ackadacka

Roskilde here i come!

Publicerad 2008-06-27 22:20:23 i Allmänt

Jaha då håller man på att packa inför 8 dagars festival. Blir ju en del kläder. Plus att jag alltid vill ha med mig extra. Så en väska och en bag blir det. Ska ägna hela kvällen åt at bränna musik och trycka t-shirts. Wiiie!
Sitter och förbereder min kropp inför 8 dagars alkohol och makrill. Hahaha. Äter halvfrusen fiskgratäng och dricker öl. Är så jävla trött. Vart totalt överkörad på jobbet och jag va tvungen att gå till doctorn och tejpa ihop mitt finger. Blödde som fan idag. ORKA! Doctorn trodde inte sina öron när jag sa att jag skulle till roskilde. "lycka till med fingret sa han" haha!
Lite update bilder:

1. Mina as coola ananas glasögon. =P
2. Dagens fsg. Hög sales som fan!'
3. Min packning
4. Middag 22.00 är alltid lika gott!

Shopaholic!

Publicerad 2008-06-25 22:14:49 i Allmänt

Idag har jag bränt typ 4000:-, minst. Varav 2000:- på en ny kamera som är limegrön, as snygg. Köpte en matchande väska till också. Böev dokc trött på han som sålde den till mig. Han ville sälja hela affären verkade det som. Men man vet ju hur det är, sälj sälj sälj är det som gäller. Semestern är i sikte. Wiiie! Såg på schemat att jag är ledig på fredag. Gött! Så min semster börjar då. Måste ju nästan fira med en öl.
Jag och madde skulle ta en "fika" igår. Fikan blev utekväll. ORKA!! Skulle ju köra idag för att köpa partytält och sån skit. Men icke. Jag va as dålig imorse. Och inga partytält blev det heller. *jag lovar att fixa det innan lördag*
Fick shoppat loss lite på rean också. Hittade ett par guldtights som jag ska på roskilde. ( fula som fan )
Köpte 2 peruker och ett par grymt coola glasögon, dom är som ananaser. Hur kul som helst. Kommer ett kort imorgon på hela kitet. Jag kommer ju äga hela roskilde men mina coola kläder. Nä  nu orkar jag inte skriva mer för jag är såååå trött. Jobba natt blir det imorgon, hatar det. Får väl se hur mycket jobba det blir egentligen.=)=)=)

6 dagar, 22 timmar och 17 minuter kvar!

Publicerad 2008-06-22 09:48:55 i Allmänt

Snart öppnar roskilde. Vi ska vara där ca 10 timmar innan det öppnar för att kunna ha ett fett camp i år. (christian, jag klagaar inte på föregående årets camp. jag lovar) Idag blir det planeingsöl på Kings head 18.00. Nice som fan. Har fått tag på ett grymt tält också. Det som fredrik och christian snodde förra året. Vecklade ut det igår. Leran är kvar. Hahahah!
På onsadag när lönen kommer så är det Överskotts bolaget som väntar. sov säck, luftmadrass, partytält och en helvetes massa gaffa tejp. Är så taggat. Oscars mamma är en ängel som lånar ut sin sprillans nya volvo v50 till oss. Jag ska köra ner och Oscar kör hem. orka köra hem. Kommer ju vaar helt fucking slutkörd.
Mer info kommer ikväll!

http://www.roskilde-festival.dk/

Sill,kolonilott, dans och fylla!

Publicerad 2008-06-21 23:05:08 i Allmänt

Ja med dom tre orden kan man sammanfatta årets midsommar afton. En mycket lyckad dag och kväll som firades i Ängelholm med Hiphop marcus, Anneli, Hula, Kina och Hampus. (Plus vi göteborgare) Åkte ner vid 9 tiden ígår morse. Anneli och Hampus har fått det as nice på sin kolonilott. Hur trevligt som helst. Trodde att jag skulle vara vaken hela kvällen med tanke på mina 2 deckningar under dan. En innan maten och en efter. Hahahaha! Gött är det. Finns det obegränsat med alkohol så blir det ju lätt så. (vi åt kl 15.30) =)=)=)
Efter maten och 3 flaskor nubbe så drog vi till den årliga dansen i kolonilottområdet. Hur kul som helst. Alla dansade med alla och va hyggligt fulla. Kommer kort så fort axel har lagt över dom på datan. Jätte många roliga kort blev det. Allt från suparkort till nakenhet.
Vi kom på ett nytt ord på fyllan (trodde vi, fast på sätt å vis så är det nytt) DILF!! Dad i like to fuck, sökte på wikipedia och fick fram detta:

Mother I'd Like to Fuck

Milf, ursprungligen amerikansk förkortning för "Mother I'd Like to Fuck", det vill säga mamma  jag vill ligga med. Från början en porrterm, men har efter hand på många håll i västvärlden blivit ett vedertaget begrepp för en fräsch kvinna, en milf ska vara kvinna med barn, åldern spelar ingen roll eftersom ordet betyder mum så räcker det att ha ett barn. Gilf ((Från förkortningen Milf)) Girls I'd Like to Fuck.

FILF Father I'd Like to Fuck.

GMILF Grandmother I'd Like to Fuck.

TILF Teacher I'd Like to Fuck.

ORKA!

Publicerad 2008-06-17 21:38:46 i Allmänt

Fick ett medelande igår på facebok: Min bil är nog lite för liten för att åka 5 ner till roskilde i. OK!!! Säg som det är istället. Jävla mutha uckars. Well well. Allt har fixat sig nu. Blir 5 pers ner i en bil. Åker ca 15.00 på lördag för att ställa oss i kö i 12 timmar. NICE!! Ska bli så jävla roligt. Är så nära nu. Kommer bli årtiondets camp. Så den 25:e blir det storshopping. WIIEE! Idag har inte hänt mycket. Jobbat som vanligt. Drack bärs med sofie igår. Det va trevligt. Träffas ju inte så ofta längre. Blir ju så. En av mina kära vänner skall snart ha barn. Den 2:e Juli ska hon ha. Hoppas det blir en sommar tjej. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka blogga varannan dag på roskilde. Beror på väder, vind och fylla.
Här är lite bilder från förra året:


1. roskilde campingen från ovan
2. sjöb vid service centret
3. jag och mina bejbs. hoppas Darrel kommer i år.

Jag lagade mat idag för första gången på 1 år!

Publicerad 2008-06-15 19:01:50 i Allmänt

Vaknade vid tio imorse. Såååå skönt att få sova ut. Va helt slut igår. Va hemma hos Leila i Fredags och hade spritfest. 5 pers va vi. HAhahaha! Men kul som fan va det. Skulle gått ut med axel igår men pallade fan inte. Jag och Eddie gick ner till lokalkrogen och tog 1 öl. Somnade vid 23 tiden. Nice!
Idag har jag, jannica och eddie fikat och gått på museum. Det blev fika på andralång gatan och sen en trevlig tripp till sjöfartsmuseet. Gratis att komm in om man är under 25. Super nice. Synd att akvariet va stängt bara. Det är ju det man vill se. Well well, får dra dit någon annan dag och kolla, är ju gratis.
Sen gick vi till netto och handlade. Lagade mat för första gången på säkert 1 år. Gött som fan blev det iallafall. köpte massor av glass också, så det blir glass till efterätt. Mums mums!
Dags att kolla på LA INK!

Flight of the conchords!

Publicerad 2008-06-15 18:40:24 i Allmänt

Årets roligaste serie:
http://www.youtube.com/watch?v=FArZxLj6DLk
http://www.youtube.com/watch?v=Bqxnm6t3QMw
http://www.youtube.com/watch?v=JT5AQIlmM0I
http://www.youtube.com/watch?v=X5hrUGFhsXo

Du måste gå in och kolla!

Nostalgi!

Publicerad 2008-06-11 17:11:16 i Allmänt

Idag har det hänt mycket. Gick upp tidigt som fan för att bli utbildad på hur man plockar isär combon. (glass/shake maskinen på jobbet) Typ 100 delar va det man skulle ta isär, rengöra och sen sätta ihop. Puh! Lite jobbigt att stå upp i 3 rtimmar. Va ju faktiskt lite bakis. Va på malin duners student igår. Alkohol i massor och jätte god mat. Har vart på skolavslutning hos Linda. God smörgås tårta och prinsess tårta. Mmmmm. Gött på bakfyllan.
Sitter hemma hos mamma nu och har precis ätit (fisk med potäter). Mycket gott. Skall snart iväg på Nathalies avslutning på min gamla skola, TORSLANDA SKOLAN! Ska bli kul och se om dom gamla gardinerna hänger kvar. Ska upp till gjympasalen. Den såg man inte mycket av när man gick i skolan. Såg mer av baksidan när man stog och tjuvrökte.
Hittade massor av kort på mammas data från september 2004. Sååååå kul. Det finns en del nudist kort också men dom lägger jag icke upp. Ska bli kul att spara dom korten och kolla på dom om 10 år. Hahaha!

Fan vilken nostalgi. Hela gamla brudgänget samlat. *miss you*

Typiskt!

Publicerad 2008-06-10 09:08:24 i Allmänt

Jaha då va man ledig idag då. Vaknade 08.00 av att det värker som fan i min rygg. Orka!!! Somnade dock vid 23 tiden igår så jag ska nog inte klaga. Idag blir det slappa. Läsa lite Jenna och dricka massor av kaffe hemma. Mmmmm! Får se om jag orkar städa. Skulle behöva fixa iordning mina kläder. Allt ligger i en stor hög på sängen.
Kl 16.00 är det student mottagning hemma hos Dunérs. (förlåt stephanie att jag inte kom på din student, men jag jobbade ju. plus att du fick en fin present) Malin tar studenten. Skall bli kul. Kommer nog bli en del alkohol. Nicke ska ju stå i "baren". Me like!
Va ute och drack öl med min vapendragare Axel. Alltid lika kul att snacka med han utanför jobbet. Jobbade 11 timmar igår, kände att jag va värd det. Sanna frågade hela tiden om jag vill gå hem. Gillar att jobba när det är mycket att göra.
Oj oj oj, glömde ju nästan av att berätta min upptightning igår. Jag älskar mig själv för att jag är så grym. Han killen som jag gav kicken i fredags, ringde igår 11.45 (han skulle börja kl 12.00) och sa att han inte kommer idag för att han ska till arbetsfömedlingen kl 15.00. Då flippade jag. Stog och skrek i telefonen i typ 3 min nere på lastkajen om varför han inte kan göra som han gör och att jag inte vill se han mer. Jag har gett han 100 chanser. gett han två månaders uppsägning istället för två veckor. Tröga jävla idiot. Hoppas inte han dyker upp mer. Och jag längtar tills han ger mig som referens. Mohahahaha!!! Skall inte säge ett enda bra ord om han. (är ju ren sanning om jag berättar hur jävla trög människan är) Sanna kom ner till lastkajen och typ smög förbi mig. =)
Han som kom med varorna från scandlog, vågad knappt prata med mig när jag lagt på. HIHIHI!!! AGGRO!!

BTW: hittade dessa sötnosar när jag va inne på aftonbladets hemsida(höll på att dö när jag såg dom)

Så söta. (snöleopardungar)

JAG ÄR EN DÅLIG MÄNNISKA(med glas i foten)=)

Publicerad 2008-06-08 15:02:18 i Allmänt

Jaha då blev det utgång igår iallafall. Jannika skrev på facebook och som den svaga människan jag är drog jag in till stan. Började ju självklart helgen på DD. Satt där och drack en massa öl. Sen drog vi till NIVÅ. Av alla ställen. Har inte vart där på hundra år. (club soultrain Våren 2007 typ) Nice som fan va det. Dom har ju byggt om och så. Älskar deras terass. Värsta utomlandskänslan. Efter mycket tjat så fick jag med dom andra därifrån. (skulle jobba och klockan va 3) På vägen ut märker jag att det sitter glas under foten. Detta händer ju hela tiden och jag försöker skrapa av det mot trappsteget. Det funka inte. Fortsatte nerför trappan. Och märker att det är blött i foten. Japp, glas i foten. Mmmmm.. skönt. Tur att Ludde hjälpte mig att skälja av blodet, då ingen annan trodde på mig. AS!
Well well, förhoppningsvis så är glset borta. Det märker jag. Orkar inte få infektion eller blodförgiftning nu. Ska ju ha semester snart. Hmmm.. hoppas det ordnar sig.
Idag blir det att hänga med min lillasyster (stackarn). Bio och lite fönstershopping och glass. En perfekt söndag.

Tänkte slänga in ett Jenna citat. Men det kommer imorgon. Älskar henne=)=)=)

Du vuxna människa! (efter 6 mån)

Publicerad 2008-06-07 20:27:16 i Allmänt

Min kära lillasyster ringde mig idag. Alltid lika intressant att prat med henn och lyssna på vad hon har gjort. Förutom dom dagarna hon ringer 40 ggr. Orka!=)
Snackade även med min far idag, tog han bara 6 månader. Konverstationen löd följande (pratade med in syrra innan):

Jag: Hej
Pappa: Hej, det va längesen du hör ju aldrig av dig.
J: Ähhh.. nä inte du heller.
P: Vad gör du? Hur är det? Jag mår bra, jag har en ny tjej. Hon kommer från Brasilien, hon vill ha barn och  vi skyddar oss inte.
J: Ok, jag mår bra. Ni måste ju skydda er.
P: Mmm.. orka skaffa ett till barn. Kom hit och grilla någon dag?
J: Mmmm.. jag får se om jag hinner.
P: Linda vill prata med dig igen. Älskar dig. Puss
J: Mmm.. samma


Givande samtal efter 6 månader. Eller hur? Eller inte. Blir så irriterad och ledsen. Det är inte jag som skall ringa, det är ta mig fan han. Hela min kväll är paj nu. Tack "pappa". Hade tänkt att dra ut på stan med mina vänner. Men känner bara för att ligga hemma och läsa.
På tal om att läsa: Har köpt en grym bok.
"Att älska som en porrstjärna" Av: Jenna Jameson
Så himla bra bok. Står en del saker man kan ta lärdom av. hehehe! Tänker inte gå in på vad det lan vara, men ni kan ju gissa=). Som Dagt det blir jag och jenna framför någon dålig film på tv´n. Kan va skönt det med iblan.
Ska på bio med  in andra lillasyster som fick sitt hjärta krossat av en kille häromdagen. Hon skall även få en bag med mina gamla kläder, som av någon konstig anledning har krympt=/

Ha det fett! (blir nog att jag bloggar en gång till ikväll!

MF LEDIG! WIIIIE!

Publicerad 2008-06-04 10:30:52 i Allmänt

Fan va gött att nästan få sova ut idag. Fick en sjukanmälan via sms 00.05 inatt. Dumma jävel. Vem fan stör sin chef mitt i natten? Hmmm.. sparken kommer han nog att få. IDIOT! Well well. Har upptäckt världens roligaste funktion. Man kan smsa frågor till 1118 100. As kul. Typ vilka frukost flingor som är bäst att göra byxor av och sånt. Hur kul som helst. Och man får skit roliga svar. Ska syllesätta mig med det heeela dagen.=)
Förutom att smsa roliga frågor till 118 100 så skall jag käka glass med loke och lina. Och nu håller jag på att tvätta i calle carlssons tvättstuga. Nice som fan.
Imorgon blir det också att tvätta. Så trå¨kigt. I eddies tvättstuga är det kö i en vecka framöver. helt galet. Hur fan har folk tid att tvätta på dagarna. Jobba? Jävla pansionärer=)

Nytt jobb efterlyses!

Publicerad 2008-06-03 07:23:41 i Allmänt

Är sååå trött på mitt jobbb. Vet inte om det har att göra med att jag ska på semester om 26 dagar eller om jag är inne i en svacka. Är trött konstant. Hör av dig om du vet något bra jobb! Dags att åka till jobbet!

Skit snack och Älg safari!

Publicerad 2008-06-01 21:46:42 i Allmänt

Har haft en as skön dag i slottskogen med leila, eddie, jannika och daniel. Solat tjötat och haft det allmänt bra. Jag och eddie gick slottakogen runt och kollade på djuren. Och äntligen fick vi se skogens konung aka ÄLGEN! Eddie stog som en 5åring och tog typ 30 kort på älgmamman och älg barnen. Så söta bebisar. Gött att eddie fick se älg fanskapet, nu kanske man slipper höra ordet älg 1000000000000000 ggr om dan.
Efter vårt 5 timmars besök i slottskogen gick vi till TEXAS LONGHORN. Bästa köttstället ever. Massa god mat och några bira blev det. Ät deras revben. Mmmmm!
Jag tycker dock synd om dom som hamnar jämte oss när vi är ute och äter ( det vill säga typ 3 ggr i veckan). Det ända vi snackar om är bajs bajs bajs och typ något äckligt vi set öpå nätet. Dom andra gästerna kan ju inte tro at man är klok. Vilket är sant.Ingen som har sagt till oss heller men ändå. Vuxna människor är vi ju faktiskt. *NOT*
Daniel stoppade ner eddies telefon innanför sina kalsonger. Det var hämnd för att eddie ollade Daniels bankomatkort. Och det var hämd för att......
Ja ni fattar, det finns inget slut!

Natti natti!
image18
Älgen och en av bebis älgarna till vänster

Park Lane 05.00! Puh!

Publicerad 2008-06-01 12:01:11 i Allmänt

Jaha då va man ute igår ändå. Diamond dogs-park lane-dancing dingo-park lane!
Va väldigt nära på att dra hem vid 1 bläcket. men icke. Träffade min vapendragare Axel. Trevligt va det. Satt å tjöta med han i några timmar. Sen kom ludde och armin. Älskar vakterna på dancing dingo. Så snälla och goa gubbar. Ett plus är att man ALLTID kommer in. Plus att ögarne (skit trevlig) står och vänder plattor. AS NICE!
Träffade min gamla favvo vakt PÄR (vaktchef på jamessons och diamond) igår också. Har inte sett han på typ ett halvår. Han är typ 30+ och frågade om jag skull med hem. Nope! En annan gång baby! hahaha! Stackarn! Stövla in på parkan 03.00 helt själv. Alla andra drog. Well well, tänkte att jag får väl ragga upp några nya vänner. Men det behövdes inte. Träffade alla gamla goa rävar där inne. malin hade ett skit hett ragg. (synd att du inte åkte med han hem, han va såå het) Jag och Hanna stog på dansgolvet och rockade. Nabbe och Fidde blev as packade och drog. Jag raggade på en partille johnny. *AS GARV* Va bara tvungen. Stackarn, han såg ut som sju svåra år. (elelr typ 20 svåra år) Det va höjdpunkten på¨kvällen. Tror killar all varligt att man ska med dom hem bara för att man dansat lite på krogen, ingen hälsning ingenting. Puckon!
När vi gick ut från Parkan så va det bara solglasögon som gällde. Helt sjukt soligt ute. klockan va ju bara 04,45. Jag älskar det. man blir så glad, det sissta man vill är ju att åka hem.
Gick till MCD och käkade. Älskar MCD så mycket när jag har druckit. Big mac junior och snack wrap. Mums mums. Telefonen har ringt heeela morgonen. Hallå det är söndag! man brukar sova då. Ska till stranden snart. Fan vad jag hatar det. Visa upp sin kropp inför andra. Blääää! Ska spotta på alla smala bimbos på stranden. BTW brände mig som fan igår. Ser ut som en kokt kräfta. Ska akta mig för solen idag och smörja in mig fett mycket!

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela