ackadacka

Bio..

Publicerad 2010-06-01 07:49:57 i Allmänt

Imorgon ska jag och Linda på barnvagnsbio. Ja jag vet att det är lite töntigt. Men vad ska man göra när man måste amma och vill gå på bio. Självklart ska vi se SATC 2. Åhh vad roligt det ska bli. =)=) Lite jobbigt att filmen börjar 10.30, men men. Det får duga. Kommer nog inte äta bacon snax och dricka cola iallafall. Man kanske kan ta med frukosten. =)

Är du sugen på att hänga med så är det bara slå en signal.


Så här beskriver sf barnvagnsbio:

Välkommen till Barnvagnsbio

Tillsammans med din bebis kan du njuta av en bioupplevelse hos oss på SF Bio. Här kan du som förälder slappna av i en miljö anpassad efter dina nya behov.

SF Bio visar en aktuell film i en något ljusare salong, med dämpat ljud samt gör en paus i mitten av filmen för fika och blöjbyte. Biografen tillhandahåller skötbord samt möjlighet till att värma mat i micro. Helt enkelt en miljö där det är okej att din bebis jollrar, där du kan gå in och ut ur salongen som du själv önskar och där du träffar andra föräldrar.

Priset för barnvagnsbio är ordinarie pris för just den filmen. Din bebis får följa med gratis. Barnvagnen ställs på anvisad plats i foajén, alternativt låses utanför biografen. På den här sidan finner du information om när din biograf visar barnvagnsbio under våren 2010. Din biograf visar alltid samma tid på de aktuella dagarna. Du letar därför lätt upp barnvagnsbiovisningen på sf.se eller i repertoaren i din tidning. Skötbord finns på biograferna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela