ackadacka

Stockholm..

Publicerad 2012-06-25 13:40:06 i Allmänt

På fredag drar jag till Stockholm, ska hälsa på en kompis och ha en riktig tjejhelg. Ska bli riktigt härligt. Har skrivit en lista på affärer som ska besökas. Livly, nespresso, nk, Ladurée, hollister och american apparel står på listan (den kommer nog fyllas på). Längtar!

Glad Midsommar..

Publicerad 2012-06-23 20:50:44 i Allmänt

Vi hade en helt grym dag igår. Lite tråkigt att det alltid ska regna men vi höll humöret uppe. Vi var i Jonsered och firade midsommar med att åka karusell, fiskdamm och tårtätning. Någon dans blev det inte, det var sjukt mycket folk. På kvällen blev det grillning och sill. När barnen somnat så spelade sällskapsspel och skrattade så tårarna sprutade.. Det var skönt att sitta inomhus och inte ute i ett kallt partytält.
 
 
Datorn och mobilen krånglar så det blir inga mer bilder..
 
 

Proteinpulver..

Publicerad 2012-06-13 12:42:01 i Allmänt

Nu är det shakes som gäller till frukost. Får nog slänga i mig ett ägg också. En kund på jobbet köpte en påse Proteinpulver (med lite kolhydrater i) på mm sport igår. Smaken (choklad) var helt ok. Så fort förkylningen försvinner så blir det power walks och plankan igen. 5 kilo kvar, och når jag dit hyffsat fort så kör vi lite till. Jäää!!!

Tisdagsmys..

Publicerad 2012-06-13 11:06:02 i Allmänt

Efter dagis så hängde vi på gården i vanlig ordning. Idag var dock fiskmåsarna helt galna och anföll både barn och vuxna. En liten unge hade ramlat ur boet och gick omkring på gården. Någon hade ringt anticimex så fågelungen är nog borta till imorgon. Vi måste ju kunna leka länge på gården efter dagis imorgon ;):)

Tidig kväll..

Publicerad 2012-06-07 20:20:58 i Allmänt

Är frusen och förkyld så in i helvete. Lägger mig och sover och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Over and out!

Film..

Publicerad 2012-06-02 22:36:27 i Allmänt

Nu har jag kollat på en töntig kärleksfilm, man får passa på när man är ensam hemma. Jag älskar lyckliga slut på kärleksfilmer (finns det olyckliga slut?), man blir så himla pirrig i kroppen. Åhh nästan så att man blir nykär :):)
Nu ska jag sova för imorgon blir det Liseberg med fina Lina och Loke. Tjohoo!!

Fredagsmys..

Publicerad 2012-06-01 22:52:28 i Allmänt

Unnade mig lite fredagsmys. Chokladmousse med smak av apelsin. Jätte enkelt att slänga ihop. Grädde, ägg-gula och 70% choklad. Muuuums! Nu blir det sängen, imorgon bär det ut mot mina älsklingar Lina och Loke. Vilken härlig dag vi kommer få.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela