ackadacka

Jag måste bara göra det!

Publicerad 2008-09-30 17:09:32 i Allmänt

Jag har sågat det men skall nu göra det ändå. Dagens outfit! Blondin bella och jag liksom. Hahahahaha! Detta kan ju faktiskt bli kul. Undra vad man skall ha i huvudet när man ska ta på sig numera? Vara så skankig som möjligt kanske? Orkar fan inte ta kort på mig själv. Det är för seriöst. Ni får helt enkelt blunda och fantisera om mina fina outfits!=)
Idag: Kläder: mörklbå Fornarina jeans, RON JEREMY t-shirt, kawasaki skor, svart hood från H&m och min sprillans nya ED HARDY halsduk. Har även på mig:  Armband från Raglady, Rolex, väska från Dkny Och jacka från H&M!

Well thats it! Avundsjuk? (asg)

Vilken dag!

Publicerad 2008-09-30 16:23:33 i Allmänt

Hej alla där ute! Idag måste vara en av dom bästa dagarna på länge. Vaknade 08.00 imorse med ett leende på läpparna, segern igår va så jävla bra. Det behövdes. Men jag underskattar inte Rögle som lag. Många bra spelare med Kenny i spetsen. Synd att dom har såna drägg till fans. Fulla och jävliga hulliganer är dom. Klart man står upp för sitt lag och hejar på men det finns gränser. Det finns faktiskt handikappade och barn som gillar att kolla på sina idoler i VF! Bort med dessa jävla idioter till hulliganer. Tacka  vet jag goa gubbar!

"ALDRIG HATA! BARA ÄLSKA!"

Holmqvist gjorde en grym match. Genom att sitta på bänken. Har blivit nerringd och smsad hela dagen idag då Kent Norberg släppte bomben på Frölunda TV att Holmqvist "slutar". Äntligen! Wiiieee! Nästan värt att fira! Äntligen har Dahlen fattat dealen. BRA!
Inte nog med detta så hade vi RC möte imorse. Jag fick paket och vi käkade tårta. Fick en grymt snygg ED HARDY halsduk och fina armband. Tack Donken! (tur att challe och J handlade, vette fan man skulle fått annars) Tack tack!

Sängen kom idag också. Har precis köpt nya kuddar! (4st) Mmmmm! Blir en snabbis till IKEA när Gurra kommer hem från jobbet. Köpa nya täcken och kanske sängkläder. Vi får se. Nä nu måste jag käka lunch och jobba vidare. Är ju månadsarbete imorgon, Tråkigt värre.  Glöm inte att kolla på matchen på Torsdag! Ottawa-Frölunda! Fett grymt kommer det bli!

Älska livet!

Publicerad 2008-09-29 10:12:44 i Allmänt

Jaha, då fyllde man 23 år igår. Firade det genom att ligga hemma bakis, dricka en flaska skumpa och dra några öl på damond dogs. Tragisk som jag är. Men skit samma. Fick en resa till Köpenhamn av MR G. Tack Baby! Kommer bli sååå gött att komma ifrån vardagen. Har avstyrt allt som heter födelsdagsfirande. Inte min grej. Grym helghar det varit, som vanligt.
Helgen i korthet:
Fredags: Middag och öl på hendriksberg. Mycket trevligt. G hade på sig sin peruk och alla trodde att det var hans riktiga hår. Älskar dig ändå.=) Kvällen blev lugn och skön. Var väl hemma runt 00.30 tiden. Skönt!
Lördag: Var i stan med Linda och Järnberg. Började dricka öl vid 13 tiden. Perfekt! Strosade runt och gjorde ingenting. Gurra klippte sig mednas jag och järnberg bärsade. Så snygg han blev. =)
Väl hemm gick gurra i koma och somnade. Stackarn hade ju vart uppe sen 06.00 och vart på hockey cup. Enkel middag fick det bli. Satte mig och skalade ½ kilo räkor. Var grymt gött. Pernilla och Lillen kom och bärsade. Sen drog vi till PERUK festen. Va så himla kul. Alla hade verkligen ansträngt sig och skaffat peruk. Alla blev tokfulla så festen slutade vid 3 tiden. Jag och Gurra tog bussen från stan hem. Hur ofta gör man det liksom? Lite spännande faktiskt.
Söndag: MIN FÖDELSEDAG! Vaknade lite halvbakis. 6 nya sms och 3 missade samtal. ORKA! Man fyller ju bara år en gång om året så man kanske inte skall klaga. Skönt att någon visste om att man fyllde år. Låg hem hos Gurra hela dagen och flötade. Käkade pizza, ben&jerrys och mådda allmänt bra. Grym F1 var det också. Avåkningar och missar i stallen. Hur kul som helst. Meningen var att vi skulle till park lane igår. Men så blev det inte. Alla bangade. Tur va det. Hade fan inte pallat. Dirty Denim spelade på Diamond Dogs, så jag satt där hela kvällen och bärsade med dom.

Idag blir det Hockey. VF-Rögle 19.00 i scandinavium. Hoppas någon ens kommer dit och kollar. (förutom jag, johanna, mamma och gurra) Idag på dagen blir det lugna puckar. Ska väl ta mig hem till Torslanda snart och vänta på att mamma kommer hem. Lite bilder  från helgen:

123456
1. Madde i sin supersnygga perra
2. Jag i Lindas porrstjärne perra.
3. Trailer trash Järnberg. (han gick i den peruken hela dan i stan)
4. Supersnygg och nyklippt pojkvän.
5. Sliten Gurra.
6. ACE står det. Cooolt!

Världens underbaraste!

Publicerad 2008-09-27 10:08:20 i Allmänt

God morgon! Vaknad precis med en lätt huvudvärk. Drack ju inte så många öl igår. Jaja! 2 panodil och cola light så är man fit for fight igen. Idag blir det stan med Linda en sväng för att kolla på peruker. Jag måste hitta ett par leopard tights att ha på mig ikväll till min trailer park perra. G hade på sig sin peruk igår när vi var på middag. Hela kvällen hade han på sig den. Knäppskalle. Han tycker verkligen att han är snygg i den. Får ta till hårda metoder om han inte tar av sig den. Sexstrejk är ett av förslagen. Tur att jag älskar han ändå.=)
Som sagt ikväll blir det peruk fest. Typ 100 pers kommer tror jag. Kommer bli hur nice som helst. Wiiee! Kommer ta massa kort och lägga upp på fejjan. Kanske några kort här också. Folk har ju en tendens att störa sig på korten man lägger upp på facebook. Här kan man ju vara mer fri. G ville köpa UGGs till mig. Han är så underbar. =) Men jag har försökt att avstyra det tänket. Tycker det är lite dyrt.
Nä dags att väcka linda, käka frulle, duscha och dra till stan!

UGG´s och vintage!

Publicerad 2008-09-26 09:11:03 i Allmänt

Var inne i stan igår och blev kär i första ögonkastet. Var inne på MISS RAGTIME och kikade. Och där stog dom. Ett par beiga UGGS! Vill ha vill ha! Vem skall jag fjäska med för att få ett par sådana? Känner att jag inte riktigt har råd. Skall ju som sagt till Köpenhamn snart, måste ju ha pengar dit. Hoppas jag får pengar nu när jag fyller år. Kanske räcker till halva. Arrrrg!
Varför skall jag alltid hitta dyra saker som jag MÅSTE ha? Blev lite shopping igår. Köpte vantar och sjal, måste man ju nu till vintern. Utökade min samling av adidas tröjor genom att köpa en vintage adidas tröja på ragtime! Gul, grön och vit. Sjukt snygg. Kan konstatera att jag har väldigt många adidas tröjor nu:
- den jag köpte igår
- en rosa
- en mörkblå med ljusblåa ränder
- en annan mörkblå
- en 70 tals mörkblå
- en röd-vit

I like it! Har typ 100 Zip tröjor till men som inte är adidas som är sjukt snygga!

Idag blir det jobb till 17.00. Skulle behöva gå tidigare. Måste köpa något att ha mig i helgen. Men hinner inte. Blir lunch med min älskling. Och ikväll blir det middag med party efteråt på henriksberg. Wiiiee!

Nyfiken!

Publicerad 2008-09-25 11:02:10 i Allmänt

Tjolahopp!
Loggade in på bloggen nu och gick in och kollade hur många besökare jag haft. Hela 55 st igår. Shit! Man blir ju lite nyfiken på vilka det är som läser skiten jag skriver. Hahaha!
Här tre bloggar jag läser varje dag:
www.mariegbg.blogg.se
www.detnyasvart.blogg.se
www.sannanordstrom.blogg.se


Igår kom Gurra in med sina militär pojkar på jobbet och käkade. Det var en syn att minnas. Big:Co blev det med cola till alla. Dom var så stiliga. Om 3 dagar fyller jag 23 år. Wiiiiee! *not*
Har redan planerat vad jag skall göra på min födelsedag. Det blir champange frukost i min ensamnhet. Gurra tränar U9 på morgonen och jag kommer ligga hemma själv. bakis som fan. Vad kan vara bättre än skumpa och ett varmt bad? Perfekt! Kommer dock vara en aningen berusad innan 12, men det får man väl vara omman fyller år. Blir middag någon stans i stan. Funderar på att boka på Heaven 23 eller nåt. Ja vi får väl se. Sen blir det ju utgång på Park Lane!

Idag blir det köpa peruker till festen på lördag. Jag ska köpa en peruk till Gurra och han ska få den fulaste. Mohahahaha! Får bli lite småshopping idag. Måste spara mina pengar till Köpenhamn.
Halv 4 skall jag till banken och snacka premieobligationer eller nåt. Trööööök! Men sånt man måste göra när man blir vuxen antar jag. 19.00 ikväll är det hockey! Hoppas hoppas VF vinner nu. Blir helt galen annars. Jag har startat en grupp på facebook som heter: Bänka #81 Andreas Holmqvist i VF! Talanglösa idiot!

Nä nu måste jag dra och shoppa! Återkommer kanske senare!

"ägaren" på styrbord babord slängde ut mig! Hahaha!

Publicerad 2008-09-24 10:05:08 i Allmänt

Tjenis Penis!
Sitter på mitt kontor med en smärre huvudvärk. Har inte vart ute och druckit på en vardag på snart 6 veckor. *klapp på axeln* Så igår ringde Sofie och undrade om jag ville hänga med på några öl. Och med tanke på att Gurra är borta tom idag så var det givet. (när katten är borta*L*) Vi började på BABAR sen diamond dogs efter det olearys och till slut STYRBORD BABORD. Jag sofie och johan satt och chillade. Det va grym musik och man fick hur mycket tuggummi som helst. Såna där goda tuggummin som kostar 50:- öre.
Nog snackat om hur bra det var. Kommer aldrig mer gå dit och jag hoppas att jag blev posrtad för all framtid igår. Satt och snackat vid ett brd i aktern. Så kommer det fram en kille och sätter bordet rätt. Det stog ungefär 5 cm snett. Jag lutar mig framåt och "råkar" putta tillbaka bordet. Han ställer sig jämte och flyttar bordet. Jag trodde han drev med mig så jag (johan flyttade tydligen bordet utan att jag visste om det) fortsatte prata med Johan. En kille jämte mig sa: "sluta det är ägaren". Jag fattde ingenting, då killen som sa åt mig va typ 150cm och hade finnar. Hahah! Vilken tönt tänkte jag. Satt och snackade i 3 min sen vänder jag mig om och där står 2 MEGA vakter och vill slänga ut mig. Så himla kul. Jag va fan inte ens otrevlig. Jag sa åt dom att jag kan minsann gå ut själv. Och det gjorde jag, samtidigt som jag sa åt den 15 åriga, finniga "ägaren" att jag aldrig mer kommer komma tillbaka. Vilken jävla tönt. Han måste ju vart retad när han var liten, snacka om maktmissbruk liksom. Men men, det gjorde inget. Klockan va alldeles för mycket ändå. Skönt att gå hem!

BTW: fick en inbjudan till VIP fest på shopping i arkaden med vin och snax och sen fest på Hard rock! Yeah!!

Jobb jobb jobb!

Publicerad 2008-09-23 10:01:37 i Allmänt

Idag är det halvdag på jobbet som gäller. Hur skönt som helst. Men morgonen har varit allt annat än lugn. Fick öppna senare då det va några gubbar och fixade golvet inatt. Och inte nog med att vi inte kunde städa golvet igår kväll så var hela restaurangen täckt av damm imorse. Arrrg! Det var bara att börja städa direkt. Massa chefer skall springa runt i helgen och kolla. Orka! Jag är ledig! Fyller år på söndag.
Här är min önskelista:
x En lägenhet
x Lexington sängkläder
x Extern hårdisk (gärna på 500GB och rosa)
x  2 veckors betald semester
x Högtalare till min iPhone (stor vit klump, finns på macforum)
x Adidas klocka (finns på nelly.se)
x En ny vinterjacka (whoolrich eller goose går bra)

Nä dags att flänga ut på stan i min neon rosa SVEA mössa! Ha en bra dag!

Lexington -Vad ska man välja?

Publicerad 2008-09-23 08:49:59 i Allmänt

Blir nya sängkläder till helgen och vi har bestämt oss för att det skall bli Lexington. Kan dock inte bestämma oss för vilka sängkläder vi ska välja.
Vad tycker du?
1.2.

Jag har hemkola i hövvet!

Publicerad 2008-09-22 19:54:31 i Allmänt

Är så seeeg! Har jobbat 06-18 idag. Kände att det behövdes efter min lata vecka efter grekland. Tar ju ett tag att komma på fötter efter semstern.=) Men det har faktiskt varut gött att få slita lita. Lina -en av mina bästa tjejkompisar jobbar ju på jobbet. Gött att få kunna tjöta lite skit medans man jobbar. Idag blir det sova hemma i Torslanda. Kommer inte ihåg när jag gjorde det senast. Ska bli gött att få sova ensam för en gångs skull men jag kommer sakna dig baby, det vet du. (måste ju skriva så utifall att han läser min blogg*L*)
Gött att vara hemma hos mamma också. God mat och gött att tjöta lite skit också. Mamma och Lasse har köpt en husbil. Hahaha! Riktiga Svenssons har dom blivit det senaste året. =)
Imorgon blir det jobba halvdag och sen försöka ragga upp någon att fika med. Nä nu är det hockey på sr.sr som gäller. 2-1 till frölunda står det. Gött som körv!

Heja VF!!

Grym helg!

Publicerad 2008-09-22 08:41:39 i Allmänt

Denna helgen har vart riktigt grymt bra. Spenderat den med min underbara baby. Han åker bort i 3 dagar nu.=( Tråkigt! Fick ett par vit-röda adidas byxor av Gurra i Fredags. Hur snygga som helst. Så nu har jag ett helt KIT!=) Wiiee!
I fredags va vi hemma hos mamma och lasse och käkade middag. Ostpaj och fyllda paprikor. Mmmm! Frölunda förslorade i Lördags på hemmaplan. Pinsamt värre. Gurras hockeypojkar spelade i pausen, så himla söta. Snart är det Ottawa match. Ska bli kul. Va och hämtade min tröja i Lördags. Ritkigt snygg faktiskt. Men gurra fick den. Käns inte riktigt som min typ av tröja.  Middag hemma hos svärföräldrarna i Lördags kväll och käkade middag. Grymt roliga föräldrar. Alltid lite jobbigt att träffa svärföräldrar, men det gick strålande. Igår va det Liseberg hela dagen. Från 11-19. Kul att få åka som fan. Va helt slut när jag kom hem. Gött som fan att somna i tid när man skall upp kl 05.30. På fredag kommer den nya sängen. Wiiiiee! SKa bli så skönt att få sova i e helt ny, bra säng. Blir Lexington och nya täcken och kuddar. Mmm!
Match idag mot TIMRÅ. Heja VF! Hoppas dom bänkar Holmqvist och byter ut Honken!
Mer blogg i eftermiddag!

Ben&Jerrys Half baked! = 5 av 5

Publicerad 2008-09-17 07:35:43 i Allmänt

Köpte nya Ben&Jerrys glassen igår. Är min och gurras favoritglass. Fudge med crisp i plandat med kakdeg i vanilj och choklad glass. Mmmmm! 5 av 5 möjliga får den! Ett tips är att testa den.
Längtar så mycket till helgerna framöver:
Denna helgen:
Fre: Bärs på något trevlig ställa på stan
Lör: Hockey i Sandinavium
Sön: Liseberg med syrran
Nästa helg:
Fre: Fest i Eriksbergshallen
Lör: Perukfest
Sön: Jag och madde fyller år så det blir park lane
Helgen efter det:
Fre: Steinar från Norge kommer
Lör: kräftskiva

Wiiiiiee!! Värsta grymma helgerna framför mig=)

Efter 1½ vecka!

Publicerad 2008-09-16 17:23:52 i Allmänt

Förlåt förlåt! Har inte bloggat på 1 vecka och 4 dagar. Jag skäms men jag har faktiskt en ursäkt (elle ja, flera stycken faktiskt). Jag har vart i Grekland i en vecka och hafte det helt underbart. Bilder kommer på facebook. Kanke några här om jag orkar. Har Haft en helt underbar vecka med sol, bad, snorkling, Mythos (den grekiska ölen), tzatziki och segling. Eller ja, segling blev det inte så mycket. Blåste inte så mcyket just den veckan. Men gött va det. Kommer komma ett inlägg om någon vecka med en sammanfattning av hela greklandsresan som Jesper skrev medans vi var där nere. Som sagt, det finns fler anledningar till att jag inte har skrivit. En annan anledning är att jag saknat min pojkvän jättemycket och har vvelat spendera varenda lediga sekund med han sen jag kom hem.=)
Baby köpte säng igår, mmm, ska bli sååå gott att få sova i en stor och ny säng. Blir lexington lakan också. Detta kan ju inte bli bättre.=) Kommer sova som en prinsessa. Blir ingen London resa, blir köpenhamn en helg i oktober och sen i början av december blir det London.
Idag har jag vart på utbildning med jobbet. Det pajade hela min dag så jag gick vid 2. Blev skit sur när jag var tvungen att göra alla nya hamburgare som alla andra stog och gluffsade i sig. Mmmm. Dom smakade skit när jag åt dom, då dom hade legat på en bricka och blivit kalla i 10 min. Alltid samma sak när det gäller nåt. Jag och Johanna skall alltid göra allt. Hade vart kul om någon annan hade erbjudit sig att göra något. Men icke!
Lata jävlar!

Nä nu ska jag underhålla min baby innan han somnar=)

Fullt upp!

Publicerad 2008-09-04 22:32:56 i Allmänt

Helgen närmar sig med storm. Skall göra mycket innan jag åker på lördag 16.30. Imorogn blir det jobba 4 timmar sen hem och packa. Förhoppningsvis så kommer Gurra och hamtar mig. Sen blir det några öl på tsan i goda vänners sällskap. Match imorogn också kl 19.00 på tv4 sport. Missa inte detta. Heja VF!
På lördag blir det att pcka ihop det sista, frukost på egg&milk och sen grekland. Måste hinna umgås med min baby så mcyket som möjligt innan jag åker. <3<3<3<3<3

Dags att sova! God natt! ZZzZzZZz!!

Läs inte min blogg om du inte vill höra sanningen!

Publicerad 2008-09-04 17:35:51 i Allmänt

Gick in på facebook igår kväll och till min stora upptäckt märkte jag att vissa skrev om mig i det dolda via sin status! Istället för att våga vuxen och faktiskt säga det via telefon så skriver man det där. Allvarligt!! Vuxna människor som beter sig som man gjorde på lågstadiet. Detta är fan värre, med tanke på att vi är äldre. Hur svårt är det att lyfta luren och ringa? Och om man nu är så feg så man inte vågar så skicka ett fucking sms! Ghaa! Jag får skit för att jag mår bra och här träffat en underbar kille. Jag säger bara en sak: kan du inte unna mig denna glädje så är du inte min vän! Thats it! Hys inte agg mot mig! Om 2 dagar åker jag till Grekland och seglar med jobbet, ska bli så jävla skönt! Har växlar pengar, vart på apoteket och köpt lite småsaker som är bra att ha. Ikväll blir det först hämta baby på centralen, sen hem och duscha, sen hem till babys bror och käka middag och sen hem till pillan och kolla på deras nya lägenhet i Kallebäck! Nä måste rusa. Ska hinna med en latte innan! En grej till: kritisera inte det jag skriver i min blogg. Ge fan i att läsa den om du blir upprörd eller tar illa upp! Ok? Btw: bloggade från min iPhone:)

iPhone 4 ever!

Publicerad 2008-09-02 15:25:19 i Allmänt

SÅ här ser meny ut på min i Phone. Käns lite som att man blottar sig genom att visa sin meny på sin telefon. Gick i stan och pratade i min vita snygga telefon. Plötsligt stannar det två killar framför mig. Dom kunde vart typ 10 år gamla. Och skriker: "Hon har en iPhone, dom suger!!". Tänkte att jag skulle ta dom båda och hålla upp dom i luften och skrika att deras morsor suger, men ångrade mig. Tacka gudarna för det! Hade fått 2 arga familjer på mig för all framtid.

Så snyggt! Finns inget bättre är apple. Innan jul ska jag äga min egna IBook också.Mmmm! (förlorade bugivningen pålägenheten, gick upp 300.000:- totalt) WellWell, jag har ju en iPhone!=)=)=)=)


Nu blir det snart middag och sen möta min baby på centralen och hem till han och äta Ben&Jerrys. Mysigt värre! Om 4 dagar åker jag till grekland. Typ 35 grader och sol. Fan va jobbigt. *not* Kommer sakna min baby som fan. Fast tiden går ju fort när man har roligt!=) Får man hoppas på iallfall.

Random pics!

Publicerad 2008-09-02 14:06:11 i Allmänt

123
456
789
101112
1. Min baby äter pannkakor på egg&milk
2. Frölunda värmer i mölndal
3. Min underbara baby
4. Pannkakor, bagel m.m
5. Agg, Bacon is the. Gött att froda!
6. Rolig nummerplåt
7. Mammas katt. Hur söt som helst!
8. Derby på Ullevi
9. Gais klacken
10. IFK klacken
11. Bengalerna brann, precis som det ska vara
12. Matchen

Snor, svett och tårar!

Publicerad 2008-09-02 10:36:13 i Allmänt

Jaha, förkylning 2008 har brytit ut. Fan va jobbigt! Snorar och har ont i halsen. Svetten rinner som aldrig förr. känner mig så himla fräsch. Typiskt nu innan Grekland. Jag som hade tänkt att shoppa och sola innan. Men det får jag skippa. Måste göra allt för att bli frisk. Och inte bättre blev det av att sitta på Ullevi igår och se Blåvitt förlora. Fan! Lite kul för Gais att äntligen vinna efter 16 års derby. Hahaha! Kommer lite kort från derbyt senare. Ska åka till London snart också. Wiiie! Älskar london! Ännu bättre att jag ska dit med min babe! Det kommer bli hur mysigt som helst! Håller på att buda på lägenheten nu. Blir så frustrerad. Jag vill ju ha lägenheten. Den andra personen som budar har inte ens ett eget lån utan det är hans pappa som ska låna till lägenheten. Jävla fuckhead! 960.000:- är den uppe i nu. Jag kan sträcka mig till en mille sen måste jag sluta. Spännande  värre är det! Återkommer om några timmar med kort och mer info om budgivningen!

Den bästa helgen ever!

Publicerad 2008-09-01 14:04:12 i Allmänt

Har inte bloggat på 5 dagar. Skäms lite faktiskt men jag har haft fullt upp. Det har vart en väldigt händelserik vecka, speciellt känslomässigt. Jag fattade ett beslut i söndags som vände upp och ner på hela mitt liv. Och jag är glad för det. Jag har nu träffat den bästa personen som finns på jorden. Jag vet att det låter töntigt och klyshigt (stavas?) men det är sant. Nu mera bor jag hemma hos mamma, har träffat en underbar kille, letar lägenhet och mår bara jävligt bra. Det va längesedan jag mådde så här bra, gällande allt. Helgen har vart grym.
I fredags va det hockey. Frölunda vann överlägset. Gött som fan. Matchen va i mölndals ishall. Känndes som att man satt på isen. Cooolt! Efter det blev det mat och öl på linnegatan. Råkade göra en springnota så den kvällen blev ju billig som fan. Det är inte så illa som det låter. Vi sa till servitrisen att få notan. Sedan bytte vi bord och satt kvar i 3 timmar. Men notan kom aldrig. Vi handlade av samma aervitris flera gånger. Stackarn!
I lördags flyttade jag hem alla mina pinaler till Tosslanda. Svettigt och jobbigt att flytta själv. Men men! Det som inte dödar en blir man starkare av.=) Va på visning på en lägenhet i kallebäck. Jätte fin var den. Får se hur dyr den blir bara. Kollade lite på U16 i wallenstam hallen. Riktigt duktiga pojkar. Dom slogs så att hjälmarna flög. HAHA!
Efter det så va det på med partyskruden och åka på 40 års fest i Billdal. Mycket god mat och dryck i trevligt sällskap. Åkte in till stan vid 23 tiden för att träffa min baby. Var på vasastan en stund och sen gick vi till sticky där vi dansade i typ 2 timmar. Kort finns på Facebook. Var väl hemma 05.00. Gick i däck direkt.
Söndagen inleddes med fet frukost på egg&milk. Pannkakor, bagel, egg&bacon, youhurt och kaffe. Mmmmm! Gick på stan med gurra halva dagen och avslutade med film hemma hos matthias. Grym helg! Eller? Idag blir det derby på ullevi. Mår skit men vill inte missa det sista derbyt på ullevi. Häftigt!
Nu blir det hem och kurera mig och vänta på att mäklaren ringer!

Snyggast på stan i lö

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela