ackadacka

Vatten..

Publicerad 2010-03-03 13:08:49 i Allmänt

Jag har vatten i mina fötter. Dom är stora och otympliga. Tur att Gurra har ett par Converse i storlek 42.5 som jag kan traska runt i. Hoppas nu bara att vädret håller i sig så det inte blir för slaskigt.
Imorgon ska jag till Ullared. Då ska jag köpa massa stödstrumpor. Jag måste nog ha det hela tiden. Dom vanliga strumporna skär in i huden och det blir märken som inte går bort på en bra stund.
Det är mycket vi kvinnor få utstå under en graviditet. Jo just det. Åderbrocken börjar komma också. Kul!

Kommentarer

Postat av: Emelie

Publicerad 2010-03-03 13:19:46

Haha ja välkommen in i klubben =)

Postat av: Therese

Publicerad 2010-03-03 13:35:41

Har du några favoriter bland GB-glassarna?

Lämna en 10-i-topp-lista på dina favoriter genom tiderna!

Postat av: Karin

Publicerad 2010-03-04 18:30:42

Hahaha, du e för söt! Jag vill bara säga en sak till dej... Även kvinnor som inte är eller har varit gravida har oxå minnesmärken på kroppen! Vet du vad, man får det när man har levt ett par år och hittat på massa roliga saker! Jag är stolt bärare av bristningar, åderbrock och celluliter!

Bristningar= Mina stora underbara bröst krävde plats på kroppen, Åderbrock = Skada från fotbollen som nu har blivit ett åderbrock på vaden. Celluliter = massa mysiga soffstuder i soffan med både chips, godis och hångel! Jag kallar allihopa för minnesmärken! Puss från dej!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela