ackadacka

Sill,kolonilott, dans och fylla!

Publicerad 2008-06-21 23:05:08 i Allmänt

Ja med dom tre orden kan man sammanfatta årets midsommar afton. En mycket lyckad dag och kväll som firades i Ängelholm med Hiphop marcus, Anneli, Hula, Kina och Hampus. (Plus vi göteborgare) Åkte ner vid 9 tiden ígår morse. Anneli och Hampus har fått det as nice på sin kolonilott. Hur trevligt som helst. Trodde att jag skulle vara vaken hela kvällen med tanke på mina 2 deckningar under dan. En innan maten och en efter. Hahahaha! Gött är det. Finns det obegränsat med alkohol så blir det ju lätt så. (vi åt kl 15.30) =)=)=)
Efter maten och 3 flaskor nubbe så drog vi till den årliga dansen i kolonilottområdet. Hur kul som helst. Alla dansade med alla och va hyggligt fulla. Kommer kort så fort axel har lagt över dom på datan. Jätte många roliga kort blev det. Allt från suparkort till nakenhet.
Vi kom på ett nytt ord på fyllan (trodde vi, fast på sätt å vis så är det nytt) DILF!! Dad i like to fuck, sökte på wikipedia och fick fram detta:

Mother I'd Like to Fuck

Milf, ursprungligen amerikansk förkortning för "Mother I'd Like to Fuck", det vill säga mamma  jag vill ligga med. Från början en porrterm, men har efter hand på många håll i västvärlden blivit ett vedertaget begrepp för en fräsch kvinna, en milf ska vara kvinna med barn, åldern spelar ingen roll eftersom ordet betyder mum så räcker det att ha ett barn. Gilf ((Från förkortningen Milf)) Girls I'd Like to Fuck.

FILF Father I'd Like to Fuck.

GMILF Grandmother I'd Like to Fuck.

TILF Teacher I'd Like to Fuck.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2008-06-22 05:13:48

M i gmilf e onödogt, det heter gilf

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela