ackadacka

Underbara Lördag!

Publicerad 2008-11-29 15:22:05 i Allmänt

Gick som sagt tidigare idag. Kände att det inte var några problem. Lugnt och välbemannat var det. Lina hade gjort en superöppning också.=) Mötte upp älskling på ICA MAXI. Handlade middag och lite gott. Nu står Gurra och lagar mat och sjunger till Bobban. Lax, spenat, potatis och go sallad till. Mmmmmm! Jag sitter och dricker rödvin och kollar på min komiska man. Ikväll blir det fest ändå. Pratade med made precis. Jag kan ju inte banga ölhävartävlingen liksom. Jag är grym på det. Fast nu av det ett tag sen men ränderna går aldrig ur. Eller vad är det man säger?
Köpte ett par gosiga strumpor på H&M idag som jag kan ha i mina nya skor. Blir lätt lite kallt annars.
Dagens outfit:

Kjol: Tiger Jeans
Tröja: Gina Trico
Leggings: American Apparel
Strumpor: H&M

Usch!

Publicerad 2008-11-29 09:11:38 i Allmänt

Känner inte alls för att jobba idag! Hade hellre varit hemma och myst för mig själv. Idag blir det hemgång tidigt. (skulle vart ledig egentligen) Så ingen kan klaga om jag går hem. =)
Nä dags att sprinag till bussen.

Tjo!

*gäsp*

Publicerad 2008-11-28 21:19:49 i Allmänt

Trött som fan idag. Jobbat 9-18 och skall jobba imorgon. Vill vara ledig men icke. Äe bjuden på 2 fester men funderar på att banga båda. På söndag blir det först hockey och sen julfest med jobbet. ORKA!!
Kom hem från jobbet vid sju. La mig i sängen och läste mina bloggar. På spåret började idag. Mycket bra program, jag att det är pansionärs varning men jag har axel med mig. Hade velat haft lite rödtjut också men det får bli nästa fredag. Helt sjukt att julen snart är här. Ska köpa mina julklappar dagen innan. Lika bra så! Har fortfarande inte fått besked om lägenheten. Gurra skall ringa han på måndag. Som sagt imorgon jobb och antingen ta det jävligt lugnt eller gå på fest. Vi får se imorgon. Nu blir det iallafall. Läsa och sen sova!

God natt!

Nu känns allt bättre!

Publicerad 2008-11-27 08:55:18 i Allmänt

Var värsta depp igår efter att jag betalt alla räkningar. Detta vände ganska fort genom att prata med Gurra. Sofie: du är en pingla. Så nu känns allt bättre. Är väl på tiden att jag ändrar mina vanor ändå. Att köpa allt man vill ha är kul men det funkar inte i längden. jag erkänner att jag har skämt bort mig själv. N är det slut på det!!

Idag blir det jobba länge. Hockey match kl 19.00 ikväll. Måste dock hem till den. Gurra kommer hem efter 2 dagar i skövde. Äntligen! Ska försöka sola idag på dan. Kanske kan smita iväg och sola en snabbis. Tar ju bara 15 min.


Nä dags att springa!

Så fort jag såg den så förstog jag!

Publicerad 2008-11-26 19:47:41 i Allmänt

Idag fick jag min iPhone. Efter mycket om och men så fick jag den till slut. Jag tänkte att jag skulle sälja den, orkar inte binda upp mig på en fucking telefon igen. Gick till restaurangen och öppnade lådan. Den liksom bara låg där och sa "ta mig", "behåll mig"! Så nu sitter jag här med min fucking iPhone. Svart och snygg är den. Like it! Så fort jag öppnade lådan så förstog jag att jag va tvungen att behålla den. Så nu är det dags att lägga in filmer, musik, bilder och spel. Tror jag har en säkerhetskopia från min förra telefon. Hoppas Hoppas!
Annars så suger allt. Har 2000:- att leva för denna månaden. (har dock lagt undan 2000:- och 2000:- sitter på ICA kortet) Fick ut en piss lön och en massa räkningar. Så det blir att jobba hela tiden så man slipper tänka på att göra något som kostar pengar. Ska dock unna mig att sola lite tror jag. Kanske känns lite bättre då. Skulle som sagt köpt en gym kort men det får vänta. Gå promenader får nog räcka. Synd att det är så långt till jobbet och så kallt ute. Hade kunnat gå annars, men det orkar jag nog inte.

Lite roligheter händer framöver iallafall och som dessutom är GRATIS. Julfest den 30/11 på Valand med jobbet, julbord med Frölunda den 13/12, julbord med jobbet den 18/12 och julfrukost på jobbet den 17/12. Mycket trevligt!

Nä måste avsluta dags att göra: INGET!

Jag tar mitt ansvar!

Publicerad 2008-11-25 22:50:27 i Allmänt

Just nu känner jag inte för att blogga alls. Vill bara lägga mig i sängen och läsa. Kände inte ens för att läsa alla bloggar som jag läser varje dag men kände att jag var tvungen ändå. Blir liksom lite av ett beroende att läsa andras bloggar. Hade vart tvungen att läsa ännu mer imorgon annars.=) Idag är jag ju ensam hemma så man får passa på att sitta vid datan ännu mer. Gurra är på jobbet. Tråkigt som fan, men pengarna måste ju in. Fick post av mamma idag. MASSA räkningar. Inte kul alls. A-kassan 1000:-. Hatar A -kassan, men i dessa tider är det väl bara att betala. Blev dock glatt överraskad av att min nya väska hade kommit. Såååå snygg (och praktisk). Så nu blir det INGA mer köp denna månaden, har massor av räkningar. Ska sätta mig med det imorgon i lugn och ro. Man kan ju glädjas av att jobbet  betalar mobilen.

Nä nu får jag ångest av alltskrivande om pengar!

Tack å hej och god natt!

!!SNÖ!!

Publicerad 2008-11-24 13:40:21 i Allmänt

Fan va gött med snö. Alltid lika kul när första snön kommer. Är dock inte mycket snö på marken men man får sån julkänsla i sig. Jag var och solade på sportlife vid lilla bommen förut. 50:- för 15 min. Tog såklart extra stark solning. Efter 4 min kände jag mig stekt. Men det var bara att hålla ut. Vill man vara fin får man lida pin. =)
Tog med mig lite broshyrer för att kolla vad det kostar att börja träna. Min rygg är fucked up så jag måste verkligen börja träna. Det va svindyrt men kände ändå att det kanske är värt det, tills jag ser att det är 25 års gräns. Ehhh what? Så sorry sportlife men ni kan köra upp något i era vältränade rövar. Fuck it! Vad är dealen med 25 års gräns liksom? Undra om jag får träna om jag har mammas underskrift! 25 års gräns är väl lite att ta i. 20 års gräns räcker väl. Fattar att dom inte vill ha massa jobbiga ungdomar och så men ändå.
Fick hem en jättefin sjal som jag köpte på tardera för 22:-. Jättefin med blommor på. Jag har fått någon slags sjalfeber. Har hur månag som helst nu. Måste sluta handla saker på tradera men det är svårt att låta bli. Oftast blir det ju så himla billigt. Nu sitter jag och käkar sushi, efter det blir det kaffe med lussekatter. Köpte 4 lussekatter för 25:-. Mmm! Har en massa pepparkakor hemma också. Som sagt träna va det ja.=)

Bloggar mer senare!
Tjo!

Julklappar?!

Publicerad 2008-11-24 13:27:45 i Allmänt

Samma sak år efter år. Vad ska man köpa i julklapp. Blir ju inte så många att köpa till men ändå. Syrrans julkapp är klar. Tradera fynd kan jag ju säga att det är men inget annat. (vet ej om hon läser min blogg). Til mamma och Lasse får det bli något gemensamt. Inte lätt att köpa till dom två som har allt. Gurras julklapp är super duper hemlig. Om det nu blir någon. Det är ingen idé att jag köper något långt innan för jag kan inte hålla mig för at inte berätta vad jag har köpt. Tycker nämligen själv att jag är grym på att köpa den rätta julklappen.

Snart dags att publicera sin önskelista här på bloggentror jag. Om den inte blir för lång.=)

Mys med stort M!

Publicerad 2008-11-23 23:17:36 i Allmänt

Helgen har vart hyffsad lugn. Unnade mig själv en utgång i Lördags. Ja jag vet: Kors i taket! Var gött att få komma ut och dansa lite. Blev dock mycket besviken när jag kom till Dancing Dingo och vakterna inte kännde igen mig. (blir ju så nu för tiden när man inte är ute 4 dagar i vecka + att jag har klippt lugg). Ägaren som brukar stå och vända plattor kännde dock igen mig. Phu! Så nu kan jag gå dit igen.=) Jag och Linda drog en jävla repa i lördags. Började med Hockey hemma hos Matthias och Linda, lasange och kalla öl = Mmmm! Sedan bestämde vi oss för att dra in en sväng till liseberg. Satte oss på tyrolen och drog några kalla. Sen till Excet, sen ludde och sist Dancing Dingo. Slutade iallafall med fyllekäk på 7-11 vid 3 tiden och sen en bulle hem. Dundrade in i lägenheten i typ 120, skrämde slag på Gurra (som inte kunde somna om) och somnade gött. Gurra har vart trött hela dan.=) *förlåt*
Vaknade imorse och va nästan inte alls bakis. Gött som fan. Åt en dunderfrukost och satt vid datan i typ 3 timmar. Sen gick vi en promenad upp till Delsjön och drack varm choklad. Jätte mysigt. Kommer bilder från det imorgon. Guttas päron bjöd på en supergod söndagsmiddag. Det behövdes en dag som denna.
Imorgon är jag ledig. Blev glatt överraskad när jag upptäckte detta förut. Skall dock in en sväng och kolla läget. Ska försöka käka lunch med Gurra också. Han jobbar i gbg imorgon. Wiiiiiee!

Nä dags att söva!

Grym sida!

Publicerad 2008-11-21 09:08:12 i Allmänt

Har hittat en sida på nätet som säljer produkter från USA! Hur grymt som helst. Finns inte jätte mycket saker, men det fylls på lite då och då. Frakten är bara på 29:-, hur mycket du än beställer. Jag ska köpa Crests Whitestrips! Vita tänder here i come!=)

www.americantrends.se

God mat, skratt och musik!

Publicerad 2008-11-21 08:59:46 i Allmänt

Igår var vi ju om sagt ute på stan en sväng. Käkade god mat på Olearys samtifigt som vi såg Frälunda piska skiten ur Djurgården. GÖTT! Niskala (den nya finska backen) gjorde 2 mål, kallio ett och inte mindre än min favorit: FREDDAN! Efter några öl drog vi till scandinavium. Showen kunde börja. Jag hade ju aldrig gått på showen om vi inte hade fått biljetter av Linas kille Thony. Den bästa underhållningen var den 40 åriga kvinnan som stog ett par meter från oss och dansade. Hon dansade ungefär som en stelopererad strippa. Hahaha! Vi skrattade så tårarna rann.


Snart helg..

Publicerad 2008-11-20 17:18:35 i Allmänt

Torsdag idag. Gick hem tidigt. Har fortfarande mensvärk. Vi kvinnor/tjejer borde inte behöva utstå detta. Jag menar vi tjänar mindre pengar, är sämre på sport och fär ysiskt svagare än män. Illa är det! Nä ska inte tjata om hur synd det är om mig. Imorgon blir det bio. Madagaskar 2! Wiiiee! Älskar den filmen. Jag och 4 polare plus gurra skall kolla på den. Första filmen är ju grym. Jag älskar animerade filmer. Den stora favoriten är hitta nemo.

Snart är det Girls Night som gäller. Kul att få fixa till sig lite emellanåt. Blir grön lång t-sirt, svarta tights, stövletter och en massa armband. Ska platta hela mitt hår. Kan bli kul att se hur det kommer sluta. Hockey 19.00 mot Djurgården. Hoppas vi piskar skiten ur 08:a asen. (gillar inte stockholmare) Freddan får gärna kasta handskarna idag om det behövs. Och passa på att trycka till den galme giraffen Andreas Holmqvist. Go Freddan!
Imorgon kommer Gurra hem. Äntligen!!! Har saknat han knasigt mycket. 

Ghaaaa!

Publicerad 2008-11-20 07:55:31 i Allmänt

God morgon! Idag mår jag skit. Har världens mensvärk. Jobbigt värre. Har inte sovit någonting inatt nästan. Har haft jättekonstiga drömmar också. Igår inhandlade jag ett par MC boots liknande skor och ett par stövletter. FUCK UGGS!
Gött att man kan få 2 par skor för en tusenlapp liksom. Åkte hem till mamma och hämtade lite post och tradera vinster. Bla en Odd Molly schal och en Raffe piké. Pikén va dock i minsta laget. Går ju att ge bort annars.=)
Nu sitter jag i sängen och orkar inte ta mig in till jobbet. Eller rättaresagt: Jag kan inte röra mig. Har så jävla ont. Idag blir det jobba några timmar sen hem och fixa till sig (sova middag?!) och sen till Olearys för att kolla matchen. Hoppas frölunda vinner. Tvivlar dock på detta men man kan ju hoppas. Senare ikväl ska jag, mamma, lina och linda(linas mamma) på ON STAGE. Wiiiee! Undra va fan man ska ha på sig? Ska ta med mig kameran och ta lite kort som jag kan lägga upp imorgon.
Nä nu måste jag börja göra mig iordning. Kommer nog ta en stund att fixa till luggen. Är ju så jävla dålig på sånt.

BTW: Plattången jag köpte var grym. (för 180:-)

Dags att jobba!=/

Väntar...

Publicerad 2008-11-19 14:10:48 i Allmänt

Medans jag väntar på att tvätten skall bli torr (45 min kvar):
Dagens...
Humör: Glad och pigg
Gjort: Tvättat, vart i stan, kökat frukost
Planer: Shoppa skor och åka hem till mammsen
Ser på: Dataskärmen
Lyssnar på: Diskmaskinen
Läser: Bloggar
Dricker: Koffeinfritt kaffe
Äter: Lussekatter
Bästa: Min snygga frisyr som jag trivs i.
Sämsta: Vänta på den förbaskade tvätten.
Väder: Blåsigt, regingt men nu kikar solen fram.

Snabbis!

Publicerad 2008-11-19 13:41:40 i Allmänt

Var som sagt i stan en snabbis förut. Inhandlade en plattång (180:- på clas ohlson). Ska in till stan igen när jag har tvättat klart. Skall köpa ett par skor eller två.=) Kom ju på att Uggsen kostade nästan 2000:-, vilket betyder att jag kan köpa 2 par skor på din sko. Vet att det är emot mina principer men jag är tvungen. Jag kommer få kallbrand snart annars. Mina fötter fryser av att gå i converse. Är ju snart lön också, men jag sparar. (går sådär)
Ny info ang lägenheten. Antagligen så går bytet igenom då hon vi skall byta med har slaffat sig en borgenär. (vet inte hur det stavas) Hoppas hoppas!
Nu sitter jag och äter min 3:e lussekatt för dagen. Mmmm! Det är så jävla gott. En timma kvar innan tvätten är klar. Sen stan sen hem till mamma. Lite auktioner och en väska från bellme.se har kommit. Wiiiee! Detta måste ju bara matchas med ett par nya skor. Eller hur? Gurra erbjöd sig att låna ut ett par kängor, men jag sa snällt nej.
Tråkig uppdatering av bloggarna jag läser. Jaja, får väl bädda sängen och dammsuga så länge. Bloggar ikväll när jag kommit hem. Kanske lägger upp bilder på mina fina fynd.=)

Bad hair day!

Publicerad 2008-11-19 11:37:29 i Allmänt

Gick in på Dinsko.se och kollade efter ett par skor. Då ser jag att dom har tagit in skor i storlek 42. What? Äntligen liksom. Sneakers dagarna är över. Hoppas dom tar high heels i storlek 42 också.=) Me like!!
Detta gjorde mig så glad att jag skiter i mina 3 veckor försenade uggs och drar in till din sko prick 10.00.
Kl 11 skall det tvättas. Har tagit med mig allt från jobbet. Typ 40 par strumpor och lite jobbkläder. Vaknade imorse och min lugg ser förjävlig ut. Hahah! Måste köpa en plattång. Vart gör man det? Vill gärna en billigare variant!
Gurra är borta tils på Fredag. Tråk tråk! Idag blir det slappa hemma och ta det lugnt. Kommer ha en del tvätt att vika.=( Imorgon så ska jag på ON STAGE i scandinavium kl 22 och innan det blir det Midag med öl på Heaven23.

Snyggast!

Publicerad 2008-11-18 20:00:21 i Allmänt

Var och klippte mig efter jobbet hos världens b'sta frisör Liza på salong DUO.  Så här blev reslutatet (är supernöjd):


Me so sexy! Hahaha!

God morgon!

Publicerad 2008-11-18 08:17:43 i Allmänt

Gött med seger igår i svandinavium. Niskala (den nya backen), Tukka och Pettersson var ju helt klart bäst. Idag blir det jobba. Antagligen till 18.00. Skall ringa och boka tid hos frisören. Blir att klippa av en decimeter och klippa lugg. Vet dock inte om jag passar i lugg. Gurra är väldigt pessimistisk. Men allt klär ju en skönhet.=)
Hon kommer få en chock när hon ser mitt svinto till hår. Hoppas hon har tid idag eller imorgon. Köpte ny kökshandduk och grillvante igår från lexington. Grymt snygga. Passar jätte bra i köket. Har ju numer flyttat in hos Gurra. Mamma fick nyckeln till Tosslanda häromdan. Ska dit imorgon och hämta lite pinaler. Det mesta står ju på Axels vind. Men dom sakerna får vänta. Är nästan inget av värde ändå.
Oj nu tickar klockan på. Dags att göra sig iordning och tarska iväg till jobbet. *tråkigt som fan*


Hej svej!

Kvibergs marknad!

Publicerad 2008-11-16 09:23:43 i Allmänt

Idag blir det att strosa runt på Kvibergs marknad! Det är faktiskt kul att gå runt där och kolla på skit. Sen har dom mycket gott att käka också. Langos, falafel och kebab. Mmm! Väntar på att Gurra skall komma hem från träningen. (stackarn gick upp 06.30 imorse) Sen frukost och sen kviberg.

Kvällen igår blev mycket lugn. Var på inflyttningsfest. Jag drack två rom&cola och sen gick vi hem vid 23 tiden. Kände mig som en pansionär. Men gött är det idag, att slippa vara bakis och kunna göra något under dagen. Det sket sig med lägenheten i Lunden som vi ville byta med. Tråkigt! Men det går fler tåg. Vi kollar runt hela tiden.Det är ju inte den edna lägenheten som finns att byta med liksom.

Blir inget julfirande i år. Skönt faktiskt. Mamma och Lasse skall äta tacos hemma. Hahaha! Så det får blir julbord hemma hos Gurra tror jsg. Man vet ju inte med mamma. Hon kan ändra sig 100 ggr innan jul.=)

Förlust igår mot Gävle. Tråkigt som fan. Hoppas på vinst imorgon.

Nä dags att fixa iordning lite frulle!

Lördag hela dagen!

Publicerad 2008-11-15 10:07:24 i Allmänt

Idag skall jag njuta av hela min lediga dag. Fika med mamma och lasse i haga och sen kolla hockey. Kan ju inte bli bättre. Vaknade jätte tidigt imorse (08.15) och börjar bli rastlös. Funderar på att dra in till stan och käka frulle på NK. Macka med Chevre ost och fikon marmelad med en STOR latte till. Mmmmm! Ska gå en sväng till balders hage och kolla om dom har några fina glögg koppar. Älskar allt i den affären och det är inte alls dyrt.=) http://www.baldershage.se
Håller på att buda för fullt på tradera. Köpte en Ralph Lauren Piké för 149:- igår. En knall rosa! Kan sitta inne på tradera hur länge som helst. Väntar fortfarande på mina UGGs. Vill ha vill ha! 3 veckor har det tagit nu. INTE OK!

Nä dags att ta tag i dagen!

Den senaste telefonen!

Publicerad 2008-11-14 17:52:23 i Allmänt

Gjorde en isats för samhället ifag. Jag skaffade mig en telefon.=) En samsung. Vette fan va det är för modell men den kostade 400:- på siba. Hahaha! Well well. Nu är jag iallafall anträffbar. Har kvar samma nummer. Fick mitt SIM kort igår.  VF förlorade mot timrå. Känndes ju sådär. Mådde illa inna matchen, förlusten gjorde ju inte saken bättre. Mår bättre idag men är yr som fan. Hoppas det går över till imorgon när jag är LEDIG! Ikväll blir det tacos, idol och glögg med pepparkakor och grönmögel. =) Mmmmm!!!!!

Baby is back!

Publicerad 2008-11-12 16:25:08 i Allmänt

Bra dag har det varit idag. Var inne på jobbet i tid. Och tur var det. Lina var tvungen att åka hem till sin sjuka lilla son Loke. Alltid jobbigt när man är en gubbe kort men grymma som vi är, så va det ju inga problem. Gurra kom hem från sjukhuset. Fick fett dåligt samvete att jag inte kunde hämta han. Men men, någon måste ju jobba.=)
Kom hem för en stund sen. Gurra har ramat in en bild på oss två och satt jämte sängen.
Gulligt eller vad? BILD:





















Idag blir det miso soppa med broccoli och
nudlar till middag. Passar bra i detta ruskiga väder. Några koppar glögg ska jag belöna mig med ikväll också.

ingen rubrik

Publicerad 2008-11-11 22:28:39 i Allmänt

Idag har varit en sån där tråk dag. Åkte upp till min älskling och lämnade tidningar, choklad, frukt och julmust. Älskar verkligen att vara med Gurra. Man känner det nu när man ligger hemma själv och ska sova. Sov föresten jätte gött inatt. Vaknade som ett kryss i sängen imorse.=) Man får ju passa på.
Hoppas han kommer hem imorgon.

Nu ligger jag i sängen och kollar akutioner på tradera. Väntar på min ODD MOLLY schal jag köote för 140:- Wiie! Ska fan köpa alla mina juklappar på tradera. Blir ju jävligt billigt så.
Har blivit helt galet tokig i scarfar, accesoarer över huvudtaget är så roligt. Nog om det!

Nä idag är jag tråkig.

God natt! 

Äntligen kan man dricka glögg!

Publicerad 2008-11-10 21:22:49 i Allmänt

Kom hem från sjukan nu. Gurra mådde sådär och ska ligga kvar över natten. Massa prover och sånt som skall tas. *Lite ensamt här hemma* Saknar han redan.

Åkte med matthias och linda till ICA. Var dock inte lika coola som dom och kunde inte scana in min mat. (men jag har ju ett ICA kort så lite plus i kansten är det allt) Det gick bra ändå.
Handlade det godaste i världen: GLÖGG! Mmmmm! Sitter och sippar på varm glögg nu. Det är så himla gött. Blir att åka till cashen och köpa en 5 litare nästa vecka. När man väl kommer igång med glöggen är det svårt att sluta. Gött är det med pepparkaka och mögelost till.

Nä nu måste jag läsa alla mina favorit bloggar, har inte hunnit läsa alla för dagen. Har en sån rutin när jag kommer hem från jobbet, att jag måste läsa allas bloggar annars kan jag inte göra något annat.

Måndag, måndag!

Publicerad 2008-11-10 18:24:35 i Allmänt

Äntligen måndag idag. Brukar inte gilla måndagar men denna måndagen har varit över förväntan. Lugn dag på jobbet, alla har vart på bra humör. Inga jobbiga gäster. Tycker synd om lilla Lina som ligger hemma och är magsjuk. Akta er för kebabpizzor! =)
Tänkte avsluta denna dag med glögg, lussebullar och mys hemma men icke. Blir upp till sjukan och lämna saker till Gurra ligger inne för observation över natten. Dom skall ta en massa prover och så. Äntligen. Han har fan vart sjuk i över en vecka. Då ät det oftast något som inte stämmer. Hoppas det ordnar sig. Min baby! =)
Tråkigt att sova själv inatt men det får väl gå.
Rc möte imorgon och jobba länge. Wiiiee! Är så omotiverad, även om det går bättre an någonsin på restaurangen. Men det blir ju så ibland. Man hamnar ju i svackor.

Nä måste dra! Blir väl att jag bloggar mer sen, kommer ju inte ha så mycket annat att göra!

Tjipp!

Fuck my self!

Publicerad 2008-11-09 12:13:17 i Allmänt

Hatar mig själv. Jävla idiot jag. Blev full, skulle åka hem, blev bestulen på min mobil, snackade med polisen, slog upp knät, = lyckad kväll! *NOT*

Det var trevligt hemma hos rickard iallafall! Alicia är en grym party fixare ju!
Grattis på födelsedagen!

#@?!

Publicerad 2008-11-07 19:53:59 i Allmänt

Idag är jag så jävla trött. Satt på akuten i 6 timmar igår kväll/natt. Från 21 till kl 03.00 på natten. Åkte hem och sov och sen tillbaka kl 13.00 idag. Åkte hem kl 18.00. Segt som fan. Kändes stundvis som att man satt i ett bårhus. Gamlingar som bara låg i sina sängar i korridoren. Usch! Idag satt en galen gammal tant i sin rullstol och skrek hur dålig vården är. Jävla idiot. Hon va säkert över 80 år och hel galen. Gurra mår inte bättre men inte sämre heller. Han fick massa bra medeciner som han skall äte så förhoppningsvis blir han snart bättre.

Idag blir det IDOL och sitta hemma och ta det lugnt. Gick ju inte till jobbet idag så jag har jättemycket att göra imorgon på jobbet, plus att jag har jour. =( Julmust och julskum för hela slanten. Imorgon ska jag faktiskt festa. Wiiiiee! Blir att köpa en tight vit t-shirt imorgon och några kalla. Mmmmm!

Nä dags för ryggläge i soffan med Gurra!

VAM!

Publicerad 2008-11-06 20:44:35 i Allmänt

Finns det något som heter VAM? Tycker vi skall införa detta. VAM= vård av sjuk man!
Min lilla gurra är fortfarande sjuk, stackarn. Har vart och handlat den bästa medecinen:
¤Glass
¤Julmust
¤Julskum
¤Färsk ananas
¤Yoggi
Med denna medecin blir han nog frisk. *hoppas*

Idag har det vart lugnt på jobbet. Fått en del gjort idag. Skönt. Challe fyller år idag. Jag skulle fixa present från alla restaurangchefer. Detta fixades fort och enkelt. Gick in på raglady. Tjing tjing. Lätt som en plätt.=)
Gött va det med princess tårta. Fikade en sväng med Madde. Gick en sväng på stan. Hittade en jätte fin kjol som jag skall använda som tubtop. Nice som fan!

ciao!

Go dag!

Publicerad 2008-11-05 11:54:15 i Allmänt

Värsta grymma vädret ute idag. Gött som fan. Ledig är man också. Ska slänga på mig mina glajjer och gå en LÅNG promenad i kylan. Finns inget bättre ju. En varm kaffe latte i handen är ett plus. Får väl gå upp till BK och inhandla mig en latte. Tråkigt att Gurra är dålig, men har ju min iPhone med musik att lyssna på.Blir kanske att åka till vårdcentralen med han. =( Annars blir det nog lugnt idag. Blir wok med kyckling och nudlar till middag. Hade vart gött att dricka bärs någon dag. Var ett tag sen.

Nä nu ut i solen och schteka!

Kunden har (inte alltid) rätt!

Publicerad 2008-11-04 20:52:53 i Allmänt

Som alla vet så jobbar ju jag på Mc Donalds. Och varje dag utsätts man för roliga, jobbiga och dumma kommentarer. Man dras in ofrivilligt i diskutioner med dom många hjärndöda varelser.
Ovanstående problem får man dras med då man jobbar inom service. Och det är inte bara vi på Mc Donalds som får stå ut med detta. Följande bidrag kommer från:
http://www.intealltid.se/

Från en livsmedelsbutik i norrbotten:
En kväll just före stängning av charkdisken; jag putsade rutorna och min kollega plockade bort bakom disken. En parant dam, ca 70+ kommer fram och vill ha en korvbit. "Jaha, hur stor bit vill du ha?" frågar min kollega och måttar med kniven på korven.

"En kuklängd" svarar damen och skrattar hysteriskt. Jag och min kollega bara gapar. Inte precis vad man väntar sig av en sådan dam.

Från en bensinstation i Gävle:

Jag arbetade en tid på en bensinstation i Norrland och en tidig vintermorgon kom en kund in för att handla morgontidningen.

Det snöade en hel del denna morgon och vägunderlaget var kanske inte det bästa, så när kunden är på väg ut så säger jag:

- Kör försiktigt!
varpå han svarar:
- Ja, man måste ju tänka på passagerarna!

Efter någon minut ser jag kunden köra förbi i en likbil.

Jag vill sova ut!!!

Publicerad 2008-11-04 19:27:11 i Allmänt

Har blivit väckt 2 dagar i rad av jobbet. Hela min dag blir förstörd. När jag lägger mig på kvällen så planerar jag vad jag skall hinna med på jobbet. Detta förstörs varje gång jag måste komma in tidigare eller blir väckt för tidigt. Jag har väldigt dåligt morgon humör. Blir inte bättre av att dom som är på jobbet när man kommer skall ställa tusen frågor. ARRGH!

Men imorgon är jag LEDIG!! Jag ska stänga av min telefon och sova ut. Gurra är sjuk, stackarn. Så imorgon blir det nog inte mycket gjort. Ska ringa till ragtime och kolla om mina UGGS har kommit. *LOVE*

Ikväll blir det film och slappa. Som alla andra dagar.=) Skall dock försöka att inte somna 21.00

Färgade håret mörkbrunt igår. Det blev överraskande bra faktiskt. Brukar ju bli en de spill och färg utanför.

Vilken underbar höstdag!

Publicerad 2008-11-02 15:21:14 i Allmänt

Idag har det varit riktigt kallt och soligt. En perfekt höstdag. Började dagen med att köra Gurra till Borås. Åkte sen hem till Lina och käkade frukost. Möttes av en naken liten Loke i dörren. =) Sötast i världen är han! Jag och Lina beslutade oss för att våldgästa mamma så vi tog med oss lilla Loke och drog till Tosslanda. Jag berättade för Loke att han skulle få träffa min mormor. Loke hade lite svårt att förstå att jag också hade en mormor. Mamma gjorde varm choklad och packade ner bullar i en ryggsäck. Sen satte vi oss vid havet och fikade.
Lite bilder från dagen:


Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela