ackadacka

LÖNEFREDAG=LUNGFREDAG *SKÄMS*

Publicerad 2008-03-28 18:10:37 i Allmänt

jaha, då va det lönefredag och allt. Har redan bränt massa pengar på kläder, skor och väskor. *L* Så det va inget tal om shopping idag efter jobbet. Jag och Challe drog en sväng på satn och kollade lite. Finns ju såååå mycket jag vill ha. Glömde tillägga i mitt förra inlägg om att jag fick en jätte fin SAMHALL tyg-påsse av Christian. HAHAHAHAHA!! Garvade som fan när jag fick den. han har även köpt mig på facebook coh döpt mig till "employee of the month on Samhall". *internskämt*
Ikväll blir det hem till madde och at det lugnt. Skal jobba imorgon och hämta eddie ikväll i frölunda. Så nyktert får det bli.*BORING*

Nä dags att söva middag!

LÖN!

Publicerad 2008-03-27 15:56:32 i Allmänt

Fan va gött med pengar i plånboken igen, inte så att jag har vart pank men det är gött att veta att man kan gö va fan man vill. Köpte värsta snygga DKNY väskan häromdagen. Den är som gjord för mig. Tur att jag köpte den. Va inne på MISS Ragtime igår. Älskar den affären, begnade märkeskläder. Gick igår (går alltid dit vid löning) och hittade tröjan med stort T. Ljusgul ziptröja med mintgrönt i. Såååååå snygg. Kommer kunna glänsa som fan i den till våren. Tjoho! Göttans att inte jobba idag.=)=)=)=)

Mongo-combo och jättefylla!

Publicerad 2008-03-23 14:38:01 i Allmänt

Jaha! Förlust igår. FAN också!!!! Tur att man kan kolla på F1 och Fussboll nu istället. VA ute och söp igår. Va inte riktigt meningen att det skulle bli så hårt. Tror att vi va hemma rettså tidigt, fulla som alikor. HE HE!! Vi börjad vår kväll på BABAR, skrev på fejsbook att jag skulle dit och det dök upp lite folk man kände. ÄLSKA FEJJAN! Drog till Diaman och svepte billiga bärs, drog sen till VALAND av någon konstig anledning. Fan va Kebaber det va där. Träffade butikschefen från ON/OFF (som limmade lite på mig på jobbet). FAN, stog och pratade med han hur länge som helst. ÅHHHHH!!!! Ja, ja, what eva!!! Eddie va så himla full (jag ska inte säga nåt). HAn somnade på golvet i badrummet (som är typ 3 kvadrat), det va så jävla roligt.  Han bara låg där i endast kallingar och söv. HAHAHAHAHAHAHAHA!!!! Vaknade imorse, spydde som en gris. Fan, jag spyr aldrig på bakfyllan. Börjar väl bli gammal eller nåt. Öppnade kylen, där låg två kebabtallrikar med ris och EXTRA beanäs sås. Smarrigt, om man skulle kunna äta. Det låg även bestick i (metall), kom på att jag snodde dom igår. Vakten såg det!!! Men jag sa bara brossan, jag känner ju dig. Piece of cake! Tog en bull hem. Vet inte vem som betalade. varken jag eller eddie kommer ihåg. Kanske betalade i natura eller nåt. Har lite ont idag*skämt*!=P
Åkte till MILK&EGG och käkade frulle. FAN va gott det är. Pannkakor med choklad sirap (snarare chokladsirap med pannkakor=P), bagel, kaffe och flingor (såna där runda saker i olika färger). MUMS MUMS!!  Gött att man har en kebab i kylen också, men lär väl inte kunna äta förän kl 10 ikväll.

MIA -Tack för att du raggade upp mig igår, slapp nog en jävla massa jobbiga killar tack vare dig.

GÖTT att Reikkonen (vet ej hur det stavas) vann igår.

Nä dags att söva lite mellanmål!!

HUNTER BOOTS!

Publicerad 2008-03-21 12:30:19 i Allmänt

Hej hallå! Vilken underbar dag idag. Vi piskade FBK igår i borgen. Typ en av dom bästa matcherna ever. Matchen började halv åtta och va slut typ halv elva. Pust! Glasdockan Wallin va fan värre är någonsin och domaren Johansson visste inte när han skulle blåsa i sin lilla visselpipa. Ja ja, vi vann ju iallafall. Bra att hoppas på seger imorgon också. Får se om man kan ta sig upp till Karlstad och kolla, åker dock inte om det är snöstorm som det är idag. *brrr* Idag är det dubbel lön för dom som jobbar. Gött för dom. Jag tog ledigt och köpte mig ett par HUNTER stövlar för 995:-! Tyckte jag va värd det. Dom är ju sååååå snygga. Passar perfekt nu när det ska bli slask och allt.
image14
Erkänn snygga!

Nä dags att sluta. Ska städa och äta tonvis med påskgodis! (tack mamma för påskägget) puss i pannan på dig!

Min drömlägenhet - eller?

Publicerad 2008-03-19 17:29:23 i Allmänt

Ska snart åka och kolla på en lägenhet. SÅÅÅÅÅÅÅ fin är den, på korten ialafall. Bara att hoppas på att den är lika snygg IRL.=P Frölunda spelar mot FBK hemma imorgon, och det är slutsålt. jag och Johanna fick biljetter till långsidan. Så jävla gött. Det kommer bli sånt jävla tryck imorgon. Imorgon blir en stressig dag. Ska till BABAR idag och dricka bbärs med jobbet. *Gött* Ska ha möte med Jagge imorgon 09.00.*pust* Får köpa massa halstabletter så jag inte stinker allt för mycket. hehe! Sen ska jag luncha med lina och sen ska jag ha intro med 3 snygga brudar. Jag ska abar anställa snygga brudar framöver. Vem fan vill handla av en ful? HaHa!!
På tal om annat, blev upplimmad av butikschefen på SIBA/ONOFF (kommer ej ihåg), passar perfekt ju. Ska ju snart köpa en ny TV. Moahahaha! Får väl gå på dejt med han så att jag kan få Tv´n billigare. Tur att man inte är en sån som ligger med folk på första daten, då hade man ju vart prostituerad nästan ju. *L*

Va på partihallarna idag och köpte påsk godis till mina underbara skiftledare (erika, dennis, jasper och sanna). Hoppas dom köper något fint till mig i påskpresent.=P

Nä dags att åka på visning och sen dricka bärs. *STRESS* Tufft liv man lever. Jobbade bara 5 timmar idag. det är fan perfekt. 

Ha det fett! 

SPORT SPORT SPORT!!!

Publicerad 2008-03-16 21:02:40 i Allmänt

Nu är det mycket att blogga om. Det har hänt massor av saker i sportvärlden. Hockey, Fotboll och F1. Skulle kolla på F1 idag 05,30, trodde jag. När klockan ringde stängde jag snabbt av den och somnade om. FAN!!! Blir så arg. Men tur va väl det, Kimi hamnade ju på 8 plats. Bra jobbat Heikki som hamnade på 4 plats. Jag vet, han kör för Mclaren men han är ju finne. Måste ju hålla ihop här i norden.=P
Stackars lilla Zlatan som blev utbytt, jävla diva. Rätt åt han. HA HA!! Cry me a fucking river. Buhu! Måste även tillägga att han som tog det röda kortet av domaren (vet ej vilka lag som spelade) är ju hur rolig som helst. haha!! Fan va roligt gjort, ännu roligare att han också ble utvisad. Bra jobbat einstein.
Färkestads spelaren Rickard Wallin sa till aftonbladet .se att det va osportligt av frölunda supportrarna att kasta in saker på isen och att matchen hade sett annorlunda ut om om matchen inte blivit pausad i mitten av första perioden. SÄKERT SIXTEN!! Det är jävligt osportligt att slåss som dom gör. WALLIN -ett tips: Tänk innan du öppnar glappet nösta gång. Din dumma jävel.
Fattar inte att den dumme jäveln kan va kapten, han slåss ju och spelar fulast av alla för fan! Har aldrig sett Jonas Johnson slåss. (inte börjat en fight) Färjestad spelar så jävla fult. Och domarjäveln Johansson dömde ju som ett luder. Fy fan vilken skit domare. Verkar som att vem som  helst kan döma i slutspel. Ta in ruttinerade domare för fan. Frölunda fick spela 3-5 i dom första tio minutrarna. Rättvist? -Mmmmmm!! *not* PUCKO!!! Gött att han blev totalt utbuad i borgen.
Gillar att lilla Lars Eller trackar ner på hela färjestad genom att saga att dom inte kan spela tufft. Hahahahaha! Spec Kåberg. haha! Bra sagt Lars! AKta dig för tuffa tacklingar i kaffeburken imorgon.
Gött att det  blir bärs imorgon, hoppas bara att dom piskar skiten ur kärringarna. Akata även Wallina AKA porslinsdockan, han viker ju sig av minsta lilla knuff. Gött att kärringen A.Holmqvist#81 inte spelade. Största floppen ever för fan190000:- i mpnaden bara. Jag säger det igen -Ge han kicken.
Jätte många allsvenska lag kämpar för att kunna spela på grund av ekonomiska problem. Ge spelarna provision på hur dom spelar och släng ner lite pengar till hockey allsvenskan. Hur fan ska spelarna i allsvenskan bli bättre om dom inte kan spela, då kommer ju ingen komma upp till elit nivå heller. Det kommer drabba eliserien på lång sikt. Tänk på den dö!
BTW winnegård -du är grym!!
image13

Ha det fett!

BOMBER&GRANATER I GBG!

Publicerad 2008-03-14 08:48:12 i Allmänt

Jaha, då va det en misstänkt bombväska vid centralen igår igen. Stänga av halva jävla stan i 2 timmar för att någon kastar en väska. HALLÅ!! Paranoida snutar! Läste på GP´s hemsida om stackars Elin 18 so inte kom itid till en vän i NOL. Hallå! BUHU! Cry me a fucking river. Flytta inte till ett ställe som ligger 100 mil ifrån gbg från första början. Talanglösa människor. well well. FHC frölorade mott FBK igår. Fan också. Jävla holmqvist idioten. Funderar allvarligt på att skriva  "BÄNKA #81" på ett plakat och ta med till Scandinavium men då blir man väl anmäld eller nåt. Och idiot kommentatorerna igår tyckte att han va bra, å andra sidan va dom FBK are också så det kanske förklarar allt.

Heja FHC på lördag, då är det match i borgen igen.

Ha dett fett, Pungsvett!

Färjestad -Gnälliga kaffetanter!

Publicerad 2008-03-12 11:06:22 i Allmänt

Gött med seger igår i borgen. Det va ett jävla tryck. 2 mål på 35 sekunder, utklassning. Ha ha! Michael, du har mig på din sida. Det du gjorde va fan helt rätt, lite lågt men helt rätt. Färjestad spelarna var som iglar på stackars Niklas igår. Och dom kunde inte ens tacka för matchen. Sopor. Riktiga idrottsmän lägger det slagsmålen bakom sig och tackar åtminstone för matchen. Fabbe gjorde grymt ifrån sig som vanligt och lyckades peta in ett mål också. Gött för han! Och Fabbe har skrivit på för 2 år till. Bra som Fan! Det kommer bli en tuff match i kaffeburken på torsdag. Själv ska min sitta på Olearys och titta på matchen med en jävla massa bärs.

Gött att Skellefteå sänkte HV71 också. Moahaha!

Summan av kardemumman är: Färjestad är enna jävla tjöt och gnäll kaffekäringar!

På söndag startar F1 säsongen i Australien, fan va gött. Äntligen! Heja Räikkönen! Nu har man äntligen något att göra på lördagar och söndagar. Mmmmm! Längtar redan!

Får snart gå ner på halvtid på jobbet, F1, Elitserien och Hockey Allsevnskan. Och snart börjar fotbollen också. Herre gud. Kommer ju inte kunna jobba alls ju.=)

Tack och hej leverpastej!

Svullo frulle och bitter fittor!

Publicerad 2008-03-09 14:52:11 i Allmänt

Va och käkade frulle på egg&milk idag, FY FAN va gött det va. Amerikanska pannkakor med choklad sirap, egg&bacon och bagel. Mums mums. Lätt att man åker dit igen. fabbe och ari var där också. Det va dom värda efter matchen igår. Guldgossarna. Idag blir det inte mycket gjort. Har bokat tvätt tid på onsdag. ÄNTLIGEN!!  Har inga rena underkläder kvar. Tur att man kan vända dom ut och in. He he! Så ser ni någon bh lös, fiskluktande tjej utan strumpor i nordstan så är det jag.=P

Hockey idag också. Borås-Björklöven. Heja borås. Jag ska kolla hockey och Eddie skall städa. fattar inte varför alla klagar på jämnställdheten. Jag har det skitbra. Bitter fittor är vad dom är.

Sämsta spelarna i Elitserien 07/08!

Publicerad 2008-03-08 20:43:45 i Allmänt

Här är listan som aftonbladet.se la upp idag. Lägg märke till plats nr 4. Moaahhahahahahaha! Det är ju fan det jag har sagt hela tiden om den dumme jäveln. Gött med seger idag. Köpte frälunda hockey magazine idag. Fick en jätte fin poster på snyggingen Fredrik pettersson. Ska hänga upp den på eddies kyl. HA HA!
GRYMT spelat av mina favoriter ELLER, FREDDE och ERIK. Ahnelöv och ESBJÖRS har inte fått förlängt, söynd för dom. Kicka Holmqvist aset också. Ge han en fet fallskärm och spotta på han.


LISTAN:
1. Hans Huczkowski, sportchef, Luleå.

Svår att inte placera överst på listan. Står som sportchef i klubben och nytillskotten i Luleå Hockey har rent ut sagt varit katastrofala. Pengar i sjön har fått en ny innebörd.

2. Christer Sundin, ordf, Brynäs.

Cirkus Brynäs rullar vidare. Någon borde för länge sedan ha satt ned foten och Christer Sundin som ordförande bör nog fundera över sitt och styrelsens arbete.

3. Ronald Petrovicky, f, Modo.

Hur kan mannen ha gjort 342 NHL-matcher? Han landade som ett supernamn i Ö-vik, men försvann lika snabbt. 18 matcher och bara två poäng säger allt.

4. Andreas Holmqvist, b, Frölunda.

En fantastisk fjolårssäsong och värvades till Frölunda för 190 000 kronor i månaden. Där har det blivit... Nästan ingenting. Har från och till varit bänkad.

5. Jesse Niinimäki, f, Luleå.

Borde kanske inte vara med på listan, eftersom han nästan hela säsongen tränat med Luleås juniorer. En av de sämsta värvningarna i elitserien - någonsin.

6. Joel Gistedt, mv, Frölunda.

Supertalang som förra säsongen spelade till sig en plats i Tre Kronor. I vinter har någonting hänt. Tio matcher och räddningsprocenten är blygsamma 85,65 %.

7. Jussi Tarvainen, f, Luleå.

Värvades för att ersätta lagkaptenen Mikael Renberg som poänggörare och ledare. Det gick väl sådär. Är numera sparkad och återfinns i den finska ligan.

8. Jonas Höglund, f, Färjestad.

Krutet verkar ha blivit blött för den forne målskytten. Spelade 36 matcher för sitt Färjestad och gjorde bara två mål. Gnällde på istiden och försvann till Schweiz.

9. Pär Arlbrandt, f, Södertälje.

Gjorde fantastiska 72 poäng med Rögle i allsvenskan i fjol. I SSK lyckades han inte alls. Bara två poäng på 26 matcher. Återfinns nu i österrikiska Klagenfurt.

10. Jere Myllyniemi, mv, Luleå.

Värvades till Luleå inför slutspurten i elitserien. Höll nollan mot Timrå i första matchen, men sedan dess har han kastat in puckar. Numera tredjemålvakt.

11. Lars-Erik Spets, f, Brynäs.

Var en supertalang när han kom till Brynäs, men norrmannen har inte utvecklats alls i klubben. Fick sparken och skrev på för tyska Duisburg.

12. Pär Bäckman, tränare, Frölunda.

Fick ett fantastisk material att jobba med, men lyckades aldrig få spelet att stämma. Till slut fick Frölunda nog och "Bäckis" fick gå från klubben.

13. Pär Djoos, tränare, Mora.

Började som andretränare, ersatte sparkade Magnus Arvedson som förstetränare och fick själv senare sparken. Det är en bedrift, tycker vi.

14. Magnus Arvedson, tränare, Mora.

Tuff tränare som lyckades reta upp de etablerade spelarna i klubben. Fick till slut truppen emot sig och Mora tvingades till slut sparka honom.

15. Markus Korhonen, mv, Brynäs.

Nej, det har inte stämt för den finske målvakten i Brynäs och numera är det en 18-åring som har tagit över som förstemålvakt i klubben.

16. Michael Holmqvist, f, Frölunda.

Kom direkt från NHL och rankades som ett av elitseriens bästa nyförvärv inför säsongen. Den uppfattningen är reviderad vid det här laget.

17. Roger&Roger, tränare, Luleå.

Allt kan inte skyllas på tränarparet, men Roger Rönnberg och Roger Kyrö har inte lyckats få till några som helst linjer i Luleås spel.

18. Mathias Månsson, f, Brynäs.

Fick förra säsongen spela med Nicklas Bäckström och gjorde succé. Blev till och med landslagsman. Utan "Bäckis" är Månsson en hockeyarbetare, inte mer.

19. Steven Kariya, f, Frölunda.

Vi väntar fortfarande på att det ska lossna för kanadensaren. Stor skyttekung i Finland, men är långt i från det i elitserien. Skadad för tillfället.

20. Mathias Johansson, f, Färjestad.

Okej, Mathias jobbar som alltid i det tysta, men tio poäng på 44 matcher är till och med lite för att vara honom. Har en mycket större kapacitet.

21. Tommy Sjödin, Brynäs.

Har som lagkapten stora krav på sig, men "Sjödda" har inte stått att känna igen den här säsongen. Hela 90 utvisningsminuter tyder också på att någonting är fel.

22. Kim Staal, f, Linköping.

Många trodde nog att han skulle få utrymme för sina offensiva kvalitéer när han kom till Linköping, men Staal har sett seg och trött ut hela säsongen.

23. Jan Simons, klubbdirektör, Mora.

Har sparkat två tränare den här säsongen och det är åtminstone en för mycket. Borde ha studerat sina val lite bättre innan kontraktsskrivning.

24. Fredrik Emwall, Linköping.

Vad har hänt med honom? Den tidigare landslagsmannen har bara varit en skugga av sig själv den här säsongen. Har stor kapacitet.

25. Mattias Modig, mv, Luleå.

Slog igenom förra säsongen och slutade tvåa i målvaktsligan. I dag är det ingen som pratar om Modig och det är fullt förståeligt.

Captain Morgan!

Publicerad 2008-03-08 11:03:44 i Allmänt

God morgon alla trogna läsare! Har såååå ont i huvudet idag, va hemma hos daniel (och leila?) och sjöng singstar igår. Och drack en flaska Captain Morgan. SPRIT FEST!  Det va jätte trevligt. Idag blir det HOCKEY, tjohooo! Hoppas fan dom vinner idag. Måste festa idag med, ska till EGG&MILK imorgon och käka frulle vis 2 tiden. Mums! amerikanska pannkakor och bagel. Kan ju inte bli bättre. Och så avslutar man med en glass på lejonet och björnen. Kan inte bli bättre.
Fan va tråkigt att va hemma själv, har bara katten att prata med ju. BORING!! Får väl typ käka frulle och städa elelr nåt, går ju inget på tv heller. Hatar att va ledig!

Mutade domare i elitserien och dessa fucking gratis tidningar!

Publicerad 2008-03-06 22:38:23 i Allmänt

Jag blir så jävla förbannad på dessa usla domare som dömer i elitseriien. Winnerborg, Lärking, Johansson, ja namnen är många. Dom dömer som ett gäng (ursäkta språket) fittor. ELBOWING?? WHAT? Vad fan är det liksom. Dom blåser ju alltid fel. Typ som idag, färjestad klättrade spelarna på ryggen men domaren blåste inte. Så uppenbara saker som crosschecking blåser dom inte på. Men vid en enekel liten tackling blåser dom asen på. Jävla skit. Är så jävla förbannad på domarna. Tur att man bara ska lägga sig och sova och inte huitta på något idag, hade liksom inte vart någon idé. Måste ge dagens ros till erik karlsson#65 i frölunda. Bra jobbat för att vara 17 år. Du är grym. Han, fabbe, pettson och eller försökte åtminstonde i dagens match.

Nu när jag ändå är irriterad måste jag bara skriva om dessa jävla gratis tidningar. JAG HATAR DOM! Dom ligger och skräpar överallt, är så trött på att städa bort dom i matsalen. Slänger alla tidningar utan typ 10 st. Fan det står ju folk överallt och delar ut skiten. Eller rättare sagt trycker på en olika tidningar. Vill man ha en tidning så kan man väl för fan ta den själv. Dom verkar tro att folk är efterblivna, dom flesta som delar ut tidningar verkar uppenbarligen vara det. Vill jag ha en tidning så kan jag ta den själv! OK?

Jävla tattare!

Publicerad 2008-03-04 21:32:02 i Allmänt

Vad fan gör dom här? Jävla tattare som går runt och säljer rosor mitt i vintern. Allvarligt talat. Det är typ det enda man får göra på dagarna på jobbet. Slänga ut tattare som säljer rorsor. Hade jag suttit och käkat och det hade kommit fram en tatatre med en ros hade jag fan tappat aptiten. Tacka vet jag om det hade vart bunny girls, det hade avrt nåt.=) Va uppe hos min elaka hälft Axel idag på K55, vi satt i matsalen i ca 4 min. Han fick slänga ut 3 stycken. HALLÅ!! Kan man inte bara skicka hem dom eller skicka ut dom i skogen?

Kom på en sak som min pappa gjorde för nåt år sen när han va och handlade på ICA MAXI i Varberg. Skrattar redan. Detta är såååå roligt.
Pappa och syrran skulle som sagt handla, dom går mot affären och där sitter det en tiggare med händerna kuperade, han gungar lite fram och tillbaka med sina glansiga ögon. Pappa går fram och lägger värsta snorloskan i hans händer. Hahahahahahahahahahahahahahaha! hur kul är inte det? Och sen går han in i affären och handlar. Min syrra som inte har alla hästar hemma skrattar så hon kyver sig. ASG!

HATA EMOS!

Publicerad 2008-03-03 23:58:17 i Allmänt

Jag hatar emos. Antingen har dom fått för mycket styk eller så har dom fått för lite. Dom ser ju ut som clowner allihopa. Pundartrappan i nordstan (den innan tunneln till centralen) heter numera emotarppan. Allvarligt talat=P.
Hade jag vart förälder till ett sånt miffo så hade jag fan skickat ungen till ett internat alt. kloster. Moahaha!!

Idag har jag varit på bästa stället i stan och druckit drinkar:SKÅL! Mumsigt som fan, köpte en Ben&jerrys innan jag åkte hem också. Ska käka den imorgon.

Imorgon är en stor dag, då ska jag och johanna hämta ut VF biljetterna till slutspelet. Tjohooo! Ska bli fett kul att stå i frölunda borg och kolla hockey. Heja Heja!

Nä dags att kuckilura i säng!(sova)

Våga hata förortstattare!

Publicerad 2008-03-02 22:15:11 i Allmänt

Jaha, då va det söndag igen. Halvbakis och sket trött. Har jobbar heeeela dagen. Känner mig så duktig. Började bråka med ett jävla femmabarn förut. Fan att dom aldrig kan bete sig som människor, djur är vad dom är. Denna killen har hängt i femman sen jag började på Donken och vi har bråkat flera gånger, så illa att väktarna fick följa mig till bussen. (dom stog utanför restaurangen varje gång jag hade jobbat och skulle slå ner mig)
Jävla förortstattare. Stryk, förnuft och en svenska kurs är vad dom borde ha.

Käakade värsta goda maten. Miso soppa. Mumsigt! Blev sket gött när man gjorde det hemma. Ska bara äta det i fortsättningen, bra bantning också.

Blir så trött på mig ajälv, hade laddat upp framför tv,n. Miami Ink, Sporten och En annan del av köping, men somnade självklart och vaknade kl 21. Jag blir så arg. Så nu blir det lägga sig i soffan och läsa och hoppas att man kan somna snart  igen.

Summan av denna underbara söndag lyder följande:

VÅGA VÄGRA FÖRORTS KIDZ!

HV fick pisk! Mohahahah!

Publicerad 2008-03-01 18:56:52 i Allmänt

Fan va gött!! Bättre än sex är det.
Tack frölunda för att ni vann. Ni har gjort hela min kväll och dagen imorgon. Stör mig på en sak när jag är på hockey. Och det är bortalagens ramsor, allvarlligt kom på något nytt. Vi har hört alla "alla heter glenn i gbg", "alla luktar fisk i gbg" osv. Jag förstår att ni tror på detta men sanning är den att det är era farsor som heter Glenn och det är era morsor som luktar fisk. Så lätt va det. Förstår att det är jobbigt att höra sanningen, men nån gång måste det hända och ni ska tacka mig för att jag är så pass ärlig och vågar berätta det för er. Kom på något bättre!

Nä nu ska jag dricka bäss och fira segern.

Heja frölunda!

T-sprit och FAKTUM!

Publicerad 2008-03-01 18:50:34 i Allmänt

Jaha, nu har det gått 2 dagar i mitt nya liv som hemlös. Har hunnit dricka 2 flaskor t-röd men har fortfarande inte sålt en enda jävla faktum. (som jag stal av en en annan säljare, som sov) Moahahaha!
Well well, lite oflyt nu i början säkert. Lägger upp mer kort i veckan på ännu fler vänner jag har träffat. Här är Berra som jag träffade på toaletten i brunnsparken. Mycket trevlig kille, känner dom flesta istan och har varit hemlös i 40 år. Snacka om att vara rutinerad. Han vet precis vilka ställen man kan sova på. Men det kostar, va tvungen att betala med en halväten kebab som jag hittade på avenyn igår kväll. Han är lite blyg så han gömmer sig bakom väskan. (ni ska bara veta  vad som ligger i väskan)
image12

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela