ackadacka

Jobba jobba!!

Publicerad 2009-03-31 07:59:20 i Allmänt

Nästa vecka blir det dubbelt jobb. Phu! Donken + Pressbyrån. Måste göra massa kurser på nätet innan och skriva ut listor så att jag lär min rutiner innan jag börjar. Ska göra detta idag. Slutar ju jätte tidigt!=)
Längtar efter min semester som börjar den 6/6. Min riktiga första semester på 6 år. Ska bli så jävla skönt!!! NY eller charter? Vad ska man välja? En resa ska det bli iallafall.
Nu måste jag springa till jobbet. Har massa att göra!


Ciao!

Superdag!

Publicerad 2009-03-29 20:13:00 i Allmänt

Vaknade 06.30 imorse. Klockan 07.15 kom brudarna och vi åkte ner till GeKås. Kaffe, ostmackor och saft i bilen var ett måste. Riktigt mysigt. 40 min tidiga var vi men tur var väl det. Tanterna stog och trängdes vid ingången. När vi gick in 09.00 va kön oändligt lång. Tur att vi kom dit i tid. Efter 5 timmar såg vi ljuset. Hahaha! Med vagnarna fulla av tvättmedel, schampoo och krafs sprang vi till BK och käkade. Hade någon stått i vägen.. ja behöver jag berätta. 5 hungriga shopaholics hade gått loss.=) 2500:- fattigare och massa affärer kvar utanför gjorde att vi slängde i oss maten och sprang vidare. Sko-Bo och Martinshop stod på schemat. Sko-Bo hade massa snygga skor men martinshop var en riktig besvikelse. Inga leksaker denna gången. Bättre att beställa från nätet kom vi fram till. När jag kom hem med alla kassarna var det uppackning och seomnade jag i 2½ timma. Ahhhh! Det behövdes. Ikväll blir det film och mys. Väntar på att Gurra ska komma hem från säsongens sista träning. *sorgligt*

Gött är det..

Publicerad 2009-03-28 15:16:12 i Allmänt

Ledig idag. Har vart i stan och fikat och kollat lite i affärer. Nu sitter jag och väntar på att mamma och lasse ska komma. Hockeyn börjar 16.00 på kanal 5. Wiiiee! Blir nachos och bärs till hockey. Efter hockeyn ska jag och Gurra på middag med gurras polare och deras flickvänner. Parmiddag it is!=) Inte för mycket alkohol får det bli. Kl 07.00 imorgon ska jag, lina, madde och jessica till ULLARED!! Woho!! Shoppa loss som galningar ska vi.=)

Denna låten tillägnar jag min älskling:
 

Schhtekig after work!

Publicerad 2009-03-27 22:21:21 i Allmänt

Stressade som en tok från jobbet idag. (gick 17.30) Åkte hem, duschade och svepte en öl och gjorde iordning mig på 2 min. Sen mötte jag upp Gurra och hans polare på Peacok (vet inte hur det stavas). Mycket trevlig kväll fylld med drickar och öl. Ska bli så jävla gött att sova nu. Jag har ledig helg också. Så jävla gött.

Nu ska jag mysa med min babY!


BTW: Lipade nästan igår när jag berättade för gurra via telefon att Frölunda förlorade!

Hahaha!

Publicerad 2009-03-26 07:42:26 i Allmänt

Nu har jag skrivit på mina nya anställningsbevis och ska lämna in dom idag.  Sjukt kul att jag ska jobba kvar i Nordstan. Vägg i vägg med donken. Hahaha! Bara bra. Gratis mat och nära till Challe och Lina. Kan det bli bättre? Jag ska börja redan nästa vecka. *nervös* Det var längesen man var rookie liksom. Men det kommer gå så bra. Ska fortfarande vara anställd på Götgatan så att jag kan jobba under konserter och lite extra om jag vill.=)
Idag ska jag ha möte med min efterträdare från kl 13-16. Vi ska gå igenom all personal, rutiner och restaurangen. Ska bli att Sara ska jobba med mig i 10 dagar framöver.
Nu har jag precis klickat hem en grym födelsedagspresent till min älskling som fyller om typ 2 veckor.=)

Nu måste jag rusa till jobbet!

Frölunda föll tungt!

Publicerad 2009-03-26 07:20:40 i Allmänt

FAN!! Finalen hade nästan vart klar om Fröunda inte hade spelat så pissigt igår. Fy fan! Match idag igen. Idag måste dom vinna. Kommer vara så nervös på matchen ikväll.

Våffeldagen!

Publicerad 2009-03-25 08:45:36 i Allmänt

Idag är det våffeldagen. Jag kommer dock inte kunna äta våfflor för direkt efter jobbet blir det HOCKEY!!! =)


En våffla är en sorts bakverk. Ordet anses komma från tyskans wabe, honungskaka, men sattes antagligen av förfäder i samband med Vår Fru (Jungfru Maria). Våfflor är än idag i en stor del av Sveriges hushåll en vanlig rätt på Våffeldagen, d.v.s. Jungfru Marie bebådelsedag.

Våfflor görs av en smet som i grunden består av mjöl, vatten och/eller mjölk och/eller grädde samt smör. Många varianter finns. Det finns även recept som inkluderer t ex ägg eller jäst. Smeten gräddas i särskilda våffeljärn. Dessa, numera vanligen elektriska, apparater är tvådelade på ett sådant sätt att våfflan gräddas på båda sidorna samtidigt. Formen på våfflan är fyrkantig eller rund, större våffeljärn producerar ibland fem sammanhängande hjärtformiga våfflor, som är lätta att lösgöra från varandra.

Våfflor bör vara lätta och frasiga, det är i mångt och mycket frasigheten som skiljer en våffla från en pannkaka. Med sylt, bär och/eller vispad grädde är våfflor en omtyckt maträtt.

Ibland serveras våfflor i speciella våffelstugor, speciellt i fjällen.

Våffla kan även beteckna det konformade rån som används som glasstrut. För tillverkning av rån används rånjärn.

Våfflor är ingen nymodig mattradition, utan är kända i Sverige sedan 1600-talet. Det är egentligen ett slarvigt uttal av helgdagen "Vårfrudagen" som har skapat våffeldagen.


Har man 4000:- över så kan man laga våfflor i detta snygga våffeljärn från Kictchen Aid

Nu gäller det!

Publicerad 2009-03-24 19:24:53 i Allmänt

Nu sitter jag hemma och äter mandelbiskvier. Mmmmm! Är sjukt sugen på godis så jag tog det som fanns. Har haft möte idag med cheiferna. Gick jättebra. Men nu känns det som att jag gör fel val. Ahhhh! Skit samma, jag kör på magkänsla. Man måste fan våga testa nya saker. Pressbyrån it is.

Underbar dag var det igår. Jag och Johanna bestämde oss för att åka till Jönköping och kolla på Frölunda-HV71matchen. Svindyra biljetter fick vi tag på och tog med oss alla Dunérs barnen. Stackars David fick köra. Kinnarps arena var grym. Frölund vann med 3-1. Så jävla gött. Freddan gjorde 2 mål. Freddan är kung. Här kommer lite bilder från vår utflykt:


DG och Peter i bilen. Så söta!
 ( Jag var tvungen att lägga upp detta kortet för DG har aldrig vart med i min blogg)


Johanna


Värmning


Gänget samlat vid värmningen


HV klacken


Utsikten över planen från våra platser


Canal Plus sände från arenan

Tigermålning på Mc Donalds!

Publicerad 2009-03-22 12:10:12 i Allmänt

Idag har jag haft jour och glassat runt bland alla underbart fina restauranger. Ballonger och tigermålning har vart dagens tema. Kolla här vilka fina restauranger vi har och vilka fina tigrar vi har målat:



Allvarligt! -Va fan är dealen?

Publicerad 2009-03-20 20:42:54 i Allmänt

Gick från Postgatan till Götgatan idag. ÖVERALLT var det ungdomar. Poliser cirkulerade till och med i Nordstan för att hålla koll på alla. Helt sjukt. Säkert över 700 ungodomar som bara står och hänger på eftermiddagarna. Och alla ser ut så här:



Partille Johnnys som vi kallar dom. Snoddar längst ner på byxorna (hela vägen till låret om man är skillad), Bandana och håret rakt upp baktill och luggen neråt. Tjejerna är fan värre. Sminkar och blonderat sönder sig. 2000-talets fjortisar. Fula som stryk är dom. Hahahha!=)


Påskris!

Publicerad 2009-03-20 20:22:17 i Allmänt

Idag köpte jag björkris och fjädrar. Reslutatet:

Fjädrarna är lila, röda och svarta=)

Fredag!

Publicerad 2009-03-20 07:50:14 i Allmänt

Sol idag igen. Shit vad är det här? Undra hur länge det kommer vara dåligt väder efter dom här soliga dagarna. Jag ska springa ut i solen iallafall. Wiiiee! Att börja dagen med att få sol i ögonen är som att dra en lina.Hahahaha! MAn blir pigg, alert och får massa ork. Idag blir det vårskor och vårjacka. Nös som en tok i morse så halsduk är ett måste.=) Synd att jag har stygnen på hakan annars hade jag tagit halsduken som jag fick av charlotte.
Ikväll blir det lugnt som fan. God mat här hemma och ja just det TVÄTTA 17-21. Fy vad tråkigt. Får pimpla rödvin under tiden eller nåt. Imorgon har jag JOUR på jobbet och det event i helgen (ansiktsmålning). Så kameran åker med. Kan lägga upp lite bilder här på bloggen kanske.

Nä nu måste jag rusa. Måste torka håret och till och med sminka mig lite. (Det är en sjukt bra dag idag)

So long fuckers!

Den som söker, finner!

Publicerad 2009-03-19 22:55:35 i Allmänt

Jätte många som jag har pratat med angående mitt nya jobb säger: "åhh vad kul, ka du fixa in mig också?". Jag är inte ett fucking rekryteringsföretag. Jag har tagit tag i min situation och sökt jobb själv. Så vill du ha jobb? -SÖK! Vill bara klargöra detta en gång för alla. Gå in på åhlens, icas och ikeas hemsidor och lägg upp ditt cv. Hur enkelt som helst.=)

God natt!

Jag gjorde det!

Publicerad 2009-03-19 20:36:53 i Allmänt

Idag berättade jag för min supervisor att jag har fått nytt jobb. Och han önskade mig lycka till. Wiiieee!! Jag är så laddad. Läääängtar! Men jag ska gör mitt bästa och lite till så länge jag är kvar på jobbet.
Frölunda spelar som pissråttor.

Hockey!

Publicerad 2009-03-19 07:30:28 i Allmänt

Idag är det äntligen hockey. Frölunda möter HV borta. Skönt att kanal 9 visar matchen. Blir hockeykväll här hemma. Fan jag är inte ledig föräns nästa helg. Orka!! Bara att bita ihop och se glad ut. Har en grejj på G. Snart får ni veta. Wiiieee! Är så laddad.=) Nu ska jag till jobbet!
Hej svejs!

Earth Hour!

Publicerad 2009-03-18 20:37:18 i Allmänt

Lördagen den 28 mars 2009 klockan 20.30 släcker miljontals människor över hela världen ljuset i en manifestation för klimatet. Genom en enkel handling - att släcka ljuset under 1 timme - kan du vara med och sända en signal till världens makthavare att de vid FNs klimatmöte i Köpenhamn i december ska våga fatta de beslut som krävs för en framtid på jorden.

Titta vad fin!

Publicerad 2009-03-18 20:05:20 i Allmänt

Den här fina vågen hittade jag idag för 40:- på ungdomshjälpen. RÖD och fin. Passar jätte bra i vårt kök. Det fanns en vit också. Spring och köp den på lördag om du är sugen. Var tvungen att putsa upp den lite:



Kaffeburken till vänster fick jag av Challe. Erkänn snygg?

!!SOL!!

Publicerad 2009-03-18 07:26:32 i Allmänt

Shit! Det är sol ute. Så jävla gött. Synd att man jobbar bara. Men så är det. Slutar förhoppningsvis lite tidigare idag så jag kan ut och få lite sol på mig. Glajjorna på, en cigg och en kaffe. Nu blir det duscha och sen in till jobbet. Tråkigt!

Ha det fett!

Tisdag = superduper dag!

Publicerad 2009-03-17 18:27:35 i Allmänt

Idag har det vart en underbart bra dag. Kan det bero på det fina vädret kanske? Mycket möjligt. Lugnt som fan var det på jobbet. Gick 15.30 och tog Tummen till Challe. Jag och challe satt och drack kaffe i typ timmar och tjötade skit. Hon drog med mig utt till sitt förråd och jag blev en matta och ett par gardiner rikare. Hahaha! Sen gick Challe loss i sin garderob och jag fick en mulberry halsduk, en väska och lite tröjor. Fantastiskt bra!=)
Alltid kul med lite nya grejjer.
Nu blir det snart en bärs på stan med jobbet. Tjoho! Inte alls sugen men man får ju ställa upp ibland. Blir hemgång tidigt iallafall.
Ha det fett!!

Odd Molly Skin Care

Publicerad 2009-03-16 19:08:54 i Allmänt

Till hösten kommer vi att kunna shoppa Odd Mollys skincare serie med bland annat duschcreme, hand- och fotcreme, body butter och läppbalsam. Alla ingredienser är omsorgsfullt utvalda för att göra vår hud fantastiskt silkeslen och strålande. Så här kommer några av produkterna se ut:
1.2.3.
1. Body Lotion
2. Lip Balm
3. Hand Lotion

Uppslagen haka!=)

Publicerad 2009-03-15 19:17:27 i Allmänt

Så här kan det gå när man spelar hockey och inte har tillräckligt med utrustning:

Uppslagen haka och massa blod

Den fina tröjan! Hahaha!!

Den omplåstrade och sydda hakan. 3 stygn blev det!

Så jävla roligt!

Publicerad 2009-03-14 23:23:06 i Allmänt

Jag och Gurra skulle gå och hyra film förut. När vi kommer till filmbutiken så visade det sig att vi var tvugna att ha legg med oss. Så vi gick tillbaka till lägenheten. Nu kommer det roliga. Vi snackade och tänkte inte på vart vi gick. Så vi slår våran kod på porten, trycker på hissknappen och väntar på hissen. Jag ser en dörr som jag inte har sett tidigare (jämte hissen) men lägger inte märke till att det inte stämmer. Kliver in i hissen. Gurra råkar trycka på fel knapp så vi går av vid fel våning. Går in i hissen igen och kommer till rätt våning. Går mot dörren. Kollar på brevlådan och det står inte vårt namn på. Konstigt. Går ini hissen igen. Kollar att det är rätt våning. Båda blir paffa och det är då vi märker att vi har gått in i fel port. HAHAHA!!! Vi viker oss av skratt när vi kommer på detta. Hur fan kan 2 personer gå fel?? Ingen av oss märkte något liksom. Så jävla roligt. Tur att vi inte satte i nyckeln i låset. Hade vart pinsamt att förklara!  

Kan inte våren skynda på?

Publicerad 2009-03-14 23:15:52 i Allmänt

Jag vill köpa utemöbler. Denna gången blir det inga billiga fula i vit plast utan riktiga utmöbler. Såna man ställer upp på vinden när hösten kommer. Till våran lilla balkong kommer det att räcka med ett litet bord och 2 klappstolar, måste ju massa fina krukor med blommor också. Har hittat dessa fina på ikea för en billig peng:

Videung!

Publicerad 2009-03-14 23:15:27 i Allmänt

Hur mysigt är det inte med videung? Jag skulle vilja ha en stor stor bukett här hemma. Får nöja mig med några kvistar som jag kom över häromdan. Ska nog köpa mer. Är så himla dyrt bara. Får väl pallra mig upp till skatås och plocka egna annars.


Ser det inte mysigt ut? Små ullbollar=)

090314

Publicerad 2009-03-14 16:14:16 i Allmänt

Nu har jag kommit hem från jobbet. Helt stendött  var det så jag gick hem vid halv tre. Handlade räkor, krabba och massa gott till det innan jag åkte hem. En STOR påse godis slank ner i korgen också. Ikväll ska det mysas.=) Jag måste spara mina krafter för imorgon väntar en viktigt hockey match mot Frölundas U9. Jag ska vara med och spela. Hahaha! Hur fan ska detta gå? Vad har jag gett mig in på?
Det ska faktiskt bli jävligt roligt. Alla föräldrar som vill, får vara med och spela. Jag kommer ta med mig kameran och lägga upp korten på bloggen imorgon. =)

Jobbdag!

Publicerad 2009-03-14 08:34:01 i Allmänt

Jaha då var det lördag igen. Och jobba ska man. Blir att jobba 10-16. Jag och Gurra åkte hem vid 12 från festen igår. Mycket lyckad fest må jag säga. Lite tråkigt när man inte känner någon. Man vill ju inte heller vara den jobbiiga efterföljande flickvännen. Hahaha! Stalkern!=)
Helst av allt hade jag bara velat ligga hemma och slappa idag. Tråkig som jag är.

Effektiva mig!

Publicerad 2009-03-12 22:45:05 i Allmänt

Kom till jobbet idag. 1 sjuk och 2 fick ledigt. Kvar var vi 4 st. Inga problem! Grymma var vi och lönerna blev bra. Tänk om alla kunde tänka lika effektivt som jag.=) Då hade jobbet blivigt så mycket enklare. Hockey var det idag också. Jag och Gurra käkade på Texas innan och drack några iskalla öl. (blir att hänga på låset till bolaget imorgon) Frölunda vann! Yeyh! Mera hockey med andra ord. Några polare skall köpa U2 biljetter imorgon och jag fick frågan om jag vill köpa. Tackade faktiskt nej. Sparar hellre mina pengar och köpen en flådig vårjacka.=) Hehe!
Nu måste jag hoppa i säng. RC möte imorgon. *spännande*

God natt!

En sockerbagare..

Publicerad 2009-03-11 13:42:37 i Allmänt

Efter min promenix imorse så blev det frulle och handla middagsmat. Mamma och Lasse kommer och ska äta middag idag. Fiskbiffar (mormors hemmagjorda), citron&dill sås och pressad potatis. Och en hemlig efterätt.=) Jag utser mig själv till årets bästa dotter. Efter ICA blev jag rastlös och började baka. Drömmar och kakor med hallonsylt i. Mmm!! SKulle bakat sockerkaka också men Karin ringde och ville komma hit och fika. Så nu ska jag sätta in kakor i ugnen och sätta på kaffet.

BTW: färgade håret mörkbrunt idag också. Ska bli kul och se om gurra ser någon skillnad=)

Promenad!

Publicerad 2009-03-11 08:40:44 i Allmänt

Dags att ta en promenad innan man käkar frulle. Skönt som fan faktiskt. Med Britney i lurarna så går 40 min fort.
Ciao!

Veckan som går:

Publicerad 2009-03-10 22:36:34 i Allmänt

Onsdag: LEDIG (promenad, fixa hemma och färga håret), Hockey kl 19.00
Torsdag: Jobba, Hockey kl 19.00
Fredag: 25 årsfest
Lördag: Jobba
Söndag: Kolla på möbler (ovanligt)

Ny kaffemaskin?

Publicerad 2009-03-10 22:13:11 i Allmänt

Jag flippar på min kaffemaskin. Filtret viker sig hela tiden så kaffet smakar blask. Så en ny kaffemaskin måste inskaffas. Man är ju lite av en kaffeholic.Kaffemaskinen skall inte bara göra gott kaffe utan vara jävligt snygg också. Har att välja mellan dessa:

Moccamaster
Pris från 1200:-

OBH Nordica
Pris från 1000:-

Electrolux
Pris 1300:-

Jag älskar vårt kök!

Publicerad 2009-03-10 20:32:09 i Allmänt

Gurra har satt upp allt som skall sättas upp på väggarna i köket idag. Det blrv så jävla bra. Jag älskar verkligen vårt kök och det är detaljerna som gör ALLT. En mix av lite allt möjligt kan man hitta i vårt kök:


Den fina klockan och den nyuppsatta kroken med en liten skylt till.=)

Den nyuppsatta hängninsgrejen. Här skall kitchen aid verktygen hänga (när jag får råd att köpa dom) Snygga mått från rice.=)

Fin skylt från baldershage. Vill ha fler, så säg till när ni ser någon snygg plåtskylt.

En nyuppsatt tavelram med kokbäcker. Tårtfat från IKEA och duk från Greengate.=)

Fin back från Carlsberg som Gurras mamma har gett oss.


 

Hockeykväll!

Publicerad 2009-03-10 08:05:56 i Allmänt

Igår vann Frölunda sin andra match mot Luelå. Gött som fan! Kallio gjorde hattrick. Massa folk hemma i lägenheten, lite bärs och massa. Mycjet trevligt var det. Match imorgon och på Torsdag igen.


Hahaha!!

Publicerad 2009-03-09 19:54:31 i Allmänt

Kissie har kommenterat i min blogg. La in en kommentar i hennes blogg i Söndags om att jag tyckte  hon va en fjortis som skröt om att hon spydde för att hon va så himla full. Hahaha! Kul att hon skrev tillbaka. =)

Regn, rusk och söndag!

Publicerad 2009-03-08 15:44:47 i Allmänt

Efter min roliga promenad imorse så fick jag värsta rycket. Dammsög och moppade hela lägeneheten och vek all tvätt. Sen hämtade jag min favorit Gurra i ishallen, ville inte att han skulle behöva åka spårvagn i pissvädret. Lasse kom och hämta mig och gurra och vi drog till IKEA. Jag trodde det skulle råda kaos på ikea en dag som denna men det var hyffsat lugnt. Så nu har vi en byrå att skruva ihop. Det finns inget slut i IKEA bygge.=) Man tror att man har köpt allt man behöver men så kommer man på att det skulle vara käckt med bla en byrå. Hahaha!
Nu ska jag mysa i soffan. Tända ljus, koka thé och bara ligga i soffan. Älskar regniga söndagar!

090308

Publicerad 2009-03-08 08:12:55 i Allmänt

Det toksnöar ute och jag har bestämt mig för att gå ut och gå. Usch! Men men det är bara att ta på sig och ut och knata. Tråkigt att Gurra har träning. Alltid roligare att vara två. Vi var inne på gymet som ligger typ 5 meter från oss och vi ska provträna någon gång i veckan. Spinning eller body pump. Gillar inte det där med gruppträning. Jag har så jävla dålig kondis och dålig motorik. Blir nog något lugnare för min del. Typ löpband. Då kan man gå i sin egna takt.=)
Nä dags att ta på sig träningskläderna och lyssna på grym musik och börja trampa. (vill verkligen inte men nu har fan intalat mig själv så då jävlar)

!!FYND!!

Publicerad 2009-03-08 08:08:42 i Allmänt

Var hemma hos min mormors mamma idag och skulle hjälpa till att fixa lite saker. Den gamla gumman (mormors mamma alltså) har flyttat in på hem och har massa saker som frälsis ska hämta på tisdag. Mormor har lovat mig en hushålls assistent som jag skulle hämta också. Och jag fick även den här fräcka brickan:

Gammalt festival minne!

Publicerad 2009-03-07 20:13:04 i Allmänt

Nu har jag skrikit mig hes. Frölunda mötte Luleå i andra matchen. Självklart satt det 3 dönickar jämte mig och johanna. Dom hade hattar och flaggor och all möjlig skit med luleå tryck på sig. Skönt att Frölunda vann. Och min favvis Freddan gjorde ett grymt snyggt mål.=)
Gurra kära bror följde med hem efter hockeyn så nu sitter dom och spelar Golf på xboxet. Kul! *not* Jag har precis diskat efter middagen som vi åt för 4 timmar sen. Nu sitter ja vid datan och dricker öl. Är sjukt sugen på att gå ut men orkar inte vara bakis imorgon. Imorgon ska vi till IKEA och köpa en byrå till sovrummet. Sitter och lyssnar på Turbonegro (Grymt band från norge om ingen visste det) och kom att tänka på när jag och mitt ex var på Hulsfred 2003 (Sjukt att det snart är 6 årsen.) och hur kul vi hade. Jag hade precis köpt mig ett par nya Converse och var taggad som fan, bara 16 år gammal. Vi köpte biljetterna dagen innan och åkte ner med 6 lock öl och en vodka. Här är några av banden som spelade:
Radiohead [uk]
Audioslave [us]
Massive attack [uk]
Queens of the stone age [us]
Dave gahan [uk]
Stereophonics [uk]
The hives [s]
The hellacopters [s]
The ark [s]
Timbuktu med damn! obs ny tid! [s]
In flames [s]
Looptroop [s]
Turbonegro [n]
Flint [uk]
The dandy warhols [us]

Jag och Rickard fick tag på ett par polare och slog ner vårt tält vid dom. Fan va coola vi var med våra jeansjackor, converse och en cigg i käften hela tiden. Haha! Jag ser det framför mig. =)

Ledig och hurtig!

Publicerad 2009-03-07 11:38:59 i Allmänt

Vaknda 09.00 och var pigg som fan. Gött! 12 timmars sömn var precis vad jag behövde.=) Gurra och jag gick på en 45 min promenad och käkade en jätte god frukost. En sån där riktigt lördags frukost med nybryggt kaffe och ägg. Snart kommer mamma och hämtar mig. Ska hjälpa min mormor som sagt. Sen blir det middag med mamma och lasse här hemma innan hockeyn. Funderar på att gå ner till bolaget och köpa några bärs ocså. Kan ju vara gött innan hockeyn!=)

Nu måste jag duscha innan mamma kommer.=)

Dagen i dagen!

Publicerad 2009-03-06 20:57:25 i Allmänt

Idag har vart en bra dag. Nu sitter jag hemma nyduschad och väntar på Gurra. 4 öl har jag hunnit häva i mig så lite rund om fötterna är jag.=) Jag och Axel drog till Olearys innan vi åkte hem och tjötade lite. Innan jag gick hem idag så fick jag en grillorder i köket från 4 små kickersbrudar. Den ena hade FILA tröja på sig. Hahahaha! Jag höll på att dö av skratt när jag såg det. FILA hade jag på mig när jag gick i 7-9. Typ 10 årsen. Stackars flicka. =) Dom va så kaxiga, dom sa att dom skulle ge sig på mig. Varseguuuuud!! Rebin som stog i kassan sa: Ehh tjejer ni vill inte bråka med henne, hon e typ dubbelt så lång som er. Hahaha! Min favvomedarbetare!
Normala människor fattar inte vad det är för typ av människor vi jobbar med i Nordstan. Man borde fan få ett tillägg för idioterna man möter varje dag. Det finns dock undantag men detta sker inte ofta.
Idag kom det fram en jätte söt liten gubbe och visada sitt körkort för mig. Stiligt sa jag och han såg lite stolt ut. Det roliga var att han trodde att han var på Forex. Han frågade om han kunde ta ut pengar? Nej sa jag och försökte förklara att detta var en restaurang, inte en bankomat. Efter en stunds velande så visade det sig att han skulle ta ut pengar på forex. Han va så söt. Sen kom han tillbaka och frågade om jag hade hans körkort. Då fick jag öppna hans plånbok och visa att han hade stoppat ner sitt körkort i en ficka där.
Inget i hela världen kan förvåna mig efter 6 år på donken!

En (nästan) snubbelfri lägenhet!

Publicerad 2009-03-06 20:20:11 i Allmänt

Jag och Gurra bor ju som sagt ihop nu och har gjort det i 1 månad. Det kan bli en del tjöt om vad som ska stå framme och vad som ska slängas. En sak som inte så många vet är att våran lägenhet är så gott som snubbelfri. Ibalnd kan man tro att gurra har typ 8 ben, ungefär som en bläckfisk. Han snubblar på ALLT! Har man inte dammsugit och det ligger damm pågolvet så snubblar han på det. Så varje gång jag tar fram något så måste han flytta på det för att han vet att han kommer snubbla på det. I den gamla lägenheten hade han 2 stolar ståendes mot en vägg. 9 av 10 ggr han gick förbi så slog han i foten i stolarna. Stolarna stog på samma ställe i ett års tid.=)
Finns det en kökslucka som är öppen i köket (vi har många köksluckor) så slår han huvudet i den. Jag fattar inte hur man lyckas. Tur att lägenheten är så pass stor så att man kan ställa undan saker i olika rum, så man inte kan snubbla eller slå i sig i dom.
Och toppen på det här så är jag skadegladast i världen. Finns det något roligare än när någon slår sig? Jag ligger alltid dubbelvikt när Gurra slår sig och skriker AAAAJJJJ!! Hahaha! Jag skrattar till och med nu när jag tänker på det. Roligast är det när han försöker kväva sin smärta och man hör att han biter ihop och låtsas som ingenting. Hahahaha! Funderar på att rigga upp kameror här hemma så ni kan få se. Det är obetalbart!!!

090306

Publicerad 2009-03-06 07:49:15 i Allmänt

Idag är det Fredag! Gött som fan faktiskt! Jag är ledig hela helgen. Så imorgon ska jag hjälpa min mormor med lite småsaker och sen kolla på hockey. Frölunda åkte på storstryk igår men det är 6 matcher kvar. Så allt kan hända. Idag blir det att jobba 9-18. Hoppas Gurra kan slänga ihop något gött att käka ikväll. Jag är sjukt omotiverad till att jobba 9-18 en Fredag men va ska man göra? Lite gött vin ikväll hade inte skadat heller. Får nog gå en del ärenden idag på dan. På Söndag blir det IKEA. En byrå till sovrummet måste införskaffas. Sakta men säkert så börjar vi få ordning här hemma.
Idag blir det pälsmössan på.=)

Vanliga ord här hemma framför hockeyn:

Publicerad 2009-03-05 19:59:52 i Allmänt

Jag och mamma skriker som fiskmåsar här hemma under matchen. Så här låter det:
M: Jävla träskallar
A: Idioter!
M: Fan vad nära! Uhhhh!
M: Dom är så jävla klantiga, frölunda!
M: Ronnie Sundin, det gamla träbenet!!
A: Helvete! (1-0 målet)
M: Vad annars (1-0 målet)
A: Fan vad pissigt dom spelar.
M: Fan vad jobbigt att höra det skånska bräket. (mamma om den skånska kommentatorn)
A: Osssshhhh!
M: Sorgligt är det!
M: Dom faller som käglor!

Det har gått 5min i andra perioden! Hahaha!

Slutspel =

Publicerad 2009-03-05 18:03:21 i Allmänt

Nu när sluspelet drar igång så visas det en del känslor på isen. Då kan allt hända. Oftast blir det så här:

 
Så jävla gött! Mer slagsmål!!

Myspys!

Publicerad 2009-03-05 15:53:04 i Allmänt

Idag ska jag ha myspys här hemma själv. Jag hoppas dock att mamma kommer förbi. Första matchen mellan Frölunda och Luleå spelas idag, självklart borta. Ikväll börjar hockeyn på riktigt. Och med den vanliga (o)turen så går inte matchen på någon vanlig kanal utan på PPV! What the fuck!!! 140:- kostar det, men det är det värt. Man måste ju se första matchen. Jag hoppas Freddan gör mål. Stötte på Janne Niskala från frälunda igår i mataffären.=) Bor en del känningar här uppe i Lunden. Bland annat Göenn Hysén.=)

Jag gick hem kl 14.00 idag. Det är jag värd efter den senaste tidens jobbdagar. Sjukt skönt att komma hem i tid. Att kunna sätta sig och käka middag och slappa. Inte bara komma hem, kolla på tv och sova. Funderar på att färga håret också. Jag får se vad jag hinner med. Var förbi 4GOTT med Jessica förut och köpte lite godis till ikväll. Har en känsla av att det kommer ta slut innan matchen. Hahaha! Som vanligt i dett hem.
 
Nu är det dags för middag. Linssoppa med ostmackor!=)

Bra musik!

Publicerad 2009-03-04 20:40:51 i Allmänt

Jag har så himla mycket bra musik på datan. Helt sjukt. 24GB med grym musik. Kan tacka Christian och Axel för det mesta=). Nu har jag fört över ny musik till telefonen. Längtar tills imorgon på jobbet när jag kan stå i köket och sjunga till dessa låtar:

En bra dag!

Publicerad 2009-03-04 19:36:16 i Allmänt

Idag har det varit en grymt bra dag. Allt har liksom flytit på. Fick en bra gap igår. Wiiieee! Bra jobbat alla mina små tussilagos på jobbet. Fick ett samtal förut idag från en person som var lite ledsen i ögat. Jag ringde tillbaka till henne lite senare och då sa hon: "tur att du och charlotte bloggar så man får något att skratta åt". Då blev jag glad. Kul att någon blir glad av det man skriver. =)

Idag har jag och Gurra fxat här hemma. Gästrummet och kontoret är klart. La en bibel på nattygsbordet jämte sängen. Hahaha! Man vet ju aldrig vem som kommer på besök. Kanske kan va gött att be lite innan man somnar. Snart dax för inflyttningsfest tror jag. Chapell Hill och snittar till alla. Hahahaha!

Snart blir det kvällsfika (challe du är inte den enda som kvällsfika). Thé med ostmackor och fil med musli. Sen ska jag lägga mig och läsa. I gästrummet kanske. Så man får lite lugn och ro. Gurra har nämligen en förmåga att vissla sånger i 200 decibel. Och mellan varje "låt" byte så frågar han om man känner igen låten. =) 

Kanske bloggar innan jag lägger mig, annars god natt!

Nu får Våren allt ta att komma!

Publicerad 2009-03-04 07:25:08 i Allmänt

Längtar efter våren. Efter sol iallafall. Det blir ljusare om morgonen, ett bra tecken! Detta är också ett bra tecken, men det dräjer nog någon månad till=(:

Tussilago!=) (bara namnet är hur gullligt som helst ju)

Bamsefrukost!

Publicerad 2009-03-04 07:20:13 i Allmänt

Det finns inget bättre än att starta dagen med en supergod frukost! Idag blir det frallor (hembakta förstås) med ost, the och ägg med kaviar. Mmmm! Synd att man ska jobba, hade kanske blivit en bra dag annars. Känns som att det är det enda man gör. Jobbar äter och sover. Tråkigt som fan men vad ska man göra? Man måste ju ha deg.=)
På tal om pengar. jJag ska spara fett mycket pengar till sommaren. Jag ska ha en lååååång semester. Minst 6 veckor sammanhängande. Har aldrig haft mer än 2 veckors semester. Så jag längtar redan. Jag hoppas jag får tillbaka lite pengar på skatten också. Ger 500:- i frivillig skatt varje månad. =)
Dagens planer är att jobba 9-15 på golvet, sen assmöte, sen handledarmöte och sist men inte minst: umgås med min älskling som jag inte träffade igår. Somnade 20.45 och han var på massa träningar. Jag ÄLSKAR att ligga i sängen. Läsa, pilla med datan eller bara kolla i luften.

Lång dag!

Publicerad 2009-03-03 19:06:24 i Allmänt

Idag har det vart en lång dag på jobbet. Började 07.00 och gick hem vid 17.30. Men jag har fått väldigt mycket gjort så det känns skönt som fan. Nu ska jag ta tag här hemma också. Först blir det (en sen) middag: linssoppa med ost knäckemackor. Mmmmm! Jag är så trött på att diska.Gurra vill köpa suroundsystem (vet inte hur det stavas) men jag röstar för en diskmaskin. NU!!!!
Nä nu är rasten här hemma slut. Dags att stämpla in.=)

K som i Kurs!

Publicerad 2009-03-02 07:10:08 i Allmänt

Idag ska jag på kaffekurs/utbildning. Kul kul! Men hellre det än att sitta i mitt diskrum och göra månadsarbete. Detta får vänta till imorgon. Känner mig betydligt bättre nu. Skönt! Jag och Gurra har nämligen jättemycket att göra i veckan. Vi ska fixa till datarummet och gästrummet. Snart kan nog en inflyttningsfest passa in. Wiiee! Gurra fixade bordet igår. Och det blev jättefint. PHU! Vi käptejättefina gardiner igår också. Så nu i veckan ska vi hämta slagborren och sätta upp gardinstänger. Känns lite naket utan gardiner.
Igår blev det inte så lugnt som jag hade räkna med. Vid tolv åkte vi och sålde Gurras motorcykel, sen storhandling på ica och sen middag hos svärföräldrarna.=)
Jag läste ut boken SMUTS igår. Typ första boken jag läser ut på hur länge som helst. Det är så skönt att läsa, speciellt på kvällen. Vaknade 06.45 och var pigg som fan. Har börjat på en ny bok nu: Parasiten av fredrik ljung.
Ska försöka lägga undan massa pengar denna månaden. Ska inte gå ut en enda gång och inte spendera en enda onödig krona. (brukar ju gå sådär) Usch ångest!
Dags att fixa sig iordning. Lite mascara kan man ju passa på att slänga på sig nu när man är vaken och har tid.

Stel som en pinne..

Publicerad 2009-03-01 09:43:57 i Allmänt

Vaknade för en stund och mår betydligt bättre idag. Skall dock inte röra mig ur lägenheten på hela dagen. Har sjukt ont i nacken och ryggen. Är stel som en pinne. Snart blir det frulle med massa massa kaffe. Under dagen blir det att fixa här hemma. Har massor att göra. Typ försöka möblera 2 rum utan möbler.=)

På tal om inget: I mitt nästa liv vill jag vara en surikat.=)

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela