ackadacka

Bra läge!

Publicerad 2008-10-25 07:22:37 i Allmänt

Just nu känns det mesta väldigt bra. Var och kollade på en lägenhet igår. (ska byta Gurras lägenhet mot en ny) Lägenheten såg fördjävlig ut (tapeterna var grymt fula) men efter mycket tänkande så ringde Gurra upp tjejen och frågade om hon ville byta. (hon va ju givetvis hemma hos oss och kollade också) Lägenheten ligger i Lunden, vid paddington, 4 rum och kök, 106 kvm, hoppas bara att allt går som det ska. Kommer bli grymt.

Idag har det vart fett bra på jobbet. Börjar gilla att jobba mer och mer. Grymt mycket att göra, kul som fan. Gick en sväng på stan med Challe. Inhandlade lite nya kläder.=) En baggy tröja på concrete (jätte fin rosa, turkos och vit), en t-shirt på gina och ett grymt grymt snyggt armbang från raglady (MARC JACOBS). Och självklart SATC filmen. =)
Va inne på Miss Ragtime och snackade om min UGGs beställning. Om två veckor är dom här. Wiiiie! DÅ ska jag på stan och glänsa. Kommer väl få svamp i fötterna, kommer antagligen att svettas ihjäl.
BTW ska få en grymt snygg data av jobbet:

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela