ackadacka

SUPER ME BANG!

Publicerad 2008-05-04 21:05:49 i Allmänt

Fan vilken skön helg jag har haft. Drack lite öl på stan i fredags, lugnt och lagom många öl. Sen på lördags morgon (07.00 för att vara eakt) kom Axel och Johannes och hämtade mig och vi drog till Ängelholm. För att hämta upp vapendragarna Marcus, Hampus och Anneli. satte oss på tåget till Köpenhamn. Va så jävla gött väder. Öppnade första bärsen kl 10.00. Ahhhh. Kan fan inte bli bättre. Tog första Gammel Dansken ca 12.00. Älskar danmark. Billig öl, fint väder, gött käk och snygga kläder. London släng dig i väggen. Danmark is da shit som Marcus skulle säga. =P
Köpte en as snygg jacka som är gul och blå (rosa inuti) på URBAN OUTFITTERS. Sååååå snygg. Den va jävligt dyr men den är värd varenda krona. Axel köpte DEN kostymen. Passade han skit bra. En kostym i polyester är väl ett måste i varje killes garderob. *L*
Well Well, Fick köpt mig en presskanna också, för 20 kr. Danskarna har en butikskedja so heter TIGER. Allt kostar 10 eller 20 kr. Så jävla bra. Vin 20kr, skor 20kr. Så jävla bra.
På kvällen grillade vi på Hampus och Annelies kolonilott. Så jävla nice ställe, blir antagligen och förhoppningsvis midsommar och kräftskiva där också.
Grymt lyckad helg iallafall.

SUPER ME BANG är ett citat från Marcus, internskämt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Ann-Charlotte

Go och glad tjej från Göteborg. Här hittar du inlägg om allt möjligt. Älskar barnvagnar, mode, barnkläder och inredning.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela