ackadacka

Idag när vi var på babyproffsen så såg jag...

Publicerad 2011-03-31 20:19:42 i Allmänt

img_2471 (MMS)

Idag när vi var på babyproffsen så såg jag att dom hade fått in Bugaboos vårsufletter. Gillar den här gröna. Synd att man inte kan köpa sufletterna utan att köpa en vagn. Nu har jag en grön redan (Paul Frank) men en ljusorange hade jag inte tackat nej till. Vagnen som står bakom har också en väldigt snygg färg på sufletten.

Kanelbulle..

Publicerad 2011-03-29 08:59:43 i Allmänt

Nu står degen på första jäsning. Jag ska baka kanelbullar, det kan vara gött att ha lite bullar i frysen nu till våren. Perfekt till alla utflykter och slottskogshäng. Får nog baka en sats till i veckan. Efter bullbak blir det scones. Scones med Philadelphiaost och blåbärsylt är så himla gott. Scones och kaffe blir det kl elva. Idag håller dom på att borra som fan i lägenheterna runtom. Kommer ha en gnällig liten tjej hör om några timmar, hon har inte fått sin efter-frukost-sömn. Återkommer med bilder på bullarna.

SOL..

Publicerad 2011-03-28 20:17:01 i Allmänt

Jag känner mig som en helt ny person. Pigg, glad och fresh. Solen har stor inverkan. Idag har jag och F hängt med Mlin och hennes fina mage. Vi åt frukost på egg&milk och sen tog vi en promenad i slottskogen. Vi stannade till på Plikta så F fick gunga lite. Hon älskar verkligen att gunga. Efter det hann vi med handling, lite gungning på gården, tvättning och diskning. Nu håller jag på att vika tvätten. Jag känner mig inte ens trött. Det är härligt. Imorgon blir det after work, jäääää! Ska bli så himla roligt. Tapas, vin och mycket trevligt sällskap på manana (uttalas manjana). Underbar start på veckan. På dagen imorgon ska jag träffa Karin och lyssna på hennes härliga planer för framtiden. Jag hoppas jag kan vara delaktig på ett eller annat sätt i hennes verksamheter.


En gammal bild på min lilla fina. Här är hon 1½ månad.

Mini..

Publicerad 2011-03-27 19:40:00 i Allmänt

Här kommer fler vårkläder som jag köpte till lillan:




Härliga t-shirtar med söta detaljer vid ärmsluten och halsen. Linnebody är ett måste om man ska kunna halångärmade tröjor och tunikor. Dessa används flitigt. 3 st för 99:- är ett bra pris.

En dag i solen..

Publicerad 2011-03-27 19:31:21 i Allmänt


Kättilsröd

Barnen kollar in getterna

2 små söta grisar

En fluffig kanin

Herr tupp

En katt låg i solen och stekte

Dom finaste ungarna i världen! Åh vill bara äta upp dom =)

Plastisock..

Publicerad 2011-03-27 19:15:30 i Allmänt



Plastisocks barnkläder är snygga, smarta och håller hög kvalitet. Plastisock har snabbt blivit ett populärt, svenskt märke som efterfrågas av föräldrar i länder över hela Europa som vill ha sköna och funktionella barnkläder. Alla barnkläder från Plastisock är Oeko-Tex märkta för att värna om miljön!
Bilder: babyshop.se

Mini..

Publicerad 2011-03-26 16:01:51 i Allmänt

Sista delen av shoppingen:






Prickiga söta tights med söta detaljer, endast 39:-. Strumporna älskar jag, färgerna är riktigt härliga. Synd att det inte är antihalk. Då hade jag köpt dom i alla storlekar. Gillar diskreta strumpor. Tröjan är från Name It. Härligt lila och passar perfekt till chinosen.  

Mini..

Publicerad 2011-03-26 15:54:57 i Allmänt

Här kommer lite bilder på lillans nya vårkläder:







Tröjorna är från LOGG och Chinosen är från pojkavdelningen. Alla tjejchinos hade för tjejiga (för min smak)detaljer. Chinosen kostar 99:- och tröjorna 69:-. Riktiga kap! Mer bilder kommer så småningom.

Det blev en del kläder till lillan idag. C...

Publicerad 2011-03-25 13:02:00 i Allmänt

img_8717 (MMS)

Det blev en del kläder till lillan idag. Chinos, fina tröjor och massa strumpor i vitt, beige och ljusrosa. Köpte även 2 par chinos till mig. Ett par marinblå och ett par beiga. Nu kan våren komma!! Fler bilder kommer ikväll. Nu blir det lunch och sen klädparty (me&i) och våfflor.

Ben & Jerry..

Publicerad 2011-03-24 20:16:52 i Allmänt

Nya smaker på B&J glassar. Testade coconutterly fair idag och den var sådär. Imorgon kör vi på Nordic Water Peace.

Chinos..

Publicerad 2011-03-24 19:13:40 i Allmänt

Imorgon ska jag till H&M och frukostshoppa. Ett par chinos ska få följa med mig hem.

Bild: hm.com

Tidig morgon/sen natt..

Publicerad 2011-03-23 05:39:47 i Allmänt

Idag var det dags att stiga upp kl 04.50. Härligt! Jag känner mig inte så trött faktiskt, har bara sovit 6 timmar. Nu ligger jag på golvet i lillans rum och bläddrar i böcker som hon ger mig. Titta! Titta! säger hon varannan sekund. Igår inhandlade jag lite kalassaker till ettårs-kalaset. Älskar kalas. Jag blir lite manisk men jag ska försöka hejda mig då min sambo inte delar mitt intresse (han tycker tvärtemot, varför ska man fira med kalas?). Det blir tårta, cake pops, cup cakes och korv med bröd på kalaset. Åh det ska bli så roligt! Nä, dags att sätta på dagens kanna kaffe, nu kom en gäspning!

Kånken mini..

Publicerad 2011-03-22 16:55:53 i Allmänt

Lillan ska få en kånken som hon kan ha till dagis i höst. Frågan är bara vilken färg? Hjälp mig!


Svart, rosa, rosa med blått, lila eller navy..

Scones..

Publicerad 2011-03-22 12:17:42 i Allmänt

Idag bakade jag scones på morgonen och så kom fina Malin och åt frukost med mig och F. Varma scones med Philadelphiaost och blåbärspuré är sååå gott. Ja, jag använder sempers barnpuré på mackan och gröten. Det är ju omöjligt att köpa sylt utan socker. Nu ska vi till babyproffsen och sen öppna förskolan. Det ät grymt härligt väder ute idag. Älskar't!

Här har vi en trött liten tjej som sovit k...

Publicerad 2011-03-21 10:13:26 i Allmänt

img_6731 (MMS)

Här har vi en trött liten tjej som sovit konstigt i natt. Nu sitter vi och kollar på svt B. Tecknat is the shit när lilltjejen är övertrött men vägrar att sova. Idag blir det chill hemma, ingen öppna förskola med andra ord. En sväng till stan blir det iallafall senare.

Helgen som försvann..

Publicerad 2011-03-20 22:37:27 i Allmänt

Denna helgen har gått väldigt fort. I fredags torkade vi spyor, i lördags var det jobb och idag blev det middag hos mamma. Skönt att slippa laga mat på hela helgen:) Inte för att jag brukar laga mat men skönt att slippa all jävla disk. Det är mitt jobb här hemma, att diska. Veckan som kommer bjuder på massor av roligheter. Imorgon blir det öppna förskolan och fina med goa Helena från jobbet, tisdag -inget spec, onsdag -Träffa Jessica och hennes lilla Oliver, torsdag -Tandläkaren med F, fredag (bästa dagen) -Frukostshopping på HM, öppna förskolan och klädparty (barnkläder). Fullt upp! Sen kommer lönen och FK-pengarna. Borde inte deklarationen komma snart? Vill veta om jag ska betala eller ej. Nä, nu ska jag lägga mig och sova. Är så himla trött. Hade en liten tjej här hemma som inte vill lägga sig vid 19.30 utan vid 21.30. Åhh dessa rutiner, måste man ha dom? Så fort man inte är hemma så knasar det sig. Over and out!

Kräk var det här..

Publicerad 2011-03-18 20:05:31 i Allmänt

En misstänkt magsjuka har bubblat upp här hemma. Lillan kräktes 2 ggr i morse, en av gångerna satt hon i bilen. Barnstolen är nu avklädd (att ta av och sätta på klädseln är ju för fan en hel jävla vetenskap) och klädseln ligger i tvätten. Jag hoppas vi lyckas sätta på den på stolen igen. Det är många moment. Ett tips till alla föräldrar där ute: Försök att inte få eran bilbarnstol nerspydd. Ett jävla meck asså. Nu blir det häng i soffan och tvätta hela kvällen!

Back in the days..

Publicerad 2011-03-17 20:19:57 i Allmänt

Snart är våren här. Det ska bli så härligt med vår. Fina kläder, kaffe i solen, häng i lekparken och glass på lejonet & björnen. Jag kommer ihåg när jag bodde i Johanneberg.
Jag gick till jobbet varje jag, längs avenyn. Oftast med en kaffe i handen. Jag kommer ihåg känslan när man ser uteserveringarna ta form. Ett steg närmare våren för varje dag.
Det var det största vårtecknet då. Man kunde sitta ute i solen efter jobbet med en kall öl och en cigg. Nu är det vårtecken när man kan lägga undan åkpåsen och bara sätta en mössa på kidet och sen gå ut i solen. Livet har förändrats och jag älskar´t.

Hoppas..

Publicerad 2011-03-17 17:26:46 i Allmänt

Jag är med och tävlar om en mössa till lillan HÄR. Mössan är från Myran&Lo. Jag hoppas jag vinner, vi tappade ju hennes mössa på ICA igår. =(

Bröllop..

Publicerad 2011-03-16 20:25:38 i Allmänt

Vi ska på bröllop i sommar och klädseln är sommarfin. Jag tänker direkt: LÅNGKLÄNNING! Nu börjar jakten på den perfekt långklänningen. Kraven är höga!  Uppdaterar snart med mer info, dvs när jag hittat en klänning.

Mini..

Publicerad 2011-03-16 20:17:53 i Allmänt

Dessa godbitar hittar man på Zara (som nu även skickar till Sverige):






Bilder: Zara.com

Domen..

Publicerad 2011-03-16 10:36:27 i Allmänt

Jag var på vårdcentralen precis och träffade världens bästa läkare. Vi satt och pratade en stund om kläder. Hahaha! (Det var en manlig läkare.) Jag fick beröm för min snygga jacka (barbour), han ville ha en likadan. Han berättade om när han var 18 år och åkte motorcykel med sin belstaff jacka. Han tyckte för övrigt att jag var en väldigt stark kvinna som gick runt med ett ovanligt virus på halsmandlarna. Jag fick en 10 dagars stark kåvepeninkur som förhoppningsvi ska hjälpa. Blir det inte bättre innan fredag så blir det halsdoktorn.

Digg..

Publicerad 2011-03-16 07:14:13 i Allmänt

Filippa har börjat digga till musik. Det var min kära sambo som upptäckte det för några dagar sedan. Det ser så roligt ut. Hon sitter helt still med kroppen och rör huvudet fram och tillbaka. :):) Man kan inte inte garva. Det ser så härligt ut! Ska visa vad jag köpte till lillan igår. Så söta grejer från Zara. Nu ska jag dricka något varmt för halsen. *AJ!*

Ont..

Publicerad 2011-03-15 21:25:32 i Allmänt

Jag tror jag har halsfluss. Ingen feber, bara jävligt ont i halsen. Konstigt. Var på vårdcentralen i Gamlestan men pallade inte att det var 20 pers före så jag åkte hem. Kl 07.00 ringer jag och bokar en tid. Orkar inte vara sjuk!

Cake pops..

Publicerad 2011-03-14 20:37:28 i Allmänt

I helgen ska jag testa att göra cake pops. Hade tänkt att ha det på Filippas kalas. Här rä receptet:

Ingredienser:
2 paket ballerina kladdkaka
50-100 g philadelphiaost
200 g vit choklad

Dekoration
Grillpinnar
Sidenband.

Gör så här:
Kör ballerinakakorna i matberedare tills det bara är smulor. Tillsätt Philadelphiaost, börja med 50g. Blanda och känn på degen, den ska vara mjuk men ändå fast. Rulla sedan degen till bollar i den storlek du själv önskar. Lägg in dem i kylen i ca 30 min. Medan bollarna står i kylen så kan du passa på att klippa grillpinnar till önskad längd. Smält chokladen i ett vattenbad till rinnande konsistens. Ta ut bollarna från kylen, doppa pinnen i lite smält choklad och sen tryck in den i chokladbollen (detta gör att pinnen sitter bättre). Sedan är det bara att doppa hela bollen i chokladen och ställ på ett bakplåtspapper i kylen tills chokladen stelnat. Dekorera till sist med ett litet sidenband som du knyter runt pinnen.

Blir chokladen för tjock efter ett tag när du doppat några bollar (blev den för min del) tillsätt då lite matolja i den smälta chokladen så blir den rinnigare igen, observera bara att det ska vara en smakfri olja och inte oliv eller liknande.

Annat litet tips om man vill ha Cake Popsen helt runda och inte som jag ha dem ställda på ett fat är att använda sig av en bit oasis och sticka i pinnarna i när de ska torka.


Bild: Google
 

Vann rätt låt?

Publicerad 2011-03-13 07:34:57 i Allmänt

Jag tyckte Erik Saade, Danny och Sanna N var bäst. Årets final var faktiskt riktigt grym. Nu ska alla tidningar tjata om rätt låt vann. Och det tycker jag. En ung, snygg kille med en grym låt kan ju inte slå bättre. Hejja Erik! Jag kommer sitta som klistrad framför Eurovision.

Jag gjorde det..

Publicerad 2011-03-11 09:27:32 i Allmänt

Idag åkte vårjackan på. Sköööönt! Lite kallt om fötterna dock, har converse på mig. Jag borde ha raggisar i men det glömde jag. Skit samma, jag är jävligt snygg idag. Eller, jag känner mig snygg. Igår kände jag mig som träsktrollet shrek. Ful, fet och allmänt tråkig. Mitt superba humör kan bero på att jag sov från 21-06.30. Det var så skönt! Vaknade en fång i natt av lillan men jag tror hon pratade i sömnen eller nåt för hon ville inte upp ur sin säng. :):):) Men man ska inte ropa hurra än. Solen skiner och jag på sånt jävla bra humör. Nu är vi på väg till öppna förskolan. Bus lek och fikablir det i några timmar nu. Sen ska jag möta Emelie och Oliver i stan för lite shopping och tjöt. Ikväll är det final i på spåret, missa inte det! Vi slår till med extra mycket Fredagsmys hemma idag. Dags att ta en frukost to go (det får bli en banan, har inte hunnit äta frukost idag).

Test 1..

Publicerad 2011-03-10 15:03:35 i Allmänt

Idag tar vi bort en sovstund i hopp om att det ska sovas mer på natten. Hoppas hoppas. Idag är sambon hemma också så då kanske det blir lite enklare att underhålla lillan längre. Vi siktar på att somna kl 20. Nu luktar det suspekt om mitt lilla troll. Inte en lugn stund:):)

Komma till ro..

Publicerad 2011-03-10 07:59:54 i Allmänt

Nu är jag så himla less på det här med sömn. Vi hade grymt bra rutiner för 2 veckor sedan men så hände det något. Hon började vakna på nätterna och var jätte pigg. Hon somnar ungefär vid samma tid varje kväll (runt 19.30). Nu vaknar hon mellan 02-04 och är vaken i 2 timmar. Ibland ledsen och ibland glad. Igår kväll vaknade hon 21.30 och var vaken till 00.30. Hon grät väl i nästan 2 timmar sammanlagt. Sjuuuukt jobbigt! Inger hjälper, bära, sitta, vagga, det spelar ingen roll vad man gör. Hon bara gråter och skriker. Börjar hon inte sova ok innan måndag så kör vi Anna Walgrens "sova hela natten". Det vet jag fungerar. Jag är egentligen emot "metoder" men nu pallar jag inte detta längre. På grund av vakna nätter så blir hela dagen förstörd. Gnäll, gnäll och gnäll hela dagarna. Detta orkar jag inte länge till. Vi testar lite olika rutiner nu i dagarna och funkar inte det så blir det AW. Kan lägga upp lite fakta om det senare för er som vill veta mer.

Skriva skriva..

Publicerad 2011-03-09 21:22:58 i Allmänt

Jag fick bara sådan himla lust att skriva. Fast jag vet inte vad jag ska skriva om. Hmm.. Jag kan ju börja skriva om dagen som gått. Jag och lillan var på öppna förskolan, där lekte vi och hade trevligt. Jag drack kaffe och pratade med dom andra föräldrarna och ungarna lekte på golvet. Vid halv två tiden var vi på bvc och allt såg bra ut. Lillan växer uppifrån och ner sa läkaren, som för övrigt var väldigt spydig.

Hon frågade om lillan lyssnade på oss när vi pratade. - Ja, hon vet tex vad nej betyder sa jag. Då svarade läkaren: -Jag frågade inte om hon lydde, jag frågade om hon lyssnade på vad ni säger. Ehhhh.. ok! Sorry fröken doktor. JA, hon lyssnar på oss.
Och när doktorn sa att lillan hade gått upp skapligt i vikt, så sa jag att det är som vanligt. Hon är inte känd för att gå upp jätte mycket i vikt. -Hörde du inte vad jag sa? Hon har gått upp skapligt i vikt.
JA jag hörde vad du sa, hörde du vad JAG sa tänkte jag för mig själv. Under övriga frågor så sa jag att jag var klar. Tack å hej!
Åh, gillar inte bvc alls. Hade det inte vart för att lillan ligger under "sin" kurva så hade jag bara gått dit på vaccinationerna. Mödravården och bvc i munkebäck suger.
Det är alltid folk sjuka och dom lackar om man kommer 2 min försent men om man är i tid så får man sitta och vänta i 15 min innan man kommer in. Och helst ska ungarna vara utan kläder när man blir inropad. Det är ju jätte skönt att sitta i ett iskallt väntrum i 20 min. Det kan dom fetglömma. Det är skönt att besöken blir färre och färre. Nästa unge skriver vi in på Ekmanska!

Full rulle..

Publicerad 2011-03-09 08:13:39 i Allmänt

God morgon! Nu har vi precis sovit frukost. Alltid lika härligt. F sover fortfarane. Sömntuta. Idag blir det lek och bus på öppna förskolan och läkarkontroll på BVC. Ska hinna med en massa promenader också tänkte jag. Det får bli promenad till bvc och en promenad i eftermiddag och mata fåglarna kanske. Det hann vi ju inte med i söndags. Solen skiner ute och det känns så fantastiskt. Vill bara ut och götts mig. Får väl hänga lite i lekparken också så man får lite sol på nosen. Hoppas lillan har gått upp i vikt och växt dom hon ska. Är så jävl trött på bvc's tjat. Gör si, gör så. Fan, låt ungen vara och låt henne växa i egen takt. Alla ungar behöver väl inte gå upp 1 kg i månaden och vara feta? Idag ska jag säga ifrån lite, när ska dom förstå att det är så här min lilla skrutt är skapt. Dom säger att dom sk följa sin kurva, men det gör hon ju. Hon följer SIN kurva, inte något mediantal som dom vill att hon ska följa. Nä nu blev jag upprörd, dags att ta tag i dagen! Update: märkte att det var molnigt ute :(:(

Hurra för oss..

Publicerad 2011-03-08 20:43:22 i Allmänt

Idag är det fettisdagen och internationella kvinnodagen. Jag har firat mig själv med en FET semla. =) Imorgon börjar allvaret igen. Har 100 situps att ta igen, 2 timmars promenad, plus lite annan träning. Phu! Får bli ett svettpass imorgon på morgonen. Nu är jag äntligen frisk (fortfarande lite snorig, hostig och rosslig i halsen). Efter 2 ½ dag av feber och dåligt allmäntillstånd så känns det härligt att kunna leka och busa med mitt lilla troll. Idag har lillan ätit så mycket melon så jag trodde det skulle spruta ut meloj ur öronen på henne. Fan vad jag garvade. Varje gång jag garvar så kollar hon på mig som att jag vore helt pantad. Hahaha!!



Här är en bild på mitt lilla busfrö från när vi gungade tidigare idag. Kolla vilka fina tänder hon har fått. =)

Världens härligaste unge med världens kons...

Publicerad 2011-03-07 17:03:00 i Allmänt

img_2571 (MMS)

Världens härligaste unge med världens konstigaste klädkombo på sig. Den taskiga klädkombon är resultatet av en sjuk mamma. :( Fy vad jag känner mig dålig.   Om 2 timmar blir det sängen. Innan det ska det badas, borsta tänderna, matas och framförallt LEKA! Varför kan inte vi föräldrar vara immuna mot baciller? Iallafall om man är ensam. När jag blir frisk ska jag unna mig en Ester Elenora sjal, det är  jag fan värd.

Orkar inte..

Publicerad 2011-03-07 07:58:08 i Allmänt

Asså helt seröst. Jag orkar inte vara sjuk. Jag kan inte vara sjuk just nu. Sambon måste jobba och kommer hem föräns ikväll. Hela kroppen gör ont, det känns som att jag ska tappa vissa kroppsdelar. Tycker så synd om mig själv. Jaja, får ta en panodil och gilla läget. Har ju som sagt ett litt troll att underhålla. Hoppas dagen går jävligt fort. Kan det inte bli kväll nu?

Congratz..

Publicerad 2011-03-06 21:40:49 i Allmänt

Idag fyller Lina år. Grattis till dig! Skynda dig hem från Thailand. Saknar dig jätte mycket. Vi har känt varandra sen sjunde klass. Sjukt länge!

Off..

Publicerad 2011-03-05 21:04:32 i Allmänt

Bäddar ner mig med godis, läsk och nässpray i soffan. Myyyys! Egentid deluxe!

Fullt upp..

Publicerad 2011-03-05 07:18:45 i Allmänt

Vilken underbar dag! Solen skiner och det ser ut att bli lovande väder. Nu sitter jag i lillans rum och kollar på när hon leker (kastar saker). Om en stund ska hon sova frukost. Idag väntar en dag full av aktiviteter. Vid tio tiden öppnar en second hand affär i Kallebäck som vi ska spana in. Efter det blir det promenad i slottskogen och fika med Malin. Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna:) Tummen upp för denna dagen!

Fredag..

Publicerad 2011-03-04 09:23:25 i Allmänt

Äntligen fredag. Idag vaknade min lilla nyponros kl 02.30 och somnade kl 04.30.sov i em timma och sen var det full rulle igen. Jag har redan druckit 4 koppar kaffe. Är hyffsat seg. Binär vi på väg till öppna förskolan. Det blir sångstund och fika. Efter det ska vi köpa en ny bilbarnstol och storhandla på Maxi. Ikväll blir det exta mycket Fredagsmys. Missa inte dagens deal på lets deal: http://www.letsdeal.se/r/1476/goteborg

Torsdag = Tråkdag..

Publicerad 2011-03-03 12:28:06 i Allmänt

Fy vad tråkigt vi har det idag. Jag har bilen idag men har ingenstans att åka:( Hade tänkt att åka till freeport men insåg att det kan sluta väldigt dyrt. Försöker spara pengar. I april fyller sambon och lillan år plus att en Ullaredstripp är planerad. Dyyyr månad! Så nu ligger vi här och glor. Det får väl bli en promenad till om en stund. Nu blir det lunch!

BB..

Publicerad 2011-03-02 23:06:50 i Allmänt

Asså, Big Brother är så himla bra. Jag älskar det! Hade jag inte haft det perfekt livet så hade jag sökt direkt. Nu blir det sängen. Imorgon har vi inget planerat här hemma så vi får se vad som händer. Vi har bilen till vårt förfogande så en sväng till Kungsbacka kanske det blir. Vi får se hur natten blir först, igår vart det lite jobbigt. Lillan har sån himla hosta, stackarn! Men hittills har hon bara hostat 2ggr på 4 timmar. *peppar peppar* God natt!

En dag att minnas..

Publicerad 2011-03-01 23:15:20 i Allmänt

Detta är en dag att minnas för idag fick lillan sina första UGGs. Eller ja, hon har inte fått dom än men dom är inhandlade. Det var min kära vän Karin som fyndade ett par "I boom bomber jacket"-uggs på rea. Tack tack tack! Jag har aldrig sett modellen innan men dom kommer nog göra succé till hösten/vintern. Perfekta att ha när det är kallt och torrt ute. Lägger in en bild imorgon! Tänk vad hon kommer tacka dig Karin när hon blir stor:)

1/3..

Publicerad 2011-03-01 09:19:17 i Allmänt

Idag är det den första mars. Fy vad tiden går fort. Snart fyller skritten ett år. Idag blir det promenad i slottskogen och lunch med Malin, Emelie och Oliver. Det ska bli mysigt. Blir ett stopp i stan innan, måste köpa bephanten. En sväng på NK hade vart kul att hinna med, det var väldigt längesedan jag var där:):)

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela