ackadacka

Massor att göra..

Publicerad 2009-07-29 10:42:08 i Allmänt

I helgen får jag och gurra besök. 3 pers ska sova här så det blir full rulle. På fredag är det U2 på Ullevi. Yeyh! Ska bli jävligt kul faktiskt, inte för att jag kan så många låtar utan mest för showen. Jag är ledig hela helgen, det är jag värd efter denna arbetsveckan.

Igår var jag på gilda skolan och färgare bryn+fransar, det blev jättefint fast jag tror inte någon ser skillnad. Blå-svart färg på fransarna och brun-svart på brynen. =) Det var himla skönt att bara ligga där och bli ompysslad i 30 min. Nästa vecka blir det manikyr.

Idag blir det att städa och fixa här hemma innan jobbet. (rensa ut gästrummet som numera funkar som ett förråd) Jag tränade imorse så jag är rätt seg i kroppen. Har fortfarande träningsvärk efter mitt pass i måndags.=) Disken är oändlig också, och jag som precis har målat naglarna. Diskhandskar på!

Nä nu måste jag ta tag i mig själv och i lägenheten!

How to become a Partille Johnny:

Publicerad 2009-07-27 08:04:12 i Allmänt

Asså jag dör. Gick in på gt.se (klicka på länken för att komme till artikeln) och hittade en artikel om Partille Johnnys aka PJ´s. Killarna i artikeln är 20 år (!!!??), vad fan hände där liksom? Blivit tappad i golvet eller vad? Man klär sig ju för fan inte så om man är 20 år. Det är ok om man är typ 14.

Så fixar du stilen


Håret: Ska antingen vara färgat vitt eller svart. Föna och använd plattång för att hela håret ska bli rakt. Få till spretig-heten med vax - men det måste vara "billiga" märken som d:fi eller dax wax.

Ansiktet: Brun utan sol, brunkräm eller foundation. Det gör inget om det blir ränder eller flammigt, allt är tillåtet.

Munnen: Ett lager med Idominsalva gör läpparna fylliga och rosa.

Ögonen: Ett par solbrillor får gärna sitta på jämt.

Jeans: Byxorna ska vara av märket Evisu jeans. Går helst i tygskor,

Tofsar:3- 20 snoddar, gärna i olika färger som sätts längs med smalbenen så att byxorna kläms åt.
exempelvis från Fred Perry.

Strumpor: Antingen vita tubsockor från Intersport, eller halva små strumpor.

Hahaha! Jag skrattar ihjäl mig!

Nu kör vi..

Publicerad 2009-07-27 06:10:41 i Allmänt

Klockan är 06:10, nu ska jag till gymet! Brittan och Pantera på högsta volym i 60 min och sen till jobbet, kan det bli bättre?

Självdisciplin säger jag bara.

Lördags-mys!

Publicerad 2009-07-25 20:55:02 i Allmänt

Nu ska jag göra ostmackor och thé. Jag kom precis hem från jobbet och ska bara slappa. Jag är själv ikväll, så jag ska måla om naglarna och kolla på film. Lite ego-mys hemma är aldrig fel.

Gjorde min dagliga träning imorse, fast jag ökade nivån på maskinen 3 grader och körde på som vanligt. Phu! Jag kan säga att det droppade svett om mig. Imorgon blir det paus men på måndag kör jag igång igen. Då ska jag träna innan jobbet. Dvs att jag måste träna vid 7 på morgonen. Längtar redan!

På tal om annat. Augusti kommer bli en tråkig månad. Jag betalade mina räkningar förut och kom fram till att jag är pank som en kyrkråtta. Så denna månaden blir det jobba jobba och jobba. Ska försöka jobba alla mina lediga dagar så jag kan få ut en fet lön nästa månad. Hela dagen hart vart deprimerande för detta. Inga pengar = inget kul! Så är det helt enkelt. Accessories ska ju öppna i nordstan också. Får fönster-shoppa helt enkelt. Buhuu!! *gråter* 

3 måsten i NY/USA

Publicerad 2009-07-23 10:41:32 i Allmänt

Om du åker till usa finns det 3 affärer man måste besöka:
1. Forever 21
Billiga och snygga kläder/skor. (billigare än H&M)
2. Abercrombie & Fitch
Snygga kläder med deras kända älg-logotype. Lite dyrare men väldigt snygga.
3. Victorias secret
Billiga underkläder med grym kvalité. Finns dyrare märken i affären också. VS är kända för sina PINK collections.

Nu jävlar..

Publicerad 2009-07-23 09:43:01 i Allmänt

Idag gick jag upp 08.00. Jag gick och tränade direkt. *klappar mig själv på axeln*  Efter 50 min kände jag att det räckte. så nu sitter jag och käkar gröt till frukost. Finns det något godare? Idag ska jag möta upp flickorna i stan och fika vid 12. Yeyh! Ska bli extra kul att träffa madde. Inga onyttigheter för min del.
Jag ska försöka få en tvätt-tid idag också. Fast jag funderar på att skita i det. Gurra är ju ledig imorgon. Hehehe!

Snyggaste lacken..

Publicerad 2009-07-22 10:20:35 i Allmänt

Dessa lack kommer från OPI. Färgerna är matta och hur snygga som helst. Det rosa och det svarta är min favoriter. Nästa månad ska jag införskaffa mig ett av lacken. Priset ligger på 150:-. Jag vill ha allihopa.


Hurtbulle..

Publicerad 2009-07-21 15:25:39 i Allmänt

Idag efter jobbet sprang jag in på NK och köpte ett nagellack.=) Blev ett rosa från OPI och ett klarlack från mavala. Efter det hände något jag aldrig trodde skulle hända: Jag gick till gymmet. Glömde vattenflaska och extra skor. Jag vet, jag är en färsking. Men imorgon ska jag dit igen och då ska jag köpa halvårskort. (vattenflaska och extra skor får jag inte glömma) Yeyh! Jag ska äntligen få kondition! Jag gick 4km (tror jag) och en jaävla massa steg i trappmaskinen. Beach 2010, here i come!

Grym helg..

Publicerad 2009-07-20 10:10:29 i Allmänt

Denna helgen gar verkligen varit super bra. I fredags blev det grillfest och mega utgång. Först gick vi till nivå (var tvungen att dansa lite), sen dancing dingo (varför variera sig?) och vi avslutade kvällen på Rock baren. Gillar inte rockbaren alls. Det luktar fan illa där inne. En blandning av hårdrockare, svett och piss. På rock baren träffade vi Jocke och hans polare. Det slutade med att vi stog utanför och pratade till 4 på morgonen.=)=) Behöver jag berätta hur jag mådde dagen efter? Jag och gurra låg på soffan, käkade kinamat och slappade. Igår var jag, gurra och robin på gamla ullevi och kollade fotboll. Bra söndagsaktivitet. Idag ska jag jobba 13-21. Innan det ska jag fixa här hemma.

Bilder från helgen:


Chill i Jannikas trädgård


Sanna och Jasper


Gurra och Ludde


Daniel, Jannika och Eddie


Hanna och Malin på Nivå


Erica, Hanna, Malin och Carl på Nivå


Jag och Hanna


Pernilla och söta Jocke

Jag kan om jag måste..

Publicerad 2009-07-16 19:40:02 i Allmänt

Gurra är ju som sagt borta denna veckan. Tråkigt som fan fats lite skönt att vara själv också. Jag blir så himla slapp när han inte är hemma. Det ligger kläder på hela golvet i sovrummet, det står smutsig disk på diskbänken och ren i disk i maskinen. Jag ska ta tag i allt ikväll (typ NU) så det är rent och fint när min älskling kommer hem imorgon.=) Gurra är bra på väldigt många saker men det bästa är att han älskar att laga mat. Jag tycker inte det är lika kul. MEN jag har faktiskt lagat  mat till mig själv denna veckan, 2 gånger. Idag blev det pasta carbonara med massa bacon. (Köpte färdig carbonara-sås på ica) Jag kan faktiskt om jag måste. *klappar mig själv på axeln*
Snart måste jag ner till ica för det är den årliga BBQ-festen hos Jannika imorgon. Yeyh! Jag står för matinköp till mig, gurra och ludde. Det blir nog kött, någon frodig sås och grönsaker.

Spontan dricka-öl-kväll..

Publicerad 2009-07-16 08:02:00 i Allmänt

Igår när jag gick till jobbet så kände jag mig så himla uttråkad. Jag messade Stephanie och kollade om ville ta ett glas, pch det ville hon. Jag stressade från jobbet för att hinna till Valand. Vi satte oss på Diamond Dogs. (vem har ård med annat i lågkånkan?) Efter det gick vi till Dancing Dingo. Musiken på Diamond Dogs var så himla hög så vi kunde inte prata. Precis innan vi skulle gå ser jag mitt ex bror trilla ur från Rock Baren, han trillade verkligen ut. Hahaha! Han och hans kompis var så jävla fulla. Det var då jag kände att nu vill jag hem och sova. Efter 4 öl var (S drack vin) och 2 paket cigg senare var det dags att åka hem. Jag blev lite rund om fötterna måste jag erkänna. Det är då man ska åka hem.=) Det är lustigt när man är ute på krogen och inte är speciellt full, alla blir så himla jobbiga och tröttsamma. (inte riktakt mot dig fredrik) Nä det är ingen hit att sitta ute och vara nykter faktiskt.
Nu ska jag jobba 9-18. Yeyh! Efter det blir det inhandling av mat till mig och ludde imorgon, BBQ fest 2009!

♥♥KärleK♥♥

Publicerad 2009-07-15 11:17:29 i Allmänt

Igår kom min älskling hem från öckerö för att mysa med mig och sova i våran goa säng. Vi gick till haltas och käkade middag och det kändes som att vi inte hade träffats på typ 2 veckor (2 dagar). Sjukt! Det pirrade i hela kroppen och jag känner mig typ nykär igen. Gulligull! När jag vaknade imorse hade gurra satt upp lappar på olika ställen i lägenheten, på lapparna stog det massa gulliga saker. =)=) Älskar han så himla mycket!

Oj, oj, oj..

Publicerad 2009-07-14 16:33:27 i Allmänt

Idag har var en riktigt bra dag hittills. Det börjad med att jag försov mig imorse. Jag vaknade 06.00 och kastade på mig kläder och rusade till jobbet. (jag hade fruktansvärda menssmärtor inatt och sov nästan ingenting) Jag börjar 06.00 så jag var jävligt stressad. Men det gick jävligt bra ändå. Var på jobbet 06.15 och öppnade 06.30. Jag är kung på att öppna helt enkelt.=) En stor applåd till mig själv. Jag gick till donken och snyltade till mig 9 st coca cola glas. Det tyckte jag att jag var värd. Hehehe! Dom blir aldirg av med mig.
Efter jobbet kom emelie och hämtade upp mig så tog vi en promenad hem till mig. Efter kaffe med bulle och massa bus med hennes underbara son sebbe gick jag till posten för att hämta ut nya kapslar till kaffemaskinen, trodde jag. Det visade sig att det var en info pärm om kaffemaskinen. Gurra beställde en som var på svenska då den vi fick med kaffamaskinen var på danska. Jag öppnar pärmen och inser att även denna är på danska. Yeyh! Funderar på att köpa ett danskt-svenskt lexikon. Haha!!
Jag har massa tvätt att vika men det är så himla tråkigt att vika själv. Jag försöker övertala gurra att komma hem ikväll. Är i behov av sambo-sällskap. Får se hur det kommer gå!

Då var det dags..

Publicerad 2009-07-13 20:47:47 i Allmänt

Äntligen kom mensen. Alltid lika roligt! Huvudvärk, ingen ork och mensvärk. Detta firar jag med massa godis. På ica finns det choklad-doppade negerbollar. Så jävla goda. En påse med sådana fick det bli. Nu ska jag ta hand om mig själv framför lipstick jungle.

Från chill till stress..

Publicerad 2009-07-13 15:25:55 i Allmänt

Hanna messade imorse och undrade om jag ville fika med henne och malin. Njae tänkte jag, det hinner jag inte. Jag tvättar ju till 17 och sen måste det hönga till 18 för att det ska bli torrt. MEN sen ringer malin och säger att det är alkohol med i bilden. Klart jag hänger på. Hehe!! In i duschen, borsta tänderna och slänga ihop något snabbt. Tacka gud för couscous och halvfabrikat. Så nu sitter jag här och svettas, duschen kändes lite onödig. Ska slänga in underkläderna i torkmaskinen och sen fixa iordning mig. Och innan jag drar måste jag hämta kläderna (som inte alls komemr vara torra). Måndags-vin i like. Men det får inte bli sent. Ska jobba imorgon, 6-13.
Ha det fett!

Måndag..

Publicerad 2009-07-13 10:47:48 i Allmänt

Varannan måndag är jag ledig. Det är så himla skönt. Alla hatar ju måndagar, så det är skönt att slippa den dagen ibland. Idag står inget på schemat. Eller jo, tvätta och laga mat. Gurra jag saknar dig redan!! Gurra är iväg hela veckan. Tråkigt som fan. Då får jag laga mat sjäv, inte alls kul. Jag funderar på att storstäda i sovrummet. Min garderob ser förjävlig ut plus att jag har en låda i sovrummet som jag bara slänger ner skit i (och den är överfull nu).
Jag hoppas kaffet kommer idag för imorgon kommer emelie och sebbe hit och fikar. Wiiee!! Det var längesen jag dom små sötnosarna. Jag ska ta lite kort på sebbe så ska ni få se världens sötaste unge. Nä nu får jag väl ta tag i mig själv!

Bokat och klart..

Publicerad 2009-07-12 22:36:48 i Allmänt

Nu har jag bokat Fransk manikyr (Fransk manikyr (45 min) Nagelvård, lång hand- och underarmsmassage samt fransk lackning.) och bryn + frans färgning (Färgning av fransar och bryn , inkl formning av bryn (30 min) ) på Gilda skolan. Den franska manikyren kostar 180:- och färgningen kostar 140:-. Hur billigt är inte det liksom?
Det finns masor av olika behandlingar och alla är jätte billiga. Det är elever som gör behandlingarna men det spelar ingen roll för mig iallafall.=)
Vill du boka in dig på en billig behandling? Gör det här:
http://www.gilda.se/Start.aspx

Jag kan något som inte du kan..

Publicerad 2009-07-12 19:03:03 i Allmänt

Jag kan dricka en supergod latte eller cappucino hemma. Mmmm!! Den smakar som Bar centros latte. Det du! Jag rekomenderar ALLA en nespressomaskin. Imorgon kommer det nya kapslar. Tjoho!

Gothia har börjat..

Publicerad 2009-07-12 16:33:13 i Allmänt

Idag har jag jobbat. Gillar att jobba söndagar, dubbelt betalt då.=) Jag har typ bara pratat engelska på jobbet idag. Massa turister och MASSA gothia kids. Skönt för en gångs skull att man inte är sämst på engelska iallafall. Haha!! Efter jobbet kilade jag in på H&M och monki. Ja ni kan ju lista ut själva hur det slutade. Man måste ju fynda nu i finanskrisen, när man måste spara och vända på varenda krona. (haha.. det låter ju bra iallafall)
Ikväll vil jag ta en öl. Frågan är om någon vill dricka den med mig. Hela sverige verkar vara bakis och trötta. Jag är ledig imorgon så jag kan gärna vara lite skakig imorgon.

Monki har den bästa REAN!

Publicerad 2009-07-11 21:41:50 i Allmänt

Kollade runt lite på rean innan jobbet idag och jag måste säga att Monki har den bästa rean. Alltid 50% och alltid snygga kläder. Man går ju aldrig därifrån utan att ha fyndat några prisvärda plagg (fast inte idag faktiskt, jag han inte testa innan jag var tvungen att SPRINGA till jobbet). Imorgon efter jobbet blir det en tripp till monki. Var inne i massa andra affärer och där är det 30%/40% REA! Hallå! Det ska vara 50%. Förr var det alltid 50% på allt vid jul och sommar. Undra varför det inte är så längre?

På tal om shopping. Har skaffat NK kort igen! Gillar ju inte klubbkort egentligen men det kanske är värt det.

Planet Earth

Publicerad 2009-07-11 10:59:26 i Allmänt

 Igår när jag kom hem från jobbet så hade Gurra fixat massa fredagsmys (han är verkligen världens bästa kille) och så kollade på vi planet earth. Självklart på Blue-ray.=) Grym dokumentär om jorden. Jag tror vi såg 3 avsnitt.



Vad gör man när det regnar?

Publicerad 2009-07-10 11:41:19 i Allmänt

Jo man shoppar. Igår var jag ledig hela dagen. Jag och gurra åkte in till stan och kollade runt på lite kaffemaskiner för femtio-elfte gången. När vi väl beslutat oss för en Nespresso maskin så kunde vi inte välja färg. Hahaha!! Typiskt oss, det fanns antingen svart eller röd. Det blev en röd. Kaffet är så jävla gott! Vi valde en nespressomaskin med mjölkskummare. Lite dyrare men det var det värt. Mjölken värms och skummas jättesnabbt och enkelt.  Vi köpte en blue-ray spelare också. Så nu blir det film varje dag här hemma.

Emma och malin var här på middag också. Vi satt och tjötade i nästan fem timmar. Det blir alltid så när vi träffas. 3 flaskor rosé och lite cider fick vi i oss under tiden. Älskar mina underbara tjejer.=)

Nu ska jag göra mig iordning. Det är dags att åka till stan och kolla om det finns några begagnade blue-ray filmer.

Här kommer en bild på kaffemaskinen:


Nu ska jag gnälla lite..

Publicerad 2009-07-08 22:12:51 i Allmänt

Nu måste jag få gnälla lite. Är bitter, halvsur och jobbig. Idag har vart en av dom sämre dagarna på länge (jag tro det har att göra med att jag ska ha min mens, eller inte). Nu ska jag berätta om min dag.

Jag vaknade inatt av att det åskade och blixtrade så in i helvete. Flög upp ur sängen och började dra ut kontakter och var helt snurrig. Jag somnade om som tur var och vaknade kl 08.00 av att idiotklockan ringde. Det var bara att pallra sig upp och gå till  TANDLÄKAREN! Jag hatar fan tandläkaren. Idag var det dags för att ta bort tandsten i överkäken. Jag har tagit bort tandsten innan och det har inte varit så farligt. Men jag kanske borde reagerat lite mer när jag fick 2 besökstider för att ta bort tandsten. Som sagt jag låg i stolen hos tandläkaren och spännde mig i 45 min. FY FAN!!! Det gjorde inte ont men ljudet höll på att ta knäcken va mig. Det äckliga skrapande ljudet, bläää!! Sen skulle tandläkaren visa hur man kan använda vissa saker för att förebygga tandsten. Och så var jag tvungen att visa att jag kunde. HALLÅ! Här har man legat och spännt sig i 45 min (plus hela resan dit) , blodet rinner mellan alla tänder och man har en tandläkare 2 cm från ansiktet. Det gick inte bra. Så jag fick lova att testa dom olika verktygen hemma. Jag lovar att lämna en recension här på bloggen. Haha!!

När jag kom hem så tänkte jag at jag skulle äta. Det gick ju bra, kunde inte tugga. Fick suga på brödet tills det blev mjukt och sen tugga med framtändera. Det känndes som att alla tänder skulle lossna om jag tuggade. Blev ännu argare på tandläkaren. Jag och Gurra tog en promenad till Bagaren&Kocken. Jag tänkte att en lite promenad med lite rolig shopping kunde hjälpa. Vi hittade en grym Nespresso maskin som vi ska fundera på om vi ska köpa. Jag hittade även lite roliga saker från favoritmärket RICE. Det blev en skål, en slickepott och suhipinnar, allt i den enda rätta färgen rosa.=) Gurra min underbara sambo hade tänk göra köttfärslimpa men klockan blev för mycket så jag fixade maten själv. Det skulle jag inte ha gjort. Jag tog fram köttbullar (hemmagjorda) ur frysen och kokade pasta. När allt var klart och upplagt på tallriken så märker jag att köttbullarna smakar skit. Torra och skrumpna och nollsmak. Så det blev pasta med ketchup. Wiiiee!! Jag var så arg så jag var tvungen att gå in till jobbet. Jag lyssnade på Rage Against the machine hela vägen.

Väl framme på jobbet kändes det ok. Min favorit Gun var där och sen kom Jannika och hälsade på. Tack och lov!  Allt var bra på jobbet tills klockan var 20:26 då två tyskar klampar in i butiken och går BARA där jag har moppat. Behöver jag förklara hur galen jag blev? Jobbigt nog var dom ändå trevliga. Jag var trevigt tillbaka, men jag hatar tyska turister ändå.

Nu känns det bättre! Argheten är nästan borta. En dusch och sen sängen!

Hej då!

Första dagen på jobbet efter semestern..

Publicerad 2009-07-06 20:03:20 i Allmänt

Jag varnervös som fan igår för att jobba idag. Kändes som att det  var första gången jag skulle öppna. Jag kom inte ihåg mina koder eller nåt. Haha!! Men det gick bra som fan. Var lite segt att gå upp 05.20 imorse. När jag kom hem vid 15.30 idag däckade jag. Så jävla gött. Vaknade efter 1½ timma av 5 missade samtal från mamma och lasse. Så det var bara att pallra sig upp till lejonet och björnen och köpa glass och kaffe.=) Riktigt gött faktiskt. Det regnade som fan när jag skulle hem. Gött med regn, var ju ett tag sen. Igår såg jag transformers 2 på bio. Hyffsad film, ettan var bättre. Men så är det nästan alltid med uppföljare.
Är sjukt seg och trött.
Nu ska jag måla naglarna! Ha det fett!

Bilder från Azorerna:

Publicerad 2009-07-05 19:34:51 i Allmänt


Fina byggnader i stan


Jag i "djungeln"

Gurra långt långt ner i "djungeln"

Riktigt häftigt

Jag sitter i ett MEGA träd. Sjukt stort träd!

Jag håller på att hoppa i poolen

Jag bjuder på denna bilden.=) Solning är ett måste på semestern.

"Trottoarerna" var smala jätte smala

Gurra dricker den inhemska läsken Kima som är en passionsfruktsdricka.

Dragspelsmusik på torget. ALLA var där!

Här kör vi in i molnen på ca 800 meter över marken. Läskigt som fan!

Gurra står i molnen!

Lagoa da fogo som betyder eldsjö. Grym utsikt!

Branta klippor längs kustvägen.

Det finns massor av bilder men detta får räcka. Det tar sån himla tid att ladda upp!

Tack och hej!

Semester!!

Publicerad 2009-07-01 08:37:34 i Allmänt

Igår var jag och Gurra hemma hos mamma och lasse. Det blev ett dopp i havet också. KALLT!! Idag ska vi till Vrångö och sola och bada. Det tar en stund att åka dit så vi får snart åka. Ja just det. Jag ocg gurra var på liseberg i förrgår och käkade B&J glass. Vi gick förbi knatte radiobilarna och det var så himla kul att se dom små knattarna köra och krocka. Ett tips om ni är på liseberg: gå dit och checka in dom coola kidsen. Jag och gurra skrattade så tårarna rann.=) Planerna för veckan består av sol och bad. På åndag börjar jag ju jobba igen. Dom flesta pass är j halvadagar så jag kan nog leva med att jobba även fast det är 30 grader ute. Nu måste jag packa strandväskan och vattna alla blommor innan vi drar.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela