ackadacka

Sommar..

Publicerad 2010-06-29 21:56:57 i Allmänt

Det är varmt ute. Jag älskar när det regnar på sommaren. Luften blir så frisk. Filippa gillar inte värmen, stackarn. Hon blir svettig och gnällig. Imorgon ska vi hålla oss hemma. Tvätta och ta det lugnt. Mot eftermiddagen blir det storhandling på maxi. :):) Köpte ett par coola solglasögon till snuttan idag, blev en rosa solhatt också med katten Jansson på. Jag har tappat bort hennes vita. Ibland undrar jag hur jag lyckas med allt. Jag längtar till näst vecka för då kommer korten som jag har skickat in på framkallning. Då kan jag scrappa lite igen. Hoppas det kommer en regnig dag nästa vecka så man kan sitta inne och pyssla. Nu smattrar regnet mot rutan. Myyyys!

Oj oj oj..

Publicerad 2010-06-27 23:18:56 i Allmänt

Min lilla hårboll blev 2 månader i fredags. Tiden går så himla fort. Imorgon är det måndag. Ny vecka och nya påhitt. Imorgon blir det stan. Tjoho!!

Midsommar..

Publicerad 2010-06-25 08:59:22 i Allmänt

Glad midsommar! Nu drar vi ut till tosslanda och firar med den bästaste familjen och dom finaste vännerna! Ciao!!

Imorgon..

Publicerad 2010-06-20 17:40:19 i Allmänt

Imorgon är en grym dag. På förmiddagen ska jag installera den nya uppdateringen till min iPhone:):) Hurra, äntligen kommer det en ny uppgradering. Efter ett tiden ska jag och Filippa till NK-rean och spana. Det är Filippas första rea så hon är mycket förväntansfull. Hoppas det finns något sommarfint på barnavdelningen. Risken är ju rätt liten med tanke på att dom med svarta kort får några timmars shopping innan oss dödliga. Rean börjar kl elva men jag orkar inte stå och knö med alla idioter. I vintras var folk helt hysteriska! Det enda som brukar vara värt att köpa är Björn Borg trosor för halva priset. Ja, vi får väl se om man hittar något. Syrran fyller arton snart så en present till henne ska jag kolla efter också. Ciao!

Slottskogen..

Publicerad 2010-06-16 10:12:20 i Allmänt

Kylväskan och vagnen är packade med fika, strandtält och ka<mera. Om en timma drar vi till slottskogen för mamma-träff. Ska bli roligt! Blir promenad och fika i skiggan hela dagen. Yeyh! Kanske kan sätta mig i solen lite. Filippa ligger fortfarande och sover. Får snart köra ett race med henne. Byta blöja, ta på kläder och amma. Sen är vi redo!

Övertrött..

Publicerad 2010-06-15 01:42:46 i Allmänt

Nu sitter min övertrötta lilla korv i sin babysitter. Ögonen är röda och svullna. Hon vägrar somna men är tröttare än tröttast. Jaja, vad ska man göra? Det blir inget mer bärande eller vyssande den här kvällen. Nu får hon somna av sig själv. Min rygg pallar inte. Dessa perioder av olika beteenden är rätt intressant. Allt är olika från vecka till vecka. Det finns liksom inga mönster. Inga alls. Man vet inte alls hur kvällen kommer sluta. Ska man somna vid 12 eller vid 5? Den ständiga frågan: När ska man få sova och hur länge? Jag är glad att jag inte har väckt henne om nätterna för mat. Hon har alltid sagt till själv eller så vaknar man själv av att brösten är sprängfyllda. =)=) Tur att man bara kan stoppa in tutten i munne på henne, så äter hon.

Skatteåterbäring..

Publicerad 2010-06-10 16:34:48 i Allmänt

Idag tog jag och Filippa en svängom på Olskrokstorget. Skattepengarna kom igår så jag tänkte jag skulle unna mig något fint. Filippa fick ett par nya kalasbyxor, hon bajsade ner dom förra och fläckarna går inte bort. =)=) Det är mammas tjej det.
Till mig blev det 2 långa linnen/tunikor med knappar och en skjort-tunika med knappar. Jag tycker det är så svårt att hitta snygga kläder att amma i. LIMIT på Olskrokstorget har dock väldigt mycket ammningsbara kläder. Det är rätt billigt också. Linnena var nersänkta från 249:- till 80:-. Passar min mammakassa perfekt.

Dagens spartips..

Publicerad 2010-06-10 10:04:36 i Allmänt

Är du mammaledig, student eller bara allmänt ekonomisk och gillar att fika? Klicka HÄR och få 50% rabatt på Café And The Bakery i Vasastan. Du köper ett presentkort för 35:- men får handla för 70:-. Det är en bra deal. Kom igen nu=)=)=) 

Myspys..

Publicerad 2010-06-09 11:01:04 i Allmänt

Nu har jag och lillan legat i sängen och myst sen kl nio. Dags att ta tag i dagen. Idag ska vi på återträff med föräldragruppen som gick föräldrakursen med. Det ska bli så himla roligt att träffa alla bebeisar och alla mammor. Vissa var lite udda så det ska bli intresant. Innan vi går dit ska jag försöka scrappa lite. Det är inte så enkelt att göra det när lillan är vaken. Hon vill ju ligga och prata med mig och härma ansiktsuttryck. Jag ska göra ett försök och ta fram babygymet. Vi har köpt en systemkamera så jag ska försöka ta lite fina kort också.
Dammsuga och vika tvätt står också på schemat. Hur ska jag hinna? Jag tror jag kommer gå in i väggen. =)=)

Babybjörn..

Publicerad 2010-06-08 00:27:33 i Allmänt

Jag fick låna en babybjörn-bärsele av Linda förra veckan. Det har vart min stora räddning:) Idag tvättade jag 10 maskiner tvätt. Detta kunde jag göra tack vare att Filippa hängde i selen. Det måste vara någon typ av sömnmedel i selen för så fort hon har suttit i selen i ungefär 10 min så somnar hon. Underbart! Jag älskar babybjörn och Linda:):) Imorgon blir det promenad i babybjörnen för Filippa. Spännande! Min farmor kommer på imorgon. Det ska bli jätte roligt. Hon är grym på att sticka så hon har säkert med sig något fint. Anledningen till att jag inte har bloggar beror på att jag helt enkelt inte har orkat och haft tid. Vi har köpt en ny kamerà så nu kommer jag lägga upp massa fina bilder framöver. Nä nu har lillgrisen äntligen somnat (efter 2 timmars skrik) så jag får passa på att sova en stund. Ciao!!!

Slappdag..

Publicerad 2010-06-03 10:19:37 i Allmänt

Idag blir det att inte göra någonting. Är trött som fan. Gårdagen spenderades med Linda och Emilia. Vi var på bio och gick på stan. Det var supermysigt att gå på bio. Fast jag får nog se filmen en gång till för det blev att man satt och tjötade och höll på med barnen rätt mycket. Det var förvånadsvärt tyst. Det var ändå ca 20 mammor med barn i salongen. Lite dåligt att man inte fick ta med vagnen in, fast Filippa misströstade nog inte. Hon låg i min famn under hela filmen. Och det älskar hon ju.
Jag fick testa Lindas Babybjörn igår. Det var spännande. Kändes himla konstigt att ha Filippa på bröstet och en tom barnvagn. Filippa bajsade ner både mig och henne när hon var i selen så jag tror hon gillade den.

Som sagt. Inga måsten idag. Promenad till bvc blir det och lite chill på gräset på kyrkogården kanske. Måste köpa ett UV-vindskydd till lillan. Det får bli helgens to do.

Sommar..

Publicerad 2010-06-01 20:41:07 i Allmänt

Jag, Filippa och Malin hade en helt underbar dag i slottskogen idag. Rabarberpaj med vaniljsås, kaffe och festis. Smaskigt! Idag kände man att det är sommar i luften. Lillan fick ligga utan blöja en stund i den varma luften. Det gillade hon. =)=)



Blogga..

Publicerad 2010-06-01 07:56:22 i Allmänt

Jag hinner inte blogga så mycket längre. Så himla tråkigt. Jag har vekligen fullt upp hela tiden med att umgås med vänner, hänga på stan, bvc och massor av annat. I augusti ska vi börja på babysim också. Det ska bli så himla roligt. Jag är mycket förväntansfull.

Idag ska jag hänga med Malin. Filippa vaknade tidigt så nu ska vi ner till ICA och köpa potatismjöl så vi kan gör aklrt rabarberpajen. Mums! Blir nog fika ute i det gröna idag. Ska känna lite på vädret nu, gissar att det blåser storm. Som vanligt!

Ciao!

Bio..

Publicerad 2010-06-01 07:49:57 i Allmänt

Imorgon ska jag och Linda på barnvagnsbio. Ja jag vet att det är lite töntigt. Men vad ska man göra när man måste amma och vill gå på bio. Självklart ska vi se SATC 2. Åhh vad roligt det ska bli. =)=) Lite jobbigt att filmen börjar 10.30, men men. Det får duga. Kommer nog inte äta bacon snax och dricka cola iallafall. Man kanske kan ta med frukosten. =)

Är du sugen på att hänga med så är det bara slå en signal.


Så här beskriver sf barnvagnsbio:

Välkommen till Barnvagnsbio

Tillsammans med din bebis kan du njuta av en bioupplevelse hos oss på SF Bio. Här kan du som förälder slappna av i en miljö anpassad efter dina nya behov.

SF Bio visar en aktuell film i en något ljusare salong, med dämpat ljud samt gör en paus i mitten av filmen för fika och blöjbyte. Biografen tillhandahåller skötbord samt möjlighet till att värma mat i micro. Helt enkelt en miljö där det är okej att din bebis jollrar, där du kan gå in och ut ur salongen som du själv önskar och där du träffar andra föräldrar.

Priset för barnvagnsbio är ordinarie pris för just den filmen. Din bebis får följa med gratis. Barnvagnen ställs på anvisad plats i foajén, alternativt låses utanför biografen. På den här sidan finner du information om när din biograf visar barnvagnsbio under våren 2010. Din biograf visar alltid samma tid på de aktuella dagarna. Du letar därför lätt upp barnvagnsbiovisningen på sf.se eller i repertoaren i din tidning. Skötbord finns på biograferna.

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela