ackadacka

Kvibergs marknad!

Publicerad 2008-11-16 09:23:43 i Allmänt

Idag blir det att strosa runt på Kvibergs marknad! Det är faktiskt kul att gå runt där och kolla på skit. Sen har dom mycket gott att käka också. Langos, falafel och kebab. Mmm! Väntar på att Gurra skall komma hem från träningen. (stackarn gick upp 06.30 imorse) Sen frukost och sen kviberg.

Kvällen igår blev mycket lugn. Var på inflyttningsfest. Jag drack två rom&cola och sen gick vi hem vid 23 tiden. Kände mig som en pansionär. Men gött är det idag, att slippa vara bakis och kunna göra något under dagen. Det sket sig med lägenheten i Lunden som vi ville byta med. Tråkigt! Men det går fler tåg. Vi kollar runt hela tiden.Det är ju inte den edna lägenheten som finns att byta med liksom.

Blir inget julfirande i år. Skönt faktiskt. Mamma och Lasse skall äta tacos hemma. Hahaha! Så det får blir julbord hemma hos Gurra tror jsg. Man vet ju inte med mamma. Hon kan ändra sig 100 ggr innan jul.=)

Förlust igår mot Gävle. Tråkigt som fan. Hoppas på vinst imorgon.

Nä dags att fixa iordning lite frulle!

Kommentarer

Postat av: Jen

Publicerad 2008-11-18 06:28:05

Det var såå otroligt häftigt att vara där! Finns ett "hårdare" event kallat Sensation black.. kanske kommer till Köpenhamn? Vi får hålla utkik :) Hoppas du hade en bra helg du med! Kram.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela