ackadacka

"#¤%&/()

Publicerad 2009-05-29 22:14:32 i Allmänt

!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(!"#¤%&/()=!"#¤%&/()="#¤%&/()=!"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=?"#¤%&/()=#¤%&/()"#¤%&/("#¤%&/(.. Nä jag går och lägger mig.. Pissdag!

Morgonkaffe..

Publicerad 2009-05-29 10:39:22 i Allmänt

Vad skulle jag göra utan mitt morgonkaffe? Har huvudvärk, är grinig och trött när jag vaknar men så fort jag får en eller två koppar kaffe i mig så mår jag som en kung.=) Konstigt, har kommit nu det senaste!! Kaffet får gärna vara lite extra starkt också. Zoegas forza är goa grejjer.
Idag ska jag möta upp min kärlek på centralen vid halv två tiden. Han kommer hem från skövde. Var ett tag sen jag stod på cenralen och väntade. Gjorde ju alltid det i början av vårt förhållande. Kl 18 varje dag stog jag där och väntade med en latte i handen.=)
Vi ska ta en snabb fika sen ska jag jobba 15-21. Hade hellre åkt med min älskling hem och myst. Men jag var ju faktiskt ledig igår. Nu måste jag duscha och fixa här hemma!

Hej då!

Klart man ska rösta..

Publicerad 2009-05-28 13:48:26 i Allmänt

Jag, Maria och Karin snackade lite om valet den 7 juni. Maria sa att hon inte hade tänkt att rösta från början men att hon hade ångrat sig. BRA! Karin berättade att det var fler som röstade på Eurovision än som kommer att rösta i Europaparlament-valet. Vi kom fram till att om man hade kunnat sms och telefon-rösta till Europaparlament valet så hade nog fler röstat. Är det en kommande idé kanske? Hahaha!!
Folk är för lata med andra ord. Jag har ingen aning om vad jag ska rösta på än och jag tänker inte skriva det här när jag har bestämt mig men jag tänker rösta. Jag röstar även för kommande nya sätt att rösta. Tex via telefon, sms och internet.
Man måste ju dra sitt strå till stacken.

Planera..

Publicerad 2009-05-28 13:35:21 i Allmänt

Maria och Karin har precis vart här. Gött med lite tjejsnack. Var ett tag sen. Karin smakade på mina delikata pannkakor och vi smällde i oss ett paket ballerina. =) Man får ju passa på när ma har besök. Hehehe!! Karin är ledig hela sommaren och maria är ledig typ halva sommaren. Vi ska UMGÅS!! Hoppas det blir fint väder bara. Maria bor ju nära havet så vi kan ligga och steka tillsammans. Karins lilla söte vovve kommer nästa helg. Wiiieee!! Har sett kort på den och den är sååå söt. En liten bebis. Vincent eller Billy ska den heta. Jag röstade för Billy. Vincent är ju redan paxat av Linda och Matthias. Jag och Maria planerade en dag till danmark. Täcker fint väder, MÄNGDER av kalla öl och rosévin och massa glada brudar. Låter som en bra idé tyckte vi. Nu ska vi bara sätta planen i verk också. Om ingen vill åka med så drar vi själva. Hahaha! Tänk er jag och Maria i Danmark själva. Hur ska det sluta? Någon måste helt enkelt följa med.

Ikväll blir det fika med ännu mer tjejkompisar. Wiiiee!! Skulle vilja gå på Balders hages VIP kväll. Men jag skiter nog i det. Vill ju inte gå dit själv! Får se om någon hör av sig och vill följa med. Hade tänkt att min lilla mamma ville haka på men hon är sjuk, stackarn! Krya på dig ♥mammsen♥!

I had pancakes for breakfast..

Publicerad 2009-05-28 10:33:03 i Allmänt




Recept:
2½ dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
1 msk socker
2½ dl mjölk
2 msk smält smör
1 ägg

Blanda alla torra ingredienser, vispa ner mjölk, smör och ägg. Stek på 3:an på spisen.

Servera med sylt, färska frukter och lönnsirap!

Funderar...

Publicerad 2009-05-27 23:44:04 i Allmänt

Jag funderar på att köpa en kånken väska. Verkar praktisk att ha till sommaren. Vilken färg ska man välja då?

En snygg rosa eller..

en tradionell svart eller..

en marinblå?

Tjejigt värre..

Publicerad 2009-05-27 22:02:34 i Allmänt

Idag innan jobbet så målade jag mina naglar ROSA. Nu snackar vi rosa rosa. I like it. Som alla vet så biter jag ju på mina naglar. Tänkte försöka sluta med detta, så nu ska jag ha målade naglar hela tiden. Shit, tufft är det. Vet inte om jag frå ha målade naglar på jobbet, får se om chefen säger något. Hehehe!!

Ikväll blir det fotboll på tv´n och slappa framför datan. Finns det något tråkigare än fotboll? Lite spännande kanske det är idag för att det är final. Men ändå. BORING!! Tur att man har datan. Längtar tills hockeyn börjar.=)

Dom 3 blogg kategorierna:

Publicerad 2009-05-26 23:55:20 i Allmänt

Det finns 3 kategorier av bloggare.
1. Modebloggare:
Tjejer som bloggar om vad som är inne och ute. Smala lättsminkade blondiner som posar glatt i moderiktigiga kläder. På dessa bloggar kan du läsa om vad du ska köpa och var du ska köpa det. Oftast tips om sidor på internet där man kan köpa sky höga klackar och dyra märkesväskor. Dagens outfit är ett MÅSTE varje dag och dagens inköp. Allt från kläder till bodylotion och tandkräm. Massa bilder på vad som är rätt.
Ex: http://kanal5.se/web/stylebykling , http://blogg.aftonbladet.se/22226 , http://annamirjamaria.blogg.se/ ,

2. Fjortisbloggar:
Det största kännetecknet är ROSA. Barbie är deras idol och dom gör allt för att se ut som barbi. Sönderblonderade tjejer med brun-utan-sol eller söndersolad hy. Hårt sminkade och vit kajal och vit ögonskugga innerst vid ögat. Bloggar om deras meningslösa dagar, oftast är dom mellan 16-18.  Fjortisbloggarna skryter med idolbilder från sina läsare som ofta är målade i paint. (asg)
Ex: http://paulinadanielsson.blogg.se/ , http://kisses.se/ , http://foki.blogg.se/ ,

3. Mammabloggar:
15 år och gravid, 17 år och trebarns mamma, 15 år och gravid med tvillingar, ung mamma. Sorgligt. Barnen hängs ut innan dom ens föds och alla historier är dom samma bakom personerna. Det känns som en tävling om vem som kan vara yngst, gravid och ha en blogg. Mammabloggarna skriver om deras vardag hemma och svarar på frågor om varför man ska behålla sitt barn och inte göra abort och om hur killen och hon träffades.
Ex: http://ellamarie.blogg.se/ , http://jyees89.blogg.se/  http://mammabecca.se/

Om någon av ovanstående skulle googla sitt namn och läsa detta så ta inte illa upp.

Striden!

Publicerad 2009-05-26 23:03:30 i Allmänt

Jag och Gurra brukar lägga oss vid 22 tiden. Nu tycker säkert ni som läser att det låter tidigt men det beror på delvis att man ofta är jätte trött. Väl i sängen så brukar vi prata lite om gamla minnen och så. Vet inte varför men vi pratar alltid om saker som hänt för några månader. Väl efter det och man är så trött så att man har ont i hela kroppen så skall Gurra lägga sig bekvämt. (!!!!!!) Jag vill ligga på mage med mitt som en kokong runt mig. Ingen kall luft får komma in under och jag måste ha en kudde under ena armen. Då börjar det. När man ligger som skönast. STRIDEN!! Gurra lägger sitt ben på mig - Pallar inte tyngden! Gurra lägger sina ISKALLA fötter mot mig - Blir tokig och skriker. Gurra trycker ut mig - Resulterar i att jag trillar ner eller ligger på kanten och vinglar, kom igen sängen är 180cm bred! Ja, såhär fortsätter det i 30-40 min så när klockan är elva så kanske man kan få somna ifred. Såhär är det VARJE dag!



Just nu sitter jag vid datan för jag kan verkligen inte somna. Vi har haft våran strid i sängen men jag ligger bara vaken och glor i taket. Knäppt! Somnade dock i 30 min på soffan förut. Tror det har med saken att göra. Idag cyklade jag till jobbet. 7min in till stan tog det. Wiiiee!! Jag erkänner att jag tog i lite för att kolla hur kort tid det skulle ta så man kanske ska räkna med 12 annars ungefär. Klockan var ju bara 05.40 så det var ju inte mycket trafik precis.
Imorgon blir det storhandling på ica och slappa hela dagen. Ska jobba 15-21 så hela dagen skall spenderas hemma framför datan.=) På kvällen blir det champions league final. Spännande! Bryr mig inte ett skvatt om vilka som vinner men det kan ju vara kul att kolla på, så folköl it is.

Nä nu ska jag försöka sova!

God natt!

090524

Publicerad 2009-05-24 11:48:03 i Allmänt

Jag har ont i min rumpa. Cyklade kallebäck-stan-lunden igår. Phu! Min rumpa är ju inte van vid detta. Jag, Gurra och Ludde drack öl och spelade biljard på Dingo igår. Mycket trevligt. Känner mig lite sliten idag ändå. Förstår inte varför. Man börjar väl bli gammal antar jag. Idag gick jag upp vid nio tiden. Gjorde pannkakor men dom blev inte alls lika goda som när Gurra gör dom. Men dom fick duga. Tvätten är vikt, sängen är bäddad, golvet är dammsugit och plantorna är omplanterade. What to do now? Lyssnar på bandit och surfar runt på nätet. Det ser ut att blåsa lite för mycket för att ta ut cykeln. Så tråkigt att cykla själv!


Gårdagens citat:

Publicerad 2009-05-24 10:11:15 i Allmänt

(Jag) - Ludde vill du ha en tomatplanta? Snälla!
(Ludde) -Va? Vadå?
(Jag) -Du kan få en tomatplanta av mig, jag har så många!
(Ludde) -Ehh.. vad ska jag med den till? Vill jag ha tomater så köper jag tomater!

Hahaha!! You just have to love him!=)

I want to ride my bicycle

Publicerad 2009-05-23 16:56:28 i Allmänt

Jag åkte till biltema förut och köpte mig en cykel. Mamma och Lasse fick komma och hämta och cykeln på backaplan. Gurra skruvade ihop den här hemma. Sparade 250:- på att köpa den omonterad. För dom pengarna köpte jag ett lås, en hjälm. belysning och en cykelkorg. Jag ser så himla töntig ut i hjälm. Shit! 10.0 på nördskalan. Men det är värt det om man skulle råka ut för en olycka. Jag ska försäkra cykeln också. Lika bra i den här stan. Det finns ju en och annan som inte kan slija på mitt och ditt. Vi gick ner till statiol förut för att pumpa däcken. Köpte oss varsin hamburgare för 12(!?) kr. Sjukt billigt och den var faktiskt jättegod.
Ikväll blir det hem till svärföräldrarna och äta middag. Mmm! Ska bli kul att träffa Linda och se om hennes mage har vuxit.=) Och självklart så ska jag cykla dit. Ja jag vet att jag kommer ha träningsvärk imorgon. Vad fan har jag gett mig in på?

Ordning & Reda

Publicerad 2009-05-23 09:37:28 i Allmänt

Gick upp 08.00 imorse. Gurra skulle upp tidigt för att spela golf så jag gick också upp då. Planterade om tomatplantorna, måste köpa mer jord och ska snart ner till tvättstugan. Efter tvättstugan ska jag ta en sväng till ungdomshjälpen. Är ju LEDIG idag. Alla räkningar är betalda och klara! Jag är så duktig så. Klappar mig själv på axeln.

Fan vad jag fllippa igår. Jag jobbade 9-18 och vid sex så hade personen som skulle stänga med Helena inte kommit. Inte hela världen egentligen men helena får inte stå själv i butiken då hon arbetsprovjobbar för att hon har vart sjukskriven. Jag sitter och räknar min kassa, då bankar helena på dörren (va fan tänkte jag, då man aldrig brukar banka på dören utan gå in genom dörren eller ringa på klockan). Så jag går ut då springer helena ut i nordstan och skriker:"En snattare". Hahaha!! Hon är så jävla skön! Jag ställermig i kassan och vakterna kommer, dom fick tag på killen men kunde inte gripa honom då han inte hade något på sig. Det enda vakterna kan göra är att porta han från nordstan i 24h. Tjejen som skulle börja kl sex hade "glömt" av att hon skulle jibba. Hur fan kan man glömma att man ska jobba? HALLÅ!!?? Jag blir så trött. Jag skulle kunnat stanna över egntligen  men förra fredagen var det samma sak. Då fick jag stanna till 19.30. INTE så kul en fredag. Jag sa bara tack och hej ochså gick jag. Bråkade lite med en kund innan också. Hahaha! Hon ville hämta ut pengar via western union. Jag förklarade på mcyket tydlig engelska att vi inte har den tjänsten efter kl 17 och att om hon ska komma in imorgon så kan et dröja då detta inte prioriteras av oss. Det står även samma sak vid western union stället men hon vägrade lyssna. Jag drog! Pucko! '

Nu måste jag tvätta och ta på mig något anständigt!

Ciao!

Bitter-fitta!

Publicerad 2009-05-21 10:14:49 i Allmänt

Idag är jag bitter. Jag har huvudvärk och är trött. Innan jag jobbar ska jag sprätta lite pengar. Det är jag värd!

Gullunge #2

Publicerad 2009-05-20 21:57:36 i Allmänt

Idag va jag och fikade med emelie och hennes lilla Sebbe. Världens gulligaste unge. Så himla söt. Håret växer uppåt. Hur underbart är inte det? Kolla här:

090520

Publicerad 2009-05-20 09:45:41 i Allmänt

Jag tycker det är skönt att det regnar ute. Ökar mysfaktorn här hemm.=) Är lite stressad nu faktiskt, ska möta emelie och hennes lille pojk kl 11 i stan. Innan dess måste jag fixa här hemma. Gurra hade middag med sina jobbakompisar igår så det behövs doskas och plcokas iordning. Måste duscha och lämna 2 tomatplantor till Jannika också. Phu! Tur att jag inte börjar jobba föräns kl 15 Och imorgon är det dubbelt betalt. Jsg jobbar 5 timmar (= 10H) .

Nä nu måste jag ta tag i mig själv och lägenheten!

Börjar man bli gammal?

Publicerad 2009-05-18 12:39:54 i Allmänt

Idag kopplade vi in diskmaskinen. Är det ett tecken på att man börjar bli gammal när man blir glad över en diskmaskin? Eller en ny dammsugare? Hahaha!! Jag vet faktiskt inte. Men det är ju inga bra tecken. =)
Idag är en sån där latdag igen. Är ledig och har inte planerat något speciellt. Funderar på att plantera om mina tomatplantor. (ännu ett tecken på att man börjar bli gammal.. eller?) Jannika ska få några stycken. Har 20 plantor. Känns inte som att det får plats på våran lilla balkong, tyvärr!

Btw, har sparat grymt mycket pengar denna månaden och det har gått jävligt bra så semestern är räddad. Skatteåterbäringen kommer ju på semestern också. Nu ska jag kolla på resor och dricka kaffe. Mmmm!! Jag njuter av ledigheten! Inga måsten alls!

Lazy sunday..

Publicerad 2009-05-17 20:17:41 i Allmänt

Idag har jag jobbat. Dagen gick fort och det var tur det. SPRANG från jobbet, ville bara hem och lägga mig och päsa på soffan. Gurra kom hem efter en dag på golfbanan och han hade med sig den efterlängtade diskmaskinen. Yeeey! Men munstycket passade inte så testdiskningen får vänta tills imorgon. Ikväll ska vi kolla på hockey hemma hos Ludde. Ska köpa något flötigt att smälla i mig också.

Eurovision Song Contest 2009

Publicerad 2009-05-16 21:34:57 i Allmänt

Nu ligger jag och Gurra och kollar på ESC. Hyffsat intresant faktiskt. Roligt att kommentatorerna har statistik och vet allt om alla bidrag ex att Portugal inte har hamnat på top 10 sen 1996. Tack nu vet jag! =)
Idag har jag jobbat 13-20, mamma och lasse var här förut och vi var nere på ungdomshjälpen en snabbis. Imorgon blir det jobba igen. En go söndagsmiddag kanske man ska unna sig?

Nä nu måste jag kolla på bidrag nr 7. hahaha!!=)

Ledig dag!

Publicerad 2009-05-15 15:30:24 i Allmänt

Idag är jag ledig och har inte gjort något speciellt.
Vårdcentralen ringde och sa att jag hade bakterier i min urin. Dvs urinvägsinfektion. Så jag har hämtat ut antibiotika.=) Rettså irriterande faktiskt, då jag hade tänkt köpa en dunk Rosévin för mina sista kronor så att jag kan festa till det lite här hemma i helgen. Det blev en flaska istället. Ska snart hälla upp en rosé-fanta drink. Har inte testat detta ännu, har hört från flera att det ska vara sååå gott. Upp till bevis! Gurra ska laga köttfärslimpa idag. Mmmm!!! Vi hittade en resa till New York idag för 2500:-. Så jävla billigt. Vi överväger att boka fast vill ändå vänta tills semestern och kolla om charter resorna blir billigare. Det är fan dagens i-lands problem.

Nä nu måste jag sluta skriva för jag är törstig!! =)

Alla känner alla.. eller?

Publicerad 2009-05-14 09:01:30 i Allmänt

Göteborg är inte så stort som man kan tro. Vart man än går så kanner någon igen en eller så har man en gemensam kompis. Sjukt! Sen jag har börjat på Pressbyrån så kommer det nästan in en persin varje dag som frågar om jag har jobbat på Donken. Allt från kickers brudar till äldre. Och jag känner inte igen någon. Läskigt faktiskt! Man tycker ju att man borde känna igen någon men icke.

ALLA KÄNNER APAN MEN APAN KÄNNER INGEN!

Kaffeholic..

Publicerad 2009-05-13 09:41:13 i Allmänt

Jag älskar kaffe. Kan dricka 5-6 koppar om dage. MINST!! Igår var Madde, Malin och Linas mamma Linda här. Det blev en jävla massa kaffe. Min rygg är helt fuckad. Gör så jävla ont. Har inga pengar kvar så någon massage kan man ju glömma.
Idag ska jag jobba 15-20,45. Gött som fan. Innan jobbet ska jag diska och fixa ordning här hemma. Älskar våran nya dammsugare. Är så himla enkelt att dammsuga med den.

Jo just det: Grattis Linda och Matthias som snart är riktiga Svensson. I like it!

Måste ju även säga Grattis till Prinsen som fyller 30 idag!


Hej då!

Vårdcentralen..

Publicerad 2009-05-11 16:14:42 i Allmänt

Fick ju tid idag på vårdcentralen som sagt. Gick dit och anmälde mig i kassan. Lämade in urinet och satte mig och väntade. Jag måste vart den yngsta av alla där. BARA oldies. Den ena äldre än den andra. Fick dock hjälp av ett par äldre damer när jag tog fel nummerlapp. Dom var så trevliga så. Mot mig iallafall. Sen började dom snacka skit om folk som gick förbi. Hahaha!! Då kände jag lite att jag valde rätt damer att snacka med. Riktiga lirare. Efter att ha lämna urin och blodprov och läkaren (Sara Habibi, coolt efternamn) klämt på mig så kom hon fram till att det inte var något fel på mig. Antagligen har jag haft början till urinvägsinfektion som jag har kissat ut och världens mensvärk.  Drabbades lite av panik. Va fan!!! Tänkte på alla löpsedlar där det står att folk blir hemskickade från läkaren och sen kommer dom hem och så dör dom. =)

Jobbigt att man förlorat en hel arbetsdag men tur att jag jobbade mycket förra veckan och veckan innan det. Om 20 dagar har jag semester. Den du!!

Nu ska jag laga middag och vika tvättt, duktig som jag är.

Btw, vi köpte en ny dammsugare igår(ingen rosa utan en guldig). Så jag ska nog dammsuga lite också:

Fuck a-kassan!!

Publicerad 2009-05-11 13:40:53 i Allmänt

Ahhhh!!! Mitt i mina PMS attacker här hemma så får jag för mig att fixa med min a-kassa. Dvs byta förbund från hrf till handels. Det är fan enklare att lägga ett 10.000 bitars pussel. Ringde till HRF dom sa ring till Handels. Ringde Handels och deras personal är utbildning i 4(!!!!) dagar. Va fan!!! Måste ansöka om uträde i HRF samt inträde i Handels. What? Måste dom vara så kompliserade? Hur svårt kan det vara? Och det finns inga blanketter på internet, utan dom måste beställas via telefon. Ja just det, telefontiden är mellan 9-11. Vem fan är ledig då??

Äntligen måndag?

Publicerad 2009-05-11 10:33:27 i Allmänt

Fy fan för idag. Vaknade tidigt och ringde vårdcentralen. Fick en tid 14.45. Tack för den! Jag måste kissa i en burk innan också. Tur att man har så många urinburkar hemma att kissa i. Övervägde i att kissa i en fryspåsen först men jag får offra en plastburk. Kul att ta emot den på labbet liksom, hahahaha. Kan se deras miner framför mig. Ska jobba 13-20.45 så det passar ju bra att få en tid vid tre, eller inte. Fick ringa jobbet och prioritera min hälsa. Hatar när man ringer samma dag och inte kan jobba, fast å andra sidan så har jag ställt upp utav bara fan. Så det så. Om ingen vill jobba min tid så  måste jag iallafall jobba 16-20.45. Det kan jag leva med. Jag hoppas min mensvärk försvinner. Gör så JÄVLA ont. Varför ska vi kvinnor straffas genom detta? Ja jag ser det som ett straff, vad skulle det annars vara? Nu är jag arg och bitter.  

Fotboll är egentligen inget för mig men..

Publicerad 2009-05-08 07:43:49 i Allmänt

Igår var jag och kollade på IFK-Gävle. IFK vann med 3-0. Det var svårt att vara fokuserad på matchen för det så var så jävla kallt. 7000 var det på nya gamla ullevi. Grym arena måste jag säga. Gillar inte fotboll jätemycket men det hjälper lite mot hockey abstinensen faktiskt. Så mer fotboll kommer det bli. Biljetterna är lite för dyra tycker jag, men min bästa chef berättade att han hade frikort till alla matcher utan derbymatcherna. Man tackar!

Idag ska jag jobba 9-18. Har gjort grymt god mat till jobbet idag. Längtar. Nu ska jag bädda sängen och sen gå ner till ica och köpa en banan och en macka till frulle.

So long fuckers!

Mysigt med regn!

Publicerad 2009-05-06 10:54:20 i Allmänt

Vaknade vid 10 tiden idag och låg i sängen lite extra. Börjar ju inte förän klockan 3 idag. Nu sitter jag i soffan och dricker varm choklad och myser. Jag tycker det är gött att det regnar. =)
Igår var jag med chridtoffer, sofe och jonas på Haltas och drack några öl. Lite kallt var det för att sitta ute egentligen men vi pinade i oss 2 öl var. Min förkylning är skit jobbig. Snorar och hostar hela tiden. Ska ha på mig långkalsonger tills förkylningen släpper.

Nu blir det frulle och städning här hemma!

Grillning i slottskogen:

Publicerad 2009-05-04 20:50:11 i Allmänt

Idag var det grillning med Gurras U9-lag i slottskogen. Pojkarna spelade brännboll medans föräldrarna satt och frös och försökte få fyr på sina engångsgrillar. Mycket trevligt var det, dock lite kallt.









Mysdag!

Publicerad 2009-05-03 21:19:36 i Allmänt

Idag har jag jobbat. Kom hem vid halv fura tiden och då stog Gurra och gjorde tacos. Mmmm! Hockey och tacos blev det och efter det så bakade vi massa gott (drömmar, kokostoppar och negerbollar). Så himla skönt att ha en dag/kväll tillsammans och bara flamsa och mysa. Nu väntar 5 dagars jobb sen.. LEEEEDIG!!! Äntligen! Imorgon börjar jag 6 (!). I veckan ska jag hem till minkära sofie och kolla på hennes lägenhet.

Nu blir det hockey och sen läggdags!

Upptagen!

Publicerad 2009-05-02 10:49:00 i Allmänt

Jag har haft jätte mycket att göra dom här dagarna så jag har inte hunnit blogga. Eller ja, jag har faktiskt inte tänkt på det heller.=) På valborg jobbade jag 6-15, sen grillade vi hemma på gården med nära och kära. Efter några öl och god mat så joabbde jag 22-03 på Donken. Svettigt men rologt som fan. Stog och körde 40 hela tiden. Det var inte igår man gjorde det.
Jag jobbar som fan nu och orkar bara sova, jobba och umgås med Gurra. Imorgon ska jag jobba tidigt. 8.40-15. Efter det kanske det blir glass på Liseberg. Ben&jerrys har öppnat där. Jag och Gurra ÄLSKAR B&J glass så varsitt lisebergskort känns som ett måste. =)

Nä nu måste jag plocka fram fruksosten. Frukost i solen på balkongen. Mmmm!!!

Hejrå!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela