ackadacka

Lång dag..

Publicerad 2010-03-31 21:00:39 i Allmänt

Idag blev det en sväng på stan och en lunch-fika med tjejerna. Jag och Emma spanade in Garden kollektionen på H&M men allt var som vanligt slut. Tråkigt! Jag fick jätte fina kläder av Emma till bebisen. Tack tack!

Efter stan drog jag hem till Lina och påskpysslade. Det slutade med att barnen gick och lekte, så jag och lina satt där själva. Haha! Fy fan vad jobbigt det var att blåsa ur äggen. 30 ägg blåste jag och Lina ut. 2 st gick i sönder. Jag är imponerad av oss båda faktiskt. Fan vad tiden går fort när man pysslar.

Nu har jag fixat iordning ett fint påskris här hemma. Är riktigt stolt över mig själv. Hemmagjorda ägg och fina rosa, vita och lila fjädrar. =)


Pyssel

Efter en dag på stan =)

Mitt fina påskris. Lägg märke till dom fina äggen. =)

Sömn..

Publicerad 2010-03-31 10:00:58 i Allmänt

Halsbränna, snorig näsa, sparkande bebis, toalettbesök och vändningsförsök. Detta stör min ljuvliga nattsömn. Så himla jobbigt. Inte konstigt att man är trött på dagarna och inte orkar göra något. Idag blir det fika på stan med goda vänner. Kanske tar en sväng inne på NK. Måste leta present till min kära man som fyller år inom ca 2 veckor.

Uttråkad..

Publicerad 2010-03-30 08:11:09 i Allmänt

Nu har jag gått hemma sen den 10/3. Jag börjar bli lätt uttåkad. Jag kan liksom inte göra så mycket heller. Allt är jobbigt och jag blir trött i kroppen direkt. Jag ska tvätta nu på morgonen och för att orka göra något efter det så måste jag vila mellan tvättningarna. =)

Jag ska försöka övertala Gurra att vi ska åka till Babyproffsen idag och kolla lite. Har inte köpt allt än. Typ sängkläder och sånt. Plus att jag vill kolla på våran snygga vagn. Vill typ ta hem den NU!

Förvärkarna har börjat komma. Det känns som mensvärk ungefär. Det känns som ett bra tecken. Fan vad ont det kommer göra att föda barn. Är förväntansfull men fasar för smärtan. Jag är ju värsta mjäkisen!

Söndag, söndag..

Publicerad 2010-03-28 10:11:31 i Allmänt

Utsövd och förväntansfull. Idag blir det amerikansk brunch på heden kl 12 och efter det blir det hockey i Scandinavium. Vilken dag! Jag kommer somna gott ikväll. Förhoppningsvis mätt och belåten. Hoppas frölunda vinner idag. Hoppas hoppas.

Grattis till Niklas och Emelie som fick en dotter nu i veckan. All lycka till er. =)

Sötaste..

Publicerad 2010-03-26 17:02:43 i Allmänt

Denna fina sparkdräkten hittade jag på Lindex häromdagen. Kunde inte låta blå att köpa den. Är den inte för söt? Våran bebis kommer se ut som en dinosaurie. =)

36 v / 253 dagar

Publicerad 2010-03-26 08:45:36 i Allmänt

Nu har jag gått 36 fulla veckor dvs 253 dagar. Inte långt kvar nu.
Så nu går jag in i v37. Då händer detta:

Kroppen: Livmodern sjunker nu något och ger mer plats åt magen och lungorna. I gengäld kan trycket på urinblåsan bli starkare och man måste kanske kissa oftare. Barnmorskan mäter tillväxten och lyssnar på barnets hjärtljud. Normalkurvan för symfys-fundusmåttet ligger vid denna tidpunkt mellan 31-37.
Hos förstföderskor brukar huvudet snart fixera sig i bäckeningången. Ligger barnet med stjärten neråt kommer man att vilja göra ett försök att vända barnet. Hos omföderskor är det vanligt att huvudet förblir mer rörligt innan det slutligen fixeras.
Gå gärna igenom förlossningsbrevet du har skrivit med din barnmorska och gör en avstämning.

Barnet: Barnet fortsätter att lägga på sig hull, vikten kan variera mer nu, i början av den sista graviditetsmånaden är det vanligt att barnet väger omkring 2750 gram och huvudet är cirka nio centimeter i diameter. De resterande veckorna fram till födseln ökar vikten vanligtvis till 3000-3500 gram och barnets längd brukar hamna på mellan 47-50 centimeter. Av någon anledning brukar pojkar väga mer än flickor och det andra barnet likaså.

Mormor..

Publicerad 2010-03-24 10:30:07 i Allmänt

Nu sitter jag på tåget till Kungsbacka. Jag ska träffa världens bästa mormor. Vi ska kolla in kungsmässan och sen käka middag. Värsta mysiga dagen. Min mormor köper kläder i samma affärer som mig så det är faktiskt jätte kul att gå i affärer tillsammans. Hon har även bakat massa kakor och bullar till mig och Gurra. Mums! Jag vägde mig igår hos barnmorskan och jag väger 100kg. Inte illa va?

Redo..

Publicerad 2010-03-23 18:28:42 i Allmänt

Trollungen är fixerad så nu är det bara att vänta i ca 30 dagar till. Kom ut nu!
Så här ser det ut i min mage:



Fixering innebär att bebisens huvud sjunker djupt ner i bäckenet och blir fixerat (”fastnar”).

Tisdags-mys..

Publicerad 2010-03-23 08:41:15 i Allmänt

Vilket väder det är ute. Fy farao. Idag blir det till att sitta inne och slappa hela dagen. Ska dock till barnmorskan vid ett tiden så jag måste släpa mig ut. Handla hade vart bra också. Älsklingen kommer ju hem idag så då blir det inget halvfabrikat till middag. Jag passar på att äta halvfabrikat när han är borta. Typ ravioli på burk, fiskbullar i hummersås m.m.
Här är en bild från när vi var i slottskogen förra helgen. Vi gick en lång promenad och grillade korv. Hur mysigt som helst:

Åsikter..

Publicerad 2010-03-22 08:44:41 i Allmänt

Så fort allmänheten börjar se att man är gravid så får alla så himla mycket åsikter och ingen blir rädd för att säga vad dom tycker om exakt allt. Folk man möter tror att dom kan säga vad fan dom vill och ta på ens mage. Det är inte ok. Det som är konstigt är att dom flesta som säger vad dom tycker och tänker har egna barn. Har inte dom stört sig på detta när dom var garvida? Konstigt!
Det kanske bara är jag som tycker det är oerhört jobbigt när folk säger: "Åh vilken stor mage du har", "Åh vilken liten mage du har", "Du måste amma, det vet du väl?", "Du måste göra si och så". Jag gör vad fan jag vill när min unge har kommit ut. Så det så.
Behåll era åsikter för er själva!

Just det: Idag är det en månad kvar. Tjohooo!! Spännande!

Helgen..

Publicerad 2010-03-21 18:44:50 i Allmänt

Helgen har gått fort. Jag är så jävla trött. Har inte sovit i min egna säng på 2 dagar. Det sliter på en gravid kropp. Min kropp skriker efter en bekväm säng. Idag blir det läggdags tidigt. Senast kl 21.

God natt!

Från ELLE till MAMA..

Publicerad 2010-03-19 16:02:15 i Allmänt

Shit vad livet har ändrats. I höstas gick min prenumeration på ELLE ut. Jag övervägde att förlänga men valde att vänta lite, jag tänkte jag kunde önska mig en ny i julklapp. Jag fick en prenumation i julklapp, fast jag valde vi föräldrar/mama (kommer inte ihåg vilken). Det är liksom en tidning som jag för 10 månader sen aldrig trodde jag skulle läsa. Mycket har hänt och det är lustigt hur man har förändrats. Nu fär toden när man är i stan så kollar jag inte på kläder till mig utan till vårt barn. (det känns konstigt, haha) Alla modeaffärer på Nk blir liksom genomskinliga, nk kids är det nya:)
Idag blir det fredagsmys hos mamma och Lasse. Så ska det låta börjar idag. Tjoho!!

Btw: Zara kids har helt underbara kläder:):) Ännu en affär att beta av när man är i stan.

Borta bra men hemma bäst..

Publicerad 2010-03-19 08:44:03 i Allmänt

Det är jätte skönt att åka ut till mamma i torslanda. Lugnt och skönt, ingen som stör (förutom den jobbiga grannen som vill ha skjuts till ikea). Men att komma hem, det är det bästa. Lägga sig i sina goa lexington-sängkläder och bara kolla i taket. Nu var jag bara hemma hos mamma under en natt men jag fick hemlängtan. Jag älskar mitt hem, vårt hem. =) Undra hur jag ska klara av att vara borta en helg. Jobbigt!

Måste berätta en rolig sak som hände på hockeyn igår. Mamma och Lasse satt vid oss igår. När vi suttit en stund kände jag hur det luktade konstigt. Typ fisk. Tänkte inte mer på det. Det kan ju lukta konstigt i scandinavium ibland. I mitten av första perioden säger mamma: -luktar det inte konstigt?. -Jo, typ fisk! säger jag. Då vänder sig killen om, som sitter framför och säger: -Det är jag som luktar fisk. Jag jobbar i en fiskaffär och har inte hunnit hem efter jobbet. Jag och mamma höll på att dö av skratt. Pinsamt eller vad? Så himla typiskt att sånt händer oss. Hahaha!!

Goden..

Publicerad 2010-03-18 11:33:03 i Allmänt

Mammas katt heter Goden. Fråga inte vad det betyder. Men han heter så. Han ligger brevid mig och snarkar. Så här ser han ut:

Rehab..

Publicerad 2010-03-18 09:48:01 i Allmänt

Att komma ut till Torslanda är som att vara på rehab. Lugnt och skönt är det. Inget som stör. Hur skönt som helst. Det är jätte dimmigt ute och mammas katt ligger jämte mig och sover. Jag ska bara slappa hela dagen. Dricka kaffe och ligga i soffan och vila ryggen.

Tosslanda..

Publicerad 2010-03-17 21:41:52 i Allmänt

Nu sitter jag i Torslanda och kollar på tv med en snarkande mamma och Lasse. Vi har dividerat i 2 timmar om vem som ska åka ner till ICA och köpa glass. Det var ingen som ville offra sig så det blev ingen glass. =(
Lasse plockade fram lite jordnötter  och pepparkakor. Det kanske var lika bra för jag börjar få halsbränna. Snart dags att slänga sig i sängen.

Onsdag..

Publicerad 2010-03-17 09:30:49 i Allmänt

Sitter och väntar på att Sofie och Bella ska komma hit och dricka kaffe. Sofie har ju inte sett vårt fina barnrum, som är långt ifrån klart.
Dagen har nog inte så mycket att bjuda på idag. Det är mulet och tråkigt. Jag vill ha sol. Så det får bli att städa idag. Och boka en tvätt-tid kanske. Fan vad jag hatar att tvätta.

Orättvist..

Publicerad 2010-03-16 16:37:44 i Allmänt

Just nu är så jävla ledsen. Hormonerna strömmar ut genom ögon och näsa. Jag känner mig så himla orättvist behandlad. På riktigt. Jag har faktiskt aldrig kännt så här innan. Allt är så orättvist. Vad är meningen med att göra allt rätt varje dag, tom göra det där lilla extra som du inte behöver göra? Skit är det du får tillbaka.

Jag har haft ett arbete som jag skött exemplariskt och jag har ställt upp i vått och torrt. Jag har verkligen gett allt och delat med mig av mina kunskaper. Jag har jobbat alla mina arbetspass och utfört ett grymt jobb.
*Jag har varit hos en sjukgymnast för att få hjälp att klara av jobbet. För jag vill jobba.
*Jag har sökt havandeskapspenning, jag blev beviljad 25%. Jag blev nöjd och trodde det skulle räcka.
*Jag har gjort övningar och andvänt ett speciellt bälte, allt för att kunna gå till jobbet och klara av att jobba.
*Jag har stått på jobbet med god min tom v 34. Sen pallade inte min kropp mer. Jag har ett barn i min mage, ett litet litet barn. Det ligger där inne för att bli mogen och komma ut. Ett litet oskyldigt, oskadat barn. Mitt barn. Jag är rädd om mitt ofödda barn. Räddare om det än något annat.

Det är därför jag inte kan jobba. Jag jobbar 40% själv. Står upp hela tiden, har ingen möjlighet till avlastning, böjer mig, lyfter tungt osv. Jobbet sliter på mig något fruktansvärt. Det sliter på min kropp. När jag går från jobbet värker det i kroppen, jag ser suddigt och haltar av smärta i rygg och ljumskar. Jag är rädd att mitt ofödda barn inte mår bra av all stress.
I början av en graviditet kan man läsa att man ska ta det lugnt. Jag har inte tagit det lugnt föränn nu. I v 35. Jag grämer mig varje dag ang detta. Har sån himla ångest över att jag inte tagit det lugnt. Jag har inte kunnat ta det lugnt, jag har arbetat.

Hur långt ska man behöva gå för att bevisa att man inte kan jobba? Är det mening att man ska få missfall, gå in i väggen, hoppa från en bro eller få ett psykbryt? Det räcker ju tydligen inte med att få ett läkarintyg. Ett bevis från en läkare att man inte kan jobba.

Jag har dragit mitt strå till stacken, flera gånger om. Jag FÖRTJÄNAR att vara hemma och vila upp mig innan min förlossning!

SoL..

Publicerad 2010-03-16 09:04:14 i Allmänt

Idag är det sol igen. UNDERBART!
Min bebis bökar runt som fan i magen. Imorse fick jag en jätte kraftig smäll på revbenen. Blev fan rädd. Jag tror bebisen håller på att lägga sig i rätt position, dvs med huvudet neråt.

Idag lyssnar vi på denna låten:

Helt slut..

Publicerad 2010-03-15 18:50:05 i Allmänt

På spårvagnen fick jag värsta blodsockerfallet. Händerna började skaka, jag började svettas och kände mig helt borta. Små-sprang hem, försökte iallafall. Slängde in resterna från igår in i micron och käkade fort som fan. Vilken läskig upplevelse. Så nu ska jag alltid gå med en frukt i väskan. Och en flaska vatten.

Jag har fått en ny craving: GLASS! Snart ska jag äta vanlijglass med chokladkross. Mums..

Glöm inte att kolla på hollywoodfruar kl 21 på kanal 3.

10-03-15

Publicerad 2010-03-15 06:40:13 i Allmänt

Det är alltid lika roligt att vakna 05.00 när man kan sov ut. Fast jag kanske får skylla mig själv när jag gick och la mig vid tio. Eller ja, jag la mig väl I sängen vid nio. Det är tur att Nyhetsmorgon börjar kl 06.00. Det ser ut att bli underbart väder ute idag igen. Det gillar vi.

Flôte-tallrik..

Publicerad 2010-03-14 16:23:03 i Allmänt

Efter en god flôte-tallrik (stekt falukorv, potatis och ägg) ska jag nog dra mig mot lejonet&björnen och käka lite glass. Äpplepaj, pannacotta och rocky road. Mmmm... Det är jag värd!

Fynd..

Publicerad 2010-03-14 10:35:12 i Allmänt

Efter vi vart i slottskogen igår så gick vi till storken på Linnégatan. Det finns inget roligare än att gå och kolla i barnaffärer. =)
Jag hittade en skötväska till våran kommande vagn. Den skötväskan jag vill ha tillverkas inte längre men dom hade en kvar på lagret. Gissa om jag blev glad. Vi fick även 300:- i rabatt, man tackar!


Underbara Lördag..

Publicerad 2010-03-13 07:52:15 i Allmänt

Fan vad gött med Lördag. Solen skiner och fåglarna kvittrar faktiskt utanför. Jag önskar dock att jag kunde sova en timma till men jag är klarvaken. Typiskt! Jag ska snart ta en promenad till Dahls bakeri och köpa nybakat bröd:) Det finns inget godare till frukost. Det är gött att äta en riktig hotellfrukost ibland med ägg, juice, frallor och gott kaffe. Idag ska jag in till jobbet och hämta mina saker, typ mina skor och mina arbetskläder. Åhh vad jag vill ut i solen. Det nästan spritter i kroppen. Tänk vad lite sol kan göra:) Hejja Blåvitt och Frölunda!!

Måla om..

Publicerad 2010-03-12 10:41:27 i Allmänt

Jag är så sugen på att måla om hemma i köket. helst av allt skulle jag vilja ha en vit pärlspont och blommiga tapeter. Gärna med rosore på. Åhh.. vad snyggt. Jag vet att det är lite fel tidpunkt för att måla om och fixa men ändå (boa boa boa). Jag sitter på nätet och hittar massor av inspiration.
Bland annat:


Blommig tapet och vit pärlspont, ja tck!

Ta bort det blåa och ersätt med rosa. Lovely!

Fredag..

Publicerad 2010-03-12 10:30:29 i Allmänt

FAN vad förkyld jag är. Min näsa är helt igenproppad med snor. Tur att jag är sjukskriven så jag kan ligga hemma och kurera mig. Jag funderar dock på att ta en liten promenad om en stund. Måste ut i friska luften lite. Plus att det ska ju börja snöa idag och då kommer jag absolut inte att gå ut. Sen ligger det en affär en bit bort som säljer Yankee Candle ljus. =)=) Lätt värt att gå dit och kolla. Dom har 20% rabatt på månadens ljus, det kan ju vara värt att kolla upp.

En sak som är väldigt bra nu när man är hemma är att alla tv kanaler har play-funktioner så att man kan kolla på alla program på datorn via nätet. Har precis kollat på Hollywoodfruar (som är så himla bra) och ska snart kolla på landet brunsås.

Yankee..

Publicerad 2010-03-11 16:45:09 i Allmänt

Detta doftljus från Yankee Candle luktar så himla gott. Kanske borde köpa ett sådant innan lillen kommer. Det finns underbara doftpåsar också som man kan lägga bland kläderna. ca:45:- för doftpåsen och 230:- för ljuset. Det må vara dyrt men det är värt varenda krona fär det luktar sååååå gott.

Pinsamt..

Publicerad 2010-03-11 16:27:52 i Allmänt

Jag är inte smidig längre. Undra varför? Kan det bero på att jag snart gått upp 20kilo? Jag tror det..

Sömn..

Publicerad 2010-03-10 20:43:03 i Allmänt

Inatt hoppas jag att jag får sova. Börjar bli förkyld så jag snarkar tydligen en del om nätterna:) Ont i bihålor och snorig näsa. Halsen börjar bli lite rosslig också. Vinterjackan börjar bli lite liten nu så jag hoppas det blir varmare och att förkylningen inte slår ut. Imorgon står tvättning på schemat. Har ju massa bebiskläder från Ullared som måste tvättas. Nä nu ska jag mysa med min älskling, snart dags att sova också:):)

Klaga...

Publicerad 2010-03-09 17:25:23 i Allmänt

Man måste få klaga lite när man är gravid? Eller hur? Är du trött på att läsa om mitt klagande så kan du sluta läsa NU. Jag kan tänka mig att alla killar som läser, om det nu är några killar som läser min blogg, slutar läsa nu. Inget slår ju en manlig förkylning. Eller hur var det nu?

En tjej/kvinna som blir gravid får ta mig fan stå ut med allt. Jag har dock haft en rätt bra graviditet än så länge. (förutom min rygg) Så jag kanske inte ska klaga men lite måste jag få ur mig.

Det är sjukt hur mycket kroppen förändras och hur mycket kroppen tål. Jag anser att min krópp tål rätt mycket med tanke på att jag mått så bra. Nu börjar den ge med sig. Den vill ha vila. Inte stående, inte sittande utan liggande vila. Allt annat än att ligga ner är inte skönt. Och ligger man FÖR länge så är till och med det jobbigt. Därför väljer jag att inte gå till scandinavium och kolla på frölunda idag, för hemma kan jag ligga, sitta och stå i intervaller. Bra, eller hur?

Lyssnar på denna låten idag:

Att amma eller inte?

Publicerad 2010-03-09 14:01:57 i Allmänt

När man besöker sidor för gravida och läser olika artiklar och forum så är det ofta väldigt heta debatter om amning. Ammar man inte så blir man dömd som en dålig mamma direkt. Folk har så himla förutfattade meningar om mammor som inte ammar sina barn. Det hade även jag innan jag verkligen satt mig ner och läste om varför vissa inte ammar. Det behöver inte alltid vara frivilligt. Så länge barnet och du som mamma mår bra så spelar det ingen roll hur man gör. Men jag tycker ändå att man borde försöka.

Fötter..

Publicerad 2010-03-08 19:30:21 i Allmänt

Jag har skrivit om det innan men nu är fan fötterna sjukt stora. Mina fötter blir större och större för varje dag känns det som. Jag kan inte ha mina skor längre. Det suger. Tur att Gurra har ett par Converse i storlek 42.5. Det är jag och Ronald Mcdonald. Hahaha! Nä men seriöst. Man blir fan lite deppig. Det är ju ingen idé att köpa ett par nya skor som jag hade tänkt göra. Det får helt enkelt vänta.

Allt såg bra ut hos barnmorskan när vi var där förut. "Glömde" dock väga mig. Hehe!

Jag sover fruktansvärt dåligt om nätterna. Jag vaknar ofta och kan inte somna om. Läste på internet att det kan bero på att kroppen förbereder sig inför efter förlossningen, då ska man ju amma några gånger per natt. Kroppen liksom övar. HALLÅ!!! Kan man inte få sova nu istället, medans man kan?

Boktips..

Publicerad 2010-03-08 12:49:21 i Allmänt

Jag har länge velat läsa boken Precious. Så när jag var i stan förut så sprang jag in på akademibokhandeln och köpte den. Boken finns även som film med samma namn. Måste se den när den kommer ut på dvd/blueray.

Om boken:
Precious Jones, en 16-årig analfabet, har hela sitt liv varit osynlig. Osynlig för pappan som våldtar henne, mamman som slår henne och myndigheterna som bara ser henne som ett i raden av Harlems alla förlorade själar. Men när Precious, gravid med sitt andra barn med sin far, möter en beslutsam och radikal lärare påbörjar hon en resa av utbildning och upplysning. Och Precious lär sig inte bara att skriva om sittliv, utan gördetäven till sitt eget för första gången.

2010-03-08

Publicerad 2010-03-08 09:48:04 i Allmänt

Idag är det tydligen internationella kvinnodagen. Hurra för oss kvinnor. Extra hurra för mig själv! =) Jag är ledig och ska snart in till stan och köpa en ögonfransböjare. När jag skulle sminka mig igår så höll jag på att bryta av alla ögonfransar. Snyggt att gå runt med ögonfransar på ett öga.

Igår var vi på dop i örgryte gamla kyrka. Det var en jättefin cermoni och prästen var grym (kvinnlig). Gurras pappa tog massor av fina kort på oss. Jag och gurra var gudföräldrar/faddrar så vi stod längst fram. När jag kollade på korten efteråt så insåg jag hur jävla stor jag är. Jag känner mig liksom rätt ok i kroppen. Inte typ smal men nästan. Jag ser ju för fan ut som barbamamma. Shit alltså!!
Så nu kan ni sluta säga att jag ser ok ut. Det är lugnt, säg att jag ser ut som en barba. Det är lugnt, jag lovar! =)

Det går bra nu..

Publicerad 2010-03-06 13:10:37 i Allmänt

Nu är jag inte bitter längre. Jag har rast nu. Har precis ätit donken och till efterrätt unnar jag mig en Magnum Gold. Goa grejjer alltså:):) Kag fick byta mina trasiga mamma-tights som bara var en vecka gamla. Jag blev så himla väl bemött av tjejen inne på hm. Hon var verkligen trevlig. Kommer hon in på jobbet så ska jag bjuda henne på kaffe. Bara 3.5 timmar kvar här. Tjohoooo!

Det är inte ok egentligen..

Publicerad 2010-03-06 07:44:55 i Allmänt

Att jag jobbar så mycket som jag gör är fan inte ok egentligen. Jag utser mig själv till årets morsa redan nu. Jag är en super-mamma. Jag har gått upp ca 15 kg och står fortfarande på jobbet mellan 6-8 timmar med god min. Jag är för fan bäst! Ingen kommer någonsin att kunna komma till mig och gnälla. Visst jag har haft en grymt bra graviditet i övrigt men vad är jobbigast? Stå 6-8h i sträck eller ha en sammandragning och må lite illa? Fan vad gött det var att få gnälla av sig. Man måste gå göra det ibland. Snart ska jag rusa till spårvagnen. Jobba 8.40-17 står på schemat och jag längtar redan tills kl ett då jag kommer få kissa. Är det inte ljuvligt? Solen skiner iallafall ute så jag kan lapa några strålar innan jobbet. Ikväll bär det av till Lina. Kameran är med:)

Oj oj oj..

Publicerad 2010-03-04 21:08:21 i Allmänt

Nu är jag trött. Efter 6 timmar på gekås/Ullared så har man inte mycket ork kvar. Det blev en del prylar. För första gången någonsin så har jag inte köpt något onödigt på Ullared. Det blev massa saker till bebisen bl.a. Kläder, badbalja, oljor, tvättlappar och filtar. Köpte även en ny vårjacka, amnings-bh, amningströjor, gardiner och en jätte söt vaxduk. En rosa med vita prickar. Jag spräckte budgeten med 1000:-. Det är dyrare än jag trodde med barnsaker. Men nu är det köpt. Mormor hade med sig tre kassar med saker till mig dom jag fick innan vi åkte ner till Ullared. Hahaha!! Hon hade shoppat loss rejält på H&M's barnavdelning. Tack Karin för ditt stöd ang minnesmärkning:):) Det är ett bra sätt att se ljuset i tunneln:)

Tidig morgon..

Publicerad 2010-03-04 05:40:48 i Allmänt

Nu sitter jag och laddar med gröt och ostmacka. Mamma kommer om en timma och då bär det av till Ullared. Först ska vi hämta upp mormor (som har fixat fika). Förstår ni hur laddad jag är? Pengar på kontot och en lång lista på saker som ska inhalndlas. Ja, jag har gjort en lista. So what? Jag vet hur det blir på Ullared. Man tappar vettet och vill ha allt, man lägger allt man vill ha i vagnen. Nu kommer jag åtminstone kunna ta bort saker som inte står på listan ur vagnen. Åhh.. ni vet hur det är när man står i kön till kassan. Mån granskar sin vagn och tar upp saker, tex dom där billiga skålarna. Behöver jag dom? Kommer jag använda dom? Man ställer sig själv tusen frågor. Sen tar man bort dom och man ångrar sig inte efteråt. Varför är det så? Ullared är farligt men ändå så jävla underbart. Idag ser jag fram emot en solig fika vid en mysig rastplats,stå i KÖ, massa fynd och kvalitetstid med mormor och mamma. Nä dags att byta till en mindre väska, bekväma skor och en tunnare jacka.

Vatten..

Publicerad 2010-03-03 13:08:49 i Allmänt

Jag har vatten i mina fötter. Dom är stora och otympliga. Tur att Gurra har ett par Converse i storlek 42.5 som jag kan traska runt i. Hoppas nu bara att vädret håller i sig så det inte blir för slaskigt.
Imorgon ska jag till Ullared. Då ska jag köpa massa stödstrumpor. Jag måste nog ha det hela tiden. Dom vanliga strumporna skär in i huden och det blir märken som inte går bort på en bra stund.
Det är mycket vi kvinnor få utstå under en graviditet. Jo just det. Åderbrocken börjar komma också. Kul!

Mysig måndag..

Publicerad 2010-03-01 21:26:09 i Allmänt

Idag har jag haft en sån där havandeskapsdag. Så himla skönt! Jag har hunnit med massor. Linda hämtade mig vid halv tolv och så drog vi till Bvc på ekmanska med lillen. Lill fian skulle få två sprutor. En i varje lår. Det är ju tur att hon är så pass liten så att hon ite kan gå. Jag vet bara hur ont jag hade efter svinsprutan.
Första sprutan gick jätte bra, hon gnydde till lite men blev snabbt glad igen. Men andra sprutan. Shit alltså! Hon blev knallröd i ansiktet och skrek så gällt att jag trodde mitt hjärta skulle brista. Jag höll på att börja gråta. Om Linda hade börjat gråta så hade jag hängt på. Lilla hjärtat!
Men jag blev förvånad över hur fort hon slutade. Hon skrek i några minuter och efter lite fjäskande kom ett leende.  När hon blir större ska jag berätta hur modig och duktig hon var. För jag är fan imponerad!

Efter denna traumatiska men spännande upplevelse åkte jag hem och Malin kom på fika. Malin hade med sig ett scrapbook-kit. Så himla fint. Det är perfekt att sitta och pyssla med när man går hemma. Vi gick ner till en klädaffär vid olskrokstorget som har 25% på alla kläder. Hittade en jätte fin klänning som jag ska lägga beslag på imorgon efter jobbet. 130:- är ett bra pris tycker jag. Kanske kan ha den på dopet istället. Vi får se hur kallt det blir.

Nä nu blir det sängen. Har köpt en ny barntidning som jag ska lusläsa. =)

Ciao!

Seriöst..

Publicerad 2010-03-01 04:30:56 i Allmänt

Klockan står på 04.23 och jag ligger klarvaken i sängen. Lite ont i magen och mår lite illa. Jag kan inte sova. Så sjukt irriterande. Jag sov middag igår och gick och la mig vid elva. Min sömn har blivit helt rubbad känns det som. Men vad ska man göra om man blir sjukt trött på dagen när man är ledig? Klart man lägger sig och vilar. Tur att jag är ledig idag. Hoppas min söta förvirrade chef kommer ihåg det bara. :) Jag ska hänga med Linda till Bvc, lilla Emilia ska få sina 3 månaders sprutor. Stackarn! Nä jag får väl försöka sova lite. Kl sex börjar Nyhetsmorgon, kan ju försöka sova tills dess. :(:(

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela