och älg barnen. Så söta bebisar. Gött att eddie fick se älg fanskapet, nu kanske man slipper höra ordet älg 1000000000000000 ggr om dan.
Efter vårt 5 timmars besök i slottskogen gick vi till TEXAS LONGHORN. Bästa köttstället ever. Massa god mat och några bira blev det. Ät deras revben. Mmmmm!
Jag tycker dock synd om dom som hamnar jämte oss när vi är ute och äter ( det vill säga typ 3 ggr i veckan). Det ända vi snackar om är bajs bajs bajs och typ något äckligt vi set öpå nätet. Dom andra gästerna kan ju inte tro at man är klok. Vilket är sant.Ingen som har sagt till oss heller men ändå. Vuxna människor är vi ju faktiskt. *NOT*
Daniel stoppade ner eddies telefon innanför sina kalsonger. Det var hämnd för att eddie ollade Daniels bankomatkort. Och det var hämd för att......
Ja ni fattar, det finns inget slut!

Natti natti!
image18
Älgen och en av bebis älgarna till vänster

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela